2015 Şubat Anneleri

Tuna bazen uyuyor bazen uyumuyor belli olmuyor yani idare ediyoruz. Kaşıkla yemek istemiyor elimden yiyor, ne anlama geliyorsa yürümeye çabalıyor işte kendi kendine oyun kuruyor sobaya dokunmaya çalışıyor:)) bakıcıyla arası iyi şükür. Kapıdan bırakırken azıcık ağlıyor sonra anlaşıyorlar herhalde :)

bayanlar birsey sorucam kızım 1 aydır sureklı burnunu gozunu kasıyor uykuda da yapıyor arada..dr cok onemsemedi hemen alerjı damlası verdı mevsımseldr belkı dıye bende hemen kullanmak ıstemedım sızın bebışlerde de var mı böyle bır durum?

Ayy maasallah bizim kızla.3 tanede 5 tanede olsa her bebeğin yeni yaptığı şey mutluluk
Özgür ve merakli. etraf sessizse telaşlan.mutlaka bisey karıştırıyodur

ailecek gelmis illet bi an once iyilesirsiniz insallah
kimseden hayir yok size disini tirnagina takip mecbur biseyler yapacaksin yeri gelince de soylersin lafini bosver.

yapabilecegin tek sey bol ihlamur bol c vitamini. gribe baska care yok :/
ha ben gecen usutunce banyo yaptim gece bebek asprini ve parol icmistim sonra o gece cok terledim sabah daha iyiydim.

geçmis olsun canimm
sicak çorba iç, balli limon, ihlamur sicak seyler tuket
bide dinlen nasil olcaksa o i$
27 yasimdayim kiz ben senin gibi 30umda uc cocugu bitirmis olmam mumkun dgil ucu gec iki bile zor
20 yasinda olan kimdikiii

Ayy maasallah bizim kızla.3 tanede 5 tanede olsa her bebeğin yeni yaptığı şey mutluluk
Özgür ve merakli. etraf sessizse telaşlan.mutlaka bisey karıştırıyodur
vahidee benimki yatakdan kalkip , alt açmada ne bulursa yatagina indiryor
bi guzle yiyor peçete islak mendil ne bulursaa
eline gelmesin diye baska yerlre, koymaya asbaldim artik oradakileri tamamen kaldirsam iyi olucak alt açmayi galibaa
hiç seside çikmiyor sipaaaaaaaa

Hastalığa en iyi gelen şey dinlenmek aslında ama Nasıl dinleneceksin çocukla.Ihlamur bal limon da iyi geliyor.Ah ah bir bakan olsaydı keşke.İnsan en çok hastayken ihtiyaç duyuyor.En kısa zamanda toplarsın inşallah.çok geçmiş olsun.

Çok teşekkürler canım ya.İçim biraz rahatladı,ağlama krizleri falan yok,yemeyi çok sevdiği söylenemez ama öyle yeme bozukluğu kadar değil.

niye kizz nolduki otizmde

otiszm dogustan deilmiydi
yani asiyla otistik falan olmaz amaaa asiya gerek yok o ayri davaa
Genetik bi rahatsızlık deniyor ama sonradan da olabilirmiş tam bi tanıyor yani. Hastalığın her türlüsü kötü ama bilmem otizm Allah vermesin kimseye, çok zor

Maral bi kere adetin geçikmişti.kan testi falan yapmıştın.sonra ne zaman geldi.düzene girdi mi.
Ben hıc adet olmadım canıö doğumdan beri
O zaman kahverengi akıntı olmuştu adet başlıyormuş gibi ama gerisi gelmedi Adet olarak
kesildi kaldı öyle, doktorda kahverengi akıntıyı hamilelikten dır belki diye düşünüp kan testi yaptırdı ama düşük bir ihtimal dı zaten

AA evet hatirladim. Ben birle ikiyi oldum.40 gün arayla.3.gelmiyor.pek düzensizliğe alışkın değilim.korka korka test yapmıştım.bisey çıkmadı.40 günü 8 gün gece yapmıştım.tekrarlasam mi.
ya ilçenin tek kadın kadindogumcusu gitti.erkeklerede durup dururken gidesim gelmiyor.riayi kontrol ettirsem içim de rahatlardı.

Sağlık ocağındaki Ebe bakmaz mı
Hem Doktora da gitsen ultrason yapar alttan muayene gerek var mı ki ,istemiyorum dersen yapmaz
Sen de sutden agzın yanınca yoğurdu ufleyerek yiyorsun galiba
Bence önce bı test yap .düzensizlik normal diye biliyorum emzirdiğin için
emin olmak istiyorsan test yapmaktan başka çaren yok gibi. sen de rıaya güvenmiyorsan yanına bı tane daha korunma yöntemi koy bari olmazmı

bende hala doktoruma gidicem kontrole dogumdan 40 gun sonra gel demisti

hala adet olmadim. ama sari akintim var son zamanlarda.
bi de ben spiral taktirsam mi ya off bilemiyorum napucam ben ya korkuyoruuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…