2015 Şubat Anneleri

dediklerinin kelimesi kelimesine aynisini yasiyoruz. demek bebekler hep ayni. bakiyorum agzi bos yutmus. uc dort kasik o sekilde verdikten sonra hepsini oguruyor basil bogazinda tutmussa.
zorlamamaya karar verdim artik duzelecek elbet.
bogulma korkusu da fenaymis bende yasamaktan cok korkuyorum ne yapmak lazim o an her yerde baska yaziyor. bi dahakine doktoruma sorucam bende.

bu arada cidden damak tadlari var. biraz once seyi yaptigim seyi ve agzini acti resmen elimi gorunce.

Yedi mi begüş?

Nasıl yaptın, pek havalı görünüyor
kabaklari uzunlamasina ince dilimliyosun. fircayla zeytinyag surup ruşeyme buluyosun.
yagli kagit ustunde 180derecede yarim saatte pisiyolar.

fyz35 bayilarak yedi resmen şok oldum elimi gorunce agzini acti resmen. yogurtla yedi mis gibi ohh gunler sonra doydugunu hissettim valla sagolasin ellerine saglik..

Ay bende yapıyım kendi kopararak yemek hoşuna gidiyor sever o Zaman. Peki bu patlıcanlı olanı Nasıl yapıyorsun onu da kendimize yaparım

yasemin senin korkunu yaşadım sana yorum yazdım sonra sıla nın boğazında elma kaldı mosmor oldu Allahim bu nasıl birşeydi anlatamam kimsenin başına vermesin mama sandalyesinden aldım sırtına vur vur artık camı açıp bagiricam gerçi 4. kattayim ama kafa ancak o kadar çalıştı camı açtım çocuk tepki verdi karşı komsuda camı açtı ben sarıl çocuğa ağla ağla elim ayağım boşaldı sonra eşim geldi hala başım ağrıyor

Tuna artık uyurken emmek istemiyor. Tam uyku eğitimi kıvamına geldi. :) sizden de cesaret geldi. Bende eve gidiyim yapıcam inşallah. Ama emmesi gerçekten baya baya azaldı..
Kolay gelsin canim basarirsin bence. Emmenin azalmasi dogal bi surec artik galiba

Ohhhh yarasın valla çok sevindim Can'ım yarın havuç deneyebilirsin diğer gün patates köfteyi yapcam ama kıymam yok markete gidince yapıp yazcam sana

Ay bende yapıyım kendi kopararak yemek hoşuna gidiyor sever o Zaman. Peki bu patlıcanlı olanı Nasıl yapıyorsun onu da kendimize yaparım
patlıcanı ben biraz haşlıyorum sonra Mısır ununa bulayıp kızartıyorum ama yasemin4 farklı yapıyor sanırım

Can'ım elma sert bişey ben elmayı eline vermiyorum o yüzden daha yumuşak ve kaygan şeyler veriyorum ayrıca bi daha aklında bulunsun çocuk bişeyi Boğaz'ına kaçıror ise sırtına vururken çocuğu yere paralel tut odası biraz eğik dursun daha kolay çıkarıyor

yap canim cok sevdi benimki hele Tuna istahli masallah bayilir bence.

patlicani da ayni sekilde soyup ince dilimliyosun. onden hasliyosun yumusayana kadar. sonra misir ununa tuz da koyup buluyosun. yagda kizartiyosun super oluyo canim.

cidden mi yaa canim benim burda konustuk sonra olana bak :/
tahmin ediyorum nasil korktugunu benimde su an tuylerim diken diken oldu
cok korkmussundur ya allah bi daha yasatmasin off

10 dan altı düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…