2015 Şubat Anneleri

Hmm olur inşAllah kredi işi hayırlısıyla kavuşursunuz evinize kendi bankacın verir gibime geliyor :)

Dogru soyluyosun bazi seylerin planini yapmak bile sacma oluyo. Bakalim hayatta neler cikacak karsimiza

anladim canim orda kredi durumlari farklidir tabiiki burdakinden.

tabiiki aza kanaat getiririm bende ama 75 ve 80 deyince cok az fark var gibi geldi ondan dedim.

insallah kendi bankacin daha iyi haberler verir canim.

Vallah benımde aklımda bu soru.aklumda yanlış nıck kaldı herhalde dıye düşünmüştum ben
Yok yok doğru nick sıkı bi takipçiyim ben :) ailesinin yanına gidecekti arkadaş öyle yazmıştı yani o yüzden 2. Çocuk olunca şaşırdım ondan sordum neler olduğunu ama barışmalarına sevindim :)

Evet planlı yapacaksanız neyi istediğine doğru karar vermen gerekiyor.bi de kendi kapasitene.herkesin kaldırma sınırları farklı.beraber oynasınlar diyosan en fazla3 yaş belki 4. Yaş arası açılınca büyüdükçe ilgi alanları farklılaşacaktır çünkü.ama bazen 3 yaş bile zorluyor.çünkü 2. Gelenin nasıl olacağını bilmiyorsun.zor bir bebekse ilkle dengeyi kurmak anneyi de manen yipratiyor.Hayallerinin hepsini gerceklestiremiyorsun.ikisinde büyüyor ama birşeyler ya eksik kalıyor ya da farklı gerçekleşiyor kafandakinden.
Ama obur taraftan yaş aralığı az kardeşte çok güzel bisey.arkadaş gibi oluyorlar abi abladan ziyade.paylaşacakları şeyler ortak oluyor.
İşte insan ona gore karar vermeli.ya da en güzeli sürpriz yumurta.nasip kısmet boyleymis deyip hiç düşünmeden olmuşlar buyumusler.o zaman insan vicdan da yapmıyor

cok haklisin.
benim de tereddutlerim var elbet. ama kendimi bildigim icin bu kadar netim. kaldiramam o kadar guclu degilim.
saglik problemleri vs de etken buna.
bir de her ne kadar kv ayni sehirde olsa da ben cok yalnizim. esim disinda destek kimse yok. manevi olarak annenin destegi cok farkli.
sende bilirsin. mesela sen basariyosun ya da ne kendi ne esinin ailesi yaninda olmayip gurbet ellerde basaranlar da var.

ben niye yapamam diye soruyorum kendime ama yok yani yapi meselesi. kaldiramam dusundukce bile bunalima giriyorum.
evet bencilce ama ben mutsuz bi anne olmaktansa bu konuda bencil davranayim diyorum.

kim istemez ikisi ayni anda buyusun oynasin paylassin. bence de cocuk icin en guzeli.
ama o zaman onlara verimli bi anne olamam kendimi biliyorum herhalde huni takar dolasirim :))

cidden miii?
ya ben seni neden oyle hep 30lu yaslarda hayal ettimki. olgun gorunuyosun demek burdan ondan oyle dusundum :)
sen o zaman yirmili yaslarini cocuklara adayip otuzundan sonra rahat edenlerden olacaksin :)
ewt canım inşaAllah. erken evlendim. 30 a kadar çocuk büyütüp sonra çalışmak istiyorum inşaAllah. hep olgun olduğumu söylerler. arkadaşlarım benden büyük olur hep

Bence sen sandığından daha güçlü bir kadınsın.. Bir kere çok net düşüncelerin var, kendine ait güZel fikirlerin var ve herşeye belli bir pencereden bakıp değerlendirebiliyorsun objektif olarak..olgunsun gibi geliyor bana:) bir de güçsüzüm diyorsun ya öyle değil bence, sen tek başınasın ve herşeyi çok güzel hallediyorsun kimseye muhtaç olmadan.. Annenlerde olduğun dönemde bile herşeyi sen yapıyordun hiç öyle yan gelip yatayım düşüncen yok, çalışkan gibi geliyorsun ya da ben seni öyle kodladım, maşallah

Ben ikinciyi dediğin gibi yapmak istemiyorum ama ben tek çocuğum ve çok zor bu.. Bu yüzden bşr kardeşi olsun Allah kısmet ederse ama ne Zaman yaparım bilmiyorum çok karasızım.. 28,5 yaşındayım bende çok da geç kalmak istemem ileride çoçuklarımın düğününü görmek isterim yanı daha göbek atacam

Ohh ne guzel. Bende öyle olmak istiyorum inşallah şu günler geçsin de bi hele :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…