evet her sağlık ocağı farklıymış kan almadılar 12 aya kadar hastanede kan tahlili yaptırın kansızlık var mı baksınlar dedi yakın bi zamanda yaptıracağız artıkHm anladım canım canı çok yanmaz inşallah bize de hemşire kan alınacak dememişti kızamık aşısına gelin demişti gittik kan da aldılar genelde 9. Ayda alıyorlar herkesten kan ama sağlık ocaklarının uygulamaları farklı olabilir canım
ne guzel canim boyle anlattikca insana guzel gwliyo ama cesaret isi :)ewt canım inşaAllah. erken evlendim. 30 a kadar çocuk büyütüp sonra çalışmak istiyorum inşaAllah. hep olgun olduğumu söylerler. arkadaşlarım benden büyük olur hep
Yok kız işi niye bırakayım onca zahmetle öğretmen olmuşum :)) rapor alcaktım,tayin isteyecektim :) ben ayrılacaktım ama bırakmadı adam,bende saldım çayıra mevla kayıra dedim :) sorunlar bitmiyo ki,kızımla hayatım güzelleşti ve onun kardeşsiz kalmasını istemem asla.. Bu şey gibi oldu,tecavüz kaçınılmazsa gözünü kapatıp zevk almaya bakacaksın :) afedersin ama o hesap işte.. Eşimle sorunlar olsa da mükemmel bi baba oldu,beraber bakıyoruz zaten dönüşümlü.. Amaann öyle işte,yazarak bu kadar anlatılıyo :))Canım kusura bakmazsan bişey sorcam ben eskiden de forumu takip ediyordum da sen eşinden ayrılacaktın sanki ben yanlış mı hatırlıyorum acaba işi filan da bırakacaktın sorunlarınız vardı
Hadi ya hayırlısı olsun Can'ım üzüldüm ama nasip değilmiş
İyileşiyor şükür Can'ım ilaçlar iyi geldi sesi düzeliyorAzra nasıl oldu iyileşti mi canım
Kucugu uyttum.buyuklerı okula koyup gelıym .uyanınca sunnet mevludune gıdıcem inş
Guzel uyırsa orda hyzursusluk yspmaz
Evde sıkılan varsa gelın gıdelım mevlute :))
canim benimm cok sagol guzel iltifatlarin icin :)Bence sen sandığından daha güçlü bir kadınsın.. Bir kere çok net düşüncelerin var, kendine ait güZel fikirlerin var ve herşeye belli bir pencereden bakıp değerlendirebiliyorsun objektif olarak..olgunsun gibi geliyor bana:) bir de güçsüzüm diyorsun ya öyle değil bence, sen tek başınasın ve herşeyi çok güzel hallediyorsun kimseye muhtaç olmadan.. Annenlerde olduğun dönemde bile herşeyi sen yapıyordun hiç öyle yan gelip yatayım düşüncen yok, çalışkan gibi geliyorsun ya da ben seni öyle kodladım, maşallah
Ben ikinciyi dediğin gibi yapmak istemiyorum ama ben tek çocuğum ve çok zor bu.. Bu yüzden bşr kardeşi olsun Allah kısmet ederse ama ne Zaman yaparım bilmiyorum çok karasızım.. 28,5 yaşındayım bende çok da geç kalmak istemem ileride çoçuklarımın düğününü görmek isterim yanı daha göbek atacam
bizim de saglik ocagi bakmiyor kana. 9.ayin sonunda hastanede doktor bakacak.evet her sağlık ocağı farklıymış kan almadılar 12 aya kadar hastanede kan tahlili yaptırın kansızlık var mı baksınlar dedi yakın bi zamanda yaptıracağız artık
off çok geriliyorum bu iğnelerden hamileyken hergün iğne vurunmaktan tiksinmişim görmek dahi istemiyorum zaten sevmezdimbizim de saglik ocagi bakmiyor kana. 9.ayin sonunda hastanede doktor bakacak.
2 iydi sankiHm evet o takılmıyor gibi artık buraya onun 3 çocuğu mu vardı
Anladım canım ama olsun ayrılmaktan daha iyi olmuş bence yani çocuk için en azından iyi bi eş olamasa da iyi bir babaymış bu da iyi bişey dört dörtlük olmuyor zaten hayat her zaman Allah daha iyi etsin inşAllah :)Yok kız işi niye bırakayım onca zahmetle öğretmen olmuşum :)) rapor alcaktım,tayin isteyecektim :) ben ayrılacaktım ama bırakmadı adam,bende saldım çayıra mevla kayıra dedim :) sorunlar bitmiyo ki,kızımla hayatım güzelleşti ve onun kardeşsiz kalmasını istemem asla.. Bu şey gibi oldu,tecavüz kaçınılmazsa gözünü kapatıp zevk almaya bakacaksın :) afedersin ama o hesap işte.. Eşimle sorunlar olsa da mükemmel bi baba oldu,beraber bakıyoruz zaten dönüşümlü.. Amaann öyle işte,yazarak bu kadar anlatılıyo :))
igneyi kim sever yaoff çok geriliyorum bu iğnelerden hamileyken hergün iğne vurunmaktan tiksinmişim görmek dahi istemiyorum zaten sevmezdim
bizde yaşına kadar artık ne zaman olursa dr muza gideceğiz hem genel kontrolünüde hapar
canım sen kan ilacı veriyormusun bugün farklı bi ilaç verdi değiştirmişler herhalde
feyzanın kabak tarifi nasıl gerçi kabak mevsimide geçiyorkizlar ben kiza yogurt yedirirken zoelaniyorum bikti artik meyveli, biskuvili vs hic istahla yemiyo.
feyzanin kabak tarifini yogurtla yedirdim guzel oldu.
var mi baska yogurtlu guzel tarifler? yogurtla yedirebilecegim seyler?
kan değeri değil sadece demire bakılıyo canımigneyi kim sever ya
kizamik asisi olcak araligin 7sinde simdiden telas sardi.
bu kan degerine parmak ucundan da bakiyolar demisti biri acaba yanlis mi anladim ben. asidan daha az canlari yanar ama uzulme.
bana saglik ocagi tee 4.ayda kan ilaci verdi doktoruma sordum verme dedi bakicaz ilerde kanina gerek duyarsak veririz dedi. bende vermek istemiyodum zaten. insallah gerek de kalmaz.
Hangi ilde yaşıyorsunuz canımevet her sağlık ocağı farklıymış kan almadılar 12 aya kadar hastanede kan tahlili yaptırın kansızlık var mı baksınlar dedi yakın bi zamanda yaptıracağız artık
yogurdu cok sevdigi soylenemez ama cok yararli cok onemli hergun veriyorum az da olsa.feyzanın kabak tarifi nasıl gerçi kabak mevsimide geçiyor
ben kaç zamandır düzenli yoğurt vermiyorum ilk aylar cok verdim sıkılmıştı artık
biz bugün olduk aşıyı allahtan tek iğne diğerleri gibi 2 - 3 değildi sadece bacaktan vurduigneyi kim sever ya
kizamik asisi olcak araligin 7sinde simdiden telas sardi.
bu kan degerine parmak ucundan da bakiyolar demisti biri acaba yanlis mi anladim ben. asidan daha az canlari yanar ama uzulme.
bana saglik ocagi tee 4.ayda kan ilaci verdi doktoruma sordum verme dedi bakicaz ilerde kanina gerek duyarsak veririz dedi. bende vermek istemiyodum zaten. insallah gerek de kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?