Biz alistik karanlıkta uyumaya oynamaya:) :)Bu gece saatler geri alınıyor, daha gün ışımadan dikilir ayağa hadi hayırlı olsun. :)
evet kesinlikle katiliyorum deliksoz uyuyan kizim iki gecedir kalkiyo huzursuz ve istahsiz. sonuc disi patladi digeri de yolda :))Yaw dişten işte huzursuzlukları. Diş patlamadan önce iştahsızlık, huzursuzluk, uykusuzluk oluyo :) Kadircim Bi konuda yanılmış olamaz mı :)
sanirim 2 yasina kadar bitmeyecek bu cileCanim patlayinca gecer de disler cikmakla bitmiyo ki. Benim kiz da iki gundur tekrar salya akitmaya eli agzinda gezmeye gece uyumamaya basladi. Bilmiyorum hangi dis cikacak cok fena.
ben bayilirim tavuga ve onlarca cesit sey yaparim tavukla.Tavuk komple iğrenç bence pek sevmem kokusunu filan da sağlıklıymış. Nasıl eriyorsa artık bilemedim.
Tesadüf müdür bilmem. Oğlan ne zaman azı diş çıkarsa bakteriyel enfeksiyon olurdu.Yok artıkkkk :)))
Başımuza taş duşse dışten bılceksınuz:)(((
him enteresanmi$ onu bende bilemiycem :)Tesadüf müdür bilmem. Oğlan ne zaman azı diş çıkarsa bakteriyel enfeksiyon olurdu.
saol cnmBi yerde okumustum bebekler buyudukce harcadiklari enerji cesidi degisiomus. Oyuzden ek gidaya zamani geldiginde baslanmali yaziodu. Yaziyi aradim ama bulamadim. Bulursam paylasirim.
Ayy igtrendim ben. Bilemedim valla. Kemikleri kaynatiorum ama oyle jel olacak kdr da deil.
Toksa berat da 80_100 cc icio acsa 130_140. Normal yani bence
Bizim kizinda usttekiler gelecek kabarmis.salya artışı.kaka sayısında artış.emmek istememe.iki çekip fena halde ısırma.ememediği için uykuya dalamama bizim dış belirtilerimiz.evet kesinlikle katiliyorum deliksoz uyuyan kizim iki gecedir kalkiyo huzursuz ve istahsiz. sonuc disi patladi digeri de yolda :))
vallahi bebek olmak da zor nasil canlari aciyodur kim bilir. onlar da bu sekilde anlatiyorlar.Bizim kizinda usttekiler gelecek kabarmis.salya artışı.kaka sayısında artış.emmek istememe.iki çekip fena halde ısırma.ememediği için uykuya dalamama bizim dış belirtilerimiz.
ben hurmali yaptim hic sevmedi ya. keci sutunden yaptim.mery60 Gonul83
muhallebi için ana malzememiz keçi sütü yada su bir su bardağından bir parmak eksik içine iki tatlı k irmik bir tatlı k pirinç unu yada iki tatlı k yulaf unu bir tatlı k irmik hangisini yapmak isterseniz pişiriyoruz.. bunun içine herşey koyulabilir zevkinize kalmış bişey ben yaptıklarımı yazayım
yarım muz ezilmiş
bir ceviz içi rendelenmiş
bir tatlı kş pekmez
...................................
rendelenmiş elma
bir ceviz içi
pekmez
...................
suda haşlanmış püre yapılmış hurma veya kayısı ikiside olur
bunları irmikli yulaf unlu karışıma ekleyebilirsiniz bebeğin tamak tadına uygun her meyve yemiş olursıfır şeker tadlandırmak bize kalıyor haa yeni aklıma geldi balkabağınıda pişirip ekleyebilirsiniz pekmezle tadlandırırız
mery60 senin yaptıgın nutellayı üstte yazdıgım irmikli yulaf unlu karışıma ekle çok güzel olur
açlığından vs.taktığım yok bağışıklık ve zeka için istiyorum. nasip ya. ara vermezsem hiç toplanmıyo çok sinirleniyo ağlıyo süt damla damla gelince. dolu dolu gelsin istiyo hepSen sık sık emzir yine de canim ara verme 24 saat. Ama aklina da takma cok sukur 9 aylik oldular buyuduler artik.
Ben trabzon hurmali yaptım demin.cennet meyvasi da deniyor.sevdi.olgun tatlılarından kattim.yerken zor olmasın diye muhallebiYi robottan geçirdim.muhallebiYe guzeltat vermişti.denemediysen bi bak.ben hurmali yaptim hic sevmedi ya. keci sutunden yaptim.
sanirim irmikli oldugu icin sevmedi tamamen puruzsuz bi muhallebi istiyo sanirim
maral sıla dün gece sürekli ağladı ne yapacağımızı şaşırdık toplasan 1 saat uyumustur sabah 7 gibi büyük insan gibi kustu akşam yemeğini meyveyi emdiği sütü çıkardı bütün gün halsiz ve uykusuzdu patates hasladım azcik yedi günboyu toplasan 4 saat uyumustur 1 saat önce ateşi vardı 38,5 şimdi düştü hatta suan meme emiyor usuttum mü naptim bilmiyorumAma grıp cocuk.byrnu akıyor dune kdr cok tıkalıydı acamıyordum napsam.şimdide acıldı ama bu seferde oksuruyor:))))
yedigi bisey dokunmu$ olabilir canim yani mikrop kapmi$ oluyormaral sıla dün gece sürekli ağladı ne yapacağımızı şaşırdık toplasan 1 saat uyumustur sabah 7 gibi büyük insan gibi kustu akşam yemeğini meyveyi emdiği sütü çıkardı bütün gün halsiz ve uykusuzdu patates hasladım azcik yedi günboyu toplasan 4 saat uyumustur 1 saat önce ateşi vardı 38,5 şimdi düştü hatta suan meme emiyor usuttum mü naptim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?