- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Benimki de pek su içmez.anca köfte yerse su içiyor.ya da nadir sulugunu dikip uzun sure iciyor.susuz kalırsa bıngıldak iç kısma doğru çöker.İshal olmuştu bi ara baya derin çökmüştü.Evet evet saniyelik bİşi çişini ederken ise idrarda enfeksiyon mu var ki su da içmiyor benim kız beni emiyor .. İnşallah emerek su ihtiyacını karşılıyordur ..
Aman olsun da 3 saat olsun.o bile bi nefes.gerçi kafanda sorularla gidiyorsun ama işini hallediyorsundur.ahh 3.nun olacağını bilseydim annemlerin oraya tasinirdim.bırakır esimle gezerdim.biz şöyle başbaşa fazla gezemeden çoluk çocuğa karistik.ay ne guzel olur. ama turkiyenin iki ucundayiz senle resmen. izmirdeydin dimi.
annem olaydi azcik bakardi nefes alirdim
kv anca seviyo. sagolsun birakiom yine. bugun de birakcam.
ama dio ben yedirmeye uyutmaya zorlayamam. ih dedi mi birakiyo. nasil icim rahat edip de birakcam bilmem. bende uc saate donuyorum mecbur.
Evet kuruluk olduğu için acıyor bunlar kayganlaştırıyor hem ilaç oldukları için daha hijyenik.acı için mi canım bu?
artik ihtimalleri dusunmekten helak okduk hepimiz :))Can'ım belki dişine anlam veremiyordur, yabancı geliyordur, Nasıl kullanacağını çözmemiştir. Aklıma bunlar geldi. Belki de dişle ilgisi hiç yoktur dönemsel birşeydir.
Güzelmiş. Yanmayan tava olarak ne kullanıyorsun? Teflon var evde güvenemiyorum sanırım seramik alıcam.Bir yumurta(akini da koyuyorum artik doktor baslatti) yarim elma rendesi 3 tepeleme cay kasigi yulaf unu ve cok az tarcin cirpip yanmayan tavada pisirdim. Sogumadan ustune tereyag surdum
Hadi yawkizamik asisi otizm riskini arttiriyormus demis de iki doktor
haklisin canim. herkese kendi durumu zor geliyor. senin durumun tabiiki daha zor. uc cocuklu biri bence kesinlikle annesine yakin oturmali zaten ya da kv ile. tabii bakmalari sa onemli. sagolsun allah razi olsun asla bakamam gitme demez. ama ben aglarsa ararim der. aglamasina dayanamiyomus. ilk zamanlar hadi kucuktu dayanamiyodu siyoduk da simdi simarikliktan ih yapsa dayanamiykrum diyo bana da abarti geliyo biraz.Aman olsun da 3 saat olsun.o bile bi nefes.gerçi kafanda sorularla gidiyorsun ama işini hallediyorsundur.ahh 3.nun olacağını bilseydim annemlerin oraya tasinirdim.bırakır esimle gezerdim.biz şöyle başbaşa fazla gezemeden çoluk çocuğa karistik.
ben tefalin tavasini aldim gecen. hani ortasinda isininca kirmizi daire oluyor. teflon kullanma iyi degil.Güzelmiş. Yanmayan tava olarak ne kullanıyorsun? Teflon var evde güvenemiyorum sanırım seramik alıcam.
Canim ben fena bunalimdayim zaten. Hergun ayni seyler farkli bi etkinlik yok. Bakimsiz kendinden bezmis uykusuzluktan gozleri cokmus bir ben. Kendimden sogudum resmen aynaya bakasim gelmiyo. Kendime bi cekiduzen vermeye ne halim var ne zamanim. Ne olacak bu isin sonu bilmiyorum. Bu kesinlikle isyan degil hayatta en cok istedigim sey anne olmakti nasip oldu cok sukur. Ama insan cok kucuk bir zaman dilimi istiyo kendine ayrilmis. Boyle soyluyorum da sonra aklima geliyo en onemli sey onun sagligi. Allah hastalik vermesin bebeklerimize. Ama ben bu performansla ikinci bebegi bile zor yaparim galiba. Ki ben hayatim boyunca hep cok cocuk istedim. En az 2allah size sabir versin benimki hic bisey haklisin
oyle oldugu zamanlar da oldu ben zombi gibi dolasiyodum ortalikta bunalima girmistim
Ben hep seramik kullaniyorum tavsiye ederim. Temizligi bile daha rahatGüzelmiş. Yanmayan tava olarak ne kullanıyorsun? Teflon var evde güvenemiyorum sanırım seramik alıcam.
Planlı.3 ay geç olmuştu da korkmuştum bile.neler yapıyodum tutsun diyehaklisin canim. herkese kendi durumu zor geliyor. senin durumun tabiiki daha zor. uc cocuklu biri bence kesinlikle annesine yakin oturmali zaten ya da kv ile. tabii bakmalari sa onemli. sagolsun allah razi olsun asla bakamam gitme demez. ama ben aglarsa ararim der. aglamasina dayanamiyomus. ilk zamanlar hadi kucuktu dayanamiyodu siyoduk da simdi simarikliktan ih yapsa dayanamiykrum diyo bana da abarti geliyo biraz.
benim durumum da garip iste uzun hikaye.
siz de keske biraz gezebilseydiniz ilk cocuk planli mi? herseyde vardie hayir ama kismet boyleymis belki buyutup ikinci baharinizi yasicaksiniz :)
Aha bu ara ben...çocuğu alırken çok bakımlı bi hanım geçti önümden.oylee bi ona baktım bi kendime.işin kotusu kendimi toplamaya motivasyonum yokCanim ben fena bunalimdayim zaten. Hergun ayni seyler farkli bi etkinlik yok. Bakimsiz kendinden bezmis uykusuzluktan gozleri cokmus bir ben. Kendimden sogudum resmen aynaya bakasim gelmiyo. Kendime bi cekiduzen vermeye ne halim var ne zamanim. Ne olacak bu isin sonu bilmiyorum. Bu kesinlikle isyan degil hayatta en cok istedigim sey anne olmakti nasip oldu cok sukur. Ama insan cok kucuk bir zaman dilimi istiyo kendine ayrilmis. Boyle soyluyorum da sonra aklima geliyo en onemli sey onun sagligi. Allah hastalik vermesin bebeklerimize. Ama ben bu performansla ikinci bebegi bile zor yaparim galiba. Ki ben hayatim boyunca hep cok cocuk istedim. En az 2
http://www.uykusuzanneler.com/8-9-10-aylik-bebeklerde-uyku-duzeninde-bozulma-2/ Bu yazıyı okumanızi tavsiye ederim I isabell0622:10
23:20
00:17
01:46
02:20
03:37
04:48
06:30
07:40
Kızlar diceksiniz ki bu saatler ne özellikle size sormak için kaydettim bu benim cadının gece performansı bu gece bu kadar kalkmış her uyandığımda eken görüntüsü aldım sonra hatırlamıyorum tabi bu kalkmaların hepsinde en az 2 en fazla 15 dk emdi 07:40 tan beri de ayakta yerde yuvarlanıyor en son kalktığında çok emdiği için yani 20 25 dk memede o yüzden hala acıkmadı acıkınca bağırıyor çünkü neyse
Size sorum şu bu kadar neden kalkıyor bu çocuk aç desem değil yatırmadan yedirdim emzirip uyuttum acaba tamamiyle alışkanlık mı oldu meme? Emzik veya biberon zaten almıyor biliyorsunuz
Tükenmeme az kaldı gündüz de uzun uyumuyor en fazla 1 saat o sürede de ben işlerimi yapıp dinlenemiyorum ne yapmalıyım akıl verin ????
Aynen düşer diye bi kosu gittim yolda çektim tumonumu :))duser diye mi gitmiyosun?
birak aglasin bosver iki dk altina mi yapcan
Aynen bizde beraber uyuyoruz ve ben fazla fazla uyuyorum emzik almiyor bazen emzİriyorum bazen kucağında bazen üstümde uyuyor öyle idare ediyoruz sabah ikimizde mis gibi uykumuzu alıyoruz yatagida bomboş neyse yakında kardeş gelir yatağı öyle doldururuz :))Gunaydinlar bakiorum uykusuz anneler toplqntisi var. Benimki surekli uyandigi icin ben de alistim artik. Ama yanimda oldugu icin ben cok ayilmadan onu tekrar daldirip ben de uyuyabiliorum. Eskiden kendi park yataginda yattugi zaman o uyaninca agliycak sonra ben duycsm kalkicam onu uyutup yerine koycam ben yatcam derken o tekrar uyaniodu. Simdi yqnimda oldugu icin baktim mizmiz yapio donmeye basladi hemen emzigini veriom iki pispis tekrar dalio. Beraber uyuyoruz ama en azindan uyuyoruz
Alt dışımiz aynı anda cikti ve ust lerde aynı anda cikti 4 disimiz var suan. Bu arada en güzeli ceramik tava bende yılbaşını bekliyorum çok güzel indirimler oluyor bi tane mini bi tane bize buyuk alicamIki Dişi de aynı anda çıkan bebiş oldu mu?
gerçekten uyuyabiliyormusunuzAynen bizde beraber uyuyoruz ve ben fazla fazla uyuyorum emzik almiyor bazen emzİriyorum bazen kucağında bazen üstümde uyuyor öyle idare ediyoruz sabah ikimizde mis gibi uykumuzu alıyoruz yatagida bomboş neyse yakında kardeş gelir yatağı öyle doldururuz :))
Akşam uykusunu emerek uyuyor yatağına koyuyorum 4-5 saat öylece uyiyor bazen emmeden kucağımda sallayarak bazen ayakta bazen oturarak oyle de uyuyor. Gece uyanıyor emziriyorum hemen dalıyor tam uyanmasini beklemiyorum bakıyorum kipirdaniyo tam aglamadan yetisiyorum emziriyorum oda 3 saat falan gidiyor sonra Yine uyanıyor bu sefer tilki uykusunda oluyor ve yatağına yatiramiyorum ağlıyor bu sefer yanımda yatıyor isin sırrı benim için yok çünkü bende doğru bişey yapmıyorum bakarsan benim bebek uykuyu seviyor herhalde şansıma çok radikal bir çocuk değil mesela meme dışında asla uyumayan bebekler varmış bizimki öyle değil kucağımda da uyuyor babasının kucağında da uyuyorgerçekten uyuyabiliyormusunuz
işin sırrı ne
biz gece 3 den beri ayaktayız ama hala uyku yok ve ben çok yoruldum artık her gece böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?