- 12 Ocak 2014
- 4.138
- 3.440
- 448
amin canımNasip Can'ım Rabbim gönlüne göre vermiş işte sağ salim sağlıkla kavuş inşallah
Sen kaç doğumlusun canımewt :) idolüm @Tiramisu35 30 yaşına kadar 3 çocuk inş.
o zaman sevindim diyeyim isteyerek olmuş. sağ salim kucaklarız inşallahKaza denemez aslında,adet bitimi tedbirsiz ilişki diyelim ya da bile bile lades
Ben zaten istiyodum kızıma kardeş çok ara vermeden.. Hayırlısı..
1994 doğumluyum kasın ayı. 21 bitecek pazartesi. dolu dolu 21 olcamSen kaç doğumlusun canım
benim de benden bi kucuguyle 5 yas var aramda ama annem arada bi tane dusurmus yoksa o kadar bekler mi eski toprak kadinlar :))Biraz yas farki iyi oluyo aslinda. Kardesimle benim 6 yas var. Tam abla kardes gibiyiz kiskanclik da hic olmadi. Ama ben 6 sene bekleyemem galiba gelmisim 30 yasima. Ne kadar korksam da 3 sene sonra falan yaparim galiba. Senin yasin daha kucuk bekle bence de:)
Canım kusura bakmazsan bişey sorcam ben eskiden de forumu takip ediyordum da sen eşinden ayrılacaktın sanki ben yanlış mı hatırlıyorum acaba işi filan da bırakacaktın sorunlarınız vardıKaza denemez aslında,adet bitimi tedbirsiz ilişki diyelim ya da bile bile lades
Hm ne güzel canım genç anne olmak çok güzel1994 doğumluyum kasın ayı. 21 bitecek pazartesi. dolu dolu 21 olcam
cidden miii?1994 doğumluyum kasın ayı. 21 bitecek pazartesi. dolu dolu 21 olcam
Hayırlısı olsun canım niye olmuyormuş kredisu an hiçbirini alamoyorum :)
sabah gittim bankaci kredi olmaz dedi
sali gunu kendi bankama gidicem ,$ansimi zorluycam olursada birinciyi alicam gucumuz ona yetecek , nasip kismet ...
.
Bende aza kanaat gosterıyorum hiç olmamasından ıyıdır dıyorumanladigim kadariyla birini 75 dedin biri 80 mi? cok bi fark yok sanki ya. ben ya hep ya hicciyimdir :)) alirsam sikinti cekeyim ama begendigimi alayim derim hep. ama tabii imkanlar da onemli.
Hayırlı olsun.sağlıkla al kucağına inşaallah.Kaza denemez aslında,adet bitimi tedbirsiz ilişki diyelim ya da bile bile lades
Gelırın hepsını saymadı .devletın verdıgı nı sayamam fln dedı.o çocuk içinmiş.Hayırlısı olsun canım niye olmuyormuş kredi
Çocuk yapıyozne yapıyonuz gençler
valla öyle ama ben ikiz yapıcam tek yetmez :)Çocuk yapıyoz
Gel sende yap bı dene coştu bızım hatunlar maş
Haha ıkız yaoarsan benı sollamış olursun :)) .zorluk derecesıne gore yerımı sana seve seve verrımvalla öyle ama ben ikiz yapıcam tek yetmez :)
sana yetişmem gerekiyor.
çok hastayız analı kızlı önce ıyılesmemız gerekiyor.
İki ayı var Can'ım daha o işin inşallah olacakdi mi ya :))
diger arkadaslarin mantigini da anliyorum hatta bazen daha mantikli geliyo ikisi bi arada buyusun cik isin icinden. ama sonra dusunuyorum yok yok diyorum kaldiramam ben.
hem kizimi doya doya yasayayim diyorum. her seyi rahat rahat. sonra o buyuyunce yeniden bebek gelmesi daha heyecanli olur. ozlersin mesela. sil bastan zor geliyo bazilarina belki ama bana daha tatli geliyo dusundukce :) bu da benim senin mantigin iste herkes ayni dusunmuyo bu konuda :)
bu arada bi is vardi senin memuriyet gibi bisey ne oldu o? insallah hayallerinizi gerceklestirebilirsiniz sizde.
Vallah benımde aklımda bu soru.aklumda yanlış nıck kaldı herhalde dıye düşünmüştum benCanım kusura bakmazsan bişey sorcam ben eskiden de forumu takip ediyordum da sen eşinden ayrılacaktın sanki ben yanlış mı hatırlıyorum acaba işi filan da bırakacaktın sorunlarınız vardı
Ben seni büyük sanıyodum ya :) çıtır anneymişsin ne güzel :)1994 doğumluyum kasın ayı. 21 bitecek pazartesi. dolu dolu 21 olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?