2015 Şubat Anneleri

kesinlikle ikinci dedigini al o zaman..

Arada geliyorlar canım böyle, nedenini bende çözemedim açıkçası he diyip geçiyorum :)

İkinciyi de tuna için isterim zaten. Kardeşi olsun yalnız kalmasın ilede diye. Ve bu çok bencilce yazık ikinci bebeğe
seninle bu konuda tamamen ayni dusunuyoruz.
ikinciyi de kardes olsunlar yalniz kalmasin diye yaparim yani o kadar gozum korktu. ben anlamiyorum insanlar ucer beser doguruyor da biz mi cok beceriksisiz?

yalniz olmamizin da mi etkisi var bilemedimki. ama maral gurbet ellerde uc tane yapti yani cesaret isi bence
sanirim biraz da yapi meselesi. annelik cok guzel evet dunyanin en guzel duygusu ama ben kendimi tamamen annelige adayamam gibi hissediyorum. calismam lazim hayallerim hedeflerim var vs. cok bencilce belki ama.
aman iste iki tane yapicam diyorum neye yetmiyosa millet cocuk yapmiyo

ama ikinciyi de insallah kizim şoyle bi ikinci sinifa baslasin da allah kismet ederse o gunleri gorursek bakalim :)

Hislerime tercüman oldun :) benimde daha çok işim var
Evi taşıycam işe başlıcam okul bitecek yükselecem
Eşimin iş değiştirme olanağı var E Azra küçük ilk okula yazdırıp öle inşallah:)

Uykudan uyanınca bizimki de genelde ağlıyor huysuz oluyor canım bugün mü aşıya ve kan vermeye gidiyosunuz siz

evet canım öğlen gideceğiz aşı kesinde kanı şimdi mi alırlar yoksa 12 ay da mı bilmiyorum hemşire kan alınacak dememişti
genelde 9 ayda alınıyor diye biliyorum emin değilim

Aynen canım. Ben çok yoruldum valla. Hatta dün eşime dedim, semce biz bu kadar güçlü müyüz.. sadece ev işi çocuk bakımı falan değil, beyin yorgunluğu da var.. sorumluluk çok fazla. Bu şartlar altında ikinci çocuk bi delilik. Psikolojisi bozuk bi anne ve eş olmak istemiyorum. Ayrıca fiziksel yorgunluk da var tabii. Dün fotoğrafımızı göröüşsün. Ne kadar paçoz görünüyorum. Sanki elli yaşındayım. . Dik duramıyorum şu an ağrıdan. Evde tonla iş var, belki de beceriksizim bilmiyorum. .

evet canim bi kere emdi maalesef
gun gunduzdende az emmi$ti , emmek istemeyince biberon yapiyorum ben
neyse gecede az emince sabah kalkdim sag gogsum sizliyor koluma kdr
emdi bosaltti ama gecmedi (
$imdide emmiyor , emsede aciuor zaten emerken

olme e$$xem olme yaz gelsin bahar gitsin (soz meclisden di$ari

Biraz yas farki iyi oluyo aslinda. Kardesimle benim 6 yas var. Tam abla kardes gibiyiz kiskanclik da hic olmadi. Ama ben 6 sene bekleyemem galiba gelmisim 30 yasima. Ne kadar korksam da 3 sene sonra falan yaparim galiba. Senin yasin daha kucuk bekle bence de:)

bu arada bende foruma kaptırdım kendımı sanırım pirelideve hamıle oldugunu görunce duygulandım
Güzel dileklriniz için çok tteşekkür ederim. Bende çok duygulandım benim için duygulandığını görence. Inşallah buda uslu olursa ve kız olursa 3.yüde böyle yapıcam inş. Ama iki erkek olırlarsa ara veririm uzun bi süre.rabbim tüm isteyenlere versin inşaallah
pirelideve ben de aa hamile misin diyim once. Hayirli olsun. İns bu da dieri gibi uslu olur. Ben de uc tane ardarda dusunuodum ama berat agzimin payini verrdi

pirelideve canim cok tebrik ederim. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin istiyordun demek allah aratmadi ne guzel :)

pirelideve 2 çocuklu genç anne :) hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

pirelideve hayırlı olsun Can'ım Allah sağlıkla kavuştursun ayy yenid anne oluyorsun
Teşekkür ederim canım
pirelideve hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:)
Amin inşallah
pirelideve hayırlı olsun cnm.ALlah tamamına erdırsın inş.yakın yaş çocuk buyuduklerınde super oluyor.bakımuda o kdr zor olmaz buyuk de herşey duzenlu olunca
Bence buda erkek içime oyle dogdy:)
Inşallah zor olmaz beni hamilelik ve ilk 3 ay korkutuyo gerisiylw baş edebilirim. İlkte yardımcı olmadı ama ikincide eşim destek olacak yardımcı olacak inşallah. Bide ya oğlumu ihmal edersem korkusı var ağlıyorum onun için. Coştu hormonlarım şimdiden
pirelideve hayirli ugurlu olsun. Allah anali babali buyutsun. Saglikla kucagina al insallah. Aslinda en guzel zaman. Simdi 2. Yaptin yaptin yoksa daha ne zaman cesaret edebilirim bilmiyirum. Cok sevindim. Bence kiz :)
kız çok istedim oğlumda ama rabbim nasip etmedi bu sefer çok istemiycem hiç bişeyi erkek olursa iki tane yiğit olur kız olursa bi erkek bi kız olur belkide çocuk defterini kapatırım :) eşime kalsa ikiz kızlarımız olacak. O zaman bahsettiğiniz huniyi takarım heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…