2015 Şubat Anneleri

okusun canım banada oku de :))
Agzına herşeyı sokdurmada napsrsa yapsın:)))) ben esku ysule ısyan çıkartırım ama zararsız olana karışmam :)
Anne sutu faydalı
Gecen gun bırı konu açmış .annesı kansermiş dr anne sutunu deneyelım demiş tedavi için.aydan bahsetmıyordu sadece anne suty arıyordu kışı.
Her aya uygun anne sutu.ıcerık degısıyır buyudukçe.ALllahın mycuzesı ışte
Inek sutunude danalar ıcer dıyolar.anne sutu yaramıyor dıyolar.e ne yıycel ucecek bu çocuk

Çok tatlılar ya :))

Günaydın kızlar sleepy nin bebek bezi çıkmış promosyon geldi bize dün 3 tane birisini akşam bağladım sabah beratın tüm kıyafetleri sırılsıklam değiştirdim tabi ne var ne yok kaynanama bıraktım hazırlanıp işe koştum primadan şaşmamak lazım

ahhaaha bi arkadaşın çocuğuda ev keki yemiyordu oda yapıp ambalaja koyuyordu. ona benzemiş :)

bize kilosu kadar vereceksin dedi hemşire. 8 kjilo 8 damla. kullanmıyorum ama henüz

bizimkide bababababaa.....diye sonsuzu kadar gidiyoro kadar net olan başka kelime yok arada anne diyo gibi geliyor ama sadece ben duyuyorum nedense

bizede kilosu kadar dediler bizde kulandık 2 ay kadar ama bıraktk artık kabız yapıyomus kızımı bırakınca rahatladı cocuk

bize kilosu kadar vereceksin dedi hemşire. 8 kjilo 8 damla. kullanmıyorum ama henüz
10.5 in altı düşükmüş canım bizimki sınırın üstünde pekte düşük sayılmaz daa yüksek olsa daha iyi olur tabi ama berat 9 kilo 9 damla vermem kan damlasını 3 damlayı tiksinerek içiyor :) doğal yollardan yükseltebilsek daha iyi olur da iştahsızlığı nasıl yapacaz bilemiyorum

Evet ayrıca kabızlık yapıyor hiç hoşuma gitmiyor ilacı vermek et yemiyor yerse vermem

meyve suyuna karıştır hatta portakalla ver çok iyi olur dedi hemşire.

arkadaslar bırsey soruv-cm sızınde bebıslerın yedıklerı agzına geliyor mu?bızım kızın sureklı agzına gelıyor kusmuyor ama geliyo yutuyor sızdede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…