Can'ım elma sert bişey ben elmayı eline vermiyorum o yüzden daha yumuşak ve kaygan şeyler veriyorum ayrıca bi daha aklında bulunsun çocuk bişeyi Boğaz'ına kaçıror ise sırtına vururken çocuğu yere paralel tut odası biraz eğik dursun daha kolay çıkarıyor
cidden mi yaa canim benim burda konustuk sonra olana bak :/
tahmin ediyorum nasil korktugunu benimde su an tuylerim diken diken oldu
cok korkmussundur ya allah bi daha yasatmasin off
Ben vermiorum eline bisi. Anlamio benimki hepsini agzina sokuo buyuk koparinca cikarmio. Bi iki kere bogulunca ark vermiom. Parcalari kucuk koyiuyom o agzina koyuyo.
Bi de bebislere asitli meyvelerden verio musunuz kivi mandalina gibi
Ben vermiorum eline bisi. Anlamio benimki hepsini agzina sokuo buyuk koparinca cikarmio. Bi iki kere bogulunca ark vermiom. Parcalari kucuk koyiuyom o agzina koyuyo.
kabaklari uzunlamasina ince dilimliyosun. fircayla zeytinyag surup ruşeyme buluyosun.
yagli kagit ustunde 180derecede yarim saatte pisiyolar.
fyz35
bayilarak yedi resmen şok oldum elimi gorunce agzini acti resmen. yogurtla yedi mis gibi ohh gunler sonra doydugunu hissettim valla sagolasin ellerine saglik..
Bişey yok hayatım çok basit 1 tane kabağı çubuk şeklinde kesiyorsun fırçayla üzerine azıcık zeytinyağ sürüp ruşeym E batırıyorsun sonra fırın tepsisine yağlı kağıdı koyup 180 derece 30 dk pişiriyorsun sonra afiyet olsun :) ruşeymin içine az bişey kayatuzu serptim Yasemin'de öle yaptı güzel oluyor malum tatsız yemiyor bebekler resimde yükleyince bu boyda kes
Bişey yok hayatım çok basit 1 tane kabağı çubuk şeklinde kesiyorsun fırçayla üzerine azıcık zeytinyağ sürüp ruşeym E batırıyorsun sonra fırın tepsisine yağlı kağıdı koyup 180 derece 30 dk pişiriyorsun sonra afiyet olsun :) ruşeymin içine az bişey kayatuzu serptim Yasemin'de öle yaptı güzel oluyor malum tatsız yemiyor bebekler resimde yükleyince bu boyda kes