2015 Şubat Anneleri

Masallah asi olmayacak insallah Adnan Salih

Masallah asi olmayacak insallah Adnan Salih
Sanırım öyle görünüyor anası gibi mulayim :) bende aşı anlıyorum bize de 1yasina kadar aşı yok halbuki burdada suriyeliler var doktor isterseniz dokuzuncu ayda bi getirin dedi kontrole kaç ay oldu doktora gitmiyoz 2,5aydir gitmiyoruz

sanirim herkesin dedigi gibi 2 yil bu zorluklari cekicez. laftan anlamaya basladiklarinda daha kolay olacak ya da ne bileyim memeye bagimliliklari kalmayacak atiyorum veya uykulari duzene girecek. cunku hic gormedim 2 yildan sonra hala bu durumda olan bir anne. istisnalar bizi bulursa ona lafim yok artik napayim :)

seni cok iyi anliyorum. vaktin bile yok ama bi zaman olur vaktin olursa kendine zaman ayir bi makyaj yap bi oje sur ve disari cik o bile cok iyi geliyor inan. bakacak kimse yoksa kizini da al cik inan disarda hava almak insani biraz olsun kendine getiriyor..

uc ay ugrasmissin ilki icin sonrasi patir patir gelmis ama cok sukur hahaha :))

ya sen onlara bakma bazen rahatliktan ziyade parayla da dogru orantili o rahatlik. benim esimin kuzeni cok zengin allah daha cok versin. iki kizi var ikisinin de kirki cikmadan ucakla seyahatler tatiller yurtdisi vs. evet zaten yapi olarak rahat o ayri ama evinde hep hizmetcisi altinda soforu.

biz bi yere gitmeye kalksak dusunuyoruz donunce kim evi temizlicek :))
allaha sukurler olsun tabiiki. ama o rahatlik bol para olsa bi nebze olur yani.

ek gida aliyor mu? neden su vermiyorsun merak ettim. ek gida aliyosa susuyodur sutunden yeterli suyu alamiyosa :/
Ek gıda alıyor .. Suyu verince sanki limon vermişim gibi yüzünü ekşitİyor istemiyor .. Kaşıkla ancak biraz verebiliyorum .. O da zorla ..

hahaha kiz eziyet cekecegine yastik koysana :))
O kadar yastigim yok ki olanla yapıyorum bazen aşar diye korkuyorum bu aralar boyunun yettiği yerlere tutunuyor ayağa kalkıyor adım atıyor ayaktayken tek elini bırakıyor düşüyor hemen ve çok komigine gidiyor defalarca yapıyor allahtan bezi var altında bazen kakasini yapmış oluyor ohh dustukce iyiceeeee sivaniyorrr :)))

Bardakla verdi mi o zaman hoşuna gidebilir biraz kendi tutsun senin kontrolünde
Onu da denedim hala deniyorum ,.. Alıştırma bardağı aldım sadece ucunu kemiriyor sonra hemen atıyor içine ayran koyuyorum yok yoğurdu peyniri çok güzel yiyiyor .. .. Biz içerken devamlı bardakla deniyorum hatta küçük su petleri ile belki ilgisini çeker içer diye onu veriyorum yok .. Bazen üstünün ıslanacağını bile bile ağzına döküyorum suyu Artık ne kadar giderse kar .. Sonra üst değişmeye gidiyoruz tabi .. Ondan da memnun değil :)

Burda minibuslere guvenemiyorum hem cok kalabalik hem de hamileyken hep ayakta gittim geldim ise. Yer falan vermiyorlar hic. Neyse ama kafaya koydum gozumu karartip anneme gitcem bigun kizla. Hic yalniz gitmedik. 40dk mesafede. Orda da bi arkadasimla bulusma ayarliycam kararliyim

kizlar kizimin disi ciktigindan beridir inanilmaz istahsiz ya. agzinda dakikalarca tutuyo en sevdigi seyi bile yemiyo. patladi disi ama digeri mi geliyo acaba?

birden bire bu istahsizlik distendir di mi?
sıla nerdeyse 2 haftadır sadece anne sütü ile besleniyor desem yeridir kahvalti yapmaz oldu azıcık meyve yiyor akşamda 2 kasık yemek o kadar

oyy benim bebenin uykusu var ama uyutamam kiii

ogleden sinra oturmaya gidecekdimm
45 dk dayanmazmiki gittigim yerde uyuturdumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…