2015 Şubat Anneleri

benim de benden bi kucuguyle 5 yas var aramda ama annem arada bi tane dusurmus yoksa o kadar bekler mi eski toprak kadinlar :))
40 a kadar yolu var neden gecmis. bence ideal millet otuzunda evleniyo :)

bende 27 yasimdayim cok da genc sayilmam annem her seferinde ben 29 yasimda ucunuzu de kucagima almistim diyo :))
ama hiiic acelem yok. ucuncuyu dusunmedigim icin kiz da olsa erkek de olsa.
amaan daha hayat ne gostercek belli degil konustuklarimiza bak :)
bakmissin yarin hamileyim diyomusum
olur mu olur bi kaza kursunu

Kaza denemez aslında,adet bitimi tedbirsiz ilişki diyelim ya da bile bile lades
Ben zaten istiyodum kızıma kardeş çok ara vermeden.. Hayırlısı..
Canım kusura bakmazsan bişey sorcam ben eskiden de forumu takip ediyordum da sen eşinden ayrılacaktın sanki ben yanlış mı hatırlıyorum acaba işi filan da bırakacaktın sorunlarınız vardı

1994 doğumluyum kasın ayı. 21 bitecek pazartesi. dolu dolu 21 olcam
cidden miii?
ya ben seni neden oyle hep 30lu yaslarda hayal ettimki. olgun gorunuyosun demek burdan ondan oyle dusundum :)
sen o zaman yirmili yaslarini cocuklara adayip otuzundan sonra rahat edenlerden olacaksin :)

su an hiçbirini alamoyorum :)
sabah gittim bankaci kredi olmaz dedi
sali gunu kendi bankama gidicem ,$ansimi zorluycam olursada birinciyi alicam gucumuz ona yetecek , nasip kismet ...
.
Hayırlısı olsun canım niye olmuyormuş kredi

anladigim kadariyla birini 75 dedin biri 80 mi? cok bi fark yok sanki ya. ben ya hep ya hicciyimdir :)) alirsam sikinti cekeyim ama begendigimi alayim derim hep. ama tabii imkanlar da onemli.
Bende aza kanaat gosterıyorum hiç olmamasından ıyıdır dıyorum
Ben 100 de olsa oderım sorun deılde banka bellı bı mıktarın uzerıne aylık kredı koyamıyor yasal olarak.toplam gelurın uç de bırınden fazlasını alamıyor.o zamanda 25 seneye sure çıkıyor kurtarmıyor dedı bankacı.benım aylıgımı devlet verıyor onun azını saydı bankacı ,bırazda canı ıstemedı gslıba
Bakalım kendı bankacım ne dıycek .
Belkı o ınsıyatıf kullanarak gecırır kredıyı.odedıgım kıra bankacının sundugu aylıgın ıkı katı.sankı onlar oduyor bnm yerıme.kırayı odeyen kredıyıde oder
Kısmet
Yanı anlıycan yuksej fıyata hıc gecmez bu kredı bende sıttın sene kıra oderım boş yere

Hayırlısı olsun canım niye olmuyormuş kredi
Gelırın hepsını saymadı .devletın verdıgı nı sayamam fln dedı.o çocuk içinmiş.
Sdece eşimin aylıgıda yetmıyotirmuş
Kendı bankacım deıldı bence canı ıstemedı
Haftaya kendı bankacımla goruşucem.babamdanda ıstıycem .kusmet bakalım

valla öyle ama ben ikiz yapıcam tek yetmez :)
sana yetişmem gerekiyor.
çok hastayız analı kızlı önce ıyılesmemız gerekiyor.
Haha ıkız yaoarsan benı sollamış olursun :)) .zorluk derecesıne gore yerımı sana seve seve verrım
Geçmiş olsun cnm

Kucugu uyttum.buyuklerı okula koyup gelıym .uyanınca sunnet mevludune gıdıcem inş
Guzel uyırsa orda hyzursusluk yspmaz
Evde sıkılan varsa gelın gıdelım mevlute :))

İki ayı var Can'ım daha o işin inşallah olacak

Canım kusura bakmazsan bişey sorcam ben eskiden de forumu takip ediyordum da sen eşinden ayrılacaktın sanki ben yanlış mı hatırlıyorum acaba işi filan da bırakacaktın sorunlarınız vardı
Vallah benımde aklımda bu soru.aklumda yanlış nıck kaldı herhalde dıye düşünmüştum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…