2015 Şubat Anneleri

canım ilk yardım eğitimdeki gibi yaptım elmayı hep veriyordum offff artık eline hiçbir şey vermem

Ben vermiorum eline bisi. Anlamio benimki hepsini agzina sokuo buyuk koparinca cikarmio. Bi iki kere bogulunca ark vermiom. Parcalari kucuk koyiuyom o agzina koyuyo.

Bi de bebislere asitli meyvelerden verio musunuz kivi mandalina gibi

Ben vermiorum eline bisi. Anlamio benimki hepsini agzina sokuo buyuk koparinca cikarmio. Bi iki kere bogulunca ark vermiom. Parcalari kucuk koyiuyom o agzina koyuyo.

Ben veriyorum mandalina suyunu sıkıp elma rendesiyle karıştırıyorum çok seviyor canım

Bizimki bunu tuzlamazsam yemez kabağı hiç sevmedi yemedi gerçi :) ama denicem yine de

Sana zahmet olmazsa burda da paylaşır mısın tarifi? Merak ettim.
Bişey yok hayatım çok basit 1 tane kabağı çubuk şeklinde kesiyorsun fırçayla üzerine azıcık zeytinyağ sürüp ruşeym E batırıyorsun sonra fırın tepsisine yağlı kağıdı koyup 180 derece 30 dk pişiriyorsun sonra afiyet olsun :) ruşeymin içine az bişey kayatuzu serptim Yasemin'de öle yaptı güzel oluyor malum tatsız yemiyor bebekler resimde yükleyince bu boyda kes

Eklentiler

• image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 39

Ama kivi hiç vermedim korkuyorum vermeye atopik dermatitimiz var zaten alerjik bi vücudu var ondan çekiniyorum biraz kivi vermeye

Bir de armut rendesi ve nar suyunu karıştırıyorum onu da seviyor boncuğum :)

Ben veriorum da acaba midesine dokunur mu die dusundum. Mandalinayi kesiom ortadan agzina koyuyom cignio. Kiviyi de ayni sekilde yapiorum.

Ben verdim canim mandalina portakal

Saol Canım deneyeceğim en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…