dediklerinin kelimesi kelimesine aynisini yasiyoruz. demek bebekler hep ayni. bakiyorum agzi bos yutmus. uc dort kasik o sekilde verdikten sonra hepsini oguruyor basil bogazinda tutmussa.Distensede çok zorlama canim.bu durum geçince tekrar gelir iştahı. O zaman yuklenirsin.benimki de yemiyor bu arasadece anne sütü.katı şeyleri ben de çok veremiyorum eline.ilk çocukta boğulma olayı olmuştu korku kaldı.hem de minicik karnabahar da.n.ezilmiş.ama köfte falan veriyorum.o ogurmeler önemli değil öğreniyor öyle öyle.
aslında çıkarır çocuklar.geçen tavukları toplamış boğazında yutmamış.hikk mikk dedi bi çıkardı koca parça tavuk.neresinde saklamış bilmem.yuttu saniyom bende ağzı boş olunca.
Bi de sevmediği ya da o an istemediği şeyi yemiyorlar.dilini çıkarıp dusuruyor.ben gene veriyorum.gene aynı.beğenirse yiyor.mam mam diyip.
aman allah korusun aminKaçmaz inşallah rahat ol geçen elma kemirmişti bi tane büyük almış kaçtı hemen sırtına vurdum su içirdim yuttu şükür. Korkuyor insan ama rahat olmak önemli. Allah göstermesin
Can'ım ig de tarif vermiştim istersen orda var veya msj atabilirimNasıl yaptın, pek havalı görünüyor
Yedi mi begüş?dediklerinin kelimesi kelimesine aynisini yasiyoruz. demek bebekler hep ayni. bakiyorum agzi bos yutmus. uc dort kasik o sekilde verdikten sonra hepsini oguruyor basil bogazinda tutmussa.
zorlamamaya karar verdim artik duzelecek elbet.
bogulma korkusu da fenaymis bende yasamaktan cok korkuyorumne yapmak lazim o an her yerde baska yaziyor. bi dahakine doktoruma sorucam bende.
bu arada cidden damak tadlari var. biraz once seyi yaptigim seyi ve agzini acti resmen elimi gorunce.
kabaklari uzunlamasina ince dilimliyosun. fircayla zeytinyag surup ruşeyme buluyosun.Nasıl yaptın, pek havalı görünüyor
Çok şeker maşallah:)
Tamam ig den bakarım Can'ım sağolCan'ım ig de tarif vermiştim istersen orda var veya msj atabilirim
Ay bende yapıyım kendi kopararak yemek hoşuna gidiyor sever o Zaman. Peki bu patlıcanlı olanı Nasıl yapıyorsun onu da kendimize yaparımkabaklari uzunlamasina ince dilimliyosun. fircayla zeytinyag surup ruşeyme buluyosun.
yagli kagit ustunde 180derecede yarim saatte pisiyolar.
fyz35 bayilarak yedi resmen şok oldum elimi gorunce agzini acti resmen. yogurtla yedi mis gibi ohh gunler sonra doydugunu hissettim valla sagolasin ellerine saglik..
Gunaydin herkese:) Uykusuz cilginlarin anneleri nasil gidiyo uyku egitimi?
angeloflove ruyamda gorusecektik :)
Hepimizinki çok tatlı maşallah hepsine :)Çok şeker maşallah:)
yasemin senin korkunu yaşadım sana yorum yazdım sonra sıla nın boğazında elma kaldı mosmor oldu Allahim bu nasıl birşeydi anlatamam kimsenin başına vermesin mama sandalyesinden aldım sırtına vur vur artık camı açıp bagiricam gerçi 4. kattayim ama kafa ancak o kadar çalıştı camı açtım çocuk tepki verdi karşı komsuda camı açtı ben sarıl çocuğa ağla ağla elim ayağım boşaldı sonra eşim geldi hala başım ağrıyorinek sutu konusunda ben cekiniyorum sahsen. en azindan 1 yil hic vermem agir geliyormus bebeklere cok. 1 yildan sonra da sulandirarak veririm.
disten olabilir ayrica. benim kizin ilk disi cikmadan iki gun once kizardi kabardi dis eti ama o surec daha once baslamisti.
Kolay gelsin canim basarirsin bence. Emmenin azalmasi dogal bi surec artik galibaTuna artık uyurken emmek istemiyor. Tam uyku eğitimi kıvamına geldi. :) sizden de cesaret geldi. Bende eve gidiyim yapıcam inşallah. Ama emmesi gerçekten baya baya azaldı..
Benim de kimse yok canim beklerim. Gerci ise basladin galiba. Ama bi ara denk getirelim mutlaka. Ben de martta basliyorumBen de esime soledim gorsun arkafdas edinmis olursun dedi burda arkadasim yok da
Ohhhh yarasın valla çok sevindim Can'ım yarın havuç deneyebilirsin diğer gün patates köfteyi yapcam ama kıymam yok markete gidince yapıp yazcam sanakabaklari uzunlamasina ince dilimliyosun. fircayla zeytinyag surup ruşeyme buluyosun.
yagli kagit ustunde 180derecede yarim saatte pisiyolar.
fyz35 bayilarak yedi resmen şok oldum elimi gorunce agzini acti resmen. yogurtla yedi mis gibi ohh gunler sonra doydugunu hissettim valla sagolasin ellerine saglik..
patlıcanı ben biraz haşlıyorum sonra Mısır ununa bulayıp kızartıyorum ama yasemin4 farklı yapıyor sanırımAy bende yapıyım kendi kopararak yemek hoşuna gidiyor sever o Zaman. Peki bu patlıcanlı olanı Nasıl yapıyorsun onu da kendimize yaparım
Can'ım elma sert bişey ben elmayı eline vermiyorum o yüzden daha yumuşak ve kaygan şeyler veriyorum ayrıca bi daha aklında bulunsun çocuk bişeyi Boğaz'ına kaçıror ise sırtına vururken çocuğu yere paralel tut odası biraz eğik dursun daha kolay çıkarıyoryasemin senin korkunu yaşadım sana yorum yazdım sonra sıla nın boğazında elma kaldı mosmor oldu Allahim bu nasıl birşeydi anlatamam kimsenin başına vermesin mama sandalyesinden aldım sırtına vur vur artık camı açıp bagiricam gerçi 4. kattayim ama kafa ancak o kadar çalıştı camı açtım çocuk tepki verdi karşı komsuda camı açtı ben sarıl çocuğa ağla ağla elim ayağım boşaldı sonra eşim geldi hala başım ağrıyor
yap canim cok sevdi benimki hele Tuna istahli masallah bayilir bence.Ay bende yapıyım kendi kopararak yemek hoşuna gidiyor sever o Zaman. Peki bu patlıcanlı olanı Nasıl yapıyorsun onu da kendimize yaparım
cidden mi yaa canim benim burda konustuk sonra olana bak :/yasemin senin korkunu yaşadım sana yorum yazdım sonra sıla nın boğazında elma kaldı mosmor oldu Allahim bu nasıl birşeydi anlatamam kimsenin başına vermesin mama sandalyesinden aldım sırtına vur vur artık camı açıp bagiricam gerçi 4. kattayim ama kafa ancak o kadar çalıştı camı açtım çocuk tepki verdi karşı komsuda camı açtı ben sarıl çocuğa ağla ağla elim ayağım boşaldı sonra eşim geldi hala başım ağrıyor
tamam canim bekliyorum cok sagolOhhhh yarasın valla çok sevindim Can'ım yarın havuç deneyebilirsin diğer gün patates köfteyi yapcam ama kıymam yok markete gidince yapıp yazcam sana
10 dan altı düşükGeçen hafta kızamık aşısını yaptırmıştık kan da aldı hemşire sonucu çıkınca aradı 10.9 çıkmış hgb düşük dedi hemşire kan damlasını artık 3 damla değil 5 damla ver dedi hiç kullanmamıştım halbuki :) artık 3 damla veriyorum et yese hiç vermem de yemiyor malesef atıyor ağzından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?