Karı yok emin ol zararları ise dehşet verici.. Zararlı olduğunu biliyordum ama bu boyutta olduğunu tahmin etmemiştim hiç,resmen zehirliyorlar bedenleri.. Anayasa mahkemesinin kararından sonra kalan aşıların hiçbirini yaptırmayacağım artık,mahkemeye vermekle tehdit edemezler :)cocuk doktorlarinin hangisine inanacagimiz malum.. sasirmis durumdayim..
eger gercekten boyle bi sey varsa da ki ben inanamiyorum nedense :/ kizamik olma riskini alamam acikcasi.. daha onceden cok ornek var cunku kizamiktan olen cocuklar vs cok ciddi bi hastalik. allah korusun yavrularimizi..
asilar evet zarar veriyodur vucuda ama olumcul hastaliklardan da koruyor. bu zarar hastalik riski icin mecbur aliniyor..
Yaa var mı yazıyo? Tabibi kesin değil ama yine de haftaya doktora gidicem o Zaman sorarım sağol Canım :)kurt olayına baktım ınternetden ılgısı varmıs ama sadece burnu kaşınıyor dıye kurt dıyemeyız alıntı yapmayı bacerememısım yenıyım bu ıslerde:)
Ah ah bunun biraz daha sık uyananı bende var22:10
23:20
00:17
01:46
02:20
03:37
04:48
06:30
07:40
Kızlar diceksiniz ki bu saatler ne özellikle size sormak için kaydettim bu benim cadının gece performansı bu gece bu kadar kalkmış her uyandığımda eken görüntüsü aldım sonra hatırlamıyorum tabi bu kalkmaların hepsinde en az 2 en fazla 15 dk emdi 07:40 tan beri de ayakta yerde yuvarlanıyor en son kalktığında çok emdiği için yani 20 25 dk memede o yüzden hala acıkmadı acıkınca bağırıyor çünkü neyse
Size sorum şu bu kadar neden kalkıyor bu çocuk aç desem değil yatırmadan yedirdim emzirip uyuttum acaba tamamiyle alışkanlık mı oldu meme? Emzik veya biberon zaten almıyor biliyorsunuz
Tükenmeme az kaldı gündüz de uzun uyumuyor en fazla 1 saat o sürede de ben işlerimi yapıp dinlenemiyorum ne yapmalıyım akıl verin ????
Ooo olur mu ya.. Biz hafta sonlarını paylaşıyoruz. Bi gün o erken kalkıyor bi gün ben. Sende çalışıyorsun dinlenmek senin de hakkın. Ya acaba ben mi çok acımasızım? Sende kıyamıyorumÇok doğru diyorsun walla, BÖyle olması benim suçum zaten..
Bi de fazla düşünceliyiz sanırım biz; ben örneğin pazar günleri aman uyusun dinlensin diye hiç ellemiyorum eşime, öğlene kadar uyuyor maşallah, ama kendisi bir gün bile erken uyanıp ver bi kaş saat uyu ben bakarım demedi.. Ben olsam içim rahat etmez o uyuyamıyorken ben de uyuyamaz kalkardım kesin..
Ooo olur mu ya.. Biz hafta sonlarını paylaşıyoruz. Bi gün o erken kalkıyor bi gün ben. Sende çalışıyorsun dinlenmek senin de hakkın. Ya acaba ben mi çok acımasızım? Sende kıyamıyorumyeb4 de.. Hiç alttan almıyorsun, hiç durun durağın yok artık diyor eşim. Değiştin diyor
Kesinlikle alışkanlık. Gece bende her uyandığında emzirmeye başladım yine , çünkü dayanamıyorum emzirirken uyuyayım bari diye. Oda daha fazla uyanıyor bu yüzden. Ne yapsak bilmiyorum kelin ilacı olsa sürer. Ama sebebi alışkanlık diyorum22:10
23:20
00:17
01:46
02:20
03:37
04:48
06:30
07:40
Kızlar diceksiniz ki bu saatler ne özellikle size sormak için kaydettim bu benim cadının gece performansı bu gece bu kadar kalkmış her uyandığımda eken görüntüsü aldım sonra hatırlamıyorum tabi bu kalkmaların hepsinde en az 2 en fazla 15 dk emdi 07:40 tan beri de ayakta yerde yuvarlanıyor en son kalktığında çok emdiği için yani 20 25 dk memede o yüzden hala acıkmadı acıkınca bağırıyor çünkü neyse
Size sorum şu bu kadar neden kalkıyor bu çocuk aç desem değil yatırmadan yedirdim emzirip uyuttum acaba tamamiyle alışkanlık mı oldu meme? Emzik veya biberon zaten almıyor biliyorsunuz
Tükenmeme az kaldı gündüz de uzun uyumuyor en fazla 1 saat o sürede de ben işlerimi yapıp dinlenemiyorum ne yapmalıyım akıl verin ????
Seramik de çiziliyor bence granit al.Güzelmiş. Yanmayan tava olarak ne kullanıyorsun? Teflon var evde güvenemiyorum sanırım seramik alıcam.
Ay inanmıyorum yanınızda yatırmayın uzun süreli alışkanlığa dönüşür diyorhttp://www.uykusuzanneler.com/8-9-10-aylik-bebeklerde-uyku-duzeninde-bozulma-2/ Bu yazıyı okumanızi tavsiye ederim @isabell06yeb4 mery60 dadera @metismis başka kim vardı unuttum
Aynen düşer diye bi kosu gittim yolda çektim tumonumu :))
Tuna da tam aksi aynı anası gibi isyankaaaaarMasallah asi olmayacak insallah Adnan Salih
Bakıcıya başladınız mı Nasıl memnun musun?Benim esim de ole demisti bikac ay once. Cok agresif sinirli dusuncesiz biri oldun sen demisti bana. Ben de sen de dogur emzir uykusuz gez ustune ev isi yemek bunlari dusun yetmezmis gibi esin de sana bu laflari yapsin o zaman sen nasil biri olurdun acaba demistim. Yine alttan almamisim yani ..
Ama allaha sukur berat eskisi gibi 24 saat aglamio ben de daha sakin biriyim. Bakicisi da ilgilendigi icin daha rahatim.
Sen bi de hamilesingerçekten uyuyabiliyormusunuz
işin sırrı ne
biz gece 3 den beri ayaktayız ama hala uyku yok ve ben çok yoruldum artık her gece böyle
Biz kari koca usluymusuz kucukken bizim kiz asi ciktiTuna da tam aksi aynı anası gibi isyankaaaaar
Bakıcıya başladınız mı Nasıl memnun musun?
Çok sevindim. Kademe kademe alıştırdın en güzeli. Gözün kapalı güvenmezsin zaten hiçbir zaman ama mecbur işte. Bırakıcaz ellere yavruşlarımızı :)Basladik bu hafta ilk haftasiydi. Ben ise donmedim henuz evdeyim. Berat alisti gibi yavas yavas. Onumuzfeki hafta biraz disari cikcam yalniz birakcam onlari. Diger haftada goreve baslicam ins. Simdilik memnunum tecrubeli oldugu icin cok zorlanmadi o da biz de. İns ii birisidir. Aklim arkada kalmadan nasi basarcam bilemiorum
Yok seninki doğru.. Benim de çenem durmuyor, eşimi sürekli eleştiriyorum sürekli iğneli laflar atıyorum ama o kadar..ben bu uykuya bişi bulmam lazım ama neOoo olur mu ya.. Biz hafta sonlarını paylaşıyoruz. Bi gün o erken kalkıyor bi gün ben. Sende çalışıyorsun dinlenmek senin de hakkın. Ya acaba ben mi çok acımasızım? Sende kıyamıyorumyeb4 de.. Hiç alttan almıyorsun, hiç durun durağın yok artık diyor eşim. Değiştin diyor
Endişelenme canım benim ikisi de yapıyor bana da çok olur o, kv demişti ki bebekler altına yaparken yapar öyle ama benimkilerin hep öyle olmuyorBilinçli değil gibi oyun oynarken yemek yerken yani rutin de ne yapıyorsa o sırada yapıyor yaptı .. Hani öyle yapınca bi gülme sırıtma filan yok ..
bazi bebekler sevmiyor sanirim. ilk benim kiz da hic sevmiyordu simdi bi sukugu kana kana iciyor.Ek gıda alıyor .. Suyu verince sanki limon vermişim gibi yüzünü ekşitİyor istemiyor .. Kaşıkla ancak biraz verebiliyorum .. O da zorla ..
hahahaha hepsi bi alem :)O kadar yastigim yok ki olanla yapıyorum bazen aşar diye korkuyorum bu aralar boyunun yettiği yerlere tutunuyor ayağa kalkıyor adım atıyor ayaktayken tek elini bırakıyor düşüyor hemen ve çok komigine gidiyor defalarca yapıyor allahtan bezi var altında bazen kakasini yapmış oluyor ohh dustukce iyiceeeee sivaniyorrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?