- 12 Ocak 2014
- 4.138
- 3.440
- 448
inşaAlllah canım çok saol teşekkür ederimMasallah canim cok sevindim insallah bu bebis de saglikla dogsun ve abisi gibi uslu olsun. En guzeli ikisi bir arada buyuyuverir. Calismasam ben de oyle isterdim galiba
çok teşekkür edrrim canım. allah isteyen herkese versin inşYazmışsın zaten şimdi okudum.Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
sütüm kesildi. onun için istedim zaten bebek. emseydi iki yıl yapmıycaktık çocuk.Ay ne Mutlu sana hayırlısı olsun Can'ım sağ salim kavuş inşallah E emzirmeyi ne yaptın
sütüm kesildi malesef canım. emseydi iki yıl çocuk yapmazdımHayşrli ugurlu olsun ama emziriyorsun ya Yasini bekleseydin daha iyi degil miydipirelideve
ewt :) idolümAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu topikte kardeş konusunda baya hızlı çıktı.
Nasıl yani ya sen hamilemesinnnn:)) çok sevindim hayırlı uğurlu olsun valla şok oldum birden görünce
çok saol teşekkür ederim cnmNasıl yani ya sen hamilemesinnnn:)) çok sevindim hayırlı uğurlu olsun valla şok oldum birden görünce
olme e$$xem olme yaz gelsin bahar gitsin (soz meclisden di$ari
Nasip Can'ım Rabbim gönlüne göre vermiş işte sağ salim sağlıkla kavuş inşallahsütüm kesildi. onun için istedim zaten bebek. emseydi iki yıl yapmıycaktık çocuk.
Kaza denemez aslında,adet bitimi tedbirsiz ilişki diyelim ya da bile bile ladesseninki kazamı canım ?
Hm anladım canım canı çok yanmaz inşallah bize de hemşire kan alınacak dememişti kızamık aşısına gelin demişti gittik kan da aldılar genelde 9. Ayda alıyorlar herkesten kan ama sağlık ocaklarının uygulamaları farklı olabilir canımevet canım öğlen gideceğiz aşı kesinde kanı şimdi mi alırlar yoksa 12 ay da mı bilmiyorum hemşire kan alınacak dememişti
genelde 9 ayda alınıyor diye biliyorum emin değilim
Bılmemkı
HahahahBılmemkı
Pozıtıfı gorup sevınçten bayıldımıki:)))
yok canim o olmuycak hayal olrk kalacak bu gidisle o mutfak :))
di mi ya :))Hislerime tercüman oldun :) benimde daha çok işim var
Evi taşıycam işe başlıcam okul bitecek yükselecem
Eşimin iş değiştirme olanağı var E Azra küçük ilk okula yazdırıp öle inşallah:)
kendine o kadar yuklenme. bende ayniyim fiziksel ve ruhsal olarak eminim burda bi cok anne de oyledir. tecrubeli kimle konustuysam gercekten bu gunler gececek diyorlar. 1 yasindan sonra daha rahatlayacaksin diyorlar. hatta 2 yasindan sonra tamamen bitecek diyorlar.Aynen canım. Ben çok yoruldum valla. Hatta dün eşime dedim, semce biz bu kadar güçlü müyüz.. sadece ev işi çocuk bakımı falan değil, beyin yorgunluğu da var.. sorumluluk çok fazla. Bu şartlar altında ikinci çocuk bi delilik. Psikolojisi bozuk bi anne ve eş olmak istemiyorum. Ayrıca fiziksel yorgunluk da var tabii. Dün fotoğrafımızı göröüşsün. Ne kadar paçoz görünüyorum. Sanki elli yaşındayım. . Dik duramıyorum şu an ağrıdan. Evde tonla iş var, belki de beceriksizim bilmiyorum. .
anladigim kadariyla birini 75 dedin biri 80 mi? cok bi fark yok sanki ya. ben ya hep ya hicciyimdir :)) alirsam sikinti cekeyim ama begendigimi alayim derim hep. ama tabii imkanlar da onemli.su an hiçbirini alamoyorum :)
sabah gittim bankaci kredi olmaz dedi
sali gunu kendi bankama gidicem ,$ansimi zorluycam olursada birinciyi alicam gucumuz ona yetecek , nasip kismet ...
.
iste o yuzden ikinciye erkenden hayiiiiiir :)1 yil sonra konusalim bugunleri arayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?