2015 Şubat Anneleri

Allah korusun yaaa korkunç bişey...

Ben vermiorum eline bisi. Anlamio benimki hepsini agzina sokuo buyuk koparinca cikarmio. Bi iki kere bogulunca ark vermiom. Parcalari kucuk koyiuyom o agzina koyuyo.

Bi de bebislere asitli meyvelerden verio musunuz kivi mandalina gibi
Ben arada veriyorum mandalina, kiviyi de armutla karıştırarak verdim

Bugün ilk kez ev yemeği yedi Tuna, kendim pişirmeye imkan bulamadım. Fırında tavuk patates yapmışlar yedi bi güzel bide hoşaf içti bol şekerli :)) Şimdi de neredeyse 150cc su içti hala da istiyor yanmış çocuk, ilk kez önemsemedim tuzluymuş tatlıymış filan pek içime sinmedi bi daha vermem ama.

hosaf vermeseydin keşke

Ben vermiorum eline bisi. Anlamio benimki hepsini agzina sokuo buyuk koparinca cikarmio. Bi iki kere bogulunca ark vermiom. Parcalari kucuk koyiuyom o agzina koyuyo.

Bi de bebislere asitli meyvelerden verio musunuz kivi mandalina gibi
Canım ben ne yapıyorum biliyor Musun, yarım mızı çatalla eziyorum içine yarım mandalina suyu sıkıyorum öyle çok güzel yiyor, doktoruma sordum bugün bşr sakıncası yok dedi. Ayaz çok seviyor böylr :)

çook korkunç ağlayıp duruyorum ara ara

Canım Allah korusun bak birşey olmamış üzülme daha fazla.. Bunlar zor ve kötü olaylar fakat hepsi bizim için bir ders.. Elma kabuğu çok tehlikeli ben de verirsem soyup veriyorum bir de yanından hiç ayrılmıyorum..

Bir çocuk var Ömer Baran diyr, 2-3 yaşında mı ne sosyal medyada dolaşıyor ya resimleri, fıstık kabuğu kaçmış Boğaz'ına, nefes alamamış, beyin felci olmuş yanlış hatırlamıyorsam.. İçim parçalanıyor onu gördükçe ama işte çok dikkatli olmak lazım.. Allahım tüm evlatları korusun kollasın

evet kabuğu zaten yaptı off salak ben
Kabukluyla buyyk ınsan bıle bogulur cnm.çocuklara asla verılmemelı 4-5 yaşına bıle gelse.benım kızıma oldu 15 aylık fln dı.kabukluydu bılmıyırdum kı hıc.kucagımda taşırken kustu bırden oyle kurtulmuştu.sen ver yune elune elma ama soyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…