2015 Şubat Anneleri

Evde ii olur gibi sanki :)
Tahta olanı da mı varmış o daha ii nerde gördün canm
ben alcakdim vazgeçtimù heryer hali nerde surecek çocuk onu kisin gunune
diger ikisindede almamistim her halukarda yuuryolar :)
guya bu alet yurumeye yardim etsin diye
orumcek gibi deil kendi basina pek birakamazsin en azindan simdilik birakamazsin

kulağını hiç ellemedi canım işte burnunu temizlerkenki aglamasina dayanamadik
bak başımıza ne geldi buna şükür Allah beterinden korusun kuzular ı

kulağını hiç ellemedi canım işte burnunu temizlerkenki aglamasina dayanamadik
bak başımıza ne geldi buna şükür Allah beterinden korusun kuzular ı
kulak iltihabinda mutlaka agri olur cnm, agri olunca kulagini eller yeri gogu yikar çocuk
kan testi yapmadimi
ant e dikkat et , ant ishali olmasin bide çocuk
bana sabki viral gibi geldi ama hayirlisi bakalim

bizde de durum aynı ben yürüyünce sürekli bir yerlere carpicagini dusundugum için pek hevesli değilim aslında

kulak iltihabinda mutlaka agri olur cnm, agri olunca kulagini eller yeri gogu yikar çocuk
kan testi yapmadimi
ant e dikkat et , ant ishali olmasin bide çocuk
bana sabki viral gibi geldi ama hayirlisi bakalim
çok ağladı çok sağ kulak çok kızarmış yoksa kan testi isterdim dedi

Elinden tutup gezmeyi çok seviyo ama bn çok yoruluyorum bu seferde o yüzden düşündün iiolur diye..bi deneyelim o zamn ısmet inş sever çok yoruyor gün boyu bana da biraz finlnme olur
Yine yanında oluyorsun tek başına onunla bırakamıyorsun.Ama elinden tutup gezdirmekten daha az yoruluyorsun tabi.Ben günde yarım saat oyalansa yeter diye aldım.o yarım saat bile herşeyden değerli oluyor bazen.

Evet cnm kendi başına bırakamıyorsun ama bir süre oyalanıyor çocuk arabayla.tv ünitesi,yemek masası,sandalyelerden uzak kalıyor ) yoksa mesele yürümesi değil yani.bi de halıda sürülebiliyor,biz hep halıda kullanmaya çalışıyoruz en güvenli yer. Yoksa kafa göz sağlam kalmıyor benimkinde.

gereksiz yere kullanilan antibiyotikde bi yan etki diyelim
kusmaya noldu?

kadir bey kusma +ates+grip+ishal = domuz gribi diyor
canim Kadir bey cok profesyonel bi doktor evet ama hic bir zaman gormeden teshis koyulmaz bence. bu kadar kesin nasil konusabiliyor? sadece varsayimda bulunabilir.

hem doktor kulagina bakmis iltihap oldugunu gormus. korkutma kizi durduk yere :))

Kızlar benim kıza Dr çok kilolu dedi ama bence çok ek gıda almıyor.zaten 1 aydır kaşıkla yemeyi reddediyor.elimle verirsem yiyor.günde 3 öğün yediriyorum.
kahvaltıda peynir ve yumurta sarısı oluyor genelde.öğlen çorba akşam kendi yediğimiz yemekten ona göre ayarlayıp veriyorum.bazende muhallebi veriyorum akşamları.meyve yiyor bide.tam 8 ayını doldurduğunda 9700 gr dı.boyu 73 cm.
11 ay kilosu bu dedi Dr.
çocuk fazla geldiği için kaşığı reddediyor dedi.
çok emiyor beni gece belki 8 defa falan kalkıyodur emmek için.yemek yese üstüne gene emer.ek gıdayımı azaltcam ben gece emzirmelerimi.çok ağlıyo ama emmeyince

Aklımdaki soruları yazmışsın canm :)
Ne bileyim yaa bizimki biraz tonbik yaa yürümesi de geç mi olur korkusuyla ne yapcamı şaşırıyorum

Yalnız bırakmak nistesemde yumıcık bırakmaz ki beni bu aralar ben nereye o oraya kuyruk gibi peşimde :)
7 24 beraber olunca inan on dk belimi dinlendirsem o bile mucize gibi geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…