2015 Şubat Anneleri

yogurdu cok sevdigi soylenemez ama cok yararli cok onemli hergun veriyorum az da olsa.

kabaklari ince seritler halinde kesip fircayla zeytinyag surup ruşeyme bulayip 180 derecede 30 dk pisiriyosun. cok lezzetli oldu ve istahla yedi.
hımmm güzelmiş denemeliyim
afiyet olsun kuzucuğa

kizamik asisi di mi?
bacaktan mi oluyomus?
insallah atesi cikmaz canim
doktor baksin bence tahlillerine gerek gorurse verir. bos yere demir ilaci da iyi degilmis doktor demisti.

bişey sormak istiyorum size. tahmini tarihim 29 temmuz. sezeryan olduğu için bi hafta erken alır doktor. temmuz annelerinemi takılsam ağustos mu :) ikisinedemi yksa

ya varya yalnız değilsin canım hergün diğerinin aynısını yaşıyorum çevre çok yok gurbetlik fena yoruyor insanı en cokta oğlum için üzülüyorum memlekette olsaydık kalabalık içinde büyürdü kuzenler dayılar vs..
yapyanlız büyüyor yazın iyidik kalabalığa çıkıyorduk kıs geldi eve tıkandık kaldık bir iki komşu var hergünde görüşemezsinki
bir kaç günür bunu çok takıyorum kafama üzülüyorum oğlum adına bencil davranmayıp kardeşi olsun diyoum ama yalnız başıma ikisini nasıl idare edeyim allah yardım eder ama cesaret işte
bilmiyorum çok bunalıyorum bazen

kizamik asisi di mi?
bacaktan mi oluyomus?
insallah atesi cikmaz canim
doktor baksin bence tahlillerine gerek gorurse verir. bos yere demir ilaci da iyi degilmis doktor demisti.
yaşına kadar aşılar bacaktan diyordu
diğerleri ateş yaptı buda yapar sanki ama bir umut bakalım sabahı edeydik hayırlısıyla

Kızamıkta ateş çıkmadı bizde canım büyük ihtimalle sizde de çıkmaz diğerlerinde ateşlenmişti bizimki 3 iğne olunca ağır oluyor

oğluşumun biraz hırıltısı var ama burun ve boğazda. ishal ve burnu tıkalı bazen açılıyo serum fizyolojik yapıyorum aspiratörle çekiyorum geçmedi bi haftadır. dişide çıkmadı kabardı bembeyaz ama yok daha. bugün sağlık ocağına gittim bizim doktor yoktu başka doktot baktı gribal enfeksiyon dedi ilaç yazdı ne yazdı bilmiyorum eşim alacak gelirken. serum fizyolojik yap yatarken bide ateşi olursa düşürücü ver dedi. ballı süt veriyorum ballı limon veriyorum ne yapabilirim başka? antibiyotikse kullanmam çünkü çok ağır hasta değil. sadece geceleri uyuyamadığı nefes alamayıp ağlayarak uyandığı için üzülüyorum ve bende uykusuz kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…