2015 Şubat Anneleri

bizim insanimiz olmus gomeni yok.
annenlere otobusle mi gidiliyo?
denemekten ne kaybedersin git bigun.
benim annem o kadar yakin olsa uc gunde bi giderdim valla :))

bunu kim soyledi ya da nerden arastirdin merak ettim simdi?
bazi seylerin dengesi cok hassastir. sirf benim bir halam iki teyzem bir dayim cocukken bu asisini oldugumuz hastaliklardan hayatini kaybetmis. o zamanlar asi nerde tabii. bi de bu taraftan bakmak lazim bilemedimki.

acimasizlik degil canim sen haklisin..
sende calisiyorsun sonucta.
ben calismadigim icin kiyamiyorum. aslinda eminim ondan cok yoruluyorum. bi de o ben demesem de bayagi yardim ediyor kendince. ilgilenir oynar oyalar. huysuzlanirsa elinden geleni yapar vs. ilgisiz bi baba degil.
o yuzden bende tek izin gununde uyusun istiyorum ondan kiyamiyorum.
bende calistigimda nasil olurum onu bilmiyorum ama :)))

bakiciya guvenmek birakmak cok zor allah yardimciniz olsun mecburiyet iste..
kamera koyma sansin var mi bi sure izlersin?

inan gecen dusunuyodum ig de o kadar cekilise katiliyosun ya sana sorcaktim hic kazaniyo musun bende denemek iatiyorum demekki oluyomus hahaha

Benim kız 22 aylık 2 ayda düzelecek mi çok merak ediyorum kardeşinden beter bazen bi de laftan anlayıp tersini yapıyorlar o dönem bu tersini söylesen de yine tersini yapıyorlar maksad zarar olsun ama çok tatlılar o ayrı mevzu geçen bi köşede şunları tekrarlıyordu "hayır anne hayırr benim bana ben hayırr annee" yine de bu ergenlik dönemini iyi atlattığımız inancındayım sürekli kızım şöyle akıllı böyle prenses zaten kızım yapmaz öyle falan diyorum yaşıtlarına nazaran daha iyi bi de kardeşi var malum

İçine biraz tatlı bişey katsan hani ilk te öyle bi kandirsan meyve suyu bitki çayı falan iciyormu

cimcimesultan sana iyi haber en zor kısmı hamilelik, doğunca bebek yine daha iyi hissediyorsun kendini, allah yardımcın olsun hatırlamak istemiyorum o alt değiştirmeleri gece zırt pırt kalkmaları vs oyhh, bi de geceleri eşinin uykusu ağırsa koy ikisini bi yere birlikte yatsınlar belki kızın da kendi kendine uyumaya alışır babası da takmaz onu ama yanında durmuş olur ben keşke geceleri böyle süte alışıtırmasaydım diyorum hala geceleri kalkıyor suyla da kandıramıyorum. Eşimin uykusu ağır onlayken daha iyi uyuyor çünkü babası hiç takmıyor o da yanında iki ağlıyordu üç yuvarlanıyordu uyuyordu ama aptal ben bunu kırk yılda bi yaptırıyordum kıyamıyordum eşime yatağında rahatça yatamıyor diye, şimdi ikimiz de rahat ederdik ne güzel

Gördüm Can'ım ya tebrik ederim. Hadi bakalım

evet seramik almkstim esse marka alti ayda cizildi. ben cok memnunum su an tefal tavamdan.
Bende Korkmaz ızgara tava aldım Kocaman hem yapışıyor hem çizilecek diye doğru düzgün yıkayamıyorum. Garantisi vardı ama her an gidemeyince şehre elimizde patladı :))

Bu arada bizim dişler hala çıkmadı 13 şubat doğumlu ayakta da bayadır duruyor ama hiç gayreti yok hiç uğraşmıyor hop iniyor ne de olsa emekleyerek ve tutunarak bütün afacanlığını ve eziyetini yapıyor

Bu arada mery60 nutella için çok sağol ya oğlan hapur hupur yiyor eşim de çok sevdi sabahları şifa niyetine atıyor bi kaşık ben içine tahin pekmez de kattım biraz ağır oldu ama yeniyor :))

hayır demek için cümle uydurmuş çok tatlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…