Hmm olur inşAllah kredi işi hayırlısıyla kavuşursunuz evinize kendi bankacın verir gibime geliyor :)Gelırın hepsını saymadı .devletın verdıgı nı sayamam fln dedı.o çocuk içinmiş.
Sdece eşimin aylıgıda yetmıyotirmuş
Kendı bankacım deıldı bence canı ıstemedı
Haftaya kendı bankacımla goruşucem.babamdanda ıstıycem .kusmet bakalım
Oooooo siz uğrarmıydınız hanım efendi :) takılıyoruz sen napıyosunne yapıyonuz gençler
Dogru soyluyosun bazi seylerin planini yapmak bile sacma oluyo. Bakalim hayatta neler cikacak karsimizabenim de benden bi kucuguyle 5 yas var aramda ama annem arada bi tane dusurmus yoksa o kadar bekler mi eski toprak kadinlar :))
40 a kadar yolu var neden gecmis. bence ideal millet otuzunda evleniyo :)
bende 27 yasimdayim cok da genc sayilmam annem her seferinde ben 29 yasimda ucunuzu de kucagima almistim diyo :))
ama hiiic acelem yok. ucuncuyu dusunmedigim icin kiz da olsa erkek de olsa.
amaan daha hayat ne gostercek belli degil konustuklarimiza bak :)
bakmissin yarin hamileyim diyomusum
olur mu olur bi kaza kursunu
anladim canim orda kredi durumlari farklidir tabiiki burdakinden.Bende aza kanaat gosterıyorum hiç olmamasından ıyıdır dıyorum
Ben 100 de olsa oderım sorun deılde banka bellı bı mıktarın uzerıne aylık kredı koyamıyor yasal olarak.toplam gelurın uç de bırınden fazlasını alamıyor.o zamanda 25 seneye sure çıkıyor kurtarmıyor dedı bankacı.benım aylıgımı devlet verıyor onun azını saydı bankacı ,bırazda canı ıstemedı gslıba
Bakalım kendı bankacım ne dıycek .
Belkı o ınsıyatıf kullanarak gecırır kredıyı.odedıgım kıra bankacının sundugu aylıgın ıkı katı.sankı onlar oduyor bnm yerıme.kırayı odeyen kredıyıde oder
Kısmet
Yanı anlıycan yuksej fıyata hıc gecmez bu kredı bende sıttın sene kıra oderım boş yere
Yok yok doğru nick sıkı bi takipçiyim ben :) ailesinin yanına gidecekti arkadaş öyle yazmıştı yani o yüzden 2. Çocuk olunca şaşırdım ondan sordum neler olduğunu ama barışmalarına sevindim :)Vallah benımde aklımda bu soru.aklumda yanlış nıck kaldı herhalde dıye düşünmüştum ben
Ben de 91 liyim en küçüğümüz pirelideve demek ki :)Ben seni büyük sanıyodum ya :) çıtır anneymişsin ne güzel :)
bizler aynen devam.ne yapıyonuz gençler
Evet planlı yapacaksanız neyi istediğine doğru karar vermen gerekiyor.bi de kendi kapasitene.herkesin kaldırma sınırları farklı.beraber oynasınlar diyosan en fazla3 yaş belki 4. Yaş arası açılınca büyüdükçe ilgi alanları farklılaşacaktır çünkü.ama bazen 3 yaş bile zorluyor.çünkü 2. Gelenin nasıl olacağını bilmiyorsun.zor bir bebekse ilkle dengeyi kurmak anneyi de manen yipratiyor.Hayallerinin hepsini gerceklestiremiyorsun.ikisinde büyüyor ama birşeyler ya eksik kalıyor ya da farklı gerçekleşiyor kafandakinden.di mi ya :))
diger arkadaslarin mantigini da anliyorum hatta bazen daha mantikli geliyo ikisi bi arada buyusun cik isin icinden. ama sonra dusunuyorum yok yok diyorum kaldiramam ben.
hem kizimi doya doya yasayayim diyorum. her seyi rahat rahat. sonra o buyuyunce yeniden bebek gelmesi daha heyecanli olur. ozlersin mesela. sil bastan zor geliyo bazilarina belki ama bana daha tatli geliyo dusundukce :) bu da benim senin mantigin iste herkes ayni dusunmuyo bu konuda :)
bu arada bi is vardi senin memuriyet gibi bisey ne oldu o? insallah hayallerinizi gerceklestirebilirsiniz sizde.
cok haklisin.Evet planlı yapacaksanız neyi istediğine doğru karar vermen gerekiyor.bi de kendi kapasitene.herkesin kaldırma sınırları farklı.beraber oynasınlar diyosan en fazla3 yaş belki 4. Yaş arası açılınca büyüdükçe ilgi alanları farklılaşacaktır çünkü.ama bazen 3 yaş bile zorluyor.çünkü 2. Gelenin nasıl olacağını bilmiyorsun.zor bir bebekse ilkle dengeyi kurmak anneyi de manen yipratiyor.Hayallerinin hepsini gerceklestiremiyorsun.ikisinde büyüyor ama birşeyler ya eksik kalıyor ya da farklı gerçekleşiyor kafandakinden.
Ama obur taraftan yaş aralığı az kardeşte çok güzel bisey.arkadaş gibi oluyorlar abi abladan ziyade.paylaşacakları şeyler ortak oluyor.
İşte insan ona gore karar vermeli.ya da en güzeli sürpriz yumurta.nasip kısmet boyleymis deyip hiç düşünmeden olmuşlar buyumusler.o zaman insan vicdan da yapmıyor
Ne güzel bende :)Ben de 91 liyim en küçüğümüz pirelideve demek ki :)
Aaa yaşıtmışız ne güzel :)Ne güzel bende :)
Azra nasıl oldu iyileşti mi canımNe güzel bende :)
ewt canım inşaAllah. erken evlendim. 30 a kadar çocuk büyütüp sonra çalışmak istiyorum inşaAllah. hep olgun olduğumu söylerler. arkadaşlarım benden büyük olur hepcidden miii?
ya ben seni neden oyle hep 30lu yaslarda hayal ettimki. olgun gorunuyosun demek burdan ondan oyle dusundum :)
sen o zaman yirmili yaslarini cocuklara adayip otuzundan sonra rahat edenlerden olacaksin :)
ewt . bide @Seherabdul vardı sanırım benden ay büyükBen de 91 liyim en küçüğümüz pirelideve demek ki :)
Hm evet o takılmıyor gibi artık buraya onun 3 çocuğu mu vardıewt . bide @Seherabdul vardı sanırım benden ay büyük
cok haklisin.
benim de tereddutlerim var elbet. ama kendimi bildigim icin bu kadar netim. kaldiramam o kadar guclu degilim.
saglik problemleri vs de etken buna.
bir de her ne kadar kv ayni sehirde olsa da ben cok yalnizim. esim disinda destek kimse yok. manevi olarak annenin destegi cok farkli.
sende bilirsin. mesela sen basariyosun ya da ne kendi ne esinin ailesi yaninda olmayip gurbet ellerde basaranlar da var.
ben niye yapamam diye soruyorum kendime ama yok yani yapi meselesi. kaldiramam dusundukce bile bunalima giriyorum.
evet bencilce ama ben mutsuz bi anne olmaktansa bu konuda bencil davranayim diyorum.
kim istemez ikisi ayni anda buyusun oynasin paylassin. bence de cocuk icin en guzeli.
ama o zaman onlara verimli bi anne olamam kendimi biliyorum herhalde huni takar dolasirim :))
Olsun Can'ım benim yarınlar sizin elbet olacak
Ohh ne guzel. Bende öyle olmak istiyorum inşallah şu günler geçsin de bi hele :)kendine o kadar yuklenme. bende ayniyim fiziksel ve ruhsal olarak eminim burda bi cok anne de oyledir. tecrubeli kimle konustuysam gercekten bu gunler gececek diyorlar. 1 yasindan sonra daha rahatlayacaksin diyorlar. hatta 2 yasindan sonra tamamen bitecek diyorlar.
bir kuzenim var kizi 5 yasinda. herkes ikinciyi yapti o yapmadi. calisiyor da. ilk zamanlar benim gibiydi. simdi ondan cok gezen olmasin. kiziyla da vakit geciriyor ise de gidiyor sosyal hayati da var. buyudukce daha baska zorluklar olacak belki ama bence kendimize daha fazla zaman ayirabilicez. en azindan bir cocukla yapabiliriz yani :)
Sağlık olsun hayırlısı olsun canım olur daha inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?