2015 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim çok saol. Sağlıklı olsun inşallah TE="temmuzz, post: 43624962, member: 226926"]yahuuu neler olmuş ben yokken pirelideve hayırlı olsun sağlıkla al kucağına içimden erkek geçiyor bilemedim[/QUOTE]
Teşe

evet canım öğlen gideceğiz aşı kesinde kanı şimdi mi alırlar yoksa 12 ay da mı bilmiyorum hemşire kan alınacak dememişti
genelde 9 ayda alınıyor diye biliyorum emin değilim
Hm anladım canım canı çok yanmaz inşallah bize de hemşire kan alınacak dememişti kızamık aşısına gelin demişti gittik kan da aldılar genelde 9. Ayda alıyorlar herkesten kan ama sağlık ocaklarının uygulamaları farklı olabilir canım

di mi ya :))
diger arkadaslarin mantigini da anliyorum hatta bazen daha mantikli geliyo ikisi bi arada buyusun cik isin icinden. ama sonra dusunuyorum yok yok diyorum kaldiramam ben.

hem kizimi doya doya yasayayim diyorum. her seyi rahat rahat. sonra o buyuyunce yeniden bebek gelmesi daha heyecanli olur. ozlersin mesela. sil bastan zor geliyo bazilarina belki ama bana daha tatli geliyo dusundukce :) bu da benim senin mantigin iste herkes ayni dusunmuyo bu konuda :)

bu arada bi is vardi senin memuriyet gibi bisey ne oldu o? insallah hayallerinizi gerceklestirebilirsiniz sizde.

kendine o kadar yuklenme. bende ayniyim fiziksel ve ruhsal olarak eminim burda bi cok anne de oyledir. tecrubeli kimle konustuysam gercekten bu gunler gececek diyorlar. 1 yasindan sonra daha rahatlayacaksin diyorlar. hatta 2 yasindan sonra tamamen bitecek diyorlar.

bir kuzenim var kizi 5 yasinda. herkes ikinciyi yapti o yapmadi. calisiyor da. ilk zamanlar benim gibiydi. simdi ondan cok gezen olmasin. kiziyla da vakit geciriyor ise de gidiyor sosyal hayati da var. buyudukce daha baska zorluklar olacak belki ama bence kendimize daha fazla zaman ayirabilicez. en azindan bir cocukla yapabiliriz yani :)

su an hiçbirini alamoyorum :)
sabah gittim bankaci kredi olmaz dedi
sali gunu kendi bankama gidicem ,$ansimi zorluycam olursada birinciyi alicam gucumuz ona yetecek , nasip kismet ...
.
anladigim kadariyla birini 75 dedin biri 80 mi? cok bi fark yok sanki ya. ben ya hep ya hicciyimdir :)) alirsam sikinti cekeyim ama begendigimi alayim derim hep. ama tabii imkanlar da onemli.

1 yil sonra konusalim bugunleri arayacaksin
iste o yuzden ikinciye erkenden hayiiiiiir :)
kizim 1 bucuk yasina gelince ise donucem.
yani onumuzdeki yazdan sonra kismetse.
o da iki yildir tatile cikamadik ondan yani. bi tatile cikip kendimi şarj edeyim
tabii allah gosterirse o gunleri bi aksilik olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…