Alışırsın cnm zamanlaakşam yemeğini babası yedirdi maral sen çok güçlü bir kadınsın
Afıyet olsun cnmTuna için değil kendimiz için
okusun canım banada oku de :))Bi babaanneyle yaşamak çok komik :) eşimin babaannesi var evde. Durmadan ne kadar hasta olduğunu ve ne kadar çok torun çocuk baktığını anlatıyor. Tuna'nın eline yiyecek ne varsa veriyor ve Tuna yedikçe coşuyor.öbana da durmadan sen emziklisin diyip diyip yemek ye diyor çay içiriyor zorla :)) sıcak sıca iyi gelirmiş sütüm inermiş, kendisi çocuklarını 1buçuk yaşına kadar sadece emzirmiş :)) emzikliymilim üşümemem lazımmış patik verdi giyim diye, yere oturmayacakmışım, dışarda Tuna'nın ağzına emzik verecekmişim hava yutarmış :)) Tuna yı ayağında sallayıp ağıt gibi ninni söylüyor Tuna da şaşkın şaşkın izliyor önce sonra durur mu hiç bizimki, çitmeli hop kalkıyor peşinden de gidemiyor. pilavı yaparken her pirinç tanesi için direktif verdi nerdeyseyaşlı arkadaşlarını eve çağırıyor ve ağlar gibi konuşuyorlar ses tonları çok komik, hep yah ilte öyleydi diyip geçmişe üzülüyorlar Tuna bu akşam uyumadı san diye içeri daldı aç mı bu çocuk dedi , klasik. Yok dedim kesin göz deeeğdi dedi üç kibrit söndürelim su bide okuyum dedi daha iki besmele çekti hemen esnemeye başladı aaa nazar var dedi ay bi gülesin geldi esnemesine Can'ım ya eski usül bi dünya çocuk büyütmüş profesör olmuş valla :)) ve ben bunların hiç birine müdahale etmedim benim için bi devrim!
Anne sutu faydalı@hayat1977 üff çok geçmiş olsun hepimizin korkusu insan o an soğukkanlı olamıyor sanki ama olmalıyız bu aylarda çok dikkatli olmamiz lazım ben çok yavaş yavaş alistirdim minik minik yinede tam olarak guvenemiyorum mesela ekmek vermedim elma vermedim elmayı hep hafif pişirip ezip kaşıkla veriyorum koskoca almanya da cam rende bulamadım. @vahide1204 allah sana sağlıklı mutlu huzurlu ailenle nice yıllar nasip etsin inşallah.
Gunduz nasıl uyudu dun.onceden benmkı gynduz az uyrsa gece uyanmuyorrduBugun bir mucize oldu Duru 11den beri ilk 5te uyandi. Soktayimkesin nazarim deger:)
Vay be mükemmel ötesi :))Bugun bir mucize oldu Duru 11den beri ilk 5te uyandi. Soktayimkesin nazarim deger:)
Bizim tam tersi oluyor canim. Gunduz de iyi uyumustu dun.Gunduz nasıl uyudu dun.onceden benmkı gynduz az uyrsa gece uyanmuyorrdu
Maaşaalah duruya
Çok tatlılar ya :))Canim dogdugumdan beri babannemle yasiyor ailem. Anlattiklarinin bircogunda kendiminkini gordun ve guldum. Benimki de hergun yelek giy sutunu usutursun vs. Bir de annemlere kalmaya geldim diye kocamla aram yok saniyo. Anneme diyo damat yalniz mi yatiyo yanina gitsin. Ben de trip atiyorum gidiyom o zaman diye. Oyle yapinca da beni nasil buyuttugunu anlatiyo surekli opmek istiyo:)
Olur bence çıtır çıtır :)Afıyet olsun cnm
Bende yapam barı.galeta unu olurmukı
Olur Can'ım ben genelde kuruttuğunu ekmek içi ile yapıyorumAfıyet olsun cnm
Bende yapam barı.galeta unu olurmukı
ahhaaha bi arkadaşın çocuğuda ev keki yemiyordu oda yapıp ambalaja koyuyordu. ona benzemiş :)Bak bi taktik sana yemek istemiyorsa zorlama aç olunca saldıracak göreceksin emmek isticem ağlıcak vermiceksin memeyi o yemeği yemek zorunda kalacak Azra diretti mi biz öle yapıyoruz mesela şu küçük kavanozlarda meyve püreleri falan varya ona bayılıyor daha kavanozu görünce çıldırıyor kaşıkla kavanoza vurarak ses çıkartıyorum ilginç geliyor anladım ki o kavanozu sevdi bende kendi yaptığım yemekleri ona koydum zannediyor ki o mamadan veriyorum böylece kavanozu görünce seviniyor yiyiyor :) ona ilginç gelebilecek şeyleri bulman lazım azra tek başına yemeği sevmiyor bende sofra bezini serip kendime bişeyler koyuyorum meyve vs zannediyor ki bende yemek yiyiyorum veya boş kaşığı ağzına götürüyorum bi kavanoz da kendime getirip biraz kandırmaca oluyor ama napalım bınu kendi istedi
Annnniii fiyor ama bunu ben kendi kendine uydurmus old. Dudunuyirum bilicli olarak demiyor saniyidum. Gercekten anne mi diyir ki acaba.Kızlar bebekleriniz size anne diyor mu?
bize kilosu kadar vereceksin dedi hemşire. 8 kjilo 8 damla. kullanmıyorum ama henüzGeçen hafta kızamık aşısını yaptırmıştık kan da aldı hemşire sonucu çıkınca aradı 10.9 çıkmış hgb düşük dedi hemşire kan damlasını artık 3 damla değil 5 damla ver dedi hiç kullanmamıştım halbuki :) artık 3 damla veriyorum et yese hiç vermem de yemiyor malesef atıyor ağzından
10.5 in altı düşükmüş canım bizimki sınırın üstünde pekte düşük sayılmaz daa yüksek olsa daha iyi olur tabi ama berat 9 kilo 9 damla vermem kan damlasını 3 damlayı tiksinerek içiyor :) doğal yollardan yükseltebilsek daha iyi olur da iştahsızlığı nasıl yapacaz bilemiyorumbize kilosu kadar vereceksin dedi hemşire. 8 kjilo 8 damla. kullanmıyorum ama henüz
alıntı yapmayı unutuyorum hep:)bize kilosu kadar vereceksin dedi hemşire. 8 kjilo 8 damla. kullanmıyorum ama henüz
meyve suyuna karıştır hatta portakalla ver çok iyi olur dedi hemşire.10.5 in altı düşükmüş canım bizimki sınırın üstünde pekte düşük sayılmaz daa yüksek olsa daha iyi olur tabi ama berat 9 kilo 9 damla vermem kan damlasını 3 damlayı tiksinerek içiyor :) doğal yollardan yükseltebilsek daha iyi olur da iştahsızlığı nasıl yapacaz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?