2015 Şubat Anneleri

Kızlar benım oglan bu ara herseye kafa sallıyor hayır der gıbı.ablası no dedımı kessen yemezdı bı kasık daha:)
Buda kafayu saga sola salladımı iş bıtmiştur yemıyor
Yemege zorlanamda emsın dıye zorlıyorum olmuyır

Ben doktora dedim kan alınmışken kan grubunu da öğrenelim o da çıktı tahilde onu da öğrenmiş olduk hiç sevmem kan alınmasını
Dogumda bakıyolar byrda.gel sen benım yanıma sılah ceksen kan almazlar kolay kolay:)))) buyuukler bırer kere jan verdıler dogduklarundan berı

Yani ben de aslında vermem de o an çok uykum oluyor veriyorum memeyi ama sık uyanıyor yine de

Ayaz tam anlamiyla alissa kendi uyumaya artik gunduz babannesi de oyle uyutur cok uykusu geldiginde. Sizde mi kaliyor hafta ici kayinvaliden? Benim de oyle olacak ise baslayinca
inşallah Canım.. Kucağında uyutuyor o da hızlı dazlıyor diyo ama işte öyle olunca kucaktan indirmesi dert, hemen uyanıyor yatapa yatırınca..ben en iyisi gündüzleri de öyle yapayım da onu çok zor kabul eder bakalım nolur..

Evet hafta içi bizde kalıyor, cuma öğleden sonraki gidiyor pazar akşamı dönüyor yakın çünkü çok uzakta değiller.. Kayınvaliden mi bakacak yoksa annen mi? Walla kayınvalide iyi var ama annem başka şimdi şubat'a inşallah gelecek, 3 ay falan annem bakacak.. Kayınvalide İnat biraz bildiğini okuyor maalesef ben de saygısızlık olmasın diye sürekli alttan alıyorum

Ben vermiorum eline bisi. Anlamio benimki hepsini agzina sokuo buyuk koparinca cikarmio. Bi iki kere bogulunca ark vermiom. Parcalari kucuk koyiuyom o agzina koyuyo.

Bi de bebislere asitli meyvelerden verio musunuz kivi mandalina gibi
ben mandalina veriyorum bi seferde 3-4 dilim. ucundan emiyo ben kendi elimle veriyorum yani. bi zararini gormedim bayilarak yiyor.

Patlucanın hıç bı gıdası yok dıye bılıyorum ben.bıde nıkotın var ucınde
evet ama cok lezzetli. bence rabbimin yarattigi her seyde az da olsa bi yarar vardir
vucudumuzun bence ondaki nikotine de ihtiyaci var :)) bebekler icin su an olmaz tabii.
of soyle kozlu patlican salatasi olsa simdi bayiliriiiiim..

ömer baran yel biliyorum canım hatta biraz destek olmaya çalıştık Allah yardım etti çok şükür

benim kiz meger bu ani mi bekliyomus anlamadim kurufasulyenin icindeki etten verdim parca parca ufacik onu da yedi. armut elma mandalina yedi. azar azar olsa da yedi. sevdi bu elle parca parca yeme isini. yarin aabah omlet yapicam bakalim nasil olacak.

evet ama cok lezzetli. bence rabbimin yarattigi her seyde az da olsa bi yarar vardir
vucudumuzun bence ondaki nikotine de ihtiyaci var :)) bebekler icin su an olmaz tabii.
of soyle kozlu patlican salatasi olsa simdi bayiliriiiiim..
yoğurtlu patlican ezme vardı akşam yemeğinde

afiyet olsun sonunda Begümü anladın demekki

Benim de aynen kayinvalide kalacak. Annem babanneme bakiyo cunku. Ben de isterim annem baksin. Babannem alzeimer hastasi. Anneme de cok duskun. Ben de severim kayinvalidemi ama simdi bile kizdiran huylari var beraber yasayinca daha da beter kizmaktan korkuyorum. Bi de tabi mecbur alttan alinacak. Asla saygisizlik yapamam. Seninki gibi inat biraz. Annem olsa sunu yap bunu yapma diyebilirim. Iyi bari 3 ay daha bi rahat edersin annenle

Kurufasulyeden de verdin mi canim benimki bayildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…