2015 Şubat Anneleri

Basladi mi o dizi ben iki diziyi hafta haftasına takip ediyorum güllerin savaşı ve kara ekmek bebeler uyudumu bu ne lüks dizi izleme ler falan bu saatte :))
vallahi kiz yerde yuvarlaniyo biz de izleyebildigimiz kadar izliyoz iste birazdan uykusu gelir dizi keyfi de kalmaz :)

kizlar kizimin disi ciktigindan beridir inanilmaz istahsiz ya. agzinda dakikalarca tutuyo en sevdigi seyi bile yemiyo. patladi disi ama digeri mi geliyo acaba?

birden bire bu istahsizlik distendir di mi?

kizlar kizimin disi ciktigindan beridir inanilmaz istahsiz ya. agzinda dakikalarca tutuyo en sevdigi seyi bile yemiyo. patladi disi ama digeri mi geliyo acaba?

Can'ım Azra da da oldu geçer merak etme bu ay o yüzden az kilo aldı bence bi ara yedirmedim sadece emmeyle durmuştu şimdi yiyiyor zaten siş iştahsızlık yapar

Kızlar emzırmem cok azaldı.oglum brnı emmek ıstemıyor.bayadır uzun emmıyordu bu aksam nolduysa emdı uzunnn uzunnn.çok ozlemişim yaaa .yemesın ıçmesı. Emzrym ıstıyırum ben.sutum gunden gune azalıyor emmedıgı için.çaresızım,son emzırme şansım ellerımden kayıp gıdıyor ...
Aç kalmıyor memeyı ıstemryınce übaska sey veruyırum .emzırmeyı ondan çok kendım için ıstıyorum galıbaaa

Can'ım Azra da da oldu geçer merak etme bu ay o yüzden az kilo aldı bence bi ara yedirmedim sadece emmeyle durmuştu şimdi yiyiyor zaten siş iştahsızlık yapar
benim sutum de cok az yetmezki ona zorla sokuyorum agzina biseyler. insallah kisa zamanda gecer

canim artik bu saatten sonra doymak icin emmeleri mumkun degil kendini niye uzuyorsun bu kadar.
bi damla bile alsa sifadir. mecburen yemek yiyecek doymazki.

canim artik bu saatten sonra doymak icin emmeleri mumkun degil kendini niye uzuyorsun bu kadar.
bi damla bile alsa sifadir. mecburen yemek yiyecek doymazki.
Yok doyması deılde
Gunde toplam 5 dk bıle emmıyor
Emmedıgı ucın gurtıkce sut azalıyır.ne yerse yesın ama benude emsın çok şeymı ıstıyırumkı

Kızımın arkadaşınun annesı hamıle ımiş.ıkı de oglu vardı.buda ıkız miş :)))))))
SIz hala bana uc çocuk cok deyıp durunnn:))))
Millet cocuk yapıp aya çıkacak:))

Zaten alacağımızı bildikleri için hemen kucağımıza bırakıyorlar. Ama ben artık çıldırınca daha fazla ilgilenmeye başladı. Sende bi gün bırak babası değil mi susturur da uyutur da mecbur kalınca. İlla çıldırmak mı lazım yav bizi anlamaları için aaaa

Can'ım belki dişine anlam veremiyordur, yabancı geliyordur, Nasıl kullanacağını çözmemiştir. Aklıma bunlar geldi. Belki de dişle ilgisi hiç yoktur dönemsel birşeydir.

İnternet'ten okudum biraz.Gerçekten oldukça erkenmiş DEHB için.Bir de çabuk sinirlenme,kolay sakinleşmeme yazıyor,bu belirtileri yok bizimkinde şükür.Büyüdükçe daha da artarsa bu aşırı hareketli durum o Zaman dediğin gibi bir uzmana giderim.Etiketleme olayında çok haklısın,bundan sonra daha dikkatli davranıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…