2015 Şubat Anneleri

Benimki bugün beni emmeden yanımda döne döne yatağın heryerini gezerek agzinda emzik buda çok enteresan uyudu :) ama su an çok ters pozisyonda uyudu böyle alistiraam ilk önce yanında emzirmeden kend7i kendine uyusa sonra yatağına alistirsam :/

Canim patlayinca gecer de disler cikmakla bitmiyo ki. Benim kiz da iki gundur tekrar salya akitmaya eli agzinda gezmeye gece uyumamaya basladi. Bilmiyorum hangi dis cikacak cok fena.
sanirim 2 yasina kadar bitmeyecek bu cile

Tavuk komple iğrenç bence pek sevmem kokusunu filan da sağlıklıymış. Nasıl eriyorsa artık bilemedim.
ben bayilirim tavuga ve onlarca cesit sey yaparim tavukla.
ama hic guvenemiyorum aldigim tavuklara belli bi marka aliyorum ama yine guvenemiyorum. ciftlikte yetisen dogal tavugu da bulmak zor..

saol cnm
benimkide oyle 100-150 içiyor iyi o zman
ben bu aylarda hiç biberon vermedigim için pek anlamiyorum ne kadar almasi lazim
ama basta istekli içiyor soùuruyor resmen sonra bi birakiyor bi dahada almiyor
yani o 100 ml imi iki dk da gotuuryor zaten :)
aç olsa içer herhalde yani insallah :)

gunaydin kizlar.
bu bir rekor olmali. Begüm gece zor uykuya daldi 12de ancak ama sabah 9bucuga kadar hic uyanmadan uyudu. allahimm oyle hastaydimki oksurukten boguldum resmen ama uykumu aldim sukurler olsun..

yatakta sabah oynaşmasi yapiyorus simdi oyy uyaninca cok tatli oluyo bunlar ya bi doya doya yiyeyimm ♥

evet kesinlikle katiliyorum deliksoz uyuyan kizim iki gecedir kalkiyo huzursuz ve istahsiz. sonuc disi patladi digeri de yolda :))
Bizim kizinda usttekiler gelecek kabarmis.salya artışı.kaka sayısında artış.emmek istememe.iki çekip fena halde ısırma.ememediği için uykuya dalamama bizim dış belirtilerimiz.

Bizim kizinda usttekiler gelecek kabarmis.salya artışı.kaka sayısında artış.emmek istememe.iki çekip fena halde ısırma.ememediği için uykuya dalamama bizim dış belirtilerimiz.
vallahi bebek olmak da zor nasil canlari aciyodur kim bilir. onlar da bu sekilde anlatiyorlar.

mery60 Gonul83

muhallebi için ana malzememiz keçi sütü yada su bir su bardağından bir parmak eksik içine iki tatlı k irmik bir tatlı k pirinç unu yada iki tatlı k yulaf unu bir tatlı k irmik hangisini yapmak isterseniz pişiriyoruz.. bunun içine herşey koyulabilir zevkinize kalmış bişey ben yaptıklarımı yazayım

yarım muz ezilmiş
bir ceviz içi rendelenmiş
bir tatlı kş pekmez
...................................
rendelenmiş elma
bir ceviz içi
pekmez
...................
suda haşlanmış püre yapılmış hurma veya kayısı ikiside olur

bunları irmikli yulaf unlu karışıma ekleyebilirsiniz bebeğin tamak tadına uygun her meyve yemiş olursıfır şeker tadlandırmak bize kalıyor haa yeni aklıma geldi balkabağınıda pişirip ekleyebilirsiniz pekmezle tadlandırırız

mery60 senin yaptıgın nutellayı üstte yazdıgım irmikli yulaf unlu karışıma ekle çok güzel olur

ben hurmali yaptim hic sevmedi ya. keci sutunden yaptim.
sanirim irmikli oldugu icin sevmedi tamamen puruzsuz bi muhallebi istiyo sanirim

Sen sık sık emzir yine de canim ara verme 24 saat. Ama aklina da takma cok sukur 9 aylik oldular buyuduler artik.
açlığından vs.taktığım yok bağışıklık ve zeka için istiyorum. nasip ya. ara vermezsem hiç toplanmıyo çok sinirleniyo ağlıyo süt damla damla gelince. dolu dolu gelsin istiyo hep

Böle bişey kullanan oldu mu artadaşlar..örümcek zararlı dediler o yüzden kullanmak istemiyorum..bu ii olur gibi geldi..kullanan varsa fikir verirse sevinirim

Eklentiler

• 2015-11-08-14-01-38--1582485859.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 48
ben hurmali yaptim hic sevmedi ya. keci sutunden yaptim.
sanirim irmikli oldugu icin sevmedi tamamen puruzsuz bi muhallebi istiyo sanirim
Ben trabzon hurmali yaptım demin.cennet meyvasi da deniyor.sevdi.olgun tatlılarından kattim.yerken zor olmasın diye muhallebiYi robottan geçirdim.muhallebiYe guzeltat vermişti.denemediysen bi bak.

Ama grıp cocuk.byrnu akıyor dune kdr cok tıkalıydı acamıyordum napsam.şimdide acıldı ama bu seferde oksuruyor:))))
maral sıla dün gece sürekli ağladı ne yapacağımızı şaşırdık toplasan 1 saat uyumustur sabah 7 gibi büyük insan gibi kustu akşam yemeğini meyveyi emdiği sütü çıkardı bütün gün halsiz ve uykusuzdu patates hasladım azcik yedi günboyu toplasan 4 saat uyumustur 1 saat önce ateşi vardı 38,5 şimdi düştü hatta suan meme emiyor usuttum mü naptim bilmiyorum

yedigi bisey dokunmu$ olabilir canim yani mikrop kapmi$ oluyor
kusma yi kesmemen lazim içindekini disari atarak iyilesir insallah
tam atamazsa ishalde gelir ardindan, susuz kalmamasina dikkat et sadece
ate$den korkma iyilesmesine yardim edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…