sıla da diş yok diş çıkacak gibi bi hali de yok ama güzel haber dün gece 11 gibi muhallebi yedi vee saat 8 gibi uyandı emdi şimdi uyuyor mutluyum mutluyumah bu dişler ahh. doysalar bari
bu ayda kâbus görme olmaz denilmişti kulak olabilir mikizlar su an hala elim ayagim titriyor ya.
Begüm 8 aylik oldu o ilk aylardaki kolik aglamalari da dahil ben boyle bir aglama gormedim.
her aksam oldugu gibi salladim uyuttum koydum yerine. keyfi de yerindeydi. iceri gectim yarim saat sonra bir ciglik ama hani bi yerden duser oyle bi ciglik besiginde olmasa yataktan dustu derdim.
kostum aldim kucagima bir aglamaya basladi size anlatamam. aglarken nasil ic cekiyor ve nasil kasiliyor tarif edemem. kasildigini gorunce odum koptu babasi geldi aldi bende hemen atesini olctum. atesi yoktu.
ama nasil agliyor susturamiyoruz meme veriyorum olmuyo emzik olmuyo. sumukleri agzina akti artik. ic cekmekten nefes alamiyo..
okuduk bir suru sirayla evde kucagimizda gezdirirken bi an sakinlesiyo bi daha basliyo anlatamam bi korku sardiki icimi.. noldu bu cocuga ya dedim. aglardi ama bu bambaksa biseydi.. kulaklari mi agriyo dedim ama elini kulagina goturmedi. kolunu kontrol ettik donerken falan cikar belki diye onda da sikinti yoktu. calpol verdim yine belki bi yeri agriyodur diye. battaniyede salladik sonra ayagima aldim salladim uyurken bile ic cekti hala salliyorum birakmaya korkuyorum.
nolmus olabilir ya of. bugun babanesine birakip gittik ama cogu zaman yapiyoduk zaten. bayagi insan gordu bugun ama her zaman olan seyler. biseyden mi korktu ruya mi gordu acaba.. of derdini de anlatamiyo ki icim parcalandi resmen..
Bazen koyu oluyor .. İnşallah sıkıntı olmaz susuz kalınca bıngıldak çöküyormuş ya ondan da korkuyorum şükür iyi ..Demekki susamiyor bacım ıdrari falan koyu renk mi ilerde nasılsa içer daha hareketlenince
Bence rüya gördü bunun hafif şiddetlisini Yaren de yaşadık geçen gün .... Sustuğu halde içini çekiyordu devamlı .. Napssm susturamamıştık.. Evin bütün ışıklarını yakmıştık .. İnşallsh olmaz bi daha.. Dilleri söylese keşkekizlar su an hala elim ayagim titriyor ya.
Begüm 8 aylik oldu o ilk aylardaki kolik aglamalari da dahil ben boyle bir aglama gormedim.
her aksam oldugu gibi salladim uyuttum koydum yerine. keyfi de yerindeydi. iceri gectim yarim saat sonra bir ciglik ama hani bi yerden duser oyle bi ciglik besiginde olmasa yataktan dustu derdim.
kostum aldim kucagima bir aglamaya basladi size anlatamam. aglarken nasil ic cekiyor ve nasil kasiliyor tarif edemem. kasildigini gorunce odum koptu babasi geldi aldi bende hemen atesini olctum. atesi yoktu.
ama nasil agliyor susturamiyoruz meme veriyorum olmuyo emzik olmuyo. sumukleri agzina akti artik. ic cekmekten nefes alamiyo..
okuduk bir suru sirayla evde kucagimizda gezdirirken bi an sakinlesiyo bi daha basliyo anlatamam bi korku sardiki icimi.. noldu bu cocuga ya dedim. aglardi ama bu bambaksa biseydi.. kulaklari mi agriyo dedim ama elini kulagina goturmedi. kolunu kontrol ettik donerken falan cikar belki diye onda da sikinti yoktu. calpol verdim yine belki bi yeri agriyodur diye. battaniyede salladik sonra ayagima aldim salladim uyurken bile ic cekti hala salliyorum birakmaya korkuyorum.
nolmus olabilir ya of. bugun babanesine birakip gittik ama cogu zaman yapiyoduk zaten. bayagi insan gordu bugun ama her zaman olan seyler. biseyden mi korktu ruya mi gordu acaba.. of derdini de anlatamiyo ki icim parcalandi resmen..
Onu ben de okudum ama benimkini bi kaldirsam bi daha koyamiyorum deli gibi agliyo. Surekli al birak mi yapicaz acaba. Koydum agladi hemen yine mi alcam kiAz önce uydu bi yarım saat tekrar sağ olsun beyfendi o Zaman baktım.. Tracy Hogg yatır kaldır en mantıklısı geldi en azından ağladıkça kucağa alınıyor geri yatırmıyormuşsun, her ağladığında böyle, taa ki yorulup uyuyana kadar.. Ciddi sabır gerektirir bazıları 1 buçuk saatte uydu ilk günden falan diyor ama bakalım..
Allahim bende uyanıyorum ama 12 kez çok fazla ayaz hiç uyumuyor demekkiKendi yatağında olmasıyla nasıl baş ediyorsun? Çok daha zor sürekli kalk yat
Bu gece saydım, 12devben yattım ben yattıktan sonra 5e kadar 12 kez uyandı..5te de uyandı ağlıyor mızmızlanıyor şimdi, walla dayanamıyorum ben artık
Bende bizde diken ustundeyiz eşim pek tek başıma birakmiyo dışarıyaKalmaz mı benim Almanya'dan kaçma nedenim oydu.. Yabancı düşmanlığı; nazilerden dayak yedim, psikolojik tedavi gördüm bu yüzden ondan sonra geldim Türkiye'ye okumak için üniversitede dünya varmış dedim
Geçen içine pekmez kattım suyun yok ağzına sürmedi alıştırma bardağına koymuştum .. Ihlamur kaynattım iki gün biraz öksürük vardı bardakla içireyim dedim reddetti kaşıkla vermek istedim onu da istemedi .. Yemekle beraber su mu versem kaşıkla onunla da Nasıl baş ederim bakalım ..
Kızlar yeni eve 2 ay içinde geçiyormuşuz yemek odası takımıyla koltuklarımı satmam lazım nerden en sağlıklı satabilirim ?
Gun boyu bu sahneyi 100 kere tekrarliyoruzŞimdi meme vermeden kucağımda ninni söyleyerek uyudu yatağa koydum ağladı hatta oturdu aldım hemen sustu 1dk sürdü sürmedi yine koydum yine ağladı aldım 1dk falan kucağında tuttum ve uyudu:) şimdi yine yanlış yapıyorum kucağımda zaten uyumustu uyanık olması gerekiyordu dimi :) nedir bu bebeklerin çektiği yaa
Aynen Can'ım o anda hemen geri alacaksın susunca tekrar.. Bir süre sonra Bebek yorulmuyormuş sonra yorgunluktan uyuyormuş..tabi onlardan önce biz yorulup pes etmezsek :))Onu ben de okudum ama benimkini bi kaldirsam bi daha koyamiyorum deli gibi agliyo. Surekli al birak mi yapicaz acaba. Koydum agladi hemen yine mi alcam ki
Gerçekten mi?? İnanmıyorum ya ne korkunç bişey..Kalmaz mı benim Almanya'dan kaçma nedenim oydu.. Yabancı düşmanlığı; nazilerden dayak yedim, psikolojik tedavi gördüm bu yüzden ondan sonra geldim Türkiye'ye okumak için üniversitede dünya varmış dedim
evet hatirladim canim.20 gün önce falan biz yaşadık yazmıştım hatta kızlar söylemişti burda bişey rüyası mı neymiş bizde yüzünü bile yıkamıştık susmamıştı koy yerine sakince uyur bi anlık olmuştu sonra yapmadı onun gibi bişey sizinse sanırım
gece rahat uyudu ve mutlu uyandi canim cok sukur..Biz de yaşamıştık böyle bişey.iç çekmekten helak olmuştu yavrum.Sebebini hala bilmiyoruz ama tesadüf mü bilmiyorum bikaç gün sonra diş çıkarmıştı.
Kasılma derken? Ağlamaktan kendini kastı heralde.İnşallah rahat rahat uyur sabaha musmutlu uyanır Kuzucuk.
her aksam yatmadan bende muhallebi yediriyorum uyanmiyor. son zamanlar haric simdi derdi var muhtemelen.sıla da diş yok diş çıkacak gibi bi hali de yok ama güzel haber dün gece 11 gibi muhallebi yedi vee saat 8 gibi uyandı emdi şimdi uyuyor mutluyum mutluyum
kira da olsa kendi evin parasini verip oturuyosun sonucta. insallah yeni evin daha da ugur getirir :)Off insana ne kadar zor geliyor taşınmak bu evi sevmesem de alışmışım akşam eşim kolileri getirmiş kullanmadıklarımızı yavaş yavaş koy çocukla zor olur dedi E malum yemek odasındaki cam eşyalar var kullanılmıyor bende paketlerim onları evim kira şuan ama gelin geldiğim ev davulla zurnayla giren eşyalarım şimdi ise hepsini satmak zorunda olmak koyuyor insananeyse sağlık olsun inşallah bi gün istediğim gibi bişey alırım da rahat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?