ben alcakdim vazgeçtimù heryer hali nerde surecek çocuk onu kisin gununeEvde ii olur gibi sanki :)
Tahta olanı da mı varmış o daha ii nerde gördün canm
kulağını hiç ellemedi canım işte burnunu temizlerkenki aglamasina dayanamadikTüh üzüldüm Can'ım Yav.. Antibiyotik iltihap dağılsın diye vermiştir. Bence kullan. Peditusu da doktor tunaya akıntıyı azaltması için verebilirsiniz demişti. Ağlaşanda temizle sen burnunu Tuna çok bağırıyor ama yapıyorum valla. Çok geçmiş olsun. Kulağını kaşıyor muydu hiç?
kulak iltihabinda mutlaka agri olur cnm, agri olunca kulagini eller yeri gogu yikar çocukkulağını hiç ellemedi canım işte burnunu temizlerkenki aglamasina dayanamadik
bak başımıza ne geldi buna şükür Allah beterinden korusun kuzular ı
bizde de durum aynı ben yürüyünce sürekli bir yerlere carpicagini dusundugum için pek hevesli değilim aslındaaksam oglani yari uykulu yatga koydum çikdim uyur diye
sesi geliyordu , kizim çagirdi anne ko$$ diyee
bisey oldu sandim ko$tum abkdim
benimki ayakdaaa bakiyor
dizimize basip kakiyor,koltukdan tutunup kendini kaldiriyordu ama yatagi park yatak oldugu için kalkamiyordu onuda becerdi sonunda
sonrasinda her koydgumda diek ayaga kakdi ke$fetti ya artik onu hosuna gittttii oyuna çevirdi
sonra agliyordu sesi geliyordu hiç abkmadim kendi kendine uyudu oyle
napacam ben bu çocukla yaaa
hayrina biri ughra$sada yurutse kucakdan bari kurtulsam
benim hiç vakdim yok yurutturmek için
yok kiz niye çarpsin :)bizde de durum aynı ben yürüyünce sürekli bir yerlere carpicagini dusundugum için pek hevesli değilim aslında
çok ağladı çok sağ kulak çok kızarmış yoksa kan testi isterdim dedikulak iltihabinda mutlaka agri olur cnm, agri olunca kulagini eller yeri gogu yikar çocuk
kan testi yapmadimi
ant e dikkat et , ant ishali olmasin bide çocuk
bana sabki viral gibi geldi ama hayirlisi bakalim
feyza sen nasılsın geçen instag. paylaşımın beni tedirgin ettiSaatler alındı uyku saati de alındı baba kız uyuyorlar :)
iyi gözleri aman ne bileyim hep öyle hikayeler dinlemisimdir kesinyok kiz niye çarpsin :)
yurumeye alisirken çarpar gozleri iyi goruyorsa çarpmaz yuruudkden sonra :)
ay kiyamamm canim benimçok ağladı çok sağ kulak çok kızarmış yoksa kan testi isterdim dedi
ayy hele ilk yurudugu anlar eller havadaaa :)))iyi gözleri aman ne bileyim hep öyle hikayeler dinlemisimdir kesin
gereksiz yere kullanilan antibiyotikde bi yan etki diyelimant. ishali ne
Yine yanında oluyorsun tek başına onunla bırakamıyorsun.Ama elinden tutup gezdirmekten daha az yoruluyorsun tabi.Ben günde yarım saat oyalansa yeter diye aldım.o yarım saat bile herşeyden değerli oluyor bazen.Elinden tutup gezmeyi çok seviyo ama bn çok yoruluyorum bu seferde o yüzden düşündün iiolur diye..bi deneyelim o zamn ısmet inş sever çok yoruyor gün boyu bana da biraz finlnme olur
Evet cnm kendi başına bırakamıyorsun ama bir süre oyalanıyor çocuk arabayla.tv ünitesi,yemek masası,sandalyelerden uzak kalıyorben alcakdim vazgeçtimù heryer hali nerde surecek çocuk onu kisin gunune
diger ikisindede almamistim her halukarda yuuryolar :)
guya bu alet yurumeye yardim etsin diye
orumcek gibi deil kendi basina pek birakamazsin en azindan simdilik birakamazsin
canim Kadir bey cok profesyonel bi doktor evet ama hic bir zaman gormeden teshis koyulmaz bence. bu kadar kesin nasil konusabiliyor? sadece varsayimda bulunabilir.gereksiz yere kullanilan antibiyotikde bi yan etki diyelim
kusmaya noldu?
kadir bey kusma +ates+grip+ishal = domuz gribi diyor
Aklımdaki soruları yazmışsın canm :)ben alcakdim vazgeçtimù heryer hali nerde surecek çocuk onu kisin gunune
diger ikisindede almamistim her halukarda yuuryolar :)
guya bu alet yurumeye yardim etsin diye
orumcek gibi deil kendi basina pek birakamazsin en azindan simdilik birakamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?