2015 Şubat Anneleri

Tutamaması kaslar da ilgili olabilir aöa aynı Zaman'da psikolojik de olabilir ona dikkat et Canım.. Tıbbi muayene oldu mu çişten dolayı? Eğer tıbbi değilse psikolojik oluyor çünkü genelde
gece için dr 6 yasini bekle diyor
gunduzu sormadim sorun olarak gormedim

çocuklaeri bisaat once yataga koydum hala uyumadilar kikirdesiyolar
gunah benden gittiiii

Bazen bi hareketi belliyorlar sonra zamanla unutuyorlar başka bir hareketleri çıkıyor bizimki de dikkat çekmek için öksuruyor ama çok tat li bir ses oluyor ördek gibi. Zamanla unutur

Benim kızda da var deride .Dr a göturdün mu test falan yaptırdın mi.sanada diyet falan verdi mi

gecti gitti dusunme simdi :)
allah annelere dayanma gucu verir :)
Aynen bazen öyle güçlü oluyorumki kendimi tanıyamıyorum bi keresinde dışarı gezmeye gittik çarşıya karanlık oldu bizimki ilk kez karanlıkta dışarı çıkmıştı ağlamaya başladı kucağıma aldim eve gelene kadar 15 dk falan öyle yürüdüm Kaynim yanımdaydı onda durmadı zaten çok ağıt ben hayatta onu bu kadar süre tasiyamazdim diyor dedim sen bide bana sor nefesi nerden alıyorum zaten oglum benim yarı boyunda :)

o nasil oluyor kiz yari boy :)

Benim kızda da var deride .Dr a göturdün mu test falan yaptırdın mi.sanada diyet falan verdi mi
Evet gastroya goturmistm ama bu kadar kucuk bebeklerde test yaniltici olur dogru olmaz bosuna yorariz dedi diyetle denedik bulduk 1 bucuk ay suren isjali bn sutu kesince dizeldi sonra deneme smacli tekrar sute baslsyinca bozuldu boylece anlamis olduk kesinlesti yaklasik 6 aydr diyet yapiorm ve tabi kizimda yapoyor sizin nasil belirtiler

Ah kızlar ah dert bir değil elvan elvan.. geçmişi okuyamadım. Vakit olmadı. Eşimin kardeşi otizmli. Bu ara bide epilepsi çıktı. Üç gündür çok kötü olmuş ve bize söylemediler. Akşam haberimiz oldu ve pılıyı pırtıyı topladık eşimin halasının evine geldik. Eşim sabaha karşı istanbula gidecek. Ben burda kalıcam. Ve tuna!! Uyku düşmanı tuna. Osursak uyanan tuna. Tanımam etmem. Nasıl Olacak bilmiyorum. İşleri ne zaman bitecek belli değil. Evde kalıyım dedim. Dağ başında tek başına kalamazsın sobayı çocukla yakamazsın dedi, kardeşim gelse yanıma en az 17 saat sürecek yol. Ha diyince gelemez. Acil bi durum olur diye içi rahat etmedi. Napıyım fedakarlık lazım böyle zamanlarda. Ateş ölçerden tut tırnak makasına, nutellasına kadar bi ton eşya aldım. Sanki evi naziler bastı. Nasıl hazırlandım bilmiyorum. Yarın okulda gün vardı bi dünya pasta Börek nasıl attım buzluğa bilmem. Ev zaten bomba düşmüş gibi. Uykusuzluk diz boyu 6da kalktık. Gelirken eşim nerdeyse uyudu direksiyonda.. offffff bitmiyor kardeşim bitmiyor. Allahım gücüne gitmesin de her yeni durumum bi öncekini aratıyor. Allahım işimizi rast getir gayri.. kaza filan yapmasınlar kızlar nolur dua edin..... bu arada@BRBB hoşgeldin. @yasemin4 seni rüyamda gördüm trenle yolculuk yapıyorduk dereler filan akıyor dağları aşıyoruz.. öyle. .

Ah yaa neler olmuş, ben de diyorum bu kız hiç yazmıyor etmiyor başkasının evinde kalmak zordur, bilirim, ama şu anda anlaşılan başka çaren yok.. İbşallah bir an önce döner eşin sen de evine kavuşursun.. Çok geçmiş olsun, otizm yek başına yetmezmiş gibi bir de epilepsi, ağır düzeyde otizmli? Sen içini ferah tut, bu günler de geçecek bir anı olarak kalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…