2015 Şubat Anneleri

Emzirmeyi ben de çok seviyorum senin gibi.Ama bence sen çok kafana takıyorsun emzirme işini.Belki stres bebeğine de yansıyordur.Herşeyi hissediyorlar.Hem bu kadar üzme kendini, Kocaman oldular artık.Kendini de biraz rahatlat at kafandan bir süre.

Feyza adaçayı ile gargara yap ılık ılık fayda ediyor .. Arada da tuzlu su ile .. Adaçayını içme sütü etkiliyormuş..

Bir de niye son emzirme şansım dedin ki? Diğer çocukların kaç ay emdiler?

bilçnli yapiyodur belki bi ekre ke$feddiyse hosuna gitmistir yapip duryodur :)
Bilinçli değil gibi oyun oynarken yemek yerken yani rutin de ne yapıyorsa o sırada yapıyor yaptı .. Hani öyle yapınca bi gülme sırıtma filan yok ..

Yok canım ya gün içinde uyanıkken oyun oynarken yaptı iki gündür ..
Canım benim oğlumda yapıyor onu uzun zamandır.internetten araştırmıştım biraz.bazı bebekler çişlerini yaparken bazen silkelenebiliyorlarmış böyle.Bizimki gerçekten öyle,banyodayken olmuştu bikaç kez,çişini yaptı o sırada :)) Seninki Nasıl bilmiyorum ama böyle saniyelik birşey.üşüyüp titreme gibi yani.

Elektrik carpmasi gibi minik segirmeler iseBi gostersen iyi olur.kbi iki bisey biliyorum ama evhamlandirmak istemem ihtimal verip.belki de değildir .uykuda olsa normal
Nedir Can'ım ya ! İki gündür yapmaya başladı ara ara yani çok değil ama hani bizİm içimize bir ürperti girer ya onu gibi oluyor .. Yarın yine takip edecem bakalım yapacak mı yaparsa dr a zaten götürürüm hemen .. Neden olabilir ?

Evet evet saniyelik bİşi çişini ederken ise idrarda enfeksiyon mu var ki su da içmiyor benim kız beni emiyor .. İnşallah emerek su ihtiyacını karşılıyordur ..

Evet evet saniyelik bİşi çişini ederken ise idrarda enfeksiyon mu var ki su da içmiyor benim kız beni emiyor .. İnşallah emerek su ihtiyacını karşılıyordur ..
Yok canım,enfeksiyonla alakalı değilmiş.İstersen Google da "bebeklerde çiş yaparken titreme"diye arattır.Bir sürü anne var bebeği böyle olan.Hatta ekşisözlükte falan bile muhabbetti dönüyordu.
Şöyle de yapabilirsin emin olmak için.Silkelenme olduğu anda bezini açıp dokun bezine,sıcaksa çişini yeni yapmıştır.Ben yapmıştım bikez,gerçekten sıcaktı,pipisinin ucu da ıslaktı,yeni yaptığını ordan anlamıştım.
Annelik ne hallere sokuyor adamı
Yine de devam ederse,çişten değilse videoya çekip bir doktora gösterirsin istersen.

ek gida aliyor mu? neden su vermiyorsun merak ettim. ek gida aliyosa susuyodur sutunden yeterli suyu alamiyosa :/

Bılmıyorumkı
Artık gecelerı bı saatde emse memeden cekmıycem . Bazen boş emıyr dıye emzık verıyordum
Bıde benum sıpa bıbeeronu sevuyır galıbaa eşşşekkk

Çok doğru diyorsun walla, BÖyle olması benim suçum zaten..

Bi de fazla düşünceliyiz sanırım biz; ben örneğin pazar günleri aman uyusun dinlensin diye hiç ellemiyorum eşime, öğlene kadar uyuyor maşallah, ama kendisi bir gün bile erken uyanıp ver bi kaş saat uyu ben bakarım demedi.. Ben olsam içim rahat etmez o uyuyamıyorken ben de uyuyamaz kalkardım kesin..

offf delirmek uzereyim deliksiz uyuyan kiz bi haftadir 4 dedin mi uyaniyor. saat 5bucuk oldu uc kez salladim koydum yerine uyandi dayanacak gucum kalmadi gozlerimden uyku akiyor. allahim nolur dayanma gucu ver hic dayanamiyorum uykusuzluga kucucuk bebege bagiriyorum... offff

Bende uyanigim su an yatağında yattı bugün 2--3 defa uyandı şimdi yanımda kipir kıpır agliyo tekrar uyuyor dönüyor bende telefondan haberlere bakiyom lavaboya gitvem gidemiuom esimde yok evde altına etmeSem iyidir

Kız sen bir çoğumuz gibi saat başı kalksan napcan :) sakın ol tatlım şimdimizde ediyorsa iki saat sonra uyur dayanamaz :)

Canim valla beterin beteri var biliyorum herkese alistigindan kotusu zor geliyor ama inan kac saattir hic uyumadim ve tum gece yarim saat bile olmadan kalkti. Artik uykuyu unuttum aylardir. Allah hepimize sabir versin annelik cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…