mevsimi geçti vermem de yazdan dolaba koyduklarım var yemeğini yaparım değişiklik olur belki tarifteki gibi fırınlarımBen de onu dicektim bu hangi kabak.yemeklik kabaksa yazlık sebzelere ilaç verilmeye başlandı.artık vermeyin.malum sera bölgesinden bildiriyorum.en çok ilaç verilen sebze de patlıcanmis.siz de tuketmeyin kışın fazla.
hemşireye söyle verirBu deviti sağlık ocağı bittikçe veriyor mu.ilk verdiğini daha yeni bitirdim.düzenli kullanmadı.sağlık ocağı verir mi eczaneden mi alayim
geldik valla ama ordaki dostlugu arkadaşlıgı bırda bulamadım özlüyorum ama orayı değil sıcak kanlı gönlü bol insanlarını yoksa memleketin özlenecek tarafı yokYok muşlu değilim muşta yaşıyoruz sadece yakınmışız ama siz gitmişsiniz darısı başımıza hayırlısıyla :)
Sen yeni misin nick mi değiştirdinYok yok doğru nick sıkı bi takipçiyim ben :) ailesinin yanına gidecekti arkadaş öyle yazmıştı yani o yüzden 2. Çocuk olunca şaşırdım ondan sordum neler olduğunu ama barışmalarına sevindim :)
Ay o bende de oldu. İhtimal yok ama gecikti diye test yaptım negatife üzüldü bir yanım. Bir yandan ohh dedim. Üreme içgüdümüz yüksekse demekBen de bazen düşüncek gibi oluyorum hadi ilkini yaptın evlat sevgisi tattın digerlerini niye yaparsın diye.sonra euzu besmele cekiyorum.sen ayırma bizi affet Allahım diye.icim urperiyor.oluyor bazen.
ama yinede test yapıp negatif çıkınca bi yanım sevinirken derinlerde bi yerde bi hüzün hissediyorum.manyak miyim neyim.
Ya çok merak ediyorum sen gurbete nasıl ikna oldun.Oraya gelin gittemedin galiba sonradan gittin gibi hatirliyorum
Olsun Can'ım stres yapma vardır bi hayır Zaman'ı gelmemiş demek, çalışmalara devam
Ayaz da bu aşıyı koldan yaptılar, Ateş de olmadı Huzursuzluk da çık şükür :)Hemsire bize bu ates yapmaz dedi canim yapmadi da. Bize koldan yapti nedense
Can'ım kendine bi kurs falan bulsan en fazla iki saatini ayırabileceğim, Begümü babaanneye bırakabilirsin sanırım dimi? Seni anlıyorum hergün Aynı rutin hergün aynı tempo ve eline geçen hiç bişey yok. Sıkılman çok normal..canim benimm cok sagol guzel iltifatlarin icin :)
cidden kendimi hic boyle gormuyorum ben sen neden oyle gordun acaba. mesela ne gibi fikirlerim net hic dusunemedim su an :)
evet objektifimdir, yasima gore daha olgunumdur bunlari bende farkindayim. evin en buyuk ve tek kizi olarak simarmaya rahat davranmaya hic hakkim olamadi ne yazikki.
dogdugumdan beri bizimle yasayan bir diktator babaanne (rahmetli) ve surekli ciddi saglik problemleri yasayan bir anne ile buyudugumden dolayi kucuk yasta evin yukunu biraz sirtladim. annem ameliyat oldugunda daha 15 yasinda evi cekip ceviriyordum. sanirim bu olgunluk, herseyin ustesinden gelebilme hali bundan kaynaklaniyo.
ama bu gurbet beni cok yaraliyor inan. fiziksel yorgunluk gelir gecer. ama ruhum cok kotu bazen. insan niye cocuk yaptim diye aglar mi bazi zamanlar oldu bana bi iki kez. o kadar vicdan azabi duydum o kadar agladimki insanlar arayip da bulamiyor ben evladim icin ne dusunuyorum. cok pisman oluyorum bu dusuncelerim icin ama elimde degil bazen cinnet hali geliyor resmen duvarlar ustume ustume geliyor.
esimden baska kimse yok o da bi yere kadar anliyor beni. surekli evde bir onceki gunun aynisini yasiyorum ya cok bunaldim sanirim. ne bir arkadas ne bir cevre ne is guc ne bir ugras. uzulmesin diye derdimi anlatamadigim surekli saglik durumlarini dert ettigim, torunlarinin askina ozlemine olup biten annem babam vs.. bunlari dusundukce bunalima dogru itiyorum kendimi.
off cok konustum canim kusurumabakma bir dokun bin ah isit. senle ayni jenerasyonuz bence daha genciz bosver dusunme :) allah diledigin kadar cocuk nasip etsin ve hepsinin dugununde gobek at insallah :))
Aha Muş muuu? Bir buçuk yıl çalıştım :)Hm biz de muşta :)
Öyle hissettim, iltifat içimin demedim walla :)))canim benimm cok sagol guzel iltifatlarin icin :)
cidden kendimi hic boyle gormuyorum ben sen neden oyle gordun acaba. mesela ne gibi fikirlerim net hic dusunemedim su an :)
evet objektifimdir, yasima gore daha olgunumdur bunlari bende farkindayim. evin en buyuk ve tek kizi olarak simarmaya rahat davranmaya hic hakkim olamadi ne yazikki.
dogdugumdan beri bizimle yasayan bir diktator babaanne (rahmetli) ve surekli ciddi saglik problemleri yasayan bir anne ile buyudugumden dolayi kucuk yasta evin yukunu biraz sirtladim. annem ameliyat oldugunda daha 15 yasinda evi cekip ceviriyordum. sanirim bu olgunluk, herseyin ustesinden gelebilme hali bundan kaynaklaniyo.
ama bu gurbet beni cok yaraliyor inan. fiziksel yorgunluk gelir gecer. ama ruhum cok kotu bazen. insan niye cocuk yaptim diye aglar mi bazi zamanlar oldu bana bi iki kez. o kadar vicdan azabi duydum o kadar agladimki insanlar arayip da bulamiyor ben evladim icin ne dusunuyorum. cok pisman oluyorum bu dusuncelerim icin ama elimde degil bazen cinnet hali geliyor resmen duvarlar ustume ustume geliyor.
esimden baska kimse yok o da bi yere kadar anliyor beni. surekli evde bir onceki gunun aynisini yasiyorum ya cok bunaldim sanirim. ne bir arkadas ne bir cevre ne is guc ne bir ugras. uzulmesin diye derdimi anlatamadigim surekli saglik durumlarini dert ettigim, torunlarinin askina ozlemine olup biten annem babam vs.. bunlari dusundukce bunalima dogru itiyorum kendimi.
off cok konustum canim kusurumabakma bir dokun bin ah isit. senle ayni jenerasyonuz bence daha genciz bosver dusunme :) allah diledigin kadar cocuk nasip etsin ve hepsinin dugununde gobek at insallah :))
Ya yaa gelişmişlikten ölmüş Muşgeldik valla ama ordaki dostlugu arkadaşlıgı bırda bulamadım özlüyorum ama orayı değil sıcak kanlı gönlü bol insanlarını yoksa memleketin özlenecek tarafı yok
ne düşünürdüm biliyor musun :) muş un içinden geçerken burası bitlisten daha gelişmiş parkı var derdim
ne günlerdi ama
Gecmis olsun Ayaz kuzuma:)Ayaz da bu aşıyı koldan yaptılar, Ateş de olmadı Huzursuzluk da çık şükür :)
Ise baslmak bana da iyi gelecek hissediyorum. Kendi basina bi carsiya cikip gelmek bile motive ediyo insani cunku. Ogretmenlik de bambaska. Cocuklar kendine getirir insani. Ozledim ogretmenlik yillarimi. Calismaya alisik insanlar olarak bi sure sonra kaldiramiyoruz bence evde tekduze bir hayati. Elbette yavrularimizi birakmak zor ama bu da bi ihtiyac. Bizim psikolojimiz duzgun olursa onlari da daha iyi yetistirebiliriz. Boyle dusununce mart ayi gelse artik diyorum. Ama kuzumdan ayrilacagim icin de zaman yavas aksin istiyorum.Öyle hissettim, iltifat içimin demedim walla :)))
Ben de bir ara yazın aynı senin gibiydim, sürekli kendime kızıyordum, annemler yok, kayınvalideye muhtaç bıraktıkları içn beni sinir oluyorum annemle, bi yek evladınız var onun da yanında değilsiniz diye ama asıl suç bende ben bırakıp geldim onları..
Ben işe başlayalı kendimi biraz daha iyi hissediyorum, sabahları eşofman dışında başka bişi giymek ve makyaj yapmak bile çok iyi geliyor, hele de okulda öğrencilerin sevgisini görünce Mutlu oluyorum..mery60 ın da dediği gibi senin arada dışarı çıkman lazım, çünkü yaza kadar çalışmayacaksın ve git gide bunalacaksın..
Tekrar diyorum 2 -3 çocuklulara helal olsun walla
evet o konuda bende uzuluyorum kizima ama bende asla kaldiramam su an ikinci cocugu.ya varya yalnız değilsin canım hergün diğerinin aynısını yaşıyorum çevre çok yok gurbetlik fena yoruyor insanı en cokta oğlum için üzülüyorum memlekette olsaydık kalabalık içinde büyürdü kuzenler dayılar vs..
yapyanlız büyüyor yazın iyidik kalabalığa çıkıyorduk kıs geldi eve tıkandık kaldık bir iki komşu var hergünde görüşemezsinki
bir kaç günür bunu çok takıyorum kafama üzülüyorum oğlum adına bencil davranmayıp kardeşi olsun diyoum ama yalnız başıma ikisini nasıl idare edeyim allah yardım eder ama cesaret işte
bilmiyorum çok bunalıyorum bazen
her yerde degisik olabiliyo demekki hmmBizim elinin üstündeki damardan aldılar şırıngayla canım evet kızamık bacaktan vurdular
canim aynen aynen tuylerim diken diken oluyo oyle dusununce. hastane koslerinde evladina sifa arayan insanlari dusunuyorum nefret ediyorum kendimden oyle dusundum diye. allah hepimizin evlatlarina saglik versin..Ben de bazen düşüncek gibi oluyorum hadi ilkini yaptın evlat sevgisi tattın digerlerini niye yaparsın diye.sonra euzu besmele cekiyorum.sen ayırma bizi affet Allahım diye.icim urperiyor.oluyor bazen.
ama yinede test yapıp negatif çıkınca bi yanım sevinirken derinlerde bi yerde bi hüzün hissediyorum.manyak miyim neyim.
Ya çok merak ediyorum sen gurbete nasıl ikna oldun.Oraya gelin gittemedin galiba sonradan gittin gibi hatirliyorum
bencede. burda en son ben dogurdum herkes lohusa telasindaydi :))AgustoS.sona kalmak güzel olmuyor.herkes doğuruyor boşalıyor o ara.ilklerden olursun.zaten herkes ağustosta doğurmaz temmuz sonu baslanir
Çok gittik eyvana canım yerim senin için de yine gidersem :) şarka da gittik inci ye de gittik hepsi güzel :)Ya yaa gelişmişlikten ölmüş MuşBitlis daha beter doğru. Yine de ekmeğini yedim kötü söz etmiyim şimdi. Ben gittikten sonra gelişmiş ama kahve dükkanı olmuş heryer. Amaaaa bi restoranı vardı ayyy düşününce bile Can'ım çekti eywan kebap. BRBM canım gidersen benim yerime de ye kebabından :))
var gidebilecegim kurslar babaannesi de bakar da bazi sikintilar var su an. aglamasina dayanamiyomus cok aglarsa panik yapiyor. ih mih yapiyo diye yemek bile yedirmiyor. biraz buyuusun gecicek diyor da bakalim.Can'ım kendine bi kurs falan bulsan en fazla iki saatini ayırabileceğim, Begümü babaanneye bırakabilirsin sanırım dimi? Seni anlıyorum hergün Aynı rutin hergün aynı tempo ve eline geçen hiç bişey yok. Sıkılman çok normal..
yaa sen anneni babani birak git sonra onlari sucla :) hepimiz nankoruz :))Öyle hissettim, iltifat içimin demedim walla :)))
Ben de bir ara yazın aynı senin gibiydim, sürekli kendime kızıyordum, annemler yok, kayınvalideye muhtaç bıraktıkları içn beni sinir oluyorum annemle, bi yek evladınız var onun da yanında değilsiniz diye ama asıl suç bende ben bırakıp geldim onları..
Ben işe başlayalı kendimi biraz daha iyi hissediyorum, sabahları eşofman dışında başka bişi giymek ve makyaj yapmak bile çok iyi geliyor, hele de okulda öğrencilerin sevgisini görünce Mutlu oluyorum..mery60 ın da dediği gibi senin arada dışarı çıkman lazım, çünkü yaza kadar çalışmayacaksın ve git gide bunalacaksın..
Tekrar diyorum 2 -3 çocuklulara helal olsun walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?