Tuna bazen uyuyor bazen uyumuyor belli olmuyor yani idare ediyoruz. Kaşıkla yemek istemiyor elimden yiyor, ne anlama geliyorsaArtık saymıyorum eskiden sayiyordum 3kere falan kalkıyordur herhalde ama hemen uyuyor yani rahat gece 10-11 saat uyuyor şimdi az önce kucağımda uyudu yatağına koydum uzun zaman sonra yatağında yatıyor şimdilik amacım memede uyumasini engellemek ve yatağında yatmasını saglamak sabahın altısında uyandı bugun. Tuna nasıl bakiciyla arası nasil
Ayy maasallah bizim kızla.3 tanede 5 tanede olsa her bebeğin yeni yaptığı şey mutlulukAy sen böyle deyince heyecanlandım çok.Ama yürümek denmez canım 3 adım sadece sonra dengesini kaybediyor hemen.öyle 1 haftaya falan yürüyemez yani ama belki 1 aya yürür gibi inşallah.
Hem niye ayvayı yedin dedin ki? Kendi yürümeye başlayınca daha özgür olmaz mı o da ben de tabi.şimdi poposunun dibinden ayrılamıyorum bi saniye durmuyor çünkü.yürürse kendi gider gelir yanıma.yani en azından ben öyle düşünmek istiyorum)
28 şubat doğumlu canım,8.5 aylık şu anda.
27 yasimdayim kiz ben senin gibi 30umda uc cocugu bitirmis olmam mumkun dgil ucu gec iki bile zorsende gençsin kizz
4;yasina gelince torun bile seversin
ailecek gelmis illet bi an once iyilesirsiniz insallahÖlüyorum kızlar balet hastalık bitirdi beni valla takatim kalmadı çocuk hasta koca hasta kimse yaralı parmağa işemiyor dinlenemiyosun ki hastalık geçsin
Annem gelmiş izmire eşime dedim ben gideyim bari baksın bana oda diyo kimse gelmemiş sen niye gitçen bakmak olan gelir dediler göndermiyor kv çocuğu bi saat tutamadı uyuyayım
Çocuk gece 7 kere kalktı belki daha fazla şimdide uyutmaya çalışıyorum tam üyüyor beşiğine koyunca çığlığı basıyor bütün gece kafam kazan gibi gözümü açamıyorum ne yiyim ne içeyim fikir verin geçsin şu illet
tamamLitchi
Paris'e gitmek isteyenler Dr estriol vajinal krem ve gynno-flor vajinal tablet vermiş. Tableti içeri koyuyorsunuz kremi sürüyorsunuz.
geçmis olsun canimmÖlüyorum kızlar balet hastalık bitirdi beni valla takatim kalmadı çocuk hasta koca hasta kimse yaralı parmağa işemiyor dinlenemiyosun ki hastalık geçsin
Annem gelmiş izmire eşime dedim ben gideyim bari baksın bana oda diyo kimse gelmemiş sen niye gitçen bakmak olan gelir dediler göndermiyor kv çocuğu bi saat tutamadı uyuyayım
Çocuk gece 7 kere kalktı belki daha fazla şimdide uyutmaya çalışıyorum tam üyüyor beşiğine koyunca çığlığı basıyor bütün gece kafam kazan gibi gözümü açamıyorum ne yiyim ne içeyim fikir verin geçsin şu illet
20 yasinda olan kimdikiii27 yasimdayim kiz ben senin gibi 30umda uc cocugu bitirmis olmam mumkun dgil ucu gec iki bile zor
niye kizz nolduki otizmdeNeee otizm mi yok artık en hassas noktama parmak bastın.. ne alakası var acaba otizmle
vahidee benimki yatakdan kalkip , alt açmada ne bulursa yatagina indiryorAyy maasallah bizim kızla.3 tanede 5 tanede olsa her bebeğin yeni yaptığı şey mutluluk
Özgür ve merakli.etraf sessizse telaşlan.mutlaka bisey karıştırıyodur
Afiyet olsun kuzucuğa.Bugun kahvalti menumuzde elmali tarcinli pankek,pekmez ve labne var. Sevdi gibi
Hastalığa en iyi gelen şey dinlenmek aslında ama Nasıl dinleneceksin çocukla.Ihlamur bal limon da iyi geliyor.Ah ah bir bakan olsaydı keşke.İnsan en çok hastayken ihtiyaç duyuyor.En kısa zamanda toplarsın inşallah.çok geçmiş olsun.Ölüyorum kızlar balet hastalık bitirdi beni valla takatim kalmadı çocuk hasta koca hasta kimse yaralı parmağa işemiyor dinlenemiyosun ki hastalık geçsin
Çok teşekkürler canım ya.İçim biraz rahatladı,ağlama krizleri falan yok,yemeyi çok sevdiği söylenemez ama öyle yeme bozukluğu kadar değil.B
Canım onu bende araştırdım ama hiperaktivite de uyku Bozukluğu yeme bozukluğu dikkati birkaç dk dışında toplayamama ağlama krizleri oluyormuş ve bu kadar erken yaşta teşhis konamıyormuş. Bence gayet normal davranıyor bebişin. Meraklı çağında hareketli olması çok normal. Tuna da bi kase pirinç salatasını ayağıyla devirmiştibu teyzelerde bi acayip maşallah hepsi doktor ve abartmaya bayılıyorlar..
Seherabdul olabilir.geçmis olsun canimm
sicak çorba iç, balli limon, ihlamur sicak seyler tuket
bide dinlen nasil olcaksa o i$
20 yasinda olan kimdikiii
Maral bi kere adetin geçikmişti.kan testi falan yapmıştın.sonra ne zaman geldi.düzene girdi mi.niye kizz nolduki otizmde
otiszm dogustan deilmiydi
yani asiyla otistik falan olmaz amaaa asiya gerek yok o ayri davaa
Genetik bi rahatsızlık deniyor ama sonradan da olabilirmiş tam bi tanıyor yani. Hastalığın her türlüsü kötü ama bilmem otizm Allah vermesin kimseye, çok zorniye kizz nolduki otizmde
otiszm dogustan deilmiydi
yani asiyla otistik falan olmaz amaaa asiya gerek yok o ayri davaa
Ben hıc adet olmadım canıö doğumdan beriMaral bi kere adetin geçikmişti.kan testi falan yapmıştın.sonra ne zaman geldi.düzene girdi mi.
Korkma turp gibi bizim sopalar, çok da akıllılar :)Çok teşekkürler canım ya.İçim biraz rahatladı,ağlama krizleri falan yok,yemeyi çok sevdiği söylenemez ama öyle yeme bozukluğu kadar değil.
AA evet hatirladim. Ben birle ikiyi oldum.40 gün arayla.3.gelmiyor.pek düzensizliğe alışkın değilim.korka korka test yapmıştım.bisey çıkmadı.40 günü 8 gün gece yapmıştım.tekrarlasam mi.Ben hıc adet olmadım canıö doğumdan beri
O zaman kahverengi akıntı olmuştu adet başlıyormuş gibi ama gerisi gelmedi Adet olarak
kesildi kaldı öyle, doktorda kahverengi akıntıyı hamilelikten dır belki diye düşünüp kan testi yaptırdı ama düşük bir ihtimal dızzat
Sağlık ocağındaki Ebe bakmaz mıAA evet hatirladim. Ben birle ikiyi oldum.40 gün arayla.3.gelmiyor.pek düzensizliğe alışkın değilim.korka korka test yapmıştım.bisey çıkmadı.40 günü 8 gün gece yapmıştım.tekrarlasam mi.
ya ilçenin tek kadın kadindogumcusu gitti.erkeklerede durup dururken gidesim gelmiyor.riayi kontrol ettirsem içim de rahatlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?