2015 Şubat Anneleri

bu arada Maral kusura bakma ama senin eltinde hiç akıl yok.. Büyük konuşmak isteniyorum ama nasıl bir kafa bu? Yani çektiği onca çileyi, acıyı unuttu mu hemen?? Bir de var ya ekonomik bağımsızlık bir kadın için çok önemli..

yok cnm nıye bakayum kusura :)
Kadının kafasını karıştırıyolar.bılmıyorumkı napmaya çalusıyor.kayınımı yola getırmeye çalusıyor gslıba

Benumkı hep oyle ev ywmegı yıyor cnm.ama ywmeklerım tuzlu olmaz bnm.az tyzlu olur acı olmaz fln pışiriyorum herkes yiyor valla:)))

Et nohut kdrdı.dudukklyde lokum gıbı olmuş damagında ezıyı yarı çıgner gıbı yspıyo yuutuyor
Hmm maşallah ne güzel demek ki bizimki yutamadığından yemiyor değil sevmediğinden çıkarıyor ağzından yaramaz

gelincikgibi nasil gidiyo? Gun gectikce kolaylasti mi zorladigi oluyo mu? Bana gore kolaylasiyo sanki ama pesin konusmak istemiyorum
Canım akşamları uykuya dalması kolaylaştı üçüncü günden beri.. Ağlamıyor ama yanında durmam lazım beni görecek, hafif ninni söylüyorum o yatağındayken sonra dönüyor sırtını uyuyor.. Gündüz uykularını ne yapsam onu bilemedim, artık emzirerek uyutmuyorum kucağımda müzik eşliğinde uyuyor sonra bırakmaya çalışıyorum yatağa.. Şimdi bi de hasta oldu, öksürüyor yine fena halde, kulağında kızarıklık varmış bakalım takipteyiz..

Sen ne yaptın? Gündüzleri basıl bir yol izliyorsun? Ayaz alıştıysa duru her türlü alışmıştır tatlı cadı :)))

Canim ikimizin de umdugundan kolay gitti galiba bizim asilere bakilirsa:) Gecmis olsun kiyamam ona. Kulaktan bisey cikmasin insallah en sevmedigim hastalik. Cok cektim bebeklikten beri hep kulaktan. Ben gunduz de devam ettiriyorum canim ayni sistemi. Memede uyuklar gibi olsa bile bi sekilde yatinca uyumasini sagliyorum. Gunduz oyle uyuyamaz saniyordum yanilmisim.

Yani gündüz de mi yatır kaldır yapıyorsun? Şimdi evde olmuyorum en iyisi hafta sonu yapayım..

Geceleri Nasıl peki? Ayaz daha iyi ama hala sık uyanıyor ve emmek istiyor yine..

Yani gündüz de mi yatır kaldır yapıyorsun? Şimdi evde olmuyorum en iyisi hafta sonu yapayım..

Geceleri Nasıl peki? Ayaz daha iyi ama hala sık uyanıyor ve emmek istiyor yine..
Geceleri eskisi kadar sık degil ama bunun nedeni anannesinde olmasi olabilir. Burda genelde guzel uyuyor. Bilmiyorum eve gidince nasil olacak. Gece su vereyim desem kiyameti kopariyo. Mecbur meme veriyorum genelde. Ama memede tam dalmadan yatirmaya calisiyorum.

Sen dedın ya 10.7 yıı.yanlışmı dedım
Bızm dr kana bakmaz.bılmıyorum kac degerı
Bizimki 10.9 canım yesin ne güzel inşallah beratta yer bi gün ağzına ne koysam çok seçiyor kıyma da yemiyor gerçi hiçbişey yemiyor sadece pirinçli yoğurt çorbası ve sütün içinde cicibebe tek yediği bunlar beratın

Ayaz tam anlamiyla alissa kendi uyumaya artik gunduz babannesi de oyle uyutur cok uykusu geldiginde. Sizde mi kaliyor hafta ici kayinvaliden? Benim de oyle olacak ise baslayinca

Sen dedın ya 10.7 yıı.yanlışmı dedım
Bızm dr kana bakmaz.bılmıyorum kac degerı
Ben doktora dedim kan alınmışken kan grubunu da öğrenelim o da çıktı tahilde onu da öğrenmiş olduk hiç sevmem kan alınmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…