2015 Şubat Anneleri

Ben trabzon hurmali yaptım demin.cennet meyvasi da deniyor.sevdi.olgun tatlılarından kattim.yerken zor olmasın diye muhallebiYi robottan geçirdim.muhallebiYe guzeltat vermişti.denemediysen bi bak.
trabzondayim ben bilmem mi :)
ben pek sevmiyorum ama deneyeyim kiza bakalim sagol canim:)

gecmis olsun Sıla kuzuya canim
perisan olmustir yavrucak ya. yedigi bisey mi dokundu ya da midesini mi usuttu acaba?

açlığından vs.taktığım yok bağışıklık ve zeka için istiyorum. nasip ya. ara vermezsem hiç toplanmıyo çok sinirleniyo ağlıyo süt damla damla gelince. dolu dolu gelsin istiyo hep
Canim yine de takma bastan beri hic anne sutu alamayan bile var. Gayet de zeki olabiliyorlar. Her bebek nasibi kadarini iciyo. Benim bu aylari gormeye hic umidim yoktu emzirme acisindan. Az olmasini sevmiyo demek ki seninki. Benim kiz emzik niyetine emdiginden az cok farketmiyo

Böle bişey kullanan oldu mu artadaşlar..örümcek zararlı dediler o yüzden kullanmak istemiyorum..bu ii olur gibi geldi..kullanan varsa fikir verirse sevinirim
Eskiden bunun tahtadan olanını kullanırlarmış. Hatta ben alacaktım 15 tl bişeysi. Ama fren olayı yok ya kaptırır gider dedim :)

Ne oldu acaba ? Baya zor geçmiş geceniz. Kustuğu için rahatlamıştır, belli ki sindirememiş at akşam yediklerini bak. Farklı bişey verdin mi hergün yediğinden?

Evde yumurta kalmadı sabah kahvaltısına ne yapabilirim sizce? Avakado ve Ruşeym var elimde, badem fındık da var, bunları nerde Nasıl birleştirebilirim :))

Canim gecmis olsun

Böle bişey kullanan oldu mu artadaşlar..örümcek zararlı dediler o yüzden kullanmak istemiyorum..bu ii olur gibi geldi..kullanan varsa fikir verirse sevinirim
Biz aldık oğluma 1 hafta oldu.Ön kısmında oynayacağı bir sürü şey var.Bazen oturup onlarla oynuyor bazen direksiyonu eline alıp gitmeye çalışıyor.Oyalanıyor yani.Ama her Bebek farklı sizinki sever mi bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım.Değişik bişey yedirmiş miydin akşam? Bir de idrarında bir değişiklik varmı? İdrar yolu enfeksiyonu da Ateş kusma halsizlik yapabiliyor.Devam ederse bi doktora gösterirsin istersen.

Kızlar benimkinin üst ön dişleri kabarmıştı baya.ama patlamamıştı.Dün yüzünün üstüne düştü,sol üst diş Eti kanadı baya.sonra şişti morardı orası.bugün de sol üst dişi patladı çıktı yani.Sizce yamuk falan çıkar mı? Kafama taktım baya.

yedigi bisey dokunmu$ olabilir canim yani mikrop kapmi$ oluyor
kusma yi kesmemen lazim içindekini disari atarak iyilesir insallah
tam atamazsa ishalde gelir ardindan, susuz kalmamasina dikkat et sadece
ate$den korkma iyilesmesine yardim edecek

gecmis olsun Sıla kuzuya canim
perisan olmustir yavrucak ya. yedigi bisey mi dokundu ya da midesini mi usuttu acaba?

Ne oldu acaba ? Baya zor geçmiş geceniz. Kustuğu için rahatlamıştır, belli ki sindirememiş at akşam yediklerini bak. Farklı bişey verdin mi hergün yediğinden?

Canim gecmis olsun

Geçmiş olsun canım.Değişik bişey yedirmiş miydin akşam? Bir de idrarında bir değişiklik varmı? İdrar yolu enfeksiyonu da Ateş kusma halsizlik yapabiliyor.Devam ederse bi doktora gösterirsin istersen.

kızlar çok teşekkürler sağolun... doktora gittik orta kulak iltihabı dedi burnu akıyordu serum fiz. kullanamadık burnunu temizletmedi doktor bu yüzden kulakta iltihap oluşmuş dedi sağ kulak kötüymüş... antibiyotik verdi şart mı dedim evet dedi augmentın-bıd, peditus şurup, rhinfant burun spreyi birde midesi için gerekli olursa kullanmak için emedur fitil....
maralllll

peditusu bo$ver :)
emeduru kusarsa ver
sprey ne spreyi normal burun telmizleyicisiyse onun yerine serum fiyolohik daha iyi

gribin sonuna dogru kulaga vurabiliyor bazen

atesi su an nasil ?

ben iliadin kullaniyorum kulak agrisi oldugunda
http://anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36797&title=kulak-agrisi bak bu size uyyor galiba

Tüh üzüldüm Can'ım Yav.. Antibiyotik iltihap dağılsın diye vermiştir. Bence kullan. Peditusu da doktor tunaya akıntıyı azaltması için verebilirsiniz demişti. Ağlaşanda temizle sen burnunu Tuna çok bağırıyor ama yapıyorum valla. Çok geçmiş olsun. Kulağını kaşıyor muydu hiç?

Sanmıyorum. Eğrilik çıktıktan sonra oluşur. Aşırı emzik kullanımı, yandaki sişlerin sıkıştırması,Yada çene darsa. 6 yıl tel taktım iyi bilirim eğrilik büğrülük :)

Elinden tutup gezmeyi çok seviyo ama bn çok yoruluyorum bu seferde o yüzden düşündün iiolur diye..bi deneyelim o zamn ısmet inş sever çok yoruyor gün boyu bana da biraz finlnme olur

burun spreyinde 2 yaş üstü çocuklar yazıyor kullanmadım sadece ant. icirdim ateşi çıkıyor iniyor şimdi memede uyur inşallah

aksam oglani yari uykulu yatga koydum çikdim uyur diye
sesi geliyordu , kizim çagirdi anne ko$$ diyee
bisey oldu sandim ko$tum abkdim
benimki ayakdaaa bakiyor
dizimize basip kakiyor,koltukdan tutunup kendini kaldiriyordu ama yatagi park yatak oldugu için kalkamiyordu onuda becerdi sonunda
sonrasinda her koydgumda diek ayaga kakdi ke$fetti ya artik onu hosuna gittttii oyuna çevirdi
sonra agliyordu sesi geliyordu hiç abkmadim kendi kendine uyudu oyle

napacam ben bu çocukla yaaa
hayrina biri ughra$sada yurutse kucakdan bari kurtulsam
benim hiç vakdim yok yurutturmek için

burun spreyinde 2 yaş üstü çocuklar yazıyor kullanmadım sadece ant. icirdim ateşi çıkıyor iniyor şimdi memede uyur inşallah
bosver o zaman
serum fizyolojigi mutlaka yapmalisin, burnunun arkasindaki yer açilmadan kulak iyilesmez
kollarini bagla bi elinle tut diger elinle damalat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…