Yok canım ya gün içinde uyanıkken oyun oynarken yaptı iki gündür ..Uykuda sıçrıyor gibi bişey mi bizimki bazen yapıyor
Emzirmeyi ben de çok seviyorum senin gibi.Ama bence sen çok kafana takıyorsun emzirme işini.Belki stres bebeğine de yansıyordur.Herşeyi hissediyorlar.Hem bu kadar üzme kendini, Kocaman oldular artık.Kendini de biraz rahatlat at kafandan bir süre.Kızlar emzırmem cok azaldı.oglum brnı emmek ıstemıyor.bayadır uzun emmıyordu bu aksam nolduysa emdı uzunnn uzunnn.çok ozlemişim yaaa .yemesın ıçmesı. Emzrym ıstıyırum ben.sutum gunden gune azalıyor emmedıgı için.çaresızım,son emzırme şansım ellerımden kayıp gıdıyor ...
Aç kalmıyor memeyı ıstemryınce übaska sey veruyırum .emzırmeyı ondan çok kendım için ıstıyorum galıbaaa
Feyza adaçayı ile gargara yap ılık ılık fayda ediyor .. Arada da tuzlu su ile .. Adaçayını içme sütü etkiliyormuş..Boğaz'ımda bıçak batıyor gibi acıyor yutkunurken alerji illetinden ilaç ta içemiyorum minoset içicem şimdi belki biraz ağrımı keser aslında böle biraz uyusam iyi gelecek ama nerde çocuk ta hasta onlamı ilgileneyim kendimemi Ada'ma mı şaşırdım
Bir de niye son emzirme şansım dedin ki? Diğer çocukların kaç ay emdiler?Kızlar emzırmem cok azaldı.oglum brnı emmek ıstemıyor.bayadır uzun emmıyordu bu aksam nolduysa emdı uzunnn uzunnn.çok ozlemişim yaaa .yemesın ıçmesı. Emzrym ıstıyırum ben.sutum gunden gune azalıyor emmedıgı için.çaresızım,son emzırme şansım ellerımden kayıp gıdıyor ...
Aç kalmıyor memeyı ıstemryınce übaska sey veruyırum .emzırmeyı ondan çok kendım için ıstıyorum galıbaaa
Bilinçli değil gibi oyun oynarken yemek yerken yani rutin de ne yapıyorsa o sırada yapıyor yaptı .. Hani öyle yapınca bi gülme sırıtma filan yok ..bilçnli yapiyodur belki bi ekre ke$feddiyse hosuna gitmistir yapip duryodur :)
Canım benim oğlumda yapıyor onu uzun zamandır.internetten araştırmıştım biraz.bazı bebekler çişlerini yaparken bazen silkelenebiliyorlarmış böyle.Bizimki gerçekten öyle,banyodayken olmuştu bikaç kez,çişini yaptı o sırada :)) Seninki Nasıl bilmiyorum ama böyle saniyelik birşey.üşüyüp titreme gibi yani.Yok canım ya gün içinde uyanıkken oyun oynarken yaptı iki gündür ..
Nedir Can'ım ya ! İki gündür yapmaya başladı ara ara yani çok değil ama hani bizİm içimize bir ürperti girer ya onu gibi oluyor .. Yarın yine takip edecem bakalım yapacak mı yaparsa dr a zaten götürürüm hemen .. Neden olabilir ?Elektrik carpmasi gibi minik segirmeler iseBi gostersen iyi olur.kbi iki bisey biliyorum ama evhamlandirmak istemem ihtimal verip.belki de değildir .uykuda olsa normal
Evet evet saniyelik bİşi çişini ederken ise idrarda enfeksiyon mu var ki su da içmiyor benim kız beni emiyor .. İnşallah emerek su ihtiyacını karşılıyordur ..Canım benim oğlumda yapıyor onu uzun zamandır.internetten araştırmıştım biraz.bazı bebekler çişlerini yaparken bazen silkelenebiliyorlarmış böyle.Bizimki gerçekten öyle,banyodayken olmuştu bikaç kez,çişini yaptı o sırada :)) Seninki Nasıl bilmiyorum ama böyle saniyelik birşey.üşüyüp titreme gibi yani.
Yok canım,enfeksiyonla alakalı değilmiş.İstersen Google da "bebeklerde çiş yaparken titreme"diye arattır.Bir sürü anne var bebeği böyle olan.Hatta ekşisözlükte falan bile muhabbetti dönüyordu.Evet evet saniyelik bİşi çişini ederken ise idrarda enfeksiyon mu var ki su da içmiyor benim kız beni emiyor .. İnşallah emerek su ihtiyacını karşılıyordur ..
ek gida aliyor mu? neden su vermiyorsun merak ettim. ek gida aliyosa susuyodur sutunden yeterli suyu alamiyosa :/Evet evet saniyelik bİşi çişini ederken ise idrarda enfeksiyon mu var ki su da içmiyor benim kız beni emiyor .. İnşallah emerek su ihtiyacını karşılıyordur ..
E başka çocuk yapmıycam :)Bir de niye son emzirme şansım dedin ki? Diğer çocukların kaç ay emdiler?
BılmıyorumkıEmzirmeyi ben de çok seviyorum senin gibi.Ama bence sen çok kafana takıyorsun emzirme işini.Belki stres bebeğine de yansıyordur.Herşeyi hissediyorlar.Hem bu kadar üzme kendini, Kocaman oldular artık.Kendini de biraz rahatlat at kafandan bir süre.
Dr a sormak lazım cnmBilinçli değil gibi oyun oynarken yemek yerken yani rutin de ne yapıyorsa o sırada yapıyor yaptı .. Hani öyle yapınca bi gülme sırıtma filan yok ..
Çok doğru diyorsun walla, BÖyle olması benim suçum zaten..Zaten alacağımızı bildikleri için hemen kucağımıza bırakıyorlar. Ama ben artık çıldırınca daha fazla ilgilenmeye başladı. Sende bi gün bırak babası değil mi susturur da uyutur da mecbur kalınca. İlla çıldırmak mı lazım yav bizi anlamaları için aaaa
Bende uyanigim su an yatağında yattı bugün 2--3 defa uyandı şimdi yanımda kipir kıpır agliyo tekrar uyuyor dönüyor bende telefondan haberlere bakiyom lavaboya gitvem gidemiuom esimde yok evde altına etmeSem iyidirofff delirmek uzereyim deliksiz uyuyan kiz bi haftadir 4 dedin mi uyaniyor. saat 5bucuk oldu uc kez salladim koydum yerine uyandi dayanacak gucum kalmadi gozlerimden uyku akiyor. allahim nolur dayanma gucu ver hic dayanamiyorum uykusuzluga kucucuk bebege bagiriyorum... offff
Kız sen bir çoğumuz gibi saat başı kalksan napcan :) sakın ol tatlım şimdimizde ediyorsa iki saat sonra uyur dayanamaz :)offf delirmek uzereyim deliksiz uyuyan kiz bi haftadir 4 dedin mi uyaniyor. saat 5bucuk oldu uc kez salladim koydum yerine uyandi dayanacak gucum kalmadi gozlerimden uyku akiyor. allahim nolur dayanma gucu ver hic dayanamiyorum uykusuzluga kucucuk bebege bagiriyorum... offff
Canim valla beterin beteri var biliyorum herkese alistigindan kotusu zor geliyor ama inan kac saattir hic uyumadim ve tum gece yarim saat bile olmadan kalkti. Artik uykuyu unuttum aylardir. Allah hepimize sabir versin annelik cok zorofff delirmek uzereyim deliksiz uyuyan kiz bi haftadir 4 dedin mi uyaniyor. saat 5bucuk oldu uc kez salladim koydum yerine uyandi dayanacak gucum kalmadi gozlerimden uyku akiyor. allahim nolur dayanma gucu ver hic dayanamiyorum uykusuzluga kucucuk bebege bagiriyorum... offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?