bizim insanimiz olmus gomeni yok.Burda minibuslere guvenemiyorum hem cok kalabalik hem de hamileyken hep ayakta gittim geldim ise. Yer falan vermiyorlar hic. Neyse ama kafaya koydum gozumu karartip anneme gitcem bigun kizla. Hic yalniz gitmedik. 40dk mesafede. Orda da bi arkadasimla bulusma ayarliycam kararliyim
teflon degil bi adi vardi da unuttum.teflon degil mi o da bende onun ğçlü seti var
senin durum hepimizden tırt :/9 ay oldu dogru duzgun uyudugunu gormedim
ah bu dişler ahh. doysalar barisıla nerdeyse 2 haftadır sadece anne sütü ile besleniyor desem yeridir kahvalti yapmaz oldu azıcık meyve yiyor akşamda 2 kasık yemek o kadar
bunu kim soyledi ya da nerden arastirdin merak ettim simdi?Karı yok emin ol zararları ise dehşet verici.. Zararlı olduğunu biliyordum ama bu boyutta olduğunu tahmin etmemiştim hiç,resmen zehirliyorlar bedenleri.. Anayasa mahkemesinin kararından sonra kalan aşıların hiçbirini yaptırmayacağım artık,mahkemeye vermekle tehdit edemezler :)
acimasizlik degil canim sen haklisin..Ooo olur mu ya.. Biz hafta sonlarını paylaşıyoruz. Bi gün o erken kalkıyor bi gün ben. Sende çalışıyorsun dinlenmek senin de hakkın. Ya acaba ben mi çok acımasızım? Sende kıyamıyorumyeb4 de.. Hiç alttan almıyorsun, hiç durun durağın yok artık diyor eşim. Değiştin diyor
evet seramik almkstim esse marka alti ayda cizildi. ben cok memnunum su an tefal tavamdan.Seramik de çiziliyor bence granit al.
bakiciya guvenmek birakmak cok zor allah yardimciniz olsun mecburiyet iste..Basladik bu hafta ilk haftasiydi. Ben ise donmedim henuz evdeyim. Berat alisti gibi yavas yavas. Onumuzfeki hafta biraz disari cikcam yalniz birakcam onlari. Diger haftada goreve baslicam ins. Simdilik memnunum tecrubeli oldugu icin cok zorlanmadi o da biz de. İns ii birisidir. Aklim arkada kalmadan nasi basarcam bilemiorum
inan gecen dusunuyodum ig de o kadar cekilise katiliyosun ya sana sorcaktim hic kazaniyo musun bende denemek iatiyorum demekki oluyomus hahahaKızlar ilk defa face de bi yarışma kazandık :) 858 kişi katılmış şans bizden yana oldu emzik veya biberon kullanmayan bebem biberon seti kazandı
Neyse biberonları yeğenim bar ona vericem diş kaşıyıcıları bizimki kullanır dağıtırız artık hayrımız olsun :)
Benim kız 22 aylık 2 ayda düzelecek mi çok merak ediyorum kardeşinden beter bazensanirim herkesin dedigi gibi 2 yil bu zorluklari cekicez. laftan anlamaya basladiklarinda daha kolay olacak ya da ne bileyim memeye bagimliliklari kalmayacak atiyorum veya uykulari duzene girecek. cunku hic gormedim 2 yildan sonra hala bu durumda olan bir anne. istisnalar bizi bulursa ona lafim yok artik napayim :)
seni cok iyi anliyorum. vaktin bile yok ama bi zaman olur vaktin olursa kendine zaman ayir bi makyaj yap bi oje sur ve disari cik o bile cok iyi geliyor inan. bakacak kimse yoksa kizini da al cik inan disarda hava almak insani biraz olsun kendine getiriyor..
İçine biraz tatlı bişey katsan hani ilk te öyle bi kandirsan meyve suyu bitki çayı falan iciyormuOnu da denedim hala deniyorum ,.. Alıştırma bardağı aldım sadece ucunu kemiriyor sonra hemen atıyor içine ayran koyuyorum yok yoğurdu peyniri çok güzel yiyiyor .. .. Biz içerken devamlı bardakla deniyorum hatta küçük su petleri ile belki ilgisini çeker içer diye onu veriyorum yok .. Bazen üstünün ıslanacağını bile bile ağzına döküyorum suyu Artık ne kadar giderse kar .. Sonra üst değişmeye gidiyoruz tabi .. Ondan da memnun değil :)
Gördüm Can'ım ya tebrik ederim. Hadi bakalımKızlar ilk defa face de bi yarışma kazandık :) 858 kişi katılmış şans bizden yana oldu emzik veya biberon kullanmayan bebem biberon seti kazandı
Neyse biberonları yeğenim bar ona vericem diş kaşıyıcıları bizimki kullanır dağıtırız artık hayrımız olsun :)
Bende Korkmaz ızgara tava aldım Kocaman hem yapışıyor hem çizilecek diye doğru düzgün yıkayamıyorum. Garantisi vardı ama her an gidemeyince şehre elimizde patladı :))evet seramik almkstim esse marka alti ayda cizildi. ben cok memnunum su an tefal tavamdan.
Benim kız 22 aylık 2 ayda düzelecek mi çok merak ediyorum kardeşinden beter bazenbi de laftan anlayıp tersini yapıyorlar o dönem bu tersini söylesen de yine tersini yapıyorlar maksad zarar olsun ama çok tatlılar o ayrı mevzu geçen bi köşede şunları tekrarlıyordu "hayır anne hayırr benim bana ben hayırr annee" yine de bu ergenlik dönemini iyi atlattığımız inancındayım sürekli kızım şöyle akıllı böyle prenses zaten kızım yapmaz öyle falan diyorum yaşıtlarına nazaran daha iyi bi de kardeşi var malum
Ohh tam şifa olmuş seninki. Afiyet olsun:))Bu aradamery60 nutella için çok sağol ya oğlan hapur hupur yiyor eşim de çok sevdi sabahları şifa niyetine atıyor bi kaşık ben içine tahin pekmez de kattım biraz ağır oldu ama yeniyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?