Basladi mi o dizi ben iki diziyi hafta haftasına takip ediyorum güllerin savaşı ve kara ekmek bebeler uyudumu bu ne lüks dizi izleme ler falan bu saatte :))
kizlar kizimin disi ciktigindan beridir inanilmaz istahsiz ya. agzinda dakikalarca tutuyo en sevdigi seyi bile yemiyo. patladi disi ama digeri mi geliyo acaba?
kizlar kizimin disi ciktigindan beridir inanilmaz istahsiz ya. agzinda dakikalarca tutuyo en sevdigi seyi bile yemiyo. patladi disi ama digeri mi geliyo acaba?
Can'ım Azra da da oldu geçer merak etme bu ay o yüzden az kilo aldı bence bi ara yedirmedim sadece emmeyle durmuştu şimdi yiyiyor zaten siş iştahsızlık yapar
Can'ım Azra da da oldu geçer merak etme bu ay o yüzden az kilo aldı bence bi ara yedirmedim sadece emmeyle durmuştu şimdi yiyiyor zaten siş iştahsızlık yapar
canim artik bu saatten sonra doymak icin emmeleri mumkun degil kendini niye uzuyorsun bu kadar.
bi damla bile alsa sifadir. mecburen yemek yiyecek doymazki.
canim artik bu saatten sonra doymak icin emmeleri mumkun degil kendini niye uzuyorsun bu kadar.
bi damla bile alsa sifadir. mecburen yemek yiyecek doymazki.
Kızımın arkadaşınun annesı hamıle ımiş.ıkı de oglu vardı.buda ıkız miş :)))))))
SIz hala bana uc çocuk cok deyıp durunnn:))))
Millet cocuk yapıp aya çıkacak:))
Haklısın Canım, ben de çok isitorum bir akşam dışarı çıkmayı ama bir yandan da Burnumdn gelir diye korkuyorum, gerçi denemeden görmeme bunu.. Benim eşim Bebek konusunda aşırı beceriksiz, aynı zamanda da tembel uzun süre uğraşmıyor, az mızırdanınca getiriyor hemen bana ama bakalım..
Zaten alacağımızı bildikleri için hemen kucağımıza bırakıyorlar. Ama ben artık çıldırınca daha fazla ilgilenmeye başladı. Sende bi gün bırak babası değil mi susturur da uyutur da mecbur kalınca. İlla çıldırmak mı lazım yav bizi anlamaları için aaaa
Can'ım belki dişine anlam veremiyordur, yabancı geliyordur, Nasıl kullanacağını çözmemiştir. Aklıma bunlar geldi. Belki de dişle ilgisi hiç yoktur dönemsel birşeydir.
Canım hiperaktivite ve dikkat bozukluğunun taa anne karnında bile kendini gösterebildiği savunan uzmanlar var.. Ancak bize öğretilen (rehber öğretmenim ben) 1-3 yaş arası belirtilerim başlatabildiği i, ancak sakın internetten okuyup, "aaa hepsi uyuyor, kesin DEHB var çocuğumda" deme onun yerine uzmana git, çünkü çocuğu bilinçsizce etiketlemiş oluyorsun ve Bunu ona hissettiriyorsun..
İnternet'ten okudum biraz.Gerçekten oldukça erkenmiş DEHB için.Bir de çabuk sinirlenme,kolay sakinleşmeme yazıyor,bu belirtileri yok bizimkinde şükür.Büyüdükçe daha da artarsa bu aşırı hareketli durum o Zaman dediğin gibi bir uzmana giderim.Etiketleme olayında çok haklısın,bundan sonra daha dikkatli davranıcam.