Senin dr benm oğlanı görse intahar eder o zaman :) 8. Ayında 10.5 şimdi yani 9. Ayında 11.5 kilo...üstelik şu zamana kadar öle ahıö şahım ek gıda da yemedi..sabahları hiç yemez öğleyin biraz meyve akşamda bazen çorba bazen de yoğurt yer o da benim im rahat etsin diye vermesem aramıycak...süt yarıyo diyo çoğu kişi anlamadım neden..ama takmıyorum artk anne sütünün yerini tutmaz hiç bişey varsın doyasıya emsin...ek gıda da önmli..anne sütünü bebek büyüdükçe yeterli gelmez üstelik gerekli besin ihtiyacını da karşılamaz..nacizane fikrim abartmamak kaydoyla ikisinede devam et..bazen dr ları çok takmamk gerekiyo..biri a diyo biri z...Kızlar benim kıza Dr çok kilolu dedi ama bence çok ek gıda almıyor.zaten 1 aydır kaşıkla yemeyi reddediyor.elimle verirsem yiyor.günde 3 öğün yediriyorum.
kahvaltıda peynir ve yumurta sarısı oluyor genelde.öğlen çorba akşam kendi yediğimiz yemekten ona göre ayarlayıp veriyorum.bazende muhallebi veriyorum akşamları.meyve yiyor bide.tam 8 ayını doldurduğunda 9700 gr dı.boyu 73 cm.
11 ay kilosu bu dedi Dr.
çocuk fazla geldiği için kaşığı reddediyor dedi.
çok emiyor beni gece belki 8 defa falan kalkıyodur emmek için.yemek yese üstüne gene emer.ek gıdayımı azaltcam ben gece emzirmelerimi.çok ağlıyo ama emmeyince
Senin dr benm oğlanı görse intahar eder o zaman :) 8. Ayında 10.5 şimdi yani 9. Ayında 11.5 kilo...üstelik şu zamana kadar öle ahıö şahım ek gıda da yemedi..sabahları hiç yemez öğleyin biraz meyve akşamda bazen çorba bazen de yoğurt yer o da benim im rahat etsin diye vermesem aramıycak...süt yarıyo diyo çoğu kişi anlamadım neden..ama takmıyorum artk anne sütünün yerini tutmaz hiç bişey varsın doyasıya emsin...ek gıda da önmli..anne sütünü bebek büyüdükçe yeterli gelmez üstelik gerekli besin ihtiyacını da karşılamaz..nacizane fikrim abartmamak kaydoyla ikisinede devam et..bazen dr ları çok takmamk gerekiyo..biri a diyo biri z...
Yavrum benim kiyamam daha çok uyuyabilse keşke bende çocukluğumdan beri çok çektim ortqkulaktan yanlış ilaç ihnalkarlik su bu ilerledi iltihabin her türlüsünü cok onemsemek lazım bence allah şifa versin inşallah silacigamaral sıla dün gece sürekli ağladı ne yapacağımızı şaşırdık toplasan 1 saat uyumustur sabah 7 gibi büyük insan gibi kustu akşam yemeğini meyveyi emdiği sütü çıkardı bütün gün halsiz ve uykusuzdu patates hasladım azcik yedi günboyu toplasan 4 saat uyumustur 1 saat önce ateşi vardı 38,5 şimdi düştü hatta suan meme emiyor usuttum mü naptim bilmiyorum
Kız o teşhis sayolmaz .ben dıyorum ben doktormuyum:)canim Kadir bey cok profesyonel bi doktor evet ama hic bir zaman gormeden teshis koyulmaz bence. bu kadar kesin nasil konusabiliyor? sadece varsayimda bulunabilir.
hem doktor kulagina bakmis iltihap oldugunu gormus. korkutma kizi durduk yere :))
Zamanı neyse o gun yurur csnım.bız prk bısy yapamayız aslındaAklımdaki soruları yazmışsın canm :)
Ne bileyim yaa bizimki biraz tonbik yaa yürümesi de geç mi olur korkusuyla ne yapcamı şaşırıyorum
Hıc burını azaltma bence.emzır bol bolKızlar benim kıza Dr çok kilolu dedi ama bence çok ek gıda almıyor.zaten 1 aydır kaşıkla yemeyi reddediyor.elimle verirsem yiyor.günde 3 öğün yediriyorum.
kahvaltıda peynir ve yumurta sarısı oluyor genelde.öğlen çorba akşam kendi yediğimiz yemekten ona göre ayarlayıp veriyorum.bazende muhallebi veriyorum akşamları.meyve yiyor bide.tam 8 ayını doldurduğunda 9700 gr dı.boyu 73 cm.
11 ay kilosu bu dedi Dr.
çok emiyor beni gece belki 8 defa falan kalkıyodur emmek için.yemek yese üstüne gene emer.ek gıdayımı azaltcam ben gece emzirmelerimi.çok ağlıyo ama emmeyince
Ayyy ne guzel maaşallah canım.keske benımkıde oyle olsa keşke ıkı yaşına kdr emxıerım tek kaşık sokmadan ama artık doymuyorSenin dr benm oğlanı görse intahar eder o zaman :) 8. Ayında 10.5 şimdi yani 9. Ayında 11.5 kilo...üstelik şu zamana kadar öle ahıö şahım ek gıda da yemedi..sabahları hiç yemez öğleyin biraz meyve akşamda bazen çorba bazen de yoğurt yer o da benim im rahat etsin diye vermesem aramıycak...süt yarıyo diyo çoğu kişi anlamadım neden..ama takmıyorum artk anne sütünün yerini tutmaz hiç bişey varsın doyasıya emsin...ek gıda da önmli..anne sütünü bebek büyüdükçe yeterli gelmez üstelik gerekli besin ihtiyacını da karşılamaz..nacizane fikrim abartmamak kaydoyla ikisinede devam et..bazen dr ları çok takmamk gerekiyo..biri a diyo biri z...
Hadı yaaa haluda gıttıgınu bılmıyırdumEvet cnm kendi başına bırakamıyorsun ama bir süre oyalanıyor çocuk arabayla.tv ünitesi,yemek masası,sandalyelerden uzak kalıyor) yoksa mesele yürümesi değil yani.bi de halıda sürülebiliyor,biz hep halıda kullanmaya çalışıyoruz en güvenli yer. Yoksa kafa göz sağlam kalmıyor benimkinde.
İyiyim Can'ım ya bişey yok sinir bozukluğu sadecefeyza sen nasılsın geçen instag. paylaşımın beni tedirgin etti
Kız benim kız 10.200 kilo bu ay 200 gr almış az dedi Dr ya kafayı yemiş bu doktorlarKızlar benim kıza Dr çok kilolu dedi ama bence çok ek gıda almıyor.zaten 1 aydır kaşıkla yemeyi reddediyor.elimle verirsem yiyor.günde 3 öğün yediriyorum.
11 ay kilosu bu dedi Dr.
ben hurmali yaptim hic sevmedi ya. keci sutunden yaptim.
sanirim irmikli oldugu icin sevmedi tamamen puruzsuz bi muhallebi istiyo sanirim
:))))))Kız benim kız 10.200 kilo bu ay 200 gr almış az dedi Dr ya kafayı yemiş bu doktorlar
Seňinki herşeyden erkenci maasallah.bi kaç güne yururse sasirmam.ayy hele ilk yurudugu anlar eller havadaaa :)))
iki gun de iner eller bol bol video resim çekmek lazim eller havadayken
ay heveslendim bak simdi ama daha erkenn yawsss :)
kiz yok nasil yurycek :))Seňinki herşeyden erkenci maasallah.bi kaç güne yururse sasirmam.
günaydın kusma sadece dün sabahtı canım ateş çıkiyo iniyo...gece huzursuz huzursuz uyudu sabah 8den beri deliksiz uyuyorgereksiz yere kullanilan antibiyotikde bi yan etki diyelim
kusmaya noldu?
kadir bey kusma +ates+grip+ishal = domuz gribi diyor
kulak agriisi varmiki hala acabagünaydın kusma sadece dün sabahtı canım ateş çıkiyo iniyo...gece huzursuz huzursuz uyudu sabah 8den beri deliksiz uyuyor
sağol teyzesi hastalık denen şeyin hertürlüsü korkunç ve önemliYavrum benim kiyamam daha çok uyuyabilse keşke bende çocukluğumdan beri çok çektim ortqkulaktan yanlış ilaç ihnalkarlik su bu ilerledi iltihabin her türlüsünü cok onemsemek lazım bence allah şifa versin inşallah silaciga
gece burnunu temizledik ama serum fiz. yapmadık uyaninca yapicam gece cold mix damlattim yastığınakulak agriisi varmiki hala acaba
serum, fizyoljik yapiyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?