evet bi gece sanirim hastaneye gidip geri donmustunhakkattendarkdays nerelerdekiiii
hatirlamammi her gece yalanci sanci alarmi veiryordum ilk dogummu gibi
dogurmayi o kdr çok istiyordumki beynim bana oyun oynuyorduuu
hahah kiz nasil sigcak sigmazkiiiOnlar sigarsa siz nereye sigcaniz.hele bebekle.hiç hareket alanı kalmaz
evet canim peynir yogurt vs yiyoz bolca.Normal sütle yap.ya da yarı yarıya.korkma yoktur sizde alerji.yoğurt yiyosunuz ya.
sende bana akil versene puf bi de bizimki diyette. makarna falan da yok artik. diyetisyene gidiyor 20 gunde 4 kilo verdi.çocuk birazdan uyanir
esim gelicek yemek yok
aklimdada yok
ufff akil verin bana makrna psirmekden nefet ediyorum yaaa
ya benimkdie diyetde sorun o zatensende bana akil versene puf bi de bizimki diyette. makarna falan da yok artik. diyetisyene gidiyor 20 gunde 4 kilo verdi.
senon dolapta ne var ona gore fikir verilebilir.
:) ne alsa,n ilgiisni çekse çekse 5 dk çeker sonra yine gider yuvalanir bi yerlerdebu yerde surunme konusunda cok dertliyim bende oyalayacak hic bisey bulamiyorum. yanagini morartmisti ya carpinca unitenin kapaklarini bantladim.
halinin ustunde battaniye var tum oyuncaklari ustunde ama yuzlerine bakmiyor. varsa yoksa parkede kaymak. bercerlerin altina girmek. parkeleri yalamak. bi kayiyo bi donuyo. donerken kafayi kut diye bi vuruyo.
sehpanin alti kapinin yani derken hep tehlikeli yerler. disari cikinca oyuncakciya gidicem. neler alabilirim oyalayacak acaba fikriniz var mi?
baligin yanina salata bi de corba mis.ya benimkdie diyetde sorun o zaten
pisirsem havada kaparda istemoyorum
4 kg çok iyiymis ama benimk diyete tam uymazki(( adam benden gizli yiyor ne bukursa (
dolapta patlicanvar
altin balik kizartcam yanina napsam diye dusunuyirum
su an salondan otesini kesfedemedi burda takiliyo. emeklemiyo emeklese nerelere gider de.:) ne alsa,n ilgiisni çekse çekse 5 dk çeker sonra yine gider yuvalanir bi yerlerde
ben bi dolabin alrina makrna kirilmayaxak seyler fln koydum gidip orda oynuyor :)))
bende oyle yapiyorum iki aydirbaligin yanina salata bi de corba mis.
doymaz mi?
bizimki diyetistene gitti. kendi cok istekli yoksa bende zorla yaptiramazdim. genlerinse kalp var zaten cok gobek yapti son iki yilda. diyetisyen 19 kilo hedef koydu dusun.
artik makarna pilav kizartma vs yok hayatimizda. iki cesit yemek ve salata. ara ogunleri var yogurt meyve vs. sabah ogle aksam uc ogun yiyo bi de. haftaici isteyken evde bi aksam yemegi sikintim oluyo.
sebze yemekleri yapiyorum. kisin da ne sebze yok ya pirasa ispanak sadece. napcagimi sasiriyorum.
baklagillerden yapiyorum sende yapabilirsin en kurtarici yemekler iste bezelye kurufasulye nohut. etli de yapiyorum.
tavuk yapcaksam tam diyet usulu yapiyorum ama muhtesem oluyo. izgaralik pilic aliyorum azcik zeytinyag dokup tuz kirmizi biber kekikle yogurup yanmaz tavayi isitip dokuyorum bi cay bardagi sicak su dokup kapagini kapatip suyu cekene kadar pisiriyorum yumusacik ve lezzetli oluyo tavuklar. deneyebilirsin.
aman azcik beklesin o da gelir gelmez yemesin :))bende oyle yapiyorum iki aydir
kolesterolu var tansiyonu az yuksek
kilo vermesi lazim 2-3 kg verdi ama tam uysa daha afzla olurud
çcouklarin kekini biskuvisini yiyor koca adam yaaaa nefis nasil kor bisey anlamiyorum
mantar buldum tavada soteleyim bakalim nasil olucak
çorba geç kaldi yold ageliyorn adam
yarinnda kuru fasulye yapayim iyi fikir :) çocuklarda sever
Geldı gerı gıttı yaptıklarım sogudu yaaaa.arabanın buseyını tamır edıyo aşagıdaaman azcik beklesin o da gelir gelmez yemesin :))
nefis kontrolu zordur evet. insan dayanamiyor.aman nolcak diyor yiyor.
mantar sote kolay pratik ustune de kasar peyniri erit miss.
bende mantar corbasi yapmistim cok guzel oldu.
Haklısın emin ol ben daha çok kızıyorumya lutfen kusurumabakma ama annene cok kizdim su an. evladin hastayim oluyorum diyor nasil gelmez ya..
Benim yemek masası salonun yarısına gelir masamı da satcam hatta koltuklarım xl olduğu için onlar bile sığmıyor sadece köşe takımı alıp Berjerleri götürcem başka seçenek yok yanisen konsolu tv sehpasini unut
mumkun degil sigmaz.
hatta tv yi duvara monte etmek mantikli olabilir yer kazandirir. eger sigarsa altina konsolu koyabilirsin ama sigmaz gibi. en oncelikli yemek masasi koltuklardan sonra.
yer kazanmak istiyosan mecbur camin onune de koltuk koycan cama koltugun arkasindan ulascan.
Gece 4 5 kere kalkıyor ona rağmen bölegece emmiyormuki seninki
benimki emmezse bendede oluyorda nadir oldugu için gece emmedigi pek rastlanmayan bi durum bizde
Mutfakla salonun arasına ayırabilmek için ufak bi Amerikan bar şeklinde ince masa yaptırcam bide köşe koltuğu alıp Berjerleri götürcem tv duvara montaj olcak buna rağmen arada 4 m2 halı serecek yer kalıyo sadece düşün artık he bide doğalgaz petekleri olacak camın iki yanında oda ayrı yer kaplıyor minnak bi ev anlıyacağın benim ev toplam 70 m2 kv evi 145 m2 kap le at koşturuyolaryemek odasi takimini unut
yer sofrasi yaparsin otantik olurr
konsolun kuçukse belki bi kosyee sigisir ama koltuklar uçluymu$ zor biraz
tv yide duvara as keisnlikle lcd yse , degilsede kv ne de sana ondan tv alsin
Kv kalsa çocuk odası yapma küçük zaten yanınızda yatsın bişeyden anlamaz o diyo çocuk odasına bi çektir koyup orda oturacakmışım yemek masamı konsolu salona koyup sadece mutfak yapcakmışım burayıOnlar sigarsa siz nereye sigcaniz.hele bebekle.hiç hareket alanı kalmaz
Can'ım çitler varya çocuklar için istersen al onların kaçamaz bizimkinde öle yerde kaçacak yer arıyo dün eşimle kahve yaptık balkona çıktık oda yerde oyuncaklarıyla oynuyo du iki yudum aldım bakıp geleyim şuna dedim sürüne sürüne koridora çıkmış sesimize doğru geliyo :) artık durmuyorlar bide emeklese yandık yanibu yerde surunme konusunda cok dertliyim bende oyalayacak hic bisey bulamiyorum. yanagini morartmisti ya carpinca unitenin kapaklarini bantladim.
halinin ustunde battaniye var tum oyuncaklari ustunde ama yuzlerine bakmiyor. varsa yoksa parkede kaymak. bercerlerin altina girmek. parkeleri yalamak. bi kayiyo bi donuyo. donerken kafayi kut diye bi vuruyo.
sehpanin alti kapinin yani derken hep tehlikeli yerler. disari cikinca oyuncakciya gidicem. neler alabilirim oyalayacak acaba fikriniz var mi?
Ben de dertliydim.yatak odasında oturuyorum.orası tahta.diğer yerler hep Tas.o da halıda değil illa betonda surunuyo.neyseki başladı bizim ki.4_5 emekleme aadim gidiyo.sonra surunuyo.gecen sürünerek banyoya gitmiş.kafayı içeri uzatmis bakiniyo..ortanca WC de.annee.serra beni gözetliyor diye bağırıyordu.çok komiklerdi.bu yerde surunme konusunda cok dertliyim bende oyalayacak hic bisey bulamiyorum. yanagini morartmisti ya carpinca unitenin kapaklarini bantladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?