2015 Şubat Anneleri

Bu gece iyice cozuttu benim kiz yarim saat 15dk en fazla bi saat basi surekli uyandi. Omzuma alinca da aninda uyuyo. Yerine koyarken yine uyaniyo agliyo. Zaten sık uyaniyodu iyice arttirdi iki gundur. Guzel uyuyan bebekler bile uyanmaya basladi. Sinirlenmemeye calisiyorum ama cok zor. Insanin sinirleri yipraniyo. Bi daha dunyaya gelsem baba olmak isterdim. En guzeli ya

bu gece uyanmalarını çozemedım ben ılk bes ay çok guzel uyuyordu benım kızımda.. sımdı nerdeyse dort aydır boyle sürekli uyanıyor

kurt olayına baktım ınternetden ılgısı varmıs ama sadece burnu kasınıyor dıye kurt dıyemeyız:)

kurt olayına baktım ınternetden ılgısı varmıs ama sadece burnu kaşınıyor dıye kurt dıyemeyız alıntı yapmayı bacerememısım yenıyım bu ıslerde:)

22:10
23:20
00:17
01:46
02:20
03:37
04:48
06:30
07:40
Kızlar diceksiniz ki bu saatler ne özellikle size sormak için kaydettim bu benim cadının gece performansı bu gece bu kadar kalkmış her uyandığımda eken görüntüsü aldım sonra hatırlamıyorum tabi bu kalkmaların hepsinde en az 2 en fazla 15 dk emdi 07:40 tan beri de ayakta yerde yuvarlanıyor en son kalktığında çok emdiği için yani 20 25 dk memede o yüzden hala acıkmadı acıkınca bağırıyor çünkü neyse
Size sorum şu bu kadar neden kalkıyor bu çocuk aç desem değil yatırmadan yedirdim emzirip uyuttum acaba tamamiyle alışkanlık mı oldu meme? Emzik veya biberon zaten almıyor biliyorsunuz
Tükenmeme az kaldı gündüz de uzun uyumuyor en fazla 1 saat o sürede de ben işlerimi yapıp dinlenemiyorum ne yapmalıyım akıl verin ????

Gel biz senle buluşalım bi sen uyu ben bakayım bi ben uyuyım sen bak bebelere

bende yazsam bu saatlere yakın cıkar demek kı bu bebıslerın huyu bu..bızım doktor sıgara bagımlısı gıbı meme bagımlısı bu kız dıyor:)yalancı emzık nıyetıne kullanıyo dıyo annemde

Bende uyanigim su an yatağında yattı bugün 2--3 defa uyandı şimdi yanımda kipir kıpır agliyo tekrar uyuyor dönüyor bende telefondan haberlere bakiyom lavaboya gitvem gidemiuom esimde yok evde altına etmeSem iyidir
duser diye mi gitmiyosun?
birak aglasin bosver iki dk altina mi yapcan

Kız sen bir çoğumuz gibi saat başı kalksan napcan :) sakın ol tatlım şimdimizde ediyorsa iki saat sonra uyur dayanamaz :)
vallahi aynen sizi dusununxe utaniyorum sikayet etmekten ama allah dagina gore kar verirmia ben dayanamiyorum uykudan uyanmaya cok tahammulsuz oluyorum. annelik cidden cok zor .

Canim valla beterin beteri var biliyorum herkese alistigindan kotusu zor geliyor ama inan kac saattir hic uyumadim ve tum gece yarim saat bile olmadan kalkti. Artik uykuyu unuttum aylardir. Allah hepimize sabir versin annelik cok zor
allah size sabir versin benimki hic bisey haklisin
oyle oldugu zamanlar da oldu ben zombi gibi dolasiyodum ortalikta bunalima girmistim

forumca bunun cevabini ariyoruz zaten hepimiz ozellikle dun geceden itibaren

Gunaydinlar bakiorum uykusuz anneler toplqntisi var. Benimki surekli uyandigi icin ben de alistim artik. Ama yanimda oldugu icin ben cok ayilmadan onu tekrar daldirip ben de uyuyabiliorum. Eskiden kendi park yataginda yattugi zaman o uyaninca agliycak sonra ben duycsm kalkicam onu uyutup yerine koycam ben yatcam derken o tekrar uyaniodu. Simdi yqnimda oldugu icin baktim mizmiz yapio donmeye basladi hemen emzigini veriom iki pispis tekrar dalio. Beraber uyuyoruz ama en azindan uyuyoruz

Gel biz senle buluşalım bi sen uyu ben bakayım bi ben uyuyım sen bak bebelere
ay ne guzel olur. ama turkiyenin iki ucundayiz senle resmen. izmirdeydin dimi.
annem olaydi azcik bakardi nefes alirdim
kv anca seviyo. sagolsun birakiom yine. bugun de birakcam.
ama dio ben yedirmeye uyutmaya zorlayamam. ih dedi mi birakiyo. nasil icim rahat edip de birakcam bilmem. bende uc saate donuyorum mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…