Şu aralar alakalı alakasız her şeye hayır ve amaaa annee, çok hoşuna gidiyor itiraz etmenin gücü ve her gün yeni bi şebeklikhayır demek için cümle uydurmuş çok tatlı yaa
Sen şimdi böyle deyince allah nasip ederse bi de o günleri mi göreceğiz dedim çok çabuk büyüyorlar her dönemleri güzel ve komik:))Kızım yarum saattır teldw sınıf arkadaşıyla konusuyor
Erken deılmu yavs bunun iiçin
Okuldakulerın dedıkodusunu yapıyolar
Arada annem geliyo beni goturuyo arada esim goturuyo. Ama kendim de denemek istiyorum. Minibusle gidiliyobizim insanimiz olmus gomeni yok.
annenlere otobusle mi gidiliyo?
denemekten ne kaybedersin git bigun.
benim annem o kadar yakin olsa uc gunde bi giderdim valla :))
Canim evet doktorlar da oyle soyluyo da nasil. Yani ben beceremiyorum ogretmeyi. Daha kucukken baslasak belki olurduKızlar sıze bı sır verym bu uyku konysunda
Kendı jendıne uyumayı ogretursenuz kurtulursunyz bu uyanmalardan
Ozellıkklede @cimcimesultan senın için gecerlu bu
Evet canım çabuk geçiyor zaman benimki de çok büyük değil amaSen şimdi böyle deyince allah nasip ederse bi de o günleri mi göreceğiz dedim çok çabuk büyüyorlar her dönemleri güzel ve komik:))
kuçukken aglatarakdi ama simdi nasil bilmiuorumki :)Canim evet doktorlar da oyle soyluyo da nasil. Yani ben beceremiyorum ogretmeyi. Daha kucukken baslasak belki olurdu
Aslında sende bi yerde mecburiyetten bıraktın eski anneler gibi annelerimiz bizim nazimizlami ugrasacakti bi ton işleri oluyordu o yüzden birkac gun aglamalatina göz yumuyorlardi. Demekki hepimize daha cinnet gelmemiş :)benimki nadir beni emerken uyyor
az once az emdi deli oldu yirtiyo kendini beni yataga koy diye
sonra yine sesi geldi az edmigi için doymadigindan 100 ml sut içti koydum yataga çkdim uyudu
gece bi yada iki sefer uyanir
sabah 6 da da ayakdayiz tabiki :)
emzirerek uyuttgumda 3-4 kere uyaniyordu
dogru diyorsunAslında sende bi yerde mecburiyetten bıraktın eski anneler gibi annelerimiz bizim nazimizlami ugrasacakti bi ton işleri oluyordu o yüzden birkac gun aglamalatina göz yumuyorlardi. Demekki hepimize daha cinnet gelmemiş :)
bakiciya guvenmek birakmak cok zor allah yardimciniz olsun mecburiyet iste..
kamera koyma sansin var mi bi sure izlersin?
Simdi agladikca aglarlar valla hic susmazlar. Imkansizkuçukken aglatarakdi ama simdi nasil bilmiuorumki :)
Bugün bi iki kere yaptı benim gördüğüm o .. İlkinde hemen altına baktım kaka vardı az .. halbuki ki 10 dk öncede kakalı bez almıştım .. İnşallah sıkıntı yoktur ..Endişelenme canım benim ikisi de yapıyor bana da çok olur o, kv demişti ki bebekler altına yaparken yapar öyle ama benimkilerin hep öyle olmuyor
Zorladın mı ısrarla verdin mi ! Yoksa kendiliğinden mi aldı .. Bende çok su içen biri değilimdir anneannesi de .. babamız aksine çok içer .. Genetik olabilir mi ki !bazi bebekler sevmiyor sanirim. ilk benim kiz da hic sevmiyordu simdi bi sukugu kana kana iciyor.
Geçen içine pekmez kattım suyun yok ağzına sürmedi alıştırma bardağına koymuştum .. Ihlamur kaynattım iki gün biraz öksürük vardı bardakla içireyim dedim reddetti kaşıkla vermek istedim onu da istemedi .. Yemekle beraber su mu versem kaşıkla onunla da Nasıl baş ederim bakalım ..İçine biraz tatlı bişey katsan hani ilk te öyle bi kandirsan meyve suyu bitki çayı falan iciyormu
Demekki susamiyor bacım ıdrari falan koyu renk mi ilerde nasılsa içer daha hareketleninceGeçen içine pekmez kattım suyun yok ağzına sürmedi alıştırma bardağına koymuştum .. Ihlamur kaynattım iki gün biraz öksürük vardı bardakla içireyim dedim reddetti kaşıkla vermek istedim onu da istemedi .. Yemekle beraber su mu versem kaşıkla onunla da Nasıl baş ederim bakalım ..
Kız dalgasına katıldım bu na görmedim bile kazandığımı kuzen görmüş o söyledi :)inan gecen dusunuyodum ig de o kadar cekilise katiliyosun ya sana sorcaktim hic kazaniyo musun bende denemek iatiyorum demekki oluyomus hahaha
Hahaha alışmış kudurmuştan betermiş:))Dedim bugün kendi kendine bi uyusun bakalım hafiften bi deniyim gayet güzel yatağın içinde donmeler oynamalar bende yatağın kenarına sandalye koydum ordan seviyorum öpüyorum falan bi uykusu geldi bağırarak ağlamaya başladı kucağıma aldım zor sakinleşti bidaha koydum daha şiddetli ağladı baktım terliyor o sırada banyodan bi gürültü geldi ev karanlık eşim yok evde tiris tiris besmelelerle bebek kucağında gittim deterjanlar yere düşmüş ama çok korktum şimdi aldım oğlanı koynuna ohh şipp diye uyudu :))
Ben büyük olanı psikolog yardımıyla kendi yatağına yatırmaya Alıştırdım 4 yaşında ıdıSimdi agladikca aglarlar valla hic susmazlar. Imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?