Ben hala sabah kalkınca acı çekiyom Kollarımın altına kadar doluyorsenin yazialrinda ben bi arkadasimi goruyorum sanki
biraz uzun bioyludur kemiklidir falan, ve kadinin sutu hala ilk gunku gibi çovuk 7 aylik oldu :)
Evet .. bu tipik benim için avantaj başıma ne gelecek az çok kestirebiliyorum sizin tecrübelerden ...him sen baslarda yokdun demi dogumdan sonra geldin
ondan hatirlamiyorum
begum bizden 7 ùart di galiba , biz 4 martiz iste
belki de ondan sevmemistir.Gerci ben muhallebiYi sütsüz yapıyorum alerjiden dolayı.sütlü muhallebiYe tadı nasıl olur bilmem.keçi sütü biraz baskın ya.
evet hatirliyo musun dogurmak icin ne cabaliyoduk bizimkiler gec kalmisti biraz :)) guya 26 subatta dogurcaktim :))him sen baslarda yokdun demi dogumdan sonra geldin
ondan hatirlamiyorum
begum bizden 7 ùart di galiba , biz 4 martiz iste
Tipik = topik :)Evet .. bu tipik benim için avantaj başıma ne gelecek az çok kestirebiliyorum sizin tecrübelerden ...
ya lutfen kusurumabakma ama annene cok kizdim su an. evladin hastayim oluyorum diyor nasil gelmez ya..Gurbette olsam bazı şeyler koymazdı sanırım en azından uzaktalar ondan derdim her yerim dökülüyor kafamı kaldıramıyorum tülbentle sıktım o derece üstelik çocuk durmuyor habire bağırıp duruyor uyumuyor kucak istiyor ama kolum kalkmıyor kv gezendi evde yokmuş annemi aradım gelsene ölüyom galiba dedim işlerim var gelemem yat dinlen diyor arkadaş amele sümüğü gibi attılar resmen beni biri bi çorba kaynatsa sevaba girerdi ya yürümeye mecalim yok ekmek almaya gittim çocuğu düşürcem zannettim bi an yakınında olup kimsenin yaralı parmağa işememesi çok kötü
sen konsolu tv sehpasini unutMaRaL_ bak senin orda küçük evler sen yaparsın bana bi anlatsana bak şimdi burası benim salon hani yapılıyor ya müteahhitte demiştim salon ama 12 m2 he sağ tarafı da mutfak yani ikisi birlikte 15 m2 falan şimdi ben buraya 2 3 lü koltuk 2 Berjer yemek odası takımı konsol tv sehpası hepsi Nasıl sığacak kv hepsi sığar diyo şaka gibi
Oyma halı Nasıl oluyor ki? Çok cahilim bu konularda.Hadı yaaa haluda gıttıgınu bılmıyırdum
Benumkı oyma halı gıdermıkı
Ayak parmağının tırnağı mı?kıyamam çok acır gerçekten.kizlar benimkinin tirnagi abtmi$ galibaaa
kenari morumsu boyle
uyaninca resim eçkeirm
napicam ya,; dokunuyum dedim nasil agladi çok acir $imdi ooo
Oyma halı Nasıl oluyor ki? Çok cahilim bu konularda.
yok el parmagiAyak parmağının tırnağı mı?kıyamam çok acır gerçekten.
dr u sallaBebe bisküvisi vermiyorum.bende aynı senin dediğini dedim boyu uzun gidiyor dedim.dur bakalım uzunsa orantılamıştır dedi ölçtü 73 cm.boyu normal çok uzun değil dedi :) ama gerçekten 1 yaş giyiyor artık
Ee şimdi hangi doktorun dediğini ciddiye alıcaz :) :)
ahaha yok biyolog deil frnasada yasiyor :)Ayy ben miyim yoksa
7 aylık kısmı uymuyor ama kuzum
uzun boy ve kemikli kısmı ben aynı
kumral kayverengi gözlü ve biyologsa ahandaa ben olurummmm :)))
darkdaysti galiba yanlış yazmadiysam.en son oydu galiba.hahah bizim ablada yasinda yurudu , iki numara 15 aylik yurudu :)
du bi deneyim yuruyecekmi :))
biz topigin en kuçuguuz galiba , biri daha vardi ama unuttum kimdi
hakkattenevet hatirliyo musun dogurmak icin ne cabaliyoduk bizimkiler gec kalmisti biraz :)) guya 26 subatta dogurcaktim :))
bi dedarkdays vardi o da benden iki gun sonra dogurdu galiba ucumuz helak olmustuk beklemekten de diger kizlarin kirki bile cikmisti
gece emmiyormuki seninkiBen hala sabah kalkınca acı çekiyom Kollarımın altına kadar doluyor
yemek odasi takimini unutMaRaL_ bak senin orda küçük evler sen yaparsın bana bi anlatsana bak şimdi burası benim salon hani yapılıyor ya müteahhitte demiştim salon ama 12 m2 he sağ tarafı da mutfak yani ikisi birlikte 15 m2 falan şimdi ben buraya 2 3 lü koltuk 2 Berjer yemek odası takımı konsol tv sehpası hepsi Nasıl sığacak kv hepsi sığar diyo şaka gibi
Onlar sigarsa siz nereye sigcaniz.hele bebekle.hiç hareket alanı kalmazMaRaL_ bak senin orda küçük evler sen yaparsın bana bi anlatsana bak şimdi burası benim salon hani yapılıyor ya müteahhitte demiştim salon ama 12 m2 he sağ tarafı da mutfak yani ikisi birlikte 15 m2 falan şimdi ben buraya 2 3 lü koltuk 2 Berjer yemek odası takımı konsol tv sehpası hepsi Nasıl sığacak kv hepsi sığar diyo şaka gibi
Normal sütle yap.ya da yarı yarıya.korkma yoktur sizde alerji.yoğurt yiyosunuz ya.belki de ondan sevmemistir.
su ile de ne bileyim sanki hic yarari olmayacakmis gibi geliyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?