2015 Şubat Anneleri

evet her sağlık ocağı farklıymış kan almadılar 12 aya kadar hastanede kan tahlili yaptırın kansızlık var mı baksınlar dedi yakın bi zamanda yaptıracağız artık

ewt canım inşaAllah. erken evlendim. 30 a kadar çocuk büyütüp sonra çalışmak istiyorum inşaAllah. hep olgun olduğumu söylerler. arkadaşlarım benden büyük olur hep
ne guzel canim boyle anlattikca insana guzel gwliyo ama cesaret isi :)
insallah hayallerini gerceklestirirsin.

Canım kusura bakmazsan bişey sorcam ben eskiden de forumu takip ediyordum da sen eşinden ayrılacaktın sanki ben yanlış mı hatırlıyorum acaba işi filan da bırakacaktın sorunlarınız vardı
Yok kız işi niye bırakayım onca zahmetle öğretmen olmuşum :)) rapor alcaktım,tayin isteyecektim :) ben ayrılacaktım ama bırakmadı adam,bende saldım çayıra mevla kayıra dedim :) sorunlar bitmiyo ki,kızımla hayatım güzelleşti ve onun kardeşsiz kalmasını istemem asla.. Bu şey gibi oldu,tecavüz kaçınılmazsa gözünü kapatıp zevk almaya bakacaksın :) afedersin ama o hesap işte.. Eşimle sorunlar olsa da mükemmel bi baba oldu,beraber bakıyoruz zaten dönüşümlü.. Amaann öyle işte,yazarak bu kadar anlatılıyo :))

Kucugu uyttum.buyuklerı okula koyup gelıym .uyanınca sunnet mevludune gıdıcem inş
Guzel uyırsa orda hyzursusluk yspmaz
Evde sıkılan varsa gelın gıdelım mevlute :))

ne aktif kadınsın sen yaa elin memleketinde bu ne aktiflik ben bir bebeyle dışarı çıkmaya üç kere düşünüyorum maaşallah sana

canim benimm cok sagol guzel iltifatlarin icin :)
cidden kendimi hic boyle gormuyorum ben sen neden oyle gordun acaba. mesela ne gibi fikirlerim net hic dusunemedim su an :)
evet objektifimdir, yasima gore daha olgunumdur bunlari bende farkindayim. evin en buyuk ve tek kizi olarak simarmaya rahat davranmaya hic hakkim olamadi ne yazikki.

dogdugumdan beri bizimle yasayan bir diktator babaanne (rahmetli) ve surekli ciddi saglik problemleri yasayan bir anne ile buyudugumden dolayi kucuk yasta evin yukunu biraz sirtladim. annem ameliyat oldugunda daha 15 yasinda evi cekip ceviriyordum. sanirim bu olgunluk, herseyin ustesinden gelebilme hali bundan kaynaklaniyo.

ama bu gurbet beni cok yaraliyor inan. fiziksel yorgunluk gelir gecer. ama ruhum cok kotu bazen. insan niye cocuk yaptim diye aglar mi bazi zamanlar oldu bana bi iki kez. o kadar vicdan azabi duydum o kadar agladimki insanlar arayip da bulamiyor ben evladim icin ne dusunuyorum. cok pisman oluyorum bu dusuncelerim icin ama elimde degil bazen cinnet hali geliyor resmen duvarlar ustume ustume geliyor.

esimden baska kimse yok o da bi yere kadar anliyor beni. surekli evde bir onceki gunun aynisini yasiyorum ya cok bunaldim sanirim. ne bir arkadas ne bir cevre ne is guc ne bir ugras. uzulmesin diye derdimi anlatamadigim surekli saglik durumlarini dert ettigim, torunlarinin askina ozlemine olup biten annem babam vs.. bunlari dusundukce bunalima dogru itiyorum kendimi.

off cok konustum canim kusurumabakma bir dokun bin ah isit. senle ayni jenerasyonuz bence daha genciz bosver dusunme :) allah diledigin kadar cocuk nasip etsin ve hepsinin dugununde gobek at insallah :))

evet her sağlık ocağı farklıymış kan almadılar 12 aya kadar hastanede kan tahlili yaptırın kansızlık var mı baksınlar dedi yakın bi zamanda yaptıracağız artık
bizim de saglik ocagi bakmiyor kana. 9.ayin sonunda hastanede doktor bakacak.

kizlar ben kiza yogurt yedirirken zoelaniyorum bikti artik meyveli, biskuvili vs hic istahla yemiyo.
feyzanin kabak tarifini yogurtla yedirdim guzel oldu.

var mi baska yogurtlu guzel tarifler? yogurtla yedirebilecegim seyler?

bizim de saglik ocagi bakmiyor kana. 9.ayin sonunda hastanede doktor bakacak.
off çok geriliyorum bu iğnelerden hamileyken hergün iğne vurunmaktan tiksinmişim görmek dahi istemiyorum zaten sevmezdim
bizde yaşına kadar artık ne zaman olursa dr muza gideceğiz hem genel kontrolünüde hapar
canım sen kan ilacı veriyormusun bugün farklı bi ilaç verdi değiştirmişler herhalde

Anladım canım ama olsun ayrılmaktan daha iyi olmuş bence yani çocuk için en azından iyi bi eş olamasa da iyi bir babaymış bu da iyi bişey dört dörtlük olmuyor zaten hayat her zaman Allah daha iyi etsin inşAllah :)

igneyi kim sever ya
kizamik asisi olcak araligin 7sinde simdiden telas sardi.
bu kan degerine parmak ucundan da bakiyolar demisti biri acaba yanlis mi anladim ben. asidan daha az canlari yanar ama uzulme.
bana saglik ocagi tee 4.ayda kan ilaci verdi doktoruma sordum verme dedi bakicaz ilerde kanina gerek duyarsak veririz dedi. bende vermek istemiyodum zaten. insallah gerek de kalmaz.

kizlar ben kiza yogurt yedirirken zoelaniyorum bikti artik meyveli, biskuvili vs hic istahla yemiyo.
feyzanin kabak tarifini yogurtla yedirdim guzel oldu.

var mi baska yogurtlu guzel tarifler? yogurtla yedirebilecegim seyler?
feyzanın kabak tarifi nasıl gerçi kabak mevsimide geçiyor
ben kaç zamandır düzenli yoğurt vermiyorum ilk aylar cok verdim sıkılmıştı artık

kan değeri değil sadece demire bakılıyo canım

feyzanın kabak tarifi nasıl gerçi kabak mevsimide geçiyor
ben kaç zamandır düzenli yoğurt vermiyorum ilk aylar cok verdim sıkılmıştı artık
yogurdu cok sevdigi soylenemez ama cok yararli cok onemli hergun veriyorum az da olsa.

kabaklari ince seritler halinde kesip fircayla zeytinyag surup ruşeyme bulayip 180 derecede 30 dk pisiriyosun. cok lezzetli oldu ve istahla yedi.

biz bugün olduk aşıyı allahtan tek iğne diğerleri gibi 2 - 3 değildi sadece bacaktan vurdu
şimdilik iyi gibi acısı gece çıkar ev çok sıcak oluyor yatrken odanın peteğini kısalım daha çok etkilenmesin ateşli olacak zaten her aşımızda ateş oldu bundanda bekliyorum
bende hiç vermedim ilacı d viti kullandım sadece bugün diğerinden farklı bişey verdi kararsızım kullanmakta
en iyisi tahlil yaptırdıktan sonra duruma bakar ddr gerek görürse kullanırız sonuçta fazlasıda zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…