2015 Şubat Anneleri

Kızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki

Uykuda sıçrıyor gibi bişey mi bizimki bazen yapıyor

Boğaz'ımda bıçak batıyor gibi acıyor yutkunurken alerji illetinden ilaç ta içemiyorum minoset içicem şimdi belki biraz ağrımı keser aslında böle biraz uyusam iyi gelecek ama nerde çocuk ta hasta onlamı ilgileneyim kendimemi Ada'ma mı şaşırdım

bilçnli yapiyodur belki bi ekre ke$feddiyse hosuna gitmistir yapip duryodur :)

adami bo$ver çocugu uyut iyi kotu sende uyu

cocuk doktorlarinin hangisine inanacagimiz malum.. sasirmis durumdayim..
eger gercekten boyle bi sey varsa da ki ben inanamiyorum nedense :/ kizamik olma riskini alamam acikcasi.. daha onceden cok ornek var cunku kizamiktan olen cocuklar vs cok ciddi bi hastalik. allah korusun yavrularimizi..
asilar evet zarar veriyodur vucuda ama olumcul hastaliklardan da koruyor. bu zarar hastalik riski icin mecbur aliniyor..

geçmiş olsun banyo yapıp dinlenebilsen vücudun rahatlar aslında tabii nasıl dinleneceksin kim çorba yapacak kim Azraya bakacak ahhhh ah

Ne zararı varmış

Deliler gibi çikolata yemek istiyorum, bu ara iştahım fazlasıyla açık, durduramıyorum kendimi.. Kurabiyenin üstüne Nutella sürüp yiyorum

adami bo$ver çocugu uyut iyi kotu sende uyu
Kız valla Ada'm hiç bişey istemiyor garibim siz iyileşin bakma bana diyo hiç yükü yok yemek yapmasam niye yapmadın demez ama gece çok uyanıyor tıkandığı için uykusuzluğum tavan yaptı

Deliler gibi çikolata yemek istiyorum, bu ara iştahım fazlasıyla açık, durduramıyorum kendimi.. Kurabiyenin üstüne Nutella sürüp yiyorum
emzirmeyle alakali bi durum bence.
ben nefret ederdim nutelladan. cikokata severim ama findik fistikli falan yerim ama nutella dolapta aylarca dururdu da bakmazdim yuzune.
simdi ekmegime surup yiyorum şok oluyorum kendime. tatli bulamadim diye petibor biskuviyi sutle hafif islatip uzerine nutella surup biraz da findik muz ekleyip kendi waffle imi yapmisligim vardir

bal limon bogazini rahatlatir. bogaz pastili emebiliyosan o da bi sure rahatlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…