2015 Şubat Anneleri

kiz yok nasil yurycek :))
ayakda duramiyorki tutunmadan
maa$allah gun deilde bi iki aya yuruyebilir ama onada erken,10 aylik çocukmu yurur beee
6 aylık emekleyen 10 aylık Niye yurumesin.yuruyen var.siz bizden gecsiniz.bizimki hala yarı surunuyo yarı emekliyo.
Benim ortanca kızda zayıftı.15 aylık yürüdü.abisi yasında yurumustu.
saka bi yana.Allah izin verince yuruycekler inşaallah.

gece burnunu temizledik ama serum fiz. yapmadık uyaninca yapicam gece cold mix damlattim yastığına
spreyide kullanmiyorsun2 yas alti yasas dioye
serum fiz de yok nasil temizledinki

cold mix iyi gelir evet, bende wicks suruyorum çok minik bi miktar, yoksa uyyamiyor burnundan

hahah bizim ablada yasinda yurudu , iki numara 15 aylik yurudu :)

du bi deneyim yuruyecekmi :))
biz topigin en kuçuguuz galiba , biri daha vardi ama unuttum kimdi

Bebe bisküvisi vermiyorum.bende aynı senin dediğini dedim boyu uzun gidiyor dedim.dur bakalım uzunsa orantılamıştır dedi ölçtü 73 cm.boyu normal çok uzun değil dedi :) ama gerçekten 1 yaş giyiyor artık

Kız benim kız 10.200 kilo bu ay 200 gr almış az dedi Dr ya kafayı yemiş bu doktorlar
Ee şimdi hangi doktorun dediğini ciddiye alıcaz :) :)

Aman boşver sağlıklı mı gerisi hikaye

hahah bizim ablada yasinda yurudu , iki numara 15 aylik yurudu :)

du bi deneyim yuruyecekmi :))
biz topigin en kuçuguuz galiba , biri daha vardi ama unuttum kimdi
Biz 16 martız sizden de küçüğüz :) Yasemin in begümde mart .

kizlar benimkinin tirnagi abtmi$ galibaaa
kenari morumsu boyle
uyaninca resim eçkeirm
napicam ya,; dokunuyum dedim nasil agladi çok acir $imdi ooo

ya ben acitriim diye turnagini bile kesmiyorum dogru duzgun ne ara battiki yaaa

Şeker kanla ölçüldüğü için her zaman yapılabilir canm..genetik bi durum varsa tedbirli olmakta yarar...tek belirti kilo alımı değil ona göre kendine evham yapma..yiyen bebek her zamn iidir der büyükler çok şükür şimdiye kadar ne ateş ne başka bişey hiç bi sıkıntımız olmadı üstelik 6 tane diş çıkarmasına rağmn..dediğim gibi tedbirli ol ama evham yapma
Taşıma konusuna gelince harbiden zor oluyo :)ama ben köyde işin gücün koşturmasıyla büyünüm ayıptr sölemesi biraz da iri olınca aman aman rahatsız etmiyo ama bn kucağa çok alışmasın diye uzun süreli tutmuyorum..günse iki kez dışarı çıkıp dolaşıyoruz 15 er dk dan yarım saat 45 dk falan kucakta :)

Zamanı neyse o gun yurur csnım.bız prk bısy yapamayız aslında
Evet tombik olunca totoyu belkı bıraz zor kaldırabılır ama bu pek bısey dmk deıl.benım buyuk oglan cok zayıftı 15 aylık yurudu :)))
Ahh biz anneler herşey hemn olsun istiyoruz sanırım :)
Bende becerememe korkusu var sanki herkes mükmmel anne ben boş tabak...kendime güvenemefikçe sürekli takıyom bişeylrre

Ayyy ne guzel maaşallah canım.keske benımkıde oyle olsa keşke ıkı yaşına kdr emxıerım tek kaşık sokmadan ama artık doymuyor((
Ek hıdada cok yokmuş ,dıyenler haklu sutun yaroyıyor:)))
Sağlıklı olsunlarda balım gerisi boş..süt azalmasın diye en başından beri çok uğraştım hala da öle..su incir hurma yeşillik hoşaf daha neler neler..gerçi bünye meselesi olmazyınca ne yapsan boş...sıkma canını hayrlı evlatlarımız olsun da gerisi boş neler duyuyoruz..

senin yazialrinda ben bi arkadasimi goruyorum sanki
biraz uzun bioyludur kemiklidir falan, ve kadinin sutu hala ilk gunku gibi çovuk 7 aylik oldu :)

kizlar benimkinin tirnagi abtmi$ galibaaa
kenari morumsu boyle
uyaninca resim eçkeirm
napicam ya,; dokunuyum dedim nasil agladi çok acir $imdi ooo
Benim ufalığın ayak baş parmağında olmuştu hatta hafif iltihap var gibi beyazdı..bişey yapmadım ayağını açık bıraktım zamn zamn tırnak büyüdü sonrada düz kestim..daha ufaklar başka napılır ki

senin yazialrinda ben bi arkadasimi goruyorum sanki
biraz uzun bioyludur kemiklidir falan, ve kadinin sutu hala ilk gunku gibi çovuk 7 aylik oldu :)
Ayy ben miyim yoksa
7 aylık kısmı uymuyor ama kuzum
uzun boy ve kemikli kısmı ben aynı
kumral kayverengi gözlü ve biyologsa ahandaa ben olurummmm :)))

Gurbette olsam bazı şeyler koymazdı sanırım en azından uzaktalar ondan derdim her yerim dökülüyor kafamı kaldıramıyorum tülbentle sıktım o derece üstelik çocuk durmuyor habire bağırıp duruyor uyumuyor kucak istiyor ama kolum kalkmıyor kv gezendi evde yokmuş annemi aradım gelsene ölüyom galiba dedim işlerim var gelemem yat dinlen diyor arkadaş amele sümüğü gibi attılar resmen beni biri bi çorba kaynatsa sevaba girerdi ya yürümeye mecalim yok ekmek almaya gittim çocuğu düşürcem zannettim bi an yakınında olup kimsenin yaralı parmağa işememesi çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…