Verdim canim tarifini bir onceki mesajda. Uydurup uydurup yapiyorum iste benim kiz yumurta sevmedigindenAfiyet olsun kuzucuğa.
Pankekin tarifini verebilir misin?
Regl olmus muydun? Belki regl olacaksindir. Gerci ben de oyleyim dogumdan beri nerdeyseDeliler gibi çikolata yemek istiyorum, bu ara iştahım fazlasıyla açık, durduramıyorum kendimi.. Kurabiyenin üstüne Nutella sürüp yiyorum
Yok canım bunlar çok komik olmaya başladı gece uykuları nasıl dişleri ne alemde ek gıda işi nasıl gidiyor. Biz hepimiz birbirimizi ezberledik seni bilmiyok :) merak ediyok :)
Süper tarif hemen yapıyım bu akşam. Kösem Sultan'ı izlerken yerim. Ayy dizi izlicem çok mutluyum büyük aktiviteemzirmeyle alakali bi durum bence.
ben nefret ederdim nutelladan. cikokata severim ama findik fistikli falan yerim ama nutella dolapta aylarca dururdu da bakmazdim yuzune.
simdi ekmegime surup yiyorum şok oluyorum kendime. tatli bulamadim diye petibor biskuviyi sutle hafif islatip uzerine nutella surup biraz da findik muz ekleyip kendi waffle imi yapmisligim vardir
Onu da düşündüm de daha var, yeni De bitmedi. Allah sonumu hayretsin:))Regl olmus muydun? Belki regl olacaksindir. Gerci ben de oyleyim dogumdan beri nerdeyse
Yatagın başını yukselt.cold mıx damlat yakasınaKız valla Ada'm hiç bişey istemiyor garibim siz iyileşin bakma bana diyo hiç yükü yok yemek yapmasam niye yapmadın demez ama gece çok uyanıyor tıkandığı için uykusuzluğum tavan yaptı
Hehe hamile olma sakınOnu da düşündüm de daha var, yeni De bitmedi. Allah sonumu hayretsin:))
acı için mi canım bu?Litchi
Paris'e gitmek isteyenler Dr estriol vajinal krem ve gynno-flor vajinal tablet vermiş. Tableti içeri koyuyorsunuz kremi sürüyorsunuz.
haha afiyet olsunSüper tarif hemen yapıyım bu akşam. Kösem Sultan'ı izlerken yerim. Ayy dizi izlicem çok mutluyum büyük aktivite
Basladi mi o dizi ben iki diziyi hafta haftasına takip ediyorum güllerin savaşı ve kara ekmek bebeler uyudumu bu ne lüks dizi izleme ler falan bu saatte :))haha afiyet olsun
bende izlicem basliyo hadi gel
Yaaaaa hayııııır yok beee anneeeeeHehe hamile olma sakın
Babası oyalıyor şu an reklam arasında uyutabilir miyim ki?Basladi mi o dizi ben iki diziyi hafta haftasına takip ediyorum güllerin savaşı ve kara ekmek bebeler uyudumu bu ne lüks dizi izleme ler falan bu saatte :))
Haklısın Canım, ben de çok isitorum bir akşam dışarı çıkmayı ama bir yandan da Burnumdn gelir diye korkuyorum, gerçi denemeden görmeme bunu.. Benim eşim Bebek konusunda aşırı beceriksiz, aynı zamanda da tembel uzun süre uğraşmıyor, az mızırdanınca getiriyor hemen bana ama bakalım..Beeeeen!! Benim için büyük bir adımdı. Bi takıntımdan kurtuldum diyebilirim. Babasına bıraktım mama içti o akşam. Ve kendiliğinden uyumuş. Ve gece iki kez uyandı sadece. Gezmeye gittiğimde de hiç aramadım tuttum kendimi. Oh çok iyi geldi. Belk de benim stresimden uyumuyordu tuna :) kesin yapmalısın.
arada cik kafani dagit canim inan iyi geliyor. ben ciktigimda ertesi gun gogsum sut doluyo kac kez denedim tesaduf mu diye. ama anladim moral oluyo demekki.
benim kizimin uyku saati 10-11. kv ye birakiyorum aksamdan emzirip gidiyorum zaten yemek yiyo ya. gece uykusu vakti gelene kadar donuyorum zaten.
gunduz cikarsam zaten daha rahat. uyumadan once meme ariyo genelde ama onu da emzikle gecistiriyoruz mecbur. olcak o kadar napalim.. onceden aklim kaliyodu surekli ariyodum ama cok aramiyorum artik.
babasina birakip hic gitmedim daha. oyle bi durum olmadi olsa bakabilir mi bilmiyorum kendisine sormak lazim.
Ne bileyim öyle hareketli ki belki yürürse enerjisini biraz boşaltır biraz sakinler diye düşünmüştüm.Benim derdim başka :))
Geçen gün yakın bir arkadaşımın Bebek Mevlüt'üne gitmiştik oğlanla.oradaki bütün teyzeler Allah kolaylık versin kızım sana dedi, o kadar yani.1 saat içinde sehpadaki suyu halıya döktü,pide dolu tabağı masadan çekti yere attı.bunlar olurken de dibindeydim ben.mevlüt okunurken çığlıklar el çırpmalar yanımdakinin başörtüsünü çekmeler.Bazen korkuyorum hiperaktif bozukluk mu var acaba diye.sen bilirsin belki belirtilerini falan.Bu kadar erken tanı konabiliyor mu acaba.
bayanlar birsey sorucam kızım 1 aydır sureklı burnunu gozunu kasıyor uykuda da yapıyor arada..dr cok onemsemedi hemen alerjı damlası verdı mevsımseldr belkı dıye bende hemen kullanmak ıstemedım sızın bebışlerde de var mı böyle bır durum?
Niye benzedikleri anlasildi babalari da benziyi demek:)Haklısın Canım, ben de çok isitorum bir akşam dışarı çıkmayı ama bir yandan da Burnumdn gelir diye korkuyorum, gerçi denemeden görmeme bunu.. Benim eşim Bebek konusunda aşırı beceriksiz, aynı zamanda da tembel uzun süre uğraşmıyor, az mızırdanınca getiriyor hemen bana ama bakalım..
Yok artık bi benzemeyen biz kaldık eminim senle benim huyum da aynı bak gör :) :) :)Niye benzedikleri anlasildi babalari da benziyi demek:)
Olabilir yani:)Yok artık bi benzemeyen biz kaldık eminim senle benim huyum da aynı bak gör :) :) :)
Elektrik carpmasi gibi minik segirmeler iseBi gostersen iyi olur.kbi iki bisey biliyorum ama evhamlandirmak istemem ihtimal verip.belki de değildir .uykuda olsa normalKızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?