2015 Şubat Anneleri

hayır demek için cümle uydurmuş çok tatlı yaa
Şu aralar alakalı alakasız her şeye hayır ve amaaa annee, çok hoşuna gidiyor itiraz etmenin gücü ve her gün yeni bi şebeklik bi de kardeşini uyandırmasa, misafirliğe gittik ev sahibinin çocuğu uyuyordu ben de konuşuyorum geliyor annee şiiiş bebek uyuyo, ev sahibi de diyor ki ay maşaallah kızın ne akıllı falan ben şoklardayım oğlanı uyuturken gelip yatağa tepemizde zıplar bağırır ben şiişş ahsen bebek uyuyor dediğimde, cidden o gün dehşete düştüm gelip kaç kere uyardı beni ki kısık sesle konuşuyorum

Kızım yarum saattır teldw sınıf arkadaşıyla konusuyor
Erken deılmu yavs bunun iiçin
Okuldakulerın dedıkodusunu yapıyolar
Sen şimdi böyle deyince allah nasip ederse bi de o günleri mi göreceğiz dedim çok çabuk büyüyorlar her dönemleri güzel ve komik:))

bizim insanimiz olmus gomeni yok.
annenlere otobusle mi gidiliyo?
denemekten ne kaybedersin git bigun.
benim annem o kadar yakin olsa uc gunde bi giderdim valla :))
Arada annem geliyo beni goturuyo arada esim goturuyo. Ama kendim de denemek istiyorum. Minibusle gidiliyo

Sen şimdi böyle deyince allah nasip ederse bi de o günleri mi göreceğiz dedim çok çabuk büyüyorlar her dönemleri güzel ve komik:))
Evet canım çabuk geçiyor zaman benimki de çok büyük değil ama
küçüklere göre büyümüş sayılıyor çocukları evlenenler bile zamanın çabuk geçtiğini söylüyorlar :)
daha görecek çok şeylerimiz olacak inşallah Bizde sadece 7 yaşındayız şimdilik �nşallah daha ılerusınıde görmeyi nasip eder Allah'ım

benimki nadir beni emerken uyyor
az once az emdi deli oldu yirtiyo kendini beni yataga koy diye
sonra yine sesi geldi az edmigi için doymadigindan 100 ml sut içti koydum yataga çkdim uyudu
gece bi yada iki sefer uyanir
sabah 6 da da ayakdayiz tabiki :)

emzirerek uyuttgumda 3-4 kere uyaniyordu

Aslında sende bi yerde mecburiyetten bıraktın eski anneler gibi annelerimiz bizim nazimizlami ugrasacakti bi ton işleri oluyordu o yüzden birkac gun aglamalatina göz yumuyorlardi. Demekki hepimize daha cinnet gelmemiş :)

Aslında sende bi yerde mecburiyetten bıraktın eski anneler gibi annelerimiz bizim nazimizlami ugrasacakti bi ton işleri oluyordu o yüzden birkac gun aglamalatina göz yumuyorlardi. Demekki hepimize daha cinnet gelmemiş :)
dogru diyorsun

ilk kizimada yapmsitim bunu ben o zaman mecbur deildim ama cinnet anima denkgelmisti demekki artikkk
4 ayda delirtmeyi absarmi$ benim kiz beniii o zamanlarr

bakiciya guvenmek birakmak cok zor allah yardimciniz olsun mecburiyet iste..
kamera koyma sansin var mi bi sure izlersin?

Biz ole bisi dusunuoduk ama bakici istemedi. Sizi de surekli biri izlese calisabilir miydiniz dedi. O da hakli geldi bana simdi. Ama biz de hakliyiz. Ole kaldi o konu. Gizlice yapmak da istemem sanki bana hak gecer gibi gelio.

Endişelenme canım benim ikisi de yapıyor bana da çok olur o, kv demişti ki bebekler altına yaparken yapar öyle ama benimkilerin hep öyle olmuyor
Bugün bi iki kere yaptı benim gördüğüm o .. İlkinde hemen altına baktım kaka vardı az .. halbuki ki 10 dk öncede kakalı bez almıştım .. İnşallah sıkıntı yoktur ..

bazi bebekler sevmiyor sanirim. ilk benim kiz da hic sevmiyordu simdi bi sukugu kana kana iciyor.
Zorladın mı ısrarla verdin mi ! Yoksa kendiliğinden mi aldı .. Bende çok su içen biri değilimdir anneannesi de .. babamız aksine çok içer .. Genetik olabilir mi ki !

İçine biraz tatlı bişey katsan hani ilk te öyle bi kandirsan meyve suyu bitki çayı falan iciyormu
Geçen içine pekmez kattım suyun yok ağzına sürmedi alıştırma bardağına koymuştum .. Ihlamur kaynattım iki gün biraz öksürük vardı bardakla içireyim dedim reddetti kaşıkla vermek istedim onu da istemedi .. Yemekle beraber su mu versem kaşıkla onunla da Nasıl baş ederim bakalım ..

Dedim bugün kendi kendine bi uyusun bakalım hafiften bi deniyim gayet güzel yatağın içinde donmeler oynamalar bende yatağın kenarına sandalye koydum ordan seviyorum öpüyorum falan bi uykusu geldi bağırarak ağlamaya başladı kucağıma aldım zor sakinleşti bidaha koydum daha şiddetli ağladı baktım terliyor o sırada banyodan bi gürültü geldi ev karanlık eşim yok evde tiris tiris besmelelerle bebek kucağında gittim deterjanlar yere düşmüş ama çok korktum şimdi aldım oğlanı koynuna ohh şipp diye uyudu :))

Demekki susamiyor bacım ıdrari falan koyu renk mi ilerde nasılsa içer daha hareketlenince

inan gecen dusunuyodum ig de o kadar cekilise katiliyosun ya sana sorcaktim hic kazaniyo musun bende denemek iatiyorum demekki oluyomus hahaha
Kız dalgasına katıldım bu na görmedim bile kazandığımı kuzen görmüş o söyledi :)

Hahaha alışmış kudurmuştan betermiş:))

Simdi agladikca aglarlar valla hic susmazlar. Imkansiz
Ben büyük olanı psikolog yardımıyla kendi yatağına yatırmaya Alıştırdım 4 yaşında ıdı
bir sefer alıştıktan sonra ayırması çok zor hele aklı erınce 2 3 4 yaşlarında çok çok zor
size kolay gelsin

kizlar su an hala elim ayagim titriyor ya.
Begüm 8 aylik oldu o ilk aylardaki kolik aglamalari da dahil ben boyle bir aglama gormedim.

her aksam oldugu gibi salladim uyuttum koydum yerine. keyfi de yerindeydi. iceri gectim yarim saat sonra bir ciglik ama hani bi yerden duser oyle bi ciglik besiginde olmasa yataktan dustu derdim.

kostum aldim kucagima bir aglamaya basladi size anlatamam. aglarken nasil ic cekiyor ve nasil kasiliyor tarif edemem. kasildigini gorunce odum koptu babasi geldi aldi bende hemen atesini olctum. atesi yoktu.

ama nasil agliyor susturamiyoruz meme veriyorum olmuyo emzik olmuyo. sumukleri agzina akti artik. ic cekmekten nefes alamiyo..

okuduk bir suru sirayla evde kucagimizda gezdirirken bi an sakinlesiyo bi daha basliyo anlatamam bi korku sardiki icimi.. noldu bu cocuga ya dedim. aglardi ama bu bambaksa biseydi.. kulaklari mi agriyo dedim ama elini kulagina goturmedi. kolunu kontrol ettik donerken falan cikar belki diye onda da sikinti yoktu. calpol verdim yine belki bi yeri agriyodur diye. battaniyede salladik sonra ayagima aldim salladim uyurken bile ic cekti hala salliyorum birakmaya korkuyorum.

nolmus olabilir ya of. bugun babanesine birakip gittik ama cogu zaman yapiyoduk zaten. bayagi insan gordu bugun ama her zaman olan seyler. biseyden mi korktu ruya mi gordu acaba.. of derdini de anlatamiyo ki icim parcalandi resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…