2015 Şubat Anneleri

Deliler gibi çikolata yemek istiyorum, bu ara iştahım fazlasıyla açık, durduramıyorum kendimi.. Kurabiyenin üstüne Nutella sürüp yiyorum
Regl olmus muydun? Belki regl olacaksindir. Gerci ben de oyleyim dogumdan beri nerdeyse

Yok canım bunlar çok komik olmaya başladı gece uykuları nasıl dişleri ne alemde ek gıda işi nasıl gidiyor. Biz hepimiz birbirimizi ezberledik seni bilmiyok :) merak ediyok :)

gece uykusu normaldi şimdi saat bası uyanıyor
beşiğin içinde ayaga kalkıp titreşimi açıyor ağzını dayayıp damaklarını kaşıyor
ben kapatıyorum küfür eder gibi bağırıp tekrar açıyor
gece gündüz uyku yok
sırf ezilsinde uyusun diye yıkıyorum sıcak suda ama yok yine uyumuyor
diş altta 2 tane var üstler yerine indi ama daha patlamadı
ek gıda ben 3 aylıktan beri veriyodum azar azar ama şimdi extra yemek yapmıyorum biz ne yersek onu yiyor
en sevdiği yemek et ve balık
ha birde tatlıya bayılıyor
bu ara aşure fazla yedi
bide profiterol hastası

Süper tarif hemen yapıyım bu akşam. Kösem Sultan'ı izlerken yerim. Ayy dizi izlicem çok mutluyum büyük aktivite

Kız valla Ada'm hiç bişey istemiyor garibim siz iyileşin bakma bana diyo hiç yükü yok yemek yapmasam niye yapmadın demez ama gece çok uyanıyor tıkandığı için uykusuzluğum tavan yaptı
Yatagın başını yukselt.cold mıx damlat yakasına

Haklısın Canım, ben de çok isitorum bir akşam dışarı çıkmayı ama bir yandan da Burnumdn gelir diye korkuyorum, gerçi denemeden görmeme bunu.. Benim eşim Bebek konusunda aşırı beceriksiz, aynı zamanda da tembel uzun süre uğraşmıyor, az mızırdanınca getiriyor hemen bana ama bakalım..

İşte akşam uyku töreni bizde 8 gibi Başlıyor o saate kadar kesin dönmem lazım çünkü mümkün değil uyutamaz. Aslında var ya geç geliyim bi gün bakasın çaresine uyutsun bir şekilde ağlasa da ben kıyamıyorum en azından o alıştırır uyutmaya :))

Canım hiperaktivite ve dikkat bozukluğunun taa anne karnında bile kendini gösterebildiği savunan uzmanlar var.. Ancak bize öğretilen (rehber öğretmenim ben) 1-3 yaş arası belirtilerim başlatabildiği i, ancak sakın internetten okuyup, "aaa hepsi uyuyor, kesin DEHB var çocuğumda" deme onun yerine uzmana git, çünkü çocuğu bilinçsizce etiketlemiş oluyorsun ve Bunu ona hissettiriyorsun..

Yaaa aynı şey benim oğlumda da var böyle bşr konu açmana çok sevindim..ayaz da sürekli burnunu be gözünü kalıyor, önceleri uykudan sandım aöa uykusumu aldığında da yapıyor.. Kayınvalidem çok afedersin poposund Kurt olunca yapar sesi, bana saçma geldi ama kontrol de ettim bişi görünmüyor neden ki acaba?

Niye benzedikleri anlasildi babalari da benziyi demek:)

Elektrik carpmasi gibi minik segirmeler iseBi gostersen iyi olur.kbi iki bisey biliyorum ama evhamlandirmak istemem ihtimal verip.belki de değildir .uykuda olsa normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…