Biz yine gece bekcisiKız sen bir çoğumuz gibi saat başı kalksan napcan :) sakın ol tatlım şimdimizde ediyorsa iki saat sonra uyur dayanamaz :)
Gercekten ya ne oldu bu bebeklere bize de yazik onlara da sifir uykuyla yasanir miMaralll kız.hepimizdeki bu saat başı uyanmalar neden olur Kadir beye sorsana. Yoksa forumcak deli olacağız
Aç kalınca yer merak etme benimde sütüm var ama danaya yetmiyo ki :)benim sutum de cok az yetmezki ona zorla sokuyorum agzina biseyler. insallah kisa zamanda gecer
kurt olayına baktım ınternetden ılgısı varmıs ama sadece burnu kaşınıyor dıye kurt dıyemeyız alıntı yapmayı bacerememısım yenıyım bu ıslerde:)Yaaa aynı şey benim oğlumda da var böyle bşr konu açmana çok sevindim..ayaz da sürekli burnunu be gözünü kalıyor, önceleri uykudan sandım aöa uykusumu aldığında da yapıyor.. Kayınvalidem çok afedersin poposund Kurt olunca yapar sesi, bana saçma geldi ama kontrol de ettim bişi görünmüyor neden ki acaba?
Gel biz senle buluşalım bi sen uyu ben bakayım bi ben uyuyım sen bak bebelereofff delirmek uzereyim deliksiz uyuyan kiz bi haftadir 4 dedin mi uyaniyor. saat 5bucuk oldu uc kez salladim koydum yerine uyandi dayanacak gucum kalmadi gozlerimden uyku akiyor. allahim nolur dayanma gucu ver hic dayanamiyorum uykusuzluga kucucuk bebege bagiriyorum... offff
bende yazsam bu saatlere yakın cıkar demek kı bu bebıslerın huyu bu..bızım doktor sıgara bagımlısı gıbı meme bagımlısı bu kız dıyor:)yalancı emzık nıyetıne kullanıyo dıyo annemde22:10
23:20
00:17
01:46
02:20
03:37
04:48
06:30
07:40
Kızlar diceksiniz ki bu saatler ne özellikle size sormak için kaydettim bu benim cadının gece performansı bu gece bu kadar kalkmış her uyandığımda eken görüntüsü aldım sonra hatırlamıyorum tabi bu kalkmaların hepsinde en az 2 en fazla 15 dk emdi 07:40 tan beri de ayakta yerde yuvarlanıyor en son kalktığında çok emdiği için yani 20 25 dk memede o yüzden hala acıkmadı acıkınca bağırıyor çünkü neyse
Size sorum şu bu kadar neden kalkıyor bu çocuk aç desem değil yatırmadan yedirdim emzirip uyuttum acaba tamamiyle alışkanlık mı oldu meme? Emzik veya biberon zaten almıyor biliyorsunuz
Tükenmeme az kaldı gündüz de uzun uyumuyor en fazla 1 saat o sürede de ben işlerimi yapıp dinlenemiyorum ne yapmalıyım akıl verin ????
duser diye mi gitmiyosun?Bende uyanigim su an yatağında yattı bugün 2--3 defa uyandı şimdi yanımda kipir kıpır agliyo tekrar uyuyor dönüyor bende telefondan haberlere bakiyom lavaboya gitvem gidemiuom esimde yok evde altına etmeSem iyidir
vallahi aynen sizi dusununxe utaniyorum sikayet etmekten ama allah dagina gore kar verirmia ben dayanamiyorum uykudan uyanmaya cok tahammulsuz oluyorum. annelik cidden cok zor .Kız sen bir çoğumuz gibi saat başı kalksan napcan :) sakın ol tatlım şimdimizde ediyorsa iki saat sonra uyur dayanamaz :)
allah size sabir versin benimki hic bisey haklisinCanim valla beterin beteri var biliyorum herkese alistigindan kotusu zor geliyor ama inan kac saattir hic uyumadim ve tum gece yarim saat bile olmadan kalkti. Artik uykuyu unuttum aylardir. Allah hepimize sabir versin annelik cok zor
masallah ama o danaya cok tatli yerimyerimmmAç kalınca yer merak etme benimde sütüm var ama danaya yetmiyo ki :)
forumca bunun cevabini ariyoruz zaten hepimiz ozellikle dun geceden itibaren22:10
23:20
00:17
01:46
02:20
03:37
04:48
06:30
07:40
Kızlar diceksiniz ki bu saatler ne özellikle size sormak için kaydettim bu benim cadının gece performansı bu gece bu kadar kalkmış her uyandığımda eken görüntüsü aldım sonra hatırlamıyorum tabi bu kalkmaların hepsinde en az 2 en fazla 15 dk emdi 07:40 tan beri de ayakta yerde yuvarlanıyor en son kalktığında çok emdiği için yani 20 25 dk memede o yüzden hala acıkmadı acıkınca bağırıyor çünkü neyse
Size sorum şu bu kadar neden kalkıyor bu çocuk aç desem değil yatırmadan yedirdim emzirip uyuttum acaba tamamiyle alışkanlık mı oldu meme? Emzik veya biberon zaten almıyor biliyorsunuz
Tükenmeme az kaldı gündüz de uzun uyumuyor en fazla 1 saat o sürede de ben işlerimi yapıp dinlenemiyorum ne yapmalıyım akıl verin ????
ay ne guzel olur. ama turkiyenin iki ucundayiz senle resmen. izmirdeydin dimi.Gel biz senle buluşalım bi sen uyu ben bakayım bi ben uyuyım sen bak bebelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?