2015 Şubat Anneleri

Az kilo almış diyen dr u değiştir bence. Biz gitsek bize mama başlatır kesin. Bebeklerde tahliller sağlıklı çıkmıyor yetişkin aralıklarına göre bakıldıgı için. Düzenli kıyma yedir bir de

sen bi kere bi kadindan bahsetmistin ya yine oglu kotu davraniyodu hatta havuzda bi olay olmustu da kadina demiatin kadin da ilgilenmemisti ben o sandim. o baska sanirim.
vallahi yazik ya anne babanin yanlis bi olayi olmus demekki bi cocuk kendi kendine neden boyle olsun.

emre'ye de her seferinde guzelce anlat uygun bir dille. yardim al uzman birinden olmadi. rehber ogretmen falan yok mu okullarinda?

hoppala :)))
kurdesen ne kii alerji çesidi mi oluyor :)
evet canim. ürtiker adi.
hani kabariyosun ya aynen fotodaki gibi durduk yere. nedenini tip bile daha tam bilmiyor stresten diyor geciyor.
hatta halk arasinda derler ya uzuntuden kurdeşen döktü diye.

off cok kotu olmus tahmin edebiliyorum su an stresini.. insan diyor hep benim basima mi gelir bunlar diye.. ama napicaksin tatlim su an yine kendini sakinlestirmekten baska yapabilecegin bisey yok. bunlar da hayatin aci tatli bi parcasi diyeceksin. fedakarlik gerekiyor evlilik de bu..

allah yardimcisi olsun onlarin da cok zor ya. bak iste yakininda buyuk bi ornek. hepimize askinda ornek olmali sukretmek icin.. Tuna uzecek seni belki cok ama en daraldigin anlarda saglikla sana guldugu icin sukret rahatlat kendini.

bu arada esinin halasi nerdeki? sen okuldan izin mi aldin orasini anlamadim hic nasil olcak?
esine de kizma beni de yalniz birakmazdi esim oyle bi yerde cocukla tek basima.

bu arada ruya cok guzelmis hayal ettim de su an. cok severim tren yolculugunu ben.. hayirlara gitsin :)

yok o baska çocuk kuçukd emreden
bu yasiti oglumun ayni okulundan

ben yardim edecek bir uzman taniyorum ama arkadasiminda gelmesi lazim, ben ne kdr çabalasam olmuyor tek basima
teklif edicem beraber gidelim diye ama çocuklar gerekli olurmuki randevuda bilmiyorum onu

Allah kolayliklar versin canim, çok geçmis olsun
içimden bi ses oglun seni hiç uzmeycek sen bila $a$iracaksin diyor uslu durmasina
hayirlisi bakalim

e$im grip olmu$, atesi var, yerinden kimildayamiyor koca adam yawss
ihlamur istemiyor
ne yapsamki
tavuk çorbasi iyi geli demi
yemekde seçer simdi o
oyy

Hoşbuldum canım Allah kolaylıklar versin hepimize

Benim memleket Kocaeli ama ben Diyarbakır'da öğretmenim.. Yahyakaptan yolunda evimiz :) pkasss başiskele ve iremguzum darıca'da ayrıca.. Biz Ağustos'ta buluştuk pkasss ile :)
Aaa ne guzel olmus. Kocaeli'yi gectim 3 tane basiskele varmis meger. Pkass pek takilmiyo galiba artik burda. Onceden de takip ediyordum hepinizi yazmiyorken.

Canim insallah beklediginden de kolay gecer esin de cabucak doner. Boyle cok zor baskasinin evinde. Tuna da cok uslu olacak annesini uzmeyecek insallah

Okuldan rapor aldık müdürümüz anlayışlı çok acil bi durum olmasa sevmem aslında böyle rapor filan.. Eşimin halası Amasya'da bizde onlara geldik, eşim İstanbul'da. Allah dert verip derman aratmasın, dün gece tunaya bakınca yalnız olmadığımı hissettim zaten. Tek değilim Tuna'm var şükür. İdare edicez artık olsun, her şey yolunda gitsin de ben uykusuz kalayım nolacak..

Allah kolayliklar versin canim, çok geçmis olsun
içimden bi ses oglun seni hiç uzmeycek sen bila $a$iracaksin diyor uslu durmasina
hayirlisi bakalim
İnşallah Can'ım çok sağol. Hayırlısıyla dönsünler başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…