Takılmak istiyorum ama nefes Alamıyorum ki bu aralarHm evet o takılmıyor gibi artık buraya onun 3 çocuğu mu vardı
Ben de bazen düşüncek gibi oluyorum hadi ilkini yaptın evlat sevgisi tattın digerlerini niye yaparsın diye.sonra euzu besmele cekiyorum.sen ayırma bizi affet Allahım diye.icim urperiyor.oluyor bazen.canim benimm cok sagol guzel iltifatlarin icin :)
cidden kendimi hic boyle gormuyorum ben sen neden oyle gordun acaba. mesela ne gibi fikirlerim net hic dusunemedim su an :)
evet objektifimdir, yasima gore daha olgunumdur bunlari bende farkindayim. evin en buyuk ve tek kizi olarak simarmaya rahat davranmaya hic hakkim olamadi ne yazikki.
dogdugumdan beri bizimle yasayan bir diktator babaanne (rahmetli) ve surekli ciddi saglik problemleri yasayan bir anne ile buyudugumden dolayi kucuk yasta evin yukunu biraz sirtladim. annem ameliyat oldugunda daha 15 yasinda evi cekip ceviriyordum. sanirim bu olgunluk, herseyin ustesinden gelebilme hali bundan kaynaklaniyo.
ama bu gurbet beni cok yaraliyor inan. fiziksel yorgunluk gelir gecer. ama ruhum cok kotu bazen. insan niye cocuk yaptim diye aglar mi bazi zamanlar oldu bana bi iki kez. o kadar vicdan azabi duydum o kadar agladimki insanlar arayip da bulamiyor ben evladim icin ne dusunuyorum. cok pisman oluyorum bu dusuncelerim icin ama elimde degil bazen cinnet hali geliyor resmen duvarlar ustume ustume geliyor.
esimden baska kimse yok o da bi yere kadar anliyor beni. surekli evde bir onceki gunun aynisini yasiyorum ya cok bunaldim sanirim. ne bir arkadas ne bir cevre ne is guc ne bir ugras. uzulmesin diye derdimi anlatamadigim surekli saglik durumlarini dert ettigim, torunlarinin askina ozlemine olup biten annem babam vs.. bunlari dusundukce bunalima dogru itiyorum kendimi.
off cok konustum canim kusurumabakma bir dokun bin ah isit. senle ayni jenerasyonuz bence daha genciz bosver dusunme :) allah diledigin kadar cocuk nasip etsin ve hepsinin dugununde gobek at insallah :))
Vallamı kız.sen bankacımısın yoksaa:))Hmm olur inşAllah kredi işi hayırlısıyla kavuşursunuz evinize kendi bankacın verir gibime geliyor :)
Ben de onu dicektim bu hangi kabak.yemeklik kabaksa yazlık sebzelere ilaç verilmeye başlandı.artık vermeyin.malum sera bölgesinden bildiriyorum.en çok ilaç verilen sebze de patlıcanmis.siz de tuketmeyin kışın fazla.feyzanın kabak tarifi nasıl gerçi kabak mevsimide geçiyor
ben kaç zamandır düzenli yoğurt vermiyorum ilk aylar cok verdim sıkılmıştı artık
Bu deviti sağlık ocağı bittikçe veriyor mu.ilk verdiğini daha yeni bitirdim.düzenli kullanmadı.sağlık ocağı verir mi eczaneden mi alayimbiz bugün olduk aşıyı allahtan tek iğne diğerleri gibi 2 - 3 değildi sadece bacaktan vurdu
şimdilik iyi gibi acısı gece çıkar ev çok sıcak oluyor yatrken odanın peteğini kısalım daha çok etkilenmesin ateşli olacak zaten her aşımızda ateş oldu bundanda bekliyorum
bende hiç vermedim ilacı d viti kullandım sadece bugün diğerinden farklı bişey verdi kararsızım kullanmakta
en iyisi tahlil yaptırdıktan sonra duruma bakar ddr gerek görürse kullanırız sonuçta fazlasıda zarar
Yarında arkadaşın annesıne geçmiş olsuna gıdecem:))ne aktif kadınsın sen yaa elin memleketinde bu ne aktiflikben bir bebeyle dışarı çıkmaya üç kere düşünüyorum maaşallah sana
Sade yemıyormukizlar ben kiza yogurt yedirirken zoelaniyorum bikti artik meyveli, biskuvili vs hic istahla yemiyo.
feyzanin kabak tarifini yogurtla yedirdim guzel oldu.
var mi baska yogurtlu guzel tarifler? yogurtla yedirebilecegim seyler?
Temmuz:))bişey sormak istiyorum size. tahmini tarihim 29 temmuz. sezeryan olduğu için bi hafta erken alır doktor. temmuz annelerinemi takılsam ağustos mu :) ikisinedemi yksa
AgustoS.sona kalmak güzel olmuyor.herkes doğuruyor boşalıyor o ara.ilklerden olursun.zaten herkes ağustosta doğurmaz temmuz sonu baslanirbişey sormak istiyorum size. tahmini tarihim 29 temmuz. sezeryan olduğu için bi hafta erken alır doktor. temmuz annelerinemi takılsam ağustos mu :) ikisinedemi yksa
Yastıguna cold mix damlatoğluşumun biraz hırıltısı var ama burun ve boğazda. ishal ve burnu tıkalı bazen açılıyo serum fizyolojik yapıyorum aspiratörle çekiyorum geçmedi bi haftadır. dişide çıkmadı kabardı bembeyaz ama yok daha. bugün sağlık ocağına gittim bizim doktor yoktu başka doktot baktı gribal enfeksiyon dedi ilaç yazdı ne yazdı bilmiyorum eşim alacak gelirken. serum fizyolojik yap yatarken bide ateşi olursa düşürücü ver dedi. ballı süt veriyorum ballı limon veriyorum ne yapabilirim başka? antibiyotikse kullanmam çünkü çok ağır hasta değil. sadece geceleri uyuyamadığı nefes alamayıp ağlayarak uyandığı için üzülüyorum ve bende uykusuz kalıyorum.
Hayırlısı Allahtan.
Hayırlısı olsun cnm
Yok canım okul öncesi öğretmeniyim içimden geçen oydu sadece :)Vallamı kız.sen bankacımısın yoksaa:))
Yok muşlu değilim muşta yaşıyoruz sadece yakınmışız ama siz gitmişsiniz darısı başımıza hayırlısıyla :)muş lumusun orda mı yaşıyorsunuz?
bizde 4 yıl bitliste kaldık çok geçtik muştan
Hoşgeldin canım bizim de yoğun geçiyor günler ama buraya takılmak psikolojiye iyi geliyor benzer duygular yaşıyoruz çünkü genelde :)Takılmak istiyorum ama nefes Alamıyorum ki bu aralar
Sen de küçükmüşsün canım bizden yani :) 2 çocuğun mu vardı senin 3 müydüBaya eski olacak ama Ben 94 lüyüm canlar
Sağlık ocağı veriyor canım eczaneden almana gerek yok hemşireye söyleseniz bittiğini seve seve veriyorlarBu deviti sağlık ocağı bittikçe veriyor mu.ilk verdiğini daha yeni bitirdim.düzenli kullanmadı.sağlık ocağı verir mi eczaneden mi alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?