bi gosyer bi dahaki kontrolde ya da cildiyeye git istersen ama cildiye hep kortizoblu ilac verirBizim doktor geçen götürdüğümde hiç bişey demedi şimdi daha çok pütürlendi sanki
vallahi bizim yazin daha kotuydu su an iyi. bana da atopik egzama demisti doktor. bi tane kortizonlu merhem verdi on gun kullan dedi sonra senin dedigin tarzda zararsiz bi krem versi hatta pahaliydi biraz unutrum simdi adini. su an sikinti yok cok sukur.Egzama yazın kaybolur kışın Coşar zaten nemli tutmak lazım hep .. Linola krem kullanıyorum ben 2. Ayımızda atopik egzama demişti dr şükür alerjik olmadı iki üç gündür yine kullanıyorum iyi geliyor tavsiye ederim .. Dr umuzda gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti .. Kortizonlu bir krem değil dermakozmetik tarzı bir krem ..
bende hic yapmadim ama soyle bi tarif var canim her kavurma hem kizartmaKızlar çıntar mantarı pişiren var mı eşim istiyor ama ben hiç yapmadım Nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen varsa bana yazabilir mi ?
Bakalım bu hafta alcam pazardan inşallah becerilirimbende hic yapmadim ama soyle bi tarif var canim her kavurma hem kizartma
http://www.nefisyemektarifleri.com/melki-cintar-kavurmasi-ve-kizartmasi-tarifi/
İlk biz de onlardan kullandık hatta çok korkmuştum ilaçlara Merhemlere bağlı kalmayız diye.. Kulak arkası kabuk oluyor Yaren in de .. Yanaklara Boğaz altına kulaklarının arkasına sürüyorum .. Reçeteye giren bir krem değil 39/36 tl gibi fiyatı ..vallahi bizim yazin daha kotuydu su an iyi. bana da atopik egzama demisti doktor. bi tane kortizonlu merhem verdi on gun kullan dedi sonra senin dedigin tarzda zararsiz bi krem versi hatta pahaliydi biraz unutrum simdi adini. su an sikinti yok cok sukur.
bizim kizin dirsek ici ozellikle cok kotu oluyo kabuk bagliyo bazen.
Sürünme şekli normal caňim.emekleme yeşi de normal.bakma seň burdakilere atom karınca onlar.erkenciler. bu ayın sonuna doğru başlar.önce üzerinde durur el ve dizlerinin.sonra bi dizini öne doğru atar.yavaş aşamalarda bulunur.gozlemlersin.sonra biraz emekler biraz surunurse.sonra fir döner evin içinde.arkadaşlar merhaba.bende şubat annesiyim 17 subat dogumlu kızım..bir süredir takip ediyorum sizi.daha önce hiç yazmamıstım boyle forumlara fln.bu aralar cok merak ediyorum kızım daha emeklemıyor sürünerek istediği bir oyuncagına gidiyo alıyo ama o kadar duruyor hemen:)bırde asıl sormak ıstedıgım bebekler nasıl surunur yanı kızım tek kolu yerde dıger kolundan ve bacagından guc alarak surunuyor yanı tek taraflı..normal mı bu durum bilemedim ben?
Cnm bizim burda zorunlu.Suriyelilerden ötürü koymuşlar.Sizin oturduğunuz şehir risk grubunda değilse ailelere bırakmışlardır.Ben yaptırıcam mecbur 9. Ayda.Kızlar tekli kızamık aşısı varmış devlet aileye bırakmış yan etkiler olabiliyormuş siz yaptırdınız mı sağlık ocağından aradılar ?
bizim burda da zorunlu suriyelilerden dolayi koymuslar bir doz daha 9.ayda. zaten 1 yasinda da var normalde. doktorum da yaptir dedi.Kızlar tekli kızamık aşısı varmış devlet aileye bırakmış yan etkiler olabiliyormuş siz yaptırdınız mı sağlık ocağından aradılar ?
Mecbur değil dedi izmirdeyiz biz çok Suriyeli var ama yan etkilerini okuyunca tedirgin oldumCnm bizim burda zorunlu.Suriyelilerden ötürü koymuşlar.Sizin oturduğunuz şehir risk grubunda değilse ailelere bırakmışlardır.Ben yaptırıcam mecbur 9. Ayda.
Can'ım bi hafta boyunca sürebilecek yüksek Ateş ve havaleye sebep olabiliyormuş ayrıca 12. Aya kadar anneden geçen antikorlar bebeği koruduğu için çokta gerek yokmuş bilemiyorum ki kararsız kaldım doktorumuzu aradım oda yokmuş bugün yarın sorcam artık ona göre yaptırcam bu hafta olmazsa haftaya gel dediler çünkü ateşten korkuyorum zaten göze alamadım hem kalabalık ortama girmiyor veya başka çocuğum yok kreşe falan giden öyle olunca vuruluyormuş hemen ama bilemedimbizim burda da zorunlu suriyelilerden dolayi koymuslar bir doz daha 9.ayda. zaten 1 yasinda da var normalde. doktorum da yaptir dedi.
merak ettim ne gibi yan etkiler bunlar?
Biiiiiiiiz desek şaşırır Mısın, ayaz da sadece oturuyor tembel teneke :))Kizlar benim kix ne surunuyo ne emekliyo anca oturuyo. Var mi benim durumda olan? Yanindan da ayrilamiyorum hic birakmiyo. Hatta ayni odada utu yapiyorum ona bile agliyo.
1 yaşında yapılandan değişik Neymiş bu aşıMecbur değil dedi izmirdeyiz biz çok Suriyeli var ama yan etkilerini okuyunca tedirgin oldum
i internette mi yazıyor aşının Ateş ve havale yol açtığı nerede okudun bir yaşına kadar anneden geçen antikorların bebeği koruduğu doğruCan'ım bi hafta boyunca sürebilecek yüksek Ateş ve havaleye sebep olabiliyormuş ayrıca 12. Aya kadar anneden geçen antikorlar bebeği koruduğu için çokta gerek yokmuş bilemiyorum ki kararsız kaldım doktorumuzu aradım oda yokmuş bugün yarın sorcam artık ona göre yaptırcam bu hafta olmazsa haftaya gel dediler çünkü ateşten korkuyorum zaten göze alamadım hem kalabalık ortama girmiyor veya başka çocuğum yok kreşe falan giden öyle olunca vuruluyormuş hemen ama bilemedim
Benımkındede varkulak arkasında kabuklanma odamı egzamaİlk biz de onlardan kullandık hatta çok korkmuştum ilaçlara Merhemlere bağlı kalmayız diye.. Kulak arkası kabuk oluyor Yaren in de .. Yanaklara Boğaz altına kulaklarının arkasına sürüyorum .. Reçeteye giren bir krem değil 39/36 tl gibi fiyatı ..
Normal cnm.her gun daha ılerletırzamanla ogrenırarkadaşlar merhaba.bende şubat annesiyim 17 subat dogumlu kızım..bir süredir takip ediyorum sizi.daha önce hiç yazmamıstım boyle forumlara fln.bu aralar cok merak ediyorum kızım daha emeklemıyor sürünerek istediği bir oyuncagına gidiyo alıyo ama o kadar duruyor hemen:)bırde asıl sormak ıstedıgım bebekler nasıl surunur yanı kızım tek kolu yerde dıger kolundan ve bacagından guc alarak surunuyor yanı tek taraflı..normal mı bu durum bilemedim ben?
Değişik değil maral suriyelilerden dolayı ek koymuşlar kızamık aşısını,anasınıfı ve 1. Sınıflara da yapacaklarmış hatta.. Burda da suriyeli dolu ama ben yaptırmayacağım..1 yaşında yapılandan değişik Neymiş bu aşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?