2015 Şubat Anneleri

Off insana ne kadar zor geliyor taşınmak bu evi sevmesem de alışmışım akşam eşim kolileri getirmiş kullanmadıklarımızı yavaş yavaş koy çocukla zor olur dedi E malum yemek odasındaki cam eşyalar var kullanılmıyor bende paketlerim onları evim kira şuan ama gelin geldiğim ev davulla zurnayla giren eşyalarım şimdi ise hepsini satmak zorunda olmak koyuyor insana neyse sağlık olsun inşallah bi gün istediğim gibi bişey alırım da rahat ederim

MaRaL_ kız haberler inliyor sizin orlarda bişey yok demi aman diyim dikkat edin hiç karışmayın kalabalığa valla aklıma ilk sen geldin :) soyları tükenmiyor şunların o kadar insanın Can'ına kıyıyorlar gebersinler inşallah hepsi

bu ayda kâbus görme olmaz denilmişti kulak olabilir mi

Bence rüya gördü bunun hafif şiddetlisini Yaren de yaşadık geçen gün .... Sustuğu halde içini çekiyordu devamlı .. Napssm susturamamıştık.. Evin bütün ışıklarını yakmıştık .. İnşallsh olmaz bi daha.. Dilleri söylese keşke

Onu ben de okudum ama benimkini bi kaldirsam bi daha koyamiyorum deli gibi agliyo. Surekli al birak mi yapicaz acaba. Koydum agladi hemen yine mi alcam ki

Allahim bende uyanıyorum ama 12 kez çok fazla ayaz hiç uyumuyor demekki

Bende bizde diken ustundeyiz eşim pek tek başıma birakmiyo dışarıya

Şimdi meme vermeden kucağımda ninni söyleyerek uyudu yatağa koydum ağladı hatta oturdu aldım hemen sustu 1dk sürdü sürmedi yine koydum yine ağladı aldım 1dk falan kucağında tuttum ve uyudu:) şimdi yine yanlış yapıyorum kucağımda zaten uyumustu uyanık olması gerekiyordu dimi :) nedir bu bebeklerin çektiği yaa

Bence seninki biberon ya da bardaktan sivi icmeye alismamis. Berati ilk suya alistirirken oleydi. Baya gec alisti simdi likir likir icio. Bence surekli israr etmelisin ben her su icerken yanimda ona da vermistim. Yemek aralarinda kasikla biberonla neyle bulduysam onla verdim. Bi ayda falan alismisti. Alismasi lazim ozellikle ek gida aliyorsa bol bol su icmeli.

Kızlar yeni eve 2 ay içinde geçiyormuşuz yemek odası takımıyla koltuklarımı satmam lazım nerden en sağlıklı satabilirim ?

Sahibinden sitesi olabilir.

gelincikgibi berat da ole uyaniodu artik kafayi yemistim zamanla kendiliginden duzeldi ama o uyanmalardan sonra dis geldi. İlk disi mi ? Uyku egitimini deneyebilirsin ama zamanla duzelecek bence. Ben de denedim uyku egitimini daha cok bozuldu daha cok agladi.

Gun boyu bu sahneyi 100 kere tekrarliyoruz

Onu ben de okudum ama benimkini bi kaldirsam bi daha koyamiyorum deli gibi agliyo. Surekli al birak mi yapicaz acaba. Koydum agladi hemen yine mi alcam ki
Aynen Can'ım o anda hemen geri alacaksın susunca tekrar.. Bir süre sonra Bebek yorulmuyormuş sonra yorgunluktan uyuyormuş..tabi onlardan önce biz yorulup pes etmezsek :))

Gerçekten mi?? İnanmıyorum ya ne korkunç bişey..

evet hatirladim canim.
ne ruyasiymis acaba. cok fenaydi :/

gece rahat uyudu ve mutlu uyandi canim cok sukur..
ama cok korktum ya boyle aglamaktan kasildi evet tum vucudunu kasti cok korktum..

sıla da diş yok diş çıkacak gibi bi hali de yok ama güzel haber dün gece 11 gibi muhallebi yedi vee saat 8 gibi uyandı emdi şimdi uyuyor mutluyum mutluyum
her aksam yatmadan bende muhallebi yediriyorum uyanmiyor. son zamanlar haric simdi derdi var muhtemelen.
insallah Sıla da boyle devam eder :)

kira da olsa kendi evin parasini verip oturuyosun sonucta. insallah yeni evin daha da ugur getirir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…