2015 Şubat Anneleri

Karı yok emin ol zararları ise dehşet verici.. Zararlı olduğunu biliyordum ama bu boyutta olduğunu tahmin etmemiştim hiç,resmen zehirliyorlar bedenleri.. Anayasa mahkemesinin kararından sonra kalan aşıların hiçbirini yaptırmayacağım artık,mahkemeye vermekle tehdit edemezler :)

kurt olayına baktım ınternetden ılgısı varmıs ama sadece burnu kaşınıyor dıye kurt dıyemeyız alıntı yapmayı bacerememısım yenıyım bu ıslerde:)
Yaa var mı yazıyo? Tabibi kesin değil ama yine de haftaya doktora gidicem o Zaman sorarım sağol Canım :)

Ah ah bunun biraz daha sık uyananı bende var alışkanlık bence açlık değil kesinlikle, biz de hep emİrdiğimiz için uykuyla emmeyle eşleştirdiler başka türlü uykuya dalınmaz diye kodladılar

Ooo olur mu ya.. Biz hafta sonlarını paylaşıyoruz. Bi gün o erken kalkıyor bi gün ben. Sende çalışıyorsun dinlenmek senin de hakkın. Ya acaba ben mi çok acımasızım? Sende kıyamıyorum yeb4 de.. Hiç alttan almıyorsun, hiç durun durağın yok artık diyor eşim. Değiştin diyor

Benim esim de ole demisti bikac ay once. Cok agresif sinirli dusuncesiz biri oldun sen demisti bana. Ben de sen de dogur emzir uykusuz gez ustune ev isi yemek bunlari dusun yetmezmis gibi esin de sana bu laflari yapsin o zaman sen nasil biri olurdun acaba demistim. Yine alttan almamisim yani ..
Ama allaha sukur berat eskisi gibi 24 saat aglamio ben de daha sakin biriyim. Bakicisi da ilgilendigi icin daha rahatim.

Kesinlikle alışkanlık. Gece bende her uyandığında emzirmeye başladım yine , çünkü dayanamıyorum emzirirken uyuyayım bari diye. Oda daha fazla uyanıyor bu yüzden. Ne yapsak bilmiyorum kelin ilacı olsa sürer. Ama sebebi alışkanlık diyorum

Bakıcıya başladınız mı Nasıl memnun musun?

Bakıcıya başladınız mı Nasıl memnun musun?

Basladik bu hafta ilk haftasiydi. Ben ise donmedim henuz evdeyim. Berat alisti gibi yavas yavas. Onumuzfeki hafta biraz disari cikcam yalniz birakcam onlari. Diger haftada goreve baslicam ins. Simdilik memnunum tecrubeli oldugu icin cok zorlanmadi o da biz de. İns ii birisidir. Aklim arkada kalmadan nasi basarcam bilemiorum

Çok sevindim. Kademe kademe alıştırdın en güzeli. Gözün kapalı güvenmezsin zaten hiçbir zaman ama mecbur işte. Bırakıcaz ellere yavruşlarımızı :)

Yok seninki doğru.. Benim de çenem durmuyor, eşimi sürekli eleştiriyorum sürekli iğneli laflar atıyorum ama o kadar..ben bu uykuya bişi bulmam lazım ama ne yani hepimizin bulması lazım yoksa git gite yıpranacağız

Kızlar ilk defa face de bi yarışma kazandık :) 858 kişi katılmış şans bizden yana oldu emzik veya biberon kullanmayan bebem biberon seti kazandı
Neyse biberonları yeğenim bar ona vericem diş kaşıyıcıları bizimki kullanır dağıtırız artık hayrımız olsun :)

Bilinçli değil gibi oyun oynarken yemek yerken yani rutin de ne yapıyorsa o sırada yapıyor yaptı .. Hani öyle yapınca bi gülme sırıtma filan yok ..
Endişelenme canım benim ikisi de yapıyor bana da çok olur o, kv demişti ki bebekler altına yaparken yapar öyle ama benimkilerin hep öyle olmuyor

Ek gıda alıyor .. Suyu verince sanki limon vermişim gibi yüzünü ekşitİyor istemiyor .. Kaşıkla ancak biraz verebiliyorum .. O da zorla ..
bazi bebekler sevmiyor sanirim. ilk benim kiz da hic sevmiyordu simdi bi sukugu kana kana iciyor.

hahahaha hepsi bi alem :)
ben acil durumlarda besigine koyuyorum. sonradan yatak olan ahsap besiklerden koruyuculari var kenarda yuruse bile orayi asmasi imkansiz cok sukur bi orda icim rahat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…