parmak ucundan mi bakicaklar acabakan değeri değil sadece demire bakılıyo canım
hımmm güzelmiş denemeliyimyogurdu cok sevdigi soylenemez ama cok yararli cok onemli hergun veriyorum az da olsa.
kabaklari ince seritler halinde kesip fircayla zeytinyag surup ruşeyme bulayip 180 derecede 30 dk pisiriyosun. cok lezzetli oldu ve istahla yedi.
bende eşime parmak ucundan bakan hastane bul dedim gülüyor kan dmardan alınır diyor bu parmak ucu kanı farklı bişey içinmikiparmak ucundan mi bakicaklar acaba
kizamik asisi di mi?biz bugün olduk aşıyı allahtan tek iğne diğerleri gibi 2 - 3 değildi sadece bacaktan vurdu
şimdilik iyi gibi acısı gece çıkar ev çok sıcak oluyor yatrken odanın peteğini kısalım daha çok etkilenmesin ateşli olacak zaten her aşımızda ateş oldu bundanda bekliyorum
bende hiç vermedim ilacı d viti kullandım sadece bugün diğerinden farklı bişey verdi kararsızım kullanmakta
en iyisi tahlil yaptırdıktan sonra duruma bakar ddr gerek görürse kullanırız sonuçta fazlasıda zarar
bizde parma ucundan baktılar.parmak ucundan mi bakicaklar acaba
Türkiyede herşey ilginç bize hemşire hiç söylemeden sormadan aldı kanı mecburiymişbizim de saglik ocagi bakmiyor kana. 9.ayin sonunda hastanede doktor bakacak.
canim benimm cok sagol guzel iltifatlarin icin :)
cidden kendimi hic boyle gormuyorum ben sen neden oyle gordun acaba. mesela ne gibi fikirlerim net hic dusunemedim su an :)
evet objektifimdir, yasima gore daha olgunumdur bunlari bende farkindayim. evin en buyuk ve tek kizi olarak simarmaya rahat davranmaya hic hakkim olamadi ne yazikki.
dogdugumdan beri bizimle yasayan bir diktator babaanne (rahmetli) ve surekli ciddi saglik problemleri yasayan bir anne ile buyudugumden dolayi kucuk yasta evin yukunu biraz sirtladim. annem ameliyat oldugunda daha 15 yasinda evi cekip ceviriyordum. sanirim bu olgunluk, herseyin ustesinden gelebilme hali bundan kaynaklaniyo.
ama bu gurbet beni cok yaraliyor inan. fiziksel yorgunluk gelir gecer. ama ruhum cok kotu bazen. insan niye cocuk yaptim diye aglar mi bazi zamanlar oldu bana bi iki kez. o kadar vicdan azabi duydum o kadar agladimki insanlar arayip da bulamiyor ben evladim icin ne dusunuyorum. cok pisman oluyorum bu dusuncelerim icin ama elimde degil bazen cinnet hali geliyor resmen duvarlar ustume ustume geliyor.
esimden baska kimse yok o da bi yere kadar anliyor beni. surekli evde bir onceki gunun aynisini yasiyorum ya cok bunaldim sanirim. ne bir arkadas ne bir cevre ne is guc ne bir ugras. uzulmesin diye derdimi anlatamadigim surekli saglik durumlarini dert ettigim, torunlarinin askina ozlemine olup biten annem babam vs.. bunlari dusundukce bunalima dogru itiyorum kendimi.
off cok konustum canim kusurumabakma bir dokun bin ah isit. senle ayni jenerasyonuz bence daha genciz bosver dusunme :) allah diledigin kadar cocuk nasip etsin ve hepsinin dugununde gobek at insallah :))
ağustosa takıl diğerleri beklerken sen doğurursun havan olurbişey sormak istiyorum size. tahmini tarihim 29 temmuz. sezeryan olduğu için bi hafta erken alır doktor. temmuz annelerinemi takılsam ağustos mu :) ikisinedemi yksa
yaşına kadar aşılar bacaktan diyordukizamik asisi di mi?
bacaktan mi oluyomus?
insallah atesi cikmaz canim
doktor baksin bence tahlillerine gerek gorurse verir. bos yere demir ilaci da iyi degilmis doktor demisti.
En hayirli zamanda olsun insallah canim
Memleketim
Hemsire bize bu ates yapmaz dedi canim yapmadi da. Bize koldan yapti nedenseyaşına kadar aşılar bacaktan diyordu
diğerleri ateş yaptı buda yapar sanki ama bir umut bakalım sabahı edeydik hayırlısıyla
Kızamıkta ateş çıkmadı bizde canım büyük ihtimalle sizde de çıkmaz diğerlerinde ateşlenmişti bizimki 3 iğne olunca ağır oluyorbiz bugün olduk aşıyı allahtan tek iğne diğerleri gibi 2 - 3 değildi sadece bacaktan vurdu
şimdilik iyi gibi acısı gece çıkar ev çok sıcak oluyor yatrken odanın peteğini kısalım daha çok etkilenmesin ateşli olacak zaten her aşımızda ateş oldu bundanda bekliyorum
bende hiç vermedim ilacı d viti kullandım sadece bugün diğerinden farklı bişey verdi kararsızım kullanmakta
en iyisi tahlil yaptırdıktan sonra duruma bakar ddr gerek görürse kullanırız sonuçta fazlasıda zarar
Hm biz de muşta :)
Bizim elinin üstündeki damardan aldılar şırıngayla canım evet kızamık bacaktan vurdularparmak ucundan mi bakicaklar acaba
egzamaysa gecmez cok zor. omur boyu cekiyorsun egzamadan.
Bılmiyorum canım ınan
Seboreık ne demekki
Hemsire bize bu ates yapmaz dedi canim yapmadi da. Bize koldan yapti nedense
Baya eski olacak ama Ben 94 lüyüm canlarewt . bide K Kafkanistan vardı sanırım benden ay büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?