İçeriğindeki maddeler,civa,alüminyum vs..kaynaklı.. Sosyal medyada gruplar var aşı ile ilgili,ben dehşete kapıldım şahsen,epey bilgisizmişim bu konuda..Neee otizm mi yok artık en hassas noktama parmak bastın.. ne alakası var acaba otizmle
Uykuda sıçrıyor gibi bişey mi bizimki bazen yapıyorKızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki
Uyanıkken demissin pardon bilemedim benUykuda sıçrıyor gibi bişey mi bizimki bazen yapıyor
Boğaz'ımda bıçak batıyor gibi acıyor yutkunurken alerji illetinden ilaç ta içemiyorum minoset içicem şimdi belki biraz ağrımı keser aslında böle biraz uyusam iyi gelecek ama nerde çocuk ta hasta onlamı ilgileneyim kendimemi Ada'ma mı şaşırdımailecek gelmis illet bi an once iyilesirsiniz insallah
kimseden hayir yok size disini tirnagina takip mecbur biseyler yapacaksin yeri gelince de soylersin lafini bosver.
yapabilecegin tek sey bol ihlamur bol c vitamini. gribe baska care yok :/
ha ben gecen usutunce banyo yaptim gece bebek asprini ve parol icmistim sonra o gece cok terledim sabah daha iyiydim.
Demi ama nerde dinlenmek ıhlamur içip duruyoruz bakalımgeçmis olsun canimm
sicak çorba iç, balli limon, ihlamur sicak seyler tuket
bide dinlen nasil olcaksa o i$
20 yasinda olan kimdikiii
bilçnli yapiyodur belki bi ekre ke$feddiyse hosuna gitmistir yapip duryodur :)Kızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki
adami bo$ver çocugu uyut iyi kotu sende uyuBoğaz'ımda bıçak batıyor gibi acıyor yutkunurken alerji illetinden ilaç ta içemiyorum minoset içicem şimdi belki biraz ağrımı keser aslında böle biraz uyusam iyi gelecek ama nerde çocuk ta hasta onlamı ilgileneyim kendimemi Ada'ma mı şaşırdım
cocuk doktorlarinin hangisine inanacagimiz malum.. sasirmis durumdayim..Kadir Tuğcu ve Hayri Gözlükgiller dedi diye :) ikisi de aşıya karşı değiller normalde ama bu aşı için negatifler.. Kadir tutmaz diyo,hayri otizm riskini arttırıyo diyo.. Diğer aşılarla yeterince zarar vermiş oluyoruz zaten,ek zarar gerek yok..
geçmiş olsun banyo yapıp dinlenebilsen vücudun rahatlar aslında tabii nasıl dinleneceksin kim çorba yapacak kim Azraya bakacak ahhhh ahÖlüyorum kızlar balet hastalık bitirdi beni valla takatim kalmadı çocuk hasta koca hasta kimse yaralı parmağa işemiyor dinlenemiyosun ki hastalık geçsin
Annem gelmiş izmire eşime dedim ben gideyim bari baksın bana oda diyo kimse gelmemiş sen niye gitçen bakmak olan gelir dediler göndermiyor kv çocuğu bi saat tutamadı uyuyayım
Çocuk gece 7 kere kalktı belki daha fazla şimdide uyutmaya çalışıyorum tam üyüyor beşiğine koyunca çığlığı basıyor bütün gece kafam kazan gibi gözümü açamıyorum ne yiyim ne içeyim fikir verin geçsin şu illet
Tableti içeri koyuyorsun o daha etkilitamam
sagol canim
Ne zararı varmışcocuk doktorlarinin hangisine inanacagimiz malum.. sasirmis durumdayim..
eger gercekten boyle bi sey varsa da ki ben inanamiyorum nedense :/ kizamik olma riskini alamam acikcasi.. daha onceden cok ornek var cunku kizamiktan olen cocuklar vs cok ciddi bi hastalik. allah korusun yavrularimizi..
asilar evet zarar veriyodur vucuda ama olumcul hastaliklardan da koruyor. bu zarar hastalik riski icin mecbur aliniyor..
Kız valla Ada'm hiç bişey istemiyor garibim siz iyileşin bakma bana diyo hiç yükü yok yemek yapmasam niye yapmadın demez ama gece çok uyanıyor tıkandığı için uykusuzluğum tavan yaptıadami bo$ver çocugu uyut iyi kotu sende uyu
Napcan bacım hayatın şartlargeçmiş olsun banyo yapıp dinlenebilsen vücudun rahatlar aslında tabii nasıl dinleneceksin kim çorba yapacak kim Azraya bakacak ahhhh ah
kizamik asisi otizm riskini arttiriyormus demis de iki doktorNe zararı varmış
emzirmeyle alakali bi durum bence.Deliler gibi çikolata yemek istiyorum, bu ara iştahım fazlasıyla açık, durduramıyorum kendimi.. Kurabiyenin üstüne Nutella sürüp yiyorum
bal limon bogazini rahatlatir. bogaz pastili emebiliyosan o da bi sure rahatlatiyoBoğaz'ımda bıçak batıyor gibi acıyor yutkunurken alerji illetinden ilaç ta içemiyorum minoset içicem şimdi belki biraz ağrımı keser aslında böle biraz uyusam iyi gelecek ama nerde çocuk ta hasta onlamı ilgileneyim kendimemi Ada'ma mı şaşırdım
Bir yumurta(akini da koyuyorum artik doktor baslatti) yarim elma rendesi 3 tepeleme cay kasigi yulaf unu ve cok az tarcin cirpip yanmayan tavada pisirdim. Sogumadan ustune tereyag surdumPankeki nasıl yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?