- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
6 aylık emekleyen 10 aylık Niye yurumesin.yuruyen var.siz bizden gecsiniz.bizimki hala yarı surunuyo yarı emekliyo.kiz yok nasil yurycek :))
ayakda duramiyorki tutunmadan
maa$allah gun deilde bi iki aya yuruyebilir ama onada erken,10 aylik çocukmu yurur beee
spreyide kullanmiyorsun2 yas alti yasas dioyegece burnunu temizledik ama serum fiz. yapmadık uyaninca yapicam gece cold mix damlattim yastığına
Allah şifa versin.öyle.onlar hasta oldu mu herşey boş geliyorsağol teyzesi hastalık denen şeyin hertürlüsü korkunç ve önemli
hahah bizim ablada yasinda yurudu , iki numara 15 aylik yurudu :)6 aylık emekleyen 10 aylık Niye yurumesin.yuruyen var.siz bizden gecsiniz.bizimki hala yarı surunuyo yarı emekliyo.
Benim ortanca kızda zayıftı.15 aylık yürüdü.abisi yasında yurumustu.
saka bi yana.Allah izin verince yuruycekler inşaallah.
Hıc burını azaltma bence.emzır bol bol
Bu gunler gerı gelmıycek cnm.anne sutunden obez olunmuyır oyle bı mucıze besın.ama muhallebı vs turu prınç unu verme.bebe bıskuvısı vermezsen daha ıyı
Haaa bıde dr a boyunuda sor.boyuda uzun kıysfetıde 1yaş zaten de .merak edıyorum ne dıycek .gelısım sadece kıloya bakılmıyor boyla orantılı degerlendırmesı lazım.1 yaş boyu 74 senın kıxın boyuda 11 aylık zatwn:))))
Ee şimdi hangi doktorun dediğini ciddiye alıcaz :) :)Kız benim kız 10.200 kilo bu ay 200 gr almış az dedi Dr ya kafayı yemiş bu doktorlar
Aman boşver sağlıklı mı gerisi hikayeBebe bisküvisi vermiyorum.bende aynı senin dediğini dedim boyu uzun gidiyor dedim.dur bakalım uzunsa orantılamıştır dedi ölçtü 73 cm.boyu normal çok uzun değil dedi :) ama gerçekten 1 yaş giyiyor artık
Ee şimdi hangi doktorun dediğini ciddiye alıcaz :) :)
Bizimkinin de yürümeye niyeti yokhahah bizim ablada yasinda yurudu , iki numara 15 aylik yurudu :)
du bi deneyim yuruyecekmi :))
biz topigin en kuçuguuz galiba , biri daha vardi ama unuttum kimdi
Aman boşver sağlıklı mı gerisi hikaye
Biz 16 martız sizden de küçüğüz :) Yasemin in begümde mart .hahah bizim ablada yasinda yurudu , iki numara 15 aylik yurudu :)
du bi deneyim yuruyecekmi :))
biz topigin en kuçuguuz galiba , biri daha vardi ama unuttum kimdi
him sen baslarda yokdun demi dogumdan sonra geldinBiz 16 martız sizden de küçüğüz :) Yasemin in begümde mart .
Memlekette yaşlı bi amca böyle tahtadan bişeyler yapıp satıyordu orda gördümEvde ii olur gibi sanki :)
Tahta olanı da mı varmış o daha ii nerde gördün canm
Şeker kanla ölçüldüğü için her zaman yapılabilir canm..genetik bi durum varsa tedbirli olmakta yarar...tek belirti kilo alımı değil ona göre kendine evham yapma..yiyen bebek her zamn iidir der büyükler çok şükür şimdiye kadar ne ateş ne başka bişey hiç bi sıkıntımız olmadı üstelik 6 tane diş çıkarmasına rağmn..dediğim gibi tedbirli ol ama evham yapmaMaşallah oğluna :)
Galiba dediğin gibi dengeli olarak ikisine de devam etmeliyim.benim kız hem iştahlı hem çok emiyor maşallah.sadece son zamanlar elimle yedirme mi istiyor.ek gıda miktar olarak çok fazla vermedim hiç bir zaman.eşimin tarafında şeker hastalığı var.amcaları ve k.pederim kilo almaya çok yatkınlar bende de korku oluştu. Bebeğe şeker testi yapılırmı acaba.
Bide sen oğlunu nasıl taşıyosun ya ben çok zorlanıyorum artık :)
Ahh biz anneler herşey hemn olsun istiyoruz sanırım :)Zamanı neyse o gun yurur csnım.bız prk bısy yapamayız aslında
Evet tombik olunca totoyu belkı bıraz zor kaldırabılır ama bu pek bısey dmk deıl.benım buyuk oglan cok zayıftı 15 aylık yurudu :)))
Sağlıklı olsunlarda balım gerisi boş..süt azalmasın diye en başından beri çok uğraştım hala da öle..su incir hurma yeşillik hoşaf daha neler neler..gerçi bünye meselesi olmazyınca ne yapsan boş...sıkma canını hayrlı evlatlarımız olsun da gerisi boş neler duyuyoruz..Ayyy ne guzel maaşallah canım.keske benımkıde oyle olsa keşke ıkı yaşına kdr emxıerım tek kaşık sokmadan ama artık doymuyor((
Ek hıdada cok yokmuş ,dıyenler haklu sutun yaroyıyor:)))
senin yazialrinda ben bi arkadasimi goruyorum sankiSağlıklı olsunlarda balım gerisi boş..süt azalmasın diye en başından beri çok uğraştım hala da öle..su incir hurma yeşillik hoşaf daha neler neler..gerçi bünye meselesi olmazyınca ne yapsan boş...sıkma canını hayrlı evlatlarımız olsun da gerisi boş neler duyuyoruz..
Benim ufalığın ayak baş parmağında olmuştu hatta hafif iltihap var gibi beyazdı..bişey yapmadım ayağını açık bıraktım zamn zamn tırnak büyüdü sonrada düz kestim..daha ufaklar başka napılır kikizlar benimkinin tirnagi abtmi$ galibaaa
kenari morumsu boyle
uyaninca resim eçkeirm
napicam ya,; dokunuyum dedim nasil agladi çok acir $imdi ooo
Ayy ben miyim yoksasenin yazialrinda ben bi arkadasimi goruyorum sanki
biraz uzun bioyludur kemiklidir falan, ve kadinin sutu hala ilk gunku gibi çovuk 7 aylik oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?