Tuna için değil kendimiz içinPatlucanın hıç bı gıdası yok dıye bılıyorum ben.bıde nıkotın var ucınde
Baştan alışmadığı içindir belkiBenumkı hep oyle ev ywmegı yıyor cnm.ama ywmeklerım tuzlu olmaz bnm.az tyzlu olur acı olmaz fln pışiriyorum herkes yiyor valla:)))
yok denemedim korktum gaz olur diye ama artik gaz problemi kalmadi ya bi vereyim yarin bakalimKurufasulyeden de verdin mi canim benimki bayildi.
Harikasınız kızlar bende istiyorum bende bende!!Canım akşamları uykuya dalması kolaylaştı üçüncü günden beri.. Ağlamıyor ama yanında durmam lazım beni görecek, hafif ninni söylüyorum o yatağındayken sonra dönüyor sırtını uyuyor.. Gündüz uykularını ne yapsam onu bilemedim, artık emzirerek uyutmuyorum kucağımda müzik eşliğinde uyuyor sonra bırakmaya çalışıyorum yatağa.. Şimdi bi de hasta oldu, öksürüyor yine fena halde, kulağında kızarıklık varmış bakalım takipteyiz..
Sen ne yaptın? Gündüzleri basıl bir yol izliyorsun? Ayaz alıştıysa duru her türlü alışmıştır tatlı cadı :)))
Ne güzel tam bana göre bi yer biz de taşınalım fransaya sağlık sistemini tuttum :)Dogumda bakıyolar byrda.gel sen benım yanıma sılah ceksen kan almazlar kolay kolay:)))) buyuukler bırer kere jan verdıler dogduklarundan berı
sanirim kayinvalideler bu konuda hep ayni.Benim de aynen kayinvalide kalacak. Annem babanneme bakiyo cunku. Ben de isterim annem baksin. Babannem alzeimer hastasi. Anneme de cok duskun. Ben de severim kayinvalidemi ama simdi bile kizdiran huylari var beraber yasayinca daha da beter kizmaktan korkuyorum. Bi de tabi mecbur alttan alinacak. Asla saygisizlik yapamam. Seninki gibi inat biraz. Annem olsa sunu yap bunu yapma diyebilirim. Iyi bari 3 ay daha bi rahat edersin annenle
Burda aşırı kan kaybından hasta gidecek gibi olursa kan vermek için bakıyorlar kan gurubuna sadece :) bi de ehliyet alırkenDogumda bakıyolar byrda.gel sen benım yanıma sılah ceksen kan almazlar kolay kolay:)))) buyuukler bırer kere jan verdıler dogduklarundan berı
Bizimki anne demiyor da çok güzel baba söylüyor :)Kızlar bebekleriniz size anne diyor mu?
Darısı beratın başına inş o da yer öyle etibenim kiz meger bu ani mi bekliyomus anlamadim kurufasulyenin icindeki etten verdim parca parca ufacik onu da yedi. armut elma mandalina yedi. azar azar olsa da yedi. sevdi bu elle parca parca yeme isini. yarin aabah omlet yapicam bakalim nasil olacak.
Geçmiş olsun.ben de ilk çocukta mutfağa kaçmıştımakşam yemeğini babası yedirdi maral sen çok güçlü bir kadınsın
Bizde de patlıcan salatası vardı bu akşam canım yakın olsaydık gönderirdim :)evet ama cok lezzetli. bence rabbimin yarattigi her seyde az da olsa bi yarar vardir
vucudumuzun bence ondaki nikotine de ihtiyaci var :)) bebekler icin su an olmaz tabii.
of soyle kozlu patlican salatasi olsa simdi bayiliriiiiim..
İngiliz olsaydık dicekti.çok güzel mam diyor.anne ne yaa ne kaa zor.geçen hafta dede ydi.bu hafta baba.Kızlar bebekleriniz size anne diyor mu?
Işte tam olarak sorum şu hangisi daha faydalı bu ayda anne sutumu ek gıda miCan'ım elbette emziriyorum emin ol çok ta fazla emiyor ama mesela bütün gece emiyor mama yemediği veya içmediği için sabah uyanınca emzirmiyorum ki kahvaltı yapsın kahvaltıdan sonra yine emiyor öğlen yine emmek istiyor uykudan önce emip uyuyor uyanınca emzirmiyorum bişeyler yediriyorum akşam yemeği de yiyiyor ondan sonra emziriyorum yemeğe kadar emzirmiyorum ki acıksın yemek yesin emdi mi yemek istemiyor çünkü
Taam öyle olsun biz zoru başarıyoruz desene. Ben yatağa koyduğumda epey uykulu oluyor hedefim biraz daha uyanık koymak ve ikinci hedefim aralarda uyandığında hemen kucağa almadan yatağında sakinleştirmek bunları da yaptım mi şampiyonumBen de koydum yanına ama istemiyor rahatsız ediyor beyfendiyi, fırlattı yere ikinci gün sinirinden :))
Şimdi bana sorarsan ikisi de aynı :) yani anne sütü alımı 1 yaşına kadar extra faydalı ama vitamin ve demir yönünden eksik o yüzden desteklenmesi şartIşte tam olarak sorum şu hangisi daha faydalı bu ayda anne sutumu ek gıda mi
Canim dogdugumdan beri babannemle yasiyor ailem. Anlattiklarinin bircogunda kendiminkini gordun ve guldum. Benimki de hergun yelek giy sutunu usutursun vs. Bir de annemlere kalmaya geldim diye kocamla aram yok saniyo. Anneme diyo damat yalniz mi yatiyo yanina gitsin. Ben de trip atiyorum gidiyom o zaman diye. Oyle yapinca da beni nasil buyuttugunu anlatiyo surekli opmek istiyo:)Bi babaanneyle yaşamak çok komik :) eşimin babaannesi var evde. Durmadan ne kadar hasta olduğunu ve ne kadar çok torun çocuk baktığını anlatıyor. Tuna'nın eline yiyecek ne varsa veriyor ve Tuna yedikçe coşuyor.öbana da durmadan sen emziklisin diyip diyip yemek ye diyor çay içiriyor zorla :)) sıcak sıca iyi gelirmiş sütüm inermiş, kendisi çocuklarını 1buçuk yaşına kadar sadece emzirmiş :)) emzikliymilim üşümemem lazımmış patik verdi giyim diye, yere oturmayacakmışım, dışarda Tuna'nın ağzına emzik verecekmişim hava yutarmış :)) Tuna yı ayağında sallayıp ağıt gibi ninni söylüyor Tuna da şaşkın şaşkın izliyor önce sonra durur mu hiç bizimki, çitmeli hop kalkıyor peşinden de gidemiyor. pilavı yaparken her pirinç tanesi için direktif verdi nerdeyseyaşlı arkadaşlarını eve çağırıyor ve ağlar gibi konuşuyorlar ses tonları çok komik, hep yah ilte öyleydi diyip geçmişe üzülüyorlar Tuna bu akşam uyumadı san diye içeri daldı aç mı bu çocuk dedi , klasik. Yok dedim kesin göz deeeğdi dedi üç kibrit söndürelim su bide okuyum dedi daha iki besmele çekti hemen esnemeye başladı aaa nazar var dedi ay bi gülesin geldi esnemesine Can'ım ya eski usül bi dünya çocuk büyütmüş profesör olmuş valla :)) ve ben bunların hiç birine müdahale etmedim benim için bi devrim!
Bebek için dedum ben Cnm.bem cok severım patlıcanu:))))evet ama cok lezzetli. bence rabbimin yarattigi her seyde az da olsa bi yarar vardir
vucudumuzun bence ondaki nikotine de ihtiyaci var :)) bebekler icin su an olmaz tabii.
of soyle kozlu patlican salatasi olsa simdi bayiliriiiiim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?