2015 Şubat Anneleri

Evet evet saniyelik bİşi çişini ederken ise idrarda enfeksiyon mu var ki su da içmiyor benim kız beni emiyor .. İnşallah emerek su ihtiyacını karşılıyordur ..
Benimki de pek su içmez.anca köfte yerse su içiyor.ya da nadir sulugunu dikip uzun sure iciyor.susuz kalırsa bıngıldak iç kısma doğru çöker.İshal olmuştu bi ara baya derin çökmüştü.

Aman olsun da 3 saat olsun.o bile bi nefes.gerçi kafanda sorularla gidiyorsun ama işini hallediyorsundur.ahh 3.nun olacağını bilseydim annemlerin oraya tasinirdim.bırakır esimle gezerdim.biz şöyle başbaşa fazla gezemeden çoluk çocuğa karistik.

Can'ım belki dişine anlam veremiyordur, yabancı geliyordur, Nasıl kullanacağını çözmemiştir. Aklıma bunlar geldi. Belki de dişle ilgisi hiç yoktur dönemsel birşeydir.
artik ihtimalleri dusunmekten helak okduk hepimiz :))
evet disi garip geliyo sanirim surekli kasigi isiriyor.

Bir yumurta(akini da koyuyorum artik doktor baslatti) yarim elma rendesi 3 tepeleme cay kasigi yulaf unu ve cok az tarcin cirpip yanmayan tavada pisirdim. Sogumadan ustune tereyag surdum
Güzelmiş. Yanmayan tava olarak ne kullanıyorsun? Teflon var evde güvenemiyorum sanırım seramik alıcam.

haklisin canim. herkese kendi durumu zor geliyor. senin durumun tabiiki daha zor. uc cocuklu biri bence kesinlikle annesine yakin oturmali zaten ya da kv ile. tabii bakmalari sa onemli. sagolsun allah razi olsun asla bakamam gitme demez. ama ben aglarsa ararim der. aglamasina dayanamiyomus. ilk zamanlar hadi kucuktu dayanamiyodu siyoduk da simdi simarikliktan ih yapsa dayanamiykrum diyo bana da abarti geliyo biraz.

benim durumum da garip iste uzun hikaye.
siz de keske biraz gezebilseydiniz ilk cocuk planli mi? herseyde vardie hayir ama kismet boyleymis belki buyutup ikinci baharinizi yasicaksiniz :)

Güzelmiş. Yanmayan tava olarak ne kullanıyorsun? Teflon var evde güvenemiyorum sanırım seramik alıcam.
ben tefalin tavasini aldim gecen. hani ortasinda isininca kirmizi daire oluyor. teflon kullanma iyi degil.
100 liraya almistim tefalden gercekten cok memnunum herseyi yagsiz pisirebiliyorum

allah size sabir versin benimki hic bisey haklisin
oyle oldugu zamanlar da oldu ben zombi gibi dolasiyodum ortalikta bunalima girmistim
Canim ben fena bunalimdayim zaten. Hergun ayni seyler farkli bi etkinlik yok. Bakimsiz kendinden bezmis uykusuzluktan gozleri cokmus bir ben. Kendimden sogudum resmen aynaya bakasim gelmiyo. Kendime bi cekiduzen vermeye ne halim var ne zamanim. Ne olacak bu isin sonu bilmiyorum. Bu kesinlikle isyan degil hayatta en cok istedigim sey anne olmakti nasip oldu cok sukur. Ama insan cok kucuk bir zaman dilimi istiyo kendine ayrilmis. Boyle soyluyorum da sonra aklima geliyo en onemli sey onun sagligi. Allah hastalik vermesin bebeklerimize. Ama ben bu performansla ikinci bebegi bile zor yaparim galiba. Ki ben hayatim boyunca hep cok cocuk istedim. En az 2

Planlı.3 ay geç olmuştu da korkmuştum bile.neler yapıyodum tutsun diye
Biz mery gibi dağ başındaydık.özel araban yoksa gezmek yok.düğün borçları da vardı.sonra araba borcu.doğa gezileriyle yetiniyoduk.o da ayrı güzeldi gerçi.şimdi özlüyorum o köyü.
şimdi merkez deyiz.şimdi de ev için biriktiriyoz.acilmayalim diyoruz.ölmeden gezebilsek bari
Biz bi de karı koca rahat insanlar değiliz.arkadaşım 3 çocukla şehir şehir geziyor.bize zor geliyor.yorgunluk geliyor.gözünüzde büyüyor çoğu zaman.bi parka gidip geliyoruz bi gürültü bi gurultu

Aha bu ara ben...çocuğu alırken çok bakımlı bi hanım geçti önümden.oylee bi ona baktım bi kendime.işin kotusu kendimi toplamaya motivasyonum yok

http://www.uykusuzanneler.com/8-9-10-aylik-bebeklerde-uyku-duzeninde-bozulma-2/ Bu yazıyı okumanızi tavsiye ederim I isabell06 yeb4 mery60 dadera M metismis başka kim vardı unuttum

Aynen bizde beraber uyuyoruz ve ben fazla fazla uyuyorum emzik almiyor bazen emzİriyorum bazen kucağında bazen üstümde uyuyor öyle idare ediyoruz sabah ikimizde mis gibi uykumuzu alıyoruz yatagida bomboş neyse yakında kardeş gelir yatağı öyle doldururuz :))

Iki Dişi de aynı anda çıkan bebiş oldu mu?
Alt dışımiz aynı anda cikti ve ust lerde aynı anda cikti 4 disimiz var suan. Bu arada en güzeli ceramik tava bende yılbaşını bekliyorum çok güzel indirimler oluyor bi tane mini bi tane bize buyuk alicam

gerçekten uyuyabiliyormusunuz
işin sırrı ne
biz gece 3 den beri ayaktayız ama hala uyku yok ve ben çok yoruldum artık her gece böyle

gerçekten uyuyabiliyormusunuz
işin sırrı ne
biz gece 3 den beri ayaktayız ama hala uyku yok ve ben çok yoruldum artık her gece böyle
Akşam uykusunu emerek uyuyor yatağına koyuyorum 4-5 saat öylece uyiyor bazen emmeden kucağımda sallayarak bazen ayakta bazen oturarak oyle de uyuyor. Gece uyanıyor emziriyorum hemen dalıyor tam uyanmasini beklemiyorum bakıyorum kipirdaniyo tam aglamadan yetisiyorum emziriyorum oda 3 saat falan gidiyor sonra Yine uyanıyor bu sefer tilki uykusunda oluyor ve yatağına yatiramiyorum ağlıyor bu sefer yanımda yatıyor isin sırrı benim için yok çünkü bende doğru bişey yapmıyorum bakarsan benim bebek uykuyu seviyor herhalde şansıma çok radikal bir çocuk değil mesela meme dışında asla uyumayan bebekler varmış bizimki öyle değil kucağımda da uyuyor babasının kucağında da uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…