20 gün önce falan biz yaşadık yazmıştım hatta kızlar söylemişti burda bişey rüyası mı neymiş bizde yüzünü bile yıkamıştık susmamıştı koy yerine sakince uyur bi anlık olmuştu sonra yapmadı onun gibi bişey sizinse sanırımkizlar su an hala elim ayagim titriyor ya.
Begüm 8 aylik oldu o ilk aylardaki kolik aglamalari da dahil ben boyle bir aglama gormedim.
her aksam oldugu gibi salladim uyuttum koydum yerine. keyfi de yerindeydi. iceri gectim yarim saat sonra bir ciglik ama hani bi yerden duser oyle bi ciglik besiginde olmasa yataktan dustu derdim.
kostum aldim kucagima bir aglamaya basladi size anlatamam. aglarken nasil ic cekiyor ve nasil kasiliyor tarif edemem. kasildigini gorunce odum koptu babasi geldi aldi bende hemen atesini olctum. atesi yoktu.
ama nasil agliyor susturamiyoruz meme veriyorum olmuyo emzik olmuyo. sumukleri agzina akti artik. ic cekmekten nefes alamiyo..
okuduk bir suru sirayla evde kucagimizda gezdirirken bi an sakinlesiyo bi daha basliyo anlatamam bi korku sardiki icimi.. noldu bu cocuga ya dedim. aglardi ama bu bambaksa biseydi.. kulaklari mi agriyo dedim ama elini kulagina goturmedi. kolunu kontrol ettik donerken falan cikar belki diye onda da sikinti yoktu. calpol verdim yine belki bi yeri agriyodur diye. battaniyede salladik sonra ayagima aldim salladim uyurken bile ic cekti hala salliyorum birakmaya korkuyorum.
nolmus olabilir ya of. bugun babanesine birakip gittik ama cogu zaman yapiyoduk zaten. bayagi insan gordu bugun ama her zaman olan seyler. biseyden mi korktu ruya mi gordu acaba.. of derdini de anlatamiyo ki icim parcalandi resmen..
Biz de yaşamıştık böyle bişey.iç çekmekten helak olmuştu yavrum.Sebebini hala bilmiyoruz ama tesadüf mü bilmiyorum bikaç gün sonra diş çıkarmıştı.kizlar su an hala elim ayagim titriyor ya.
Begüm 8 aylik oldu o ilk aylardaki kolik aglamalari da dahil ben boyle bir aglama gormedim.
her aksam oldugu gibi salladim uyuttum koydum yerine. keyfi de yerindeydi. iceri gectim yarim saat sonra bir ciglik ama hani bi yerden duser oyle bi ciglik besiginde olmasa yataktan dustu derdim.
kostum aldim kucagima bir aglamaya basladi size anlatamam. aglarken nasil ic cekiyor ve nasil kasiliyor tarif edemem. kasildigini gorunce odum koptu babasi geldi aldi bende hemen atesini olctum. atesi yoktu.
ama nasil agliyor susturamiyoruz meme veriyorum olmuyo emzik olmuyo. sumukleri agzina akti artik. ic cekmekten nefes alamiyo..
okuduk bir suru sirayla evde kucagimizda gezdirirken bi an sakinlesiyo bi daha basliyo anlatamam bi korku sardiki icimi.. noldu bu cocuga ya dedim. aglardi ama bu bambaksa biseydi.. kulaklari mi agriyo dedim ama elini kulagina goturmedi. kolunu kontrol ettik donerken falan cikar belki diye onda da sikinti yoktu. calpol verdim yine belki bi yeri agriyodur diye. battaniyede salladik sonra ayagima aldim salladim uyurken bile ic cekti hala salliyorum birakmaya korkuyorum.
nolmus olabilir ya of. bugun babanesine birakip gittik ama cogu zaman yapiyoduk zaten. bayagi insan gordu bugun ama her zaman olan seyler. biseyden mi korktu ruya mi gordu acaba.. of derdini de anlatamiyo ki icim parcalandi resmen..
Bizimki 6 aylik oldugundan beri kendi yataginda ama kendi uyuyamiyo. Valla napcaz bilmemBen büyük olanı psikolog yardımıyla kendi yatağına yatırmaya Alıştırdım 4 yaşında ıdı
bir sefer alıştıktan sonra ayırması çok zor hele aklı erınce 2 3 4 yaşlarında çok çok zor
size kolay gelsin
Kendi yatağında olmasıyla nasıl baş ediyorsun? Çok daha zor sürekli kalk yatBizimki 6 aylik oldugundan beri kendi yataginda ama kendi uyuyamiyo. Valla napcaz bilmem
Yani bu sayı çok fazla yazık günah yavruya Sanada tabiki ama bence duruma el koynalisin benim alllaha şükür o kadar kalkmıyor beş kereyi geçmez oda bazenleri ama 12 kere ve daha fazlası kalksa ve ben uykusuzluktan perişan olsam gözümü karartır ona uyku eğitimini verirdim 3aglardi sonra alisirdiKendi yatağında olmasıyla nasıl baş ediyorsun? Çok daha zor sürekli kalk yat
Bu gece saydım, 12devben yattım ben yattıktan sonra 5e kadar 12 kez uyandı..5te de uyandı ağlıyor mızmızlanıyor şimdi, walla dayanamıyorum ben artık
Canımm sanırım ben de öyle yapacağım, artık ayaza yazık bile diyemiyorum kendime üzülüyorum biliyor Musun çok yoruldum.. Tekrar araştırmaya başlicam, güzel bir yöntem bilen varsa bilgilendirirse sevinirimYani bu sayı çok fazla yazık günah yavruya Sanada tabiki ama bence duruma el koynalisin benim alllaha şükür o kadar kalkmıyor beş kereyi geçmez oda bazenleri ama 12 kere ve daha fazlası kalksa ve ben uykusuzluktan perişan olsam gözümü karartır ona uyku eğitimini verirdim 3aglardi sonra alisirdi
Ayni canim inan benimki de 7 civari bayildi uyudu aksam memede. 9.30da bi uyandi ondan sonrasini sayamadim inan. Biraz mecburi oldu bizim. Yatagimizda zaten hic yatirmadim diyebilirim. Esim deli yatiyo. Park yatagi vardi bizim odaya zor sigiyodu zaten.kendi de sigmamaya basladi yataga deli yatinca. Ben de ayirdim odasini. Surekli git gel yapiyorum. Odasina alistirmisken de degistirmek istemedim durumu. Ama bazen onun odasina ne zaman gittigimi veya gelip ne zaman yattigimi hatirlamiyorum uykudan. Tum kemiklerim de isyandaKendi yatağında olmasıyla nasıl baş ediyorsun? Çok daha zor sürekli kalk yat
Bu gece saydım, 12devben yattım ben yattıktan sonra 5e kadar 12 kez uyandı..5te de uyandı ağlıyor mızmızlanıyor şimdi, walla dayanamıyorum ben artık
Canim guzel bir yontem bulursan bizimle de paylasir misin?Canımm sanırım ben de öyle yapacağım, artık ayaza yazık bile diyemiyorum kendime üzülüyorum biliyor Musun çok yoruldum.. Tekrar araştırmaya başlicam, güzel bir yöntem bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
Bi yerde okumuştum. Yer yatağı yapıyordu anne. Bebeğide yanında. Kadın yatakta yatıyor bebeği oynuyor yuvarlanıyor arada annesine dokunuyor oyun oynamaya çalışıyor ama kadın hiç istifini bozmuyor. İlk gün bir buçuk saat sonra sonra azalarak saatler uyuyor. Ben bi kaç gündür emziriyorum bırakıyorum oynuyor dolanıyor yatakta en son başını koyuyor bende pış pış yapıyorum azıcık. Ama yine de gece uyanıyor :) belki uygulamak istersin. Uykuya geçerken emmeyi bırakması için hafif bi yöntem.Canımm sanırım ben de öyle yapacağım, artık ayaza yazık bile diyemiyorum kendime üzülüyorum biliyor Musun çok yoruldum.. Tekrar araştırmaya başlicam, güzel bir yöntem bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
Ama yine yanında tuna ilk başlangıç için iyi tabi emerek uyumuyor aslındaBi yerde okumuştum. Yer yatağı yapıyordu anne. Bebeğide yanında. Kadın yatakta yatıyor bebeği oynuyor yuvarlanıyor arada annesine dokunuyor oyun oynamaya çalışıyor ama kadın hiç istifini bozmuyor. İlk gün bir buçuk saat sonra sonra azalarak saatler uyuyor. Ben bi kaç gündür emziriyorum bırakıyorum oynuyor dolanıyor yatakta en son başını koyuyor bende pış pış yapıyorum azıcık. Ama yine de gece uyanıyor :) belki uygulamak istersin. Uykuya geçerken emmeyi bırakması için hafif bi yöntem.
Belki diş geliyordur bu kadar uyanmanın sonundaKendi yatağında olmasıyla nasıl baş ediyorsun? Çok daha zor sürekli kalk yat
evet cnm bide ustumuze kaliyorMaRaL_ haberlerde gördüm terör saldırısı olmuş pariste çok ölü varmış allah korusun hepimizi bıktık bu terörden
sorunda o zaten kedni uyyacakBizimki 6 aylik oldugundan beri kendi yataginda ama kendi uyuyamiyo. Valla napcaz bilmem
Az önce uydu bi yarım saat tekrar sağ olsun beyfendi o Zaman baktım.. Tracy Hogg yatır kaldır en mantıklısı geldi en azından ağladıkça kucağa alınıyor geri yatırmıyormuşsun, her ağladığında böyle, taa ki yorulup uyuyana kadar.. Ciddi sabır gerektirir bazıları 1 buçuk saatte uydu ilk günden falan diyor ama bakalım..Canim guzel bir yontem bulursan bizimle de paylasir misin?
Bi yerde okumuştum. Yer yatağı yapıyordu anne. Bebeğide yanında. Kadın yatakta yatıyor bebeği oynuyor yuvarlanıyor arada annesine dokunuyor oyun oynamaya çalışıyor ama kadın hiç istifini bozmuyor. İlk gün bir buçuk saat sonra sonra azalarak saatler uyuyor. Ben bi kaç gündür emziriyorum bırakıyorum oynuyor dolanıyor yatakta en son başını koyuyor bende pış pış yapıyorum azıcık. Ama yine de gece uyanıyor :) belki uygulamak istersin. Uykuya geçerken emmeyi bırakması için hafif bi yöntem.
Ben dun denemeye çalıştım olmadı bugün yine denicem ama akillandim ikinci bebekte daha donmelere ayağa kalkmalar olmadan alistircamAz önce uydu bi yarım saat tekrar sağ olsun beyfendi o Zaman baktım.. Tracy Hogg yatır kaldır en mantıklısı geldi en azından ağladıkça kucağa alınıyor geri yatırmıyormuşsun, her ağladığında böyle, taa ki yorulup uyuyana kadar.. Ciddi sabır gerektirir bazıları 1 buçuk saatte uydu ilk günden falan diyor ama bakalım..
Keşke gelse.. Aşıdan da değil perşembe günü oldu aşısını.. Hayattan bezdim ne zormuş yaaaBelki diş geliyordur bu kadar uyanmanın sonunda
Kalmaz mı benim Almanya'dan kaçma nedenim oydu.. Yabancı düşmanlığı; nazilerden dayak yedim, psikolojik tedavi gördüm bu yüzden ondan sonra geldim Türkiye'ye okumak için üniversitede dünya varmış dedimevet cnm bide ustumuze kaliyor
butun kapalilari i$id saniyor millet salak bunlar
siçrar o olay daha abska yerelerede bakalim nolucak sonunda
Allah sonumuzu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?