2015 Şubat Anneleri

Senin dr benm oğlanı görse intahar eder o zaman :) 8. Ayında 10.5 şimdi yani 9. Ayında 11.5 kilo...üstelik şu zamana kadar öle ahıö şahım ek gıda da yemedi..sabahları hiç yemez öğleyin biraz meyve akşamda bazen çorba bazen de yoğurt yer o da benim im rahat etsin diye vermesem aramıycak...süt yarıyo diyo çoğu kişi anlamadım neden..ama takmıyorum artk anne sütünün yerini tutmaz hiç bişey varsın doyasıya emsin...ek gıda da önmli..anne sütünü bebek büyüdükçe yeterli gelmez üstelik gerekli besin ihtiyacını da karşılamaz..nacizane fikrim abartmamak kaydoyla ikisinede devam et..bazen dr ları çok takmamk gerekiyo..biri a diyo biri z...

Maşallah oğluna :)
Galiba dediğin gibi dengeli olarak ikisine de devam etmeliyim.benim kız hem iştahlı hem çok emiyor maşallah.sadece son zamanlar elimle yedirme mi istiyor.ek gıda miktar olarak çok fazla vermedim hiç bir zaman.eşimin tarafında şeker hastalığı var.amcaları ve k.pederim kilo almaya çok yatkınlar bende de korku oluştu. Bebeğe şeker testi yapılırmı acaba.
Bide sen oğlunu nasıl taşıyosun ya ben çok zorlanıyorum artık :)

Yavrum benim kiyamam daha çok uyuyabilse keşke bende çocukluğumdan beri çok çektim ortqkulaktan yanlış ilaç ihnalkarlik su bu ilerledi iltihabin her türlüsünü cok onemsemek lazım bence allah şifa versin inşallah silaciga

canim Kadir bey cok profesyonel bi doktor evet ama hic bir zaman gormeden teshis koyulmaz bence. bu kadar kesin nasil konusabiliyor? sadece varsayimda bulunabilir.

hem doktor kulagina bakmis iltihap oldugunu gormus. korkutma kizi durduk yere :))
Kız o teşhis sayolmaz .ben dıyorum ben doktormuyum:)
Kulakdan dır herhalde.bı yrrde otıt ates yspar demiş

Aklımdaki soruları yazmışsın canm :)
Ne bileyim yaa bizimki biraz tonbik yaa yürümesi de geç mi olur korkusuyla ne yapcamı şaşırıyorum
Zamanı neyse o gun yurur csnım.bız prk bısy yapamayız aslında
Evet tombik olunca totoyu belkı bıraz zor kaldırabılır ama bu pek bısey dmk deıl.benım buyuk oglan cok zayıftı 15 aylık yurudu :)))

Hıc burını azaltma bence.emzır bol bol
Bu gunler gerı gelmıycek cnm.anne sutunden obez olunmuyır oyle bı mucıze besın.ama muhallebı vs turu prınç unu verme.bebe bıskuvısı vermezsen daha ıyı

Haaa bıde dr a boyunuda sor.boyuda uzun kıysfetıde 1yaş zaten de .merak edıyorum ne dıycek .gelısım sadece kıloya bakılmıyor boyla orantılı degerlendırmesı lazım.1 yaş boyu 74 senın kıxın boyuda 11 aylık zatwn:))))

Ayyy ne guzel maaşallah canım.keske benımkıde oyle olsa keşke ıkı yaşına kdr emxıerım tek kaşık sokmadan ama artık doymuyor((
Ek hıdada cok yokmuş ,dıyenler haklu sutun yaroyıyor:)))

Hadı yaaa haluda gıttıgınu bılmıyırdum
Benumkı oyma halı gıdermıkı

Bu emekleme işi de kötü oldu bi yandan hep sil şüpür toz al hep elimde bez nasıl hijyen saglicam sürekli :/

Kız benim kız 10.200 kilo bu ay 200 gr almış az dedi Dr ya kafayı yemiş bu doktorlar

Sanıyorum feci grip oluyorum veya faranjit yutkunanıyorun vücudumun her karesi ağrıyor anneme gitçem baksın bana çok kötüyüm

ben hurmali yaptim hic sevmedi ya. keci sutunden yaptim.
sanirim irmikli oldugu icin sevmedi tamamen puruzsuz bi muhallebi istiyo sanirim

keçi sütüün kokusunuda sevmemiş olabilir canım biraz yogun bir kokusu var
hurma ezmesini çok katmıyoruz tadlandıracak kadar koyuyoruz
irmik yerine yulaf unuyla yada pirinç unuyla dene o zaman pürüzsüz olur

gereksiz yere kullanilan antibiyotikde bi yan etki diyelim
kusmaya noldu?

kadir bey kusma +ates+grip+ishal = domuz gribi diyor
günaydın kusma sadece dün sabahtı canım ateş çıkiyo iniyo...gece huzursuz huzursuz uyudu sabah 8den beri deliksiz uyuyor

sağol teyzesi hastalık denen şeyin hertürlüsü korkunç ve önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…