2015 Şubat Anneleri

vallahi bizim yazin daha kotuydu su an iyi. bana da atopik egzama demisti doktor. bi tane kortizonlu merhem verdi on gun kullan dedi sonra senin dedigin tarzda zararsiz bi krem versi hatta pahaliydi biraz unutrum simdi adini. su an sikinti yok cok sukur.

bizim kizin dirsek ici ozellikle cok kotu oluyo kabuk bagliyo bazen.

Kızlar çıntar mantarı pişiren var mı eşim istiyor ama ben hiç yapmadım Nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen varsa bana yazabilir mi ?

selam anneler :)
ben 2016 Şubat annesi aday adayıyım inşallah :)

size bir sorum olacak. ilgililer dikkatliler bilirler belki.

Hani e bebek mağazaları kampanya yapıyor ya. 250tl ye 50 tl hhediye çeki.
Bu kampanyayı yılbaşında falan da yapmışlar mıydı?
Ben bir takım eksiklerimi tamamlamak için onu bekliyorum da var mı bilginiz

Sizleri ve minik bebeklerinizi öpüyorum

kizlar biriniz istemisti sanirim unuttum ama. benim cheesecake tarifim bu. biraz ugrastirici ama disardakilerden hic bir farki olmuyor.

ustundeki sosu hazir meyve sosu kullaniyorum dr oetker orman meyveli sos cok yakisiyor oneririm. tarifteki her seye adim adim uyunca o meshur cafelerdeki dilimi 10 tl ye satilanlardan bile guzel oluyor :)

http://www.nefisyemektarifleri.com/video/frambuazli-cheesecake-nasil-yapilir/

İlk biz de onlardan kullandık hatta çok korkmuştum ilaçlara Merhemlere bağlı kalmayız diye.. Kulak arkası kabuk oluyor Yaren in de .. Yanaklara Boğaz altına kulaklarının arkasına sürüyorum .. Reçeteye giren bir krem değil 39/36 tl gibi fiyatı ..

Sürünme şekli normal caňim.emekleme yeşi de normal.bakma seň burdakilere atom karınca onlar.erkenciler. bu ayın sonuna doğru başlar.önce üzerinde durur el ve dizlerinin.sonra bi dizini öne doğru atar.yavaş aşamalarda bulunur.gozlemlersin.sonra biraz emekler biraz surunurse.sonra fir döner evin içinde.

Kızlar tekli kızamık aşısı varmış devlet aileye bırakmış yan etkiler olabiliyormuş siz yaptırdınız mı sağlık ocağından aradılar ?

Kızlar tekli kızamık aşısı varmış devlet aileye bırakmış yan etkiler olabiliyormuş siz yaptırdınız mı sağlık ocağından aradılar ?
Cnm bizim burda zorunlu.Suriyelilerden ötürü koymuşlar.Sizin oturduğunuz şehir risk grubunda değilse ailelere bırakmışlardır.Ben yaptırıcam mecbur 9. Ayda.

bizim burda da zorunlu suriyelilerden dolayi koymuslar bir doz daha 9.ayda. zaten 1 yasinda da var normalde. doktorum da yaptir dedi.

merak ettim ne gibi yan etkiler bunlar?

Cnm bizim burda zorunlu.Suriyelilerden ötürü koymuşlar.Sizin oturduğunuz şehir risk grubunda değilse ailelere bırakmışlardır.Ben yaptırıcam mecbur 9. Ayda.
Mecbur değil dedi izmirdeyiz biz çok Suriyeli var ama yan etkilerini okuyunca tedirgin oldum

bizim burda da zorunlu suriyelilerden dolayi koymuslar bir doz daha 9.ayda. zaten 1 yasinda da var normalde. doktorum da yaptir dedi.

merak ettim ne gibi yan etkiler bunlar?
Can'ım bi hafta boyunca sürebilecek yüksek Ateş ve havaleye sebep olabiliyormuş ayrıca 12. Aya kadar anneden geçen antikorlar bebeği koruduğu için çokta gerek yokmuş bilemiyorum ki kararsız kaldım doktorumuzu aradım oda yokmuş bugün yarın sorcam artık ona göre yaptırcam bu hafta olmazsa haftaya gel dediler çünkü ateşten korkuyorum zaten göze alamadım hem kalabalık ortama girmiyor veya başka çocuğum yok kreşe falan giden öyle olunca vuruluyormuş hemen ama bilemedim

i internette mi yazıyor aşının Ateş ve havale yol açtığı nerede okudun bir yaşına kadar anneden geçen antikorların bebeği koruduğu doğru

Benımkındede varkulak arkasında kabuklanma odamı egzama

Normal cnm.her gun daha ılerletırzamanla ogrenır
Benunkı bı garıp emeklıyodu bacagın bırı geerıden gelıyordu,ceke ceke gıdıyordu:))))
Şimdi pire gıbı her delıge gırıyor sanıyede yer degişturyor

1 yaşında yapılandan değişik Neymiş bu aşı
Değişik değil maral suriyelilerden dolayı ek koymuşlar kızamık aşısını,anasınıfı ve 1. Sınıflara da yapacaklarmış hatta.. Burda da suriyeli dolu ama ben yaptırmayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…