2015 Şubat Anneleri

Sevindim canim aferin Ayaz'a. Icim bi kotu oldu aglayinca cok icli aglayip kaskati oluyo bazen. Yuzustu dondugunde de oyle oldu yazik. Yani canim koydugumda kendi uyuyana kadar mi kalmaliyim burda?
Evet Canım bu yöntemdeki amaç güvenin kırılmaması, "ben senin yanındayım" mesajı vermek.. Hiç çıkmayacaksın zaten odadan sadece yatır kaldır sürekli..baktın ki uyudu çık :) ya bizimkiler yine iyi maşallah, benim okuduğum yazılarda 1-2 saatten bahsediyorlar ilk günlerde bakalım napcaz :)

aslinda annede çok sakin biri gibi duryor, arkaadasim ama evimize çok gidip gelmedik çocuklarla anca okulda gorusebiluiyorz çocuklari alirken
ama iyi birine benziyor
en basta nerde hata yapti kimbilir

Of geçmiş olsun yavrum yazık

Masallah diyelim dilimizi isiralim. Hic cikmiyorum hep basindayim ve surekli agladigindan koydugumda surekli aldim kucagima. Sonunda yoruldu hafif yan doner gibi olunca biraz destekledim 1-2 pispisla:)

O bahsettiğin çocuk başka çocuklara da böyle dimi sadece oğluna değil.. Bence sen oğlunla güzelce konuş, her gün konuş ama o çocukla ilgili değil genel.. Yani biz istemediğimiz sürece bize kimse birşey yapamaz, dokunamaz, vuramaz gibi..bunun dışında oğlunun okulda bu tür olayları paylaşabileceği öğretmenler olmalı ki anlatsın.. Okuldaki öğretmenler o çocukla ilgili çalışma yapması lazım.. Sen de oğlunun özgüvenini geliştirebilecek, atılganlığını artırabilecek etkinlikler bul, spor, sanat vs.. Mesela drama veya çocuk tiyatrosuna katılsın, oynasın.. Sen altına kaçııyor demiştin bir ara yanlış hatırlamıyorsam sebebi bu olmasın bu korku??

Masallah diyelim dilimizi isiralim. Hic cikmiyorum hep basindayim ve surekli agladigindan koydugumda surekli aldim kucagima. Sonunda yoruldu hafif yan doner gibi olunca biraz destekledim 1-2 pispisla:)
Aynen ayaz da öyle yapıyor yan dönüyor sonra popoya pat pat :))) bakalım kaçta uyanacak ve gece Nasıl olacak yarın da yine iş var yol var pöff iyidim evde

Sorunu var uzuldym cocuga ya. Kim bilir ne travma yasamis. Kesin destek almali.

Bu taraflarda olsaniz keske. Buralarda da kimse yok. Kocaelideyim ben

Ben varim basiskeledeyim.

çocuk bi çok kisye boyle evet bize ozel deil ama benimkine daha fazlaydi gecen yil , butun haziran ayinda her sabah oglum okul istemiyorum x bana vuryor diyerek gitti
simdi baska çocuklar annelerine ayni seyi soyluyor ( ayni sinifindaki çocuklardan )
ogretmenlerin cani cehenneme ceeza vermekden baska bisey yapmiyolarki
geecen yilki ogretmene gore kiskandiginda yapiyormus çocuk vurma olayini
busene vurmadi gerçide tehdit ediyor simdide , msela guya oglumu çok seviyor su çocukla oynarsan doverim seni diyor
okul çkisinda yaris yapiypolar oglum kazanirsa yittirip dusiryor
bi keresinde elinde ki oyuncagi vermek istemeyince bi tane tokat atti kafasina 10 m uzakdim ama yetisemedim vurmasini engelleymedim koruyamadim oglumu
her zman yaninda olamam ki, ogrtemenle hocayla konusmakdan bikdim artik, hep ayni seyleri soyluyolarn ceza veriyoruz uzak tutuyoruz bilmemnee

spor derken dÖVÛ$ sporu olurmu :)
drama fln yokki okulda fr sorunuda var su an mumkun deil

oglum zaten artik bisey yapilsa bule kendisine gelip soylemiyor, SIKILIYOR bunaliyor, artik utaniuyorda galiba yenik dustugu için
yeter anne deyip konuyu kapatiyor 5.5 yasindaki çocuk

altina kaçirma gece için var su an
gecen yila kdr gunduzde vardi son anda gidyor diye kaçiiryor saniyordum ben
yolda çi$i gelsin agacin dibine yapar eve kdr tutamiyor

İşte senin oğlunla konuşmalarında bu utanmasını, içe kapanıklığını açman lazım Can'ım bir şekilde.. Suçlama veya öğüt verme şeklinde değil.. Bana da biri ben küçükken böyle yapıyordu diye başka (öyle bişi olmasa da) sonra oğlunun yapması gerekenleri (kendini savunma, çocuk her gel dediğinde gitmeme gibi) sen yapmışsın da kurtulmuşsun gibi anlat.. Kendini sana yakın hissetmesi lazım.. Tabi her türlü spor olabilir hele de dövüş sporları güç kazanma, kendine daha çok güvenme ve güvende hissetmesine yol açar..Fransızca niye sorun Fransızca değil mi ki eğitimi oğlunun? Hep oğlun diyorum bir tek Hakan'ın adını biliyorum kusura bakma

altina kaçirma gece için var su an
gecen yila kdr gunduzde vardi son anda gidyor diye kaçiiryor saniyordum ben
yolda çi$i gelsin agacin dibine yapar eve kdr tutamiyor
Tutamaması kaslar da ilgili olabilir aöa aynı Zaman'da psikolojik de olabilir ona dikkat et Canım.. Tıbbi muayene oldu mu çişten dolayı? Eğer tıbbi değilse psikolojik oluyor çünkü genelde

emre buyugun adi :)

egtiim fransizdcada ben evde hep tr konusyorum , gecen yila kadr çok du sorunu bu sene biraz azaldi
bu seneyide atlatmasi lazim tam hakim olabilmesi için fr ya

çok saol canim dediklerini yapicam
bakayim bi dovu$ sporu için aklimda ama gondermeye cesaret edemedim bi turlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…