2015 Şubat Anneleri

Uzun bir aradan sonra merhaba
taşınma Faslı da bittikten sonra
Bıraktığım diyete geri Dönme isteği ile kıtlıktan çıkmış gibi yememi de sayarsak baya allak bullak bir hayatın içindeyim
Ama şükür 78 i gördüm
Doğumdan sonra kaybettiğim 29. Kilo oluyor 70 e az kaldı diyebilirim
Kocayı da ikna ettik muhakkak bebiş istiyor bir kaç sene beklemeyi kabul etti
Kızım Kurbağa gibi sürünüyor bu arada maşallah o da kıtlıktan çıkmış gibi sürekli yiyecek versem o derece
Sizde ne var ne yok dün de bunu örfüm cimciğime

Ben de bazen düşüncek gibi oluyorum hadi ilkini yaptın evlat sevgisi tattın digerlerini niye yaparsın diye.sonra euzu besmele cekiyorum.sen ayırma bizi affet Allahım diye.icim urperiyor.oluyor bazen.
ama yinede test yapıp negatif çıkınca bi yanım sevinirken derinlerde bi yerde bi hüzün hissediyorum.manyak miyim neyim.
Ya çok merak ediyorum sen gurbete nasıl ikna oldun.Oraya gelin gittemedin galiba sonradan gittin gibi hatirliyorum

feyzanın kabak tarifi nasıl gerçi kabak mevsimide geçiyor
ben kaç zamandır düzenli yoğurt vermiyorum ilk aylar cok verdim sıkılmıştı artık
Ben de onu dicektim bu hangi kabak.yemeklik kabaksa yazlık sebzelere ilaç verilmeye başlandı.artık vermeyin.malum sera bölgesinden bildiriyorum.en çok ilaç verilen sebze de patlıcanmis.siz de tuketmeyin kışın fazla.

Bu deviti sağlık ocağı bittikçe veriyor mu.ilk verdiğini daha yeni bitirdim.düzenli kullanmadı.sağlık ocağı verir mi eczaneden mi alayim

kizlar ben kiza yogurt yedirirken zoelaniyorum bikti artik meyveli, biskuvili vs hic istahla yemiyo.
feyzanin kabak tarifini yogurtla yedirdim guzel oldu.

var mi baska yogurtlu guzel tarifler? yogurtla yedirebilecegim seyler?
Sade yemıyormu
Mantı ver yogurtlu:)

bişey sormak istiyorum size. tahmini tarihim 29 temmuz. sezeryan olduğu için bi hafta erken alır doktor. temmuz annelerinemi takılsam ağustos mu :) ikisinedemi yksa
AgustoS.sona kalmak güzel olmuyor.herkes doğuruyor boşalıyor o ara.ilklerden olursun.zaten herkes ağustosta doğurmaz temmuz sonu baslanir

Yastıguna cold mix damlat
Sıcak byhar ıyı gelır

Bu deviti sağlık ocağı bittikçe veriyor mu.ilk verdiğini daha yeni bitirdim.düzenli kullanmadı.sağlık ocağı verir mi eczaneden mi alayim
Sağlık ocağı veriyor canım eczaneden almana gerek yok hemşireye söyleseniz bittiğini seve seve veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…