Yeniyim nick değiştirmedim hamileliğimden beri sürekli okudum forumu hep takip ettim 1 haftadır üye oldum ve yazmaya başladım ama dediğim gibi sürekli okuduğum için herkesi tanıyorum :)Sen yeni misin nick mi değiştirdin
Evet canımher yerde degisik olabiliyo demekki hmm
Allah Allah Nasıl bahaneymiş bunlar, ne hassasmış babaannecik :)) iki saat yav.. Neyse kızdımvar gidebilecegim kurslar babaannesi de bakar da bazi sikintilar var su an. aglamasina dayanamiyomus cok aglarsa panik yapiyor. ih mih yapiyo diye yemek bile yedirmiyor. biraz buyuusun gecicek diyor da bakalim.
bilmiyorum guvenemiyorum yani..
cidden her acidan zor bir durum canim.Ise baslmak bana da iyi gelecek hissediyorum. Kendi basina bi carsiya cikip gelmek bile motive ediyo insani cunku. Ogretmenlik de bambaska. Cocuklar kendine getirir insani. Ozledim ogretmenlik yillarimi. Calismaya alisik insanlar olarak bi sure sonra kaldiramiyoruz bence evde tekduze bir hayati. Elbette yavrularimizi birakmak zor ama bu da bi ihtiyac. Bizim psikolojimiz duzgun olursa onlari da daha iyi yetistirebiliriz. Boyle dusununce mart ayi gelse artik diyorum. Ama kuzumdan ayrilacagim icin de zaman yavas aksin istiyorum.yeb4 bence kurs iyi fikir gercekten.
vallahi bende anlamadim canim.Allah Allah Nasıl bahaneymiş bunlar, ne hassasmış babaannecik :)) iki saat yav.. Neyse kızdım
Ayy Can'ım valla iyi dayanmışsın bir yıl, ben eşime dedim ne senin memleketin ne benim memleketim, hiiiiiç kalamam aynı yerde, hatta yakın ilçeyi bile düşünüyor da ben istemiyorum. Ev alma hayalİ kuruyor filan.. Almıyım..canim aynen aynen tuylerim diken diken oluyo oyle dusununce. hastane koslerinde evladina sifa arayan insanlari dusunuyorum nefret ediyorum kendimden oyle dusundum diye. allah hepimizin evlatlarina saglik versin..
canim biz 3 yildir birlikteydik ilk zamanlar istanbulda yasayacaktik. is kovaliyodu o zamanlar esim. sonra trabzonda cok istedigi bi ise girdi guzel bi fisatti. sonra ellerine para gecince ev aldilar tabiiki benimde fikrimi sordu hep. asla zorlamadi ama durum bu ne yapalim dedi bende kabul ettim. evlenip oraya yerlestim yani. ama hic bi zaman demediki ben omur boyu burda olucam diye. is guc firsat yani nerde riskimiz varsa gideriz dedi istanbula da gidicez elbet dedi. hatta diyo sen kabul etsen aninda yurtdisina giderdik bile diyo.
insana o zamanlar kolay geliyo.. evlilik guzel diyosun sevdigim adamla olduktan sonra anneme babama da giderim nolcak diyosun bu zorluklari hic o zamanlar dusunmuyosun. ama 1 yildan sonra cok dokunmaya basladi..
Yaşlılar çok nazlı yav üf..vallahi bende anlamadim canim.
kotu niyeti olmadigindan bakmak istememe gibi bi durum olmadigina eminim. agliyor ya kaciyor yanindan panik yapiyor. yaslandikca boyle oldum diyor. emekli ogretmen o da. cocuk yetistirme konusunda cok iyi cok sever cocuklarida.
ama gezmeye gittigimde aklim kaliyo hep ya aglar da panik yaparsa diye. ne bileyim karisik isler..
Ben patlıcan koyuyorum da kabak hiç koymadim.o nasıl konuyor.çıkınca güzel oluyor mu tadı.mevsimi geçti vermem de yazdan dolaba koyduklarım var yemeğini yaparım değişiklik olur belki tarifteki gibi fırınlarım
patlıcanın bu saatten sonra tadı da olmaz yazdan istifledim her türlüsünü
her meyve sebze mevsiminde güzel portakalı çok özlemişim kokusunu falan insan uzun süre yemeyince özlüyor
yazın hiç aklıma glmez mesela
sen simdi bu durumda kendi ailenin yaninda da mi olmak istemiyosun anlamadim :)Ayy Can'ım valla iyi dayanmışsın bir yıl, ben eşime dedim ne senin memleketin ne benim memleketim, hiiiiiç kalamam aynı yerde, hatta yakın ilçeyi bile düşünüyor da ben istemiyorum. Ev alma hayalİ kuruyor filan.. Almıyım..
Ay benimki de omur boyu oturacak değiliz dedi.aynı lafa mi tav olduk yoksa bu bi taktik micanim aynen aynen tuylerim diken diken oluyo oyle dusununce. hastane koslerinde evladina sifa arayan insanlari dusunuyorum nefret ediyorum kendimden oyle dusundum diye. allah hepimizin evlatlarina saglik versin..
canim biz 3 yildir birlikteydik ilk zamanlar istanbulda yasayacaktik. is kovaliyodu o zamanlar esim. sonra trabzonda cok istedigi bi ise girdi guzel bi fisatti. sonra ellerine para gecince ev aldilar tabiiki benimde fikrimi sordu hep. asla zorlamadi ama durum bu ne yapalim dedi bende kabul ettim. evlenip oraya yerlestim yani. ama hic bi zaman demediki ben omur boyu burda olucam diye. is guc firsat yani nerde riskimiz varsa gideriz dedi istanbula da gidicez elbet dedi. hatta diyo sen kabul etsen aninda yurtdisina giderdik bile diyo.
insana o zamanlar kolay geliyo.. evlilik guzel diyosun sevdigim adamla olduktan sonra anneme babama da giderim nolcak diyosun bu zorluklari hic o zamanlar dusunmuyosun. ama 1 yildan sonra cok dokunmaya basladi..
Benim kız eğer beni istiyorsa birden zink diye aklina ben dusmussem kimse susturamiyor.seninkinde de öyle bi durum mu var yoksa babaanne normal aglamada da oyalayamiyor muvallahi bende anlamadim canim.
kotu niyeti olmadigindan bakmak istememe gibi bi durum olmadigina eminim. agliyor ya kaciyor yanindan panik yapiyor. yaslandikca boyle oldum diyor. emekli ogretmen o da. cocuk yetistirme konusunda cok iyi cok sever cocuklarida.
ama gezmeye gittigimde aklim kaliyo hep ya aglar da panik yaparsa diye. ne bileyim karisik isler..
Ayy maşallah ikinize de iyi gelmistirbu aksam ciktik ucumuz disari bi guzel yemek yedik. kizima biraz biseyler aldim. ugg aldim hatta o kadar tatliki zaten bi bebislerde guzel duruyo o
neseli piano aldim bi de bayildi cok guzel oynadi da bakalim kac gun surer
sonra dolastik yuruduk bayagi. kestane aldik yedik. sonra her zaman gittigimiz kafeye gittik. tanidiklar resmen şebek oldu kizin etrafinda. bizim adam secen hanfendinin de herkese gulecegi simaracagi tuttu var ya butun kafenin maskotu oldu millet hep bakip bakip guldu
okudum ufledim bol bol. ayni babanelere dondum ama napayim insanin icgudusel olarak direkt okuyup ufleyesi geliyo :))
sonra donduk eve. hic uzmedi bizi bayiliyo gezmeye. hava biraz soguktu hatta son anda yagmur ciseledi. actim tentesini yuzune yagmur damladi nasil mutlu oldu. hic dert etmedim usur mu vs diye koyverdim gitti. guzelce giydirmistim zaten. eve gelince bi tabak corbasini iatahla bitirdi. oyuncagiyla oynadi simdi de ayagimda iki salladim uyudu.
benim kadar onun da ihtiyaci varmis hava almaya.. haftada bir iki kez yapicam artik bunu havalar elverdikce. cok iyi geliyo cok..
eczaneden al 4 lira saglık ocağına gidince 7,5 mu 8 mi öyle birşey ödeniyor bu sağlık sistemini ben pek anlamadımda yani gitmeden almak mantıklıBu deviti sağlık ocağı bittikçe veriyor mu.ilk verdiğini daha yeni bitirdim.düzenli kullanmadı.sağlık ocağı verir mi eczaneden mi alayim
yok ilk aylar kolik aglamalari vardi o zaman korktu. artik aglamiyo. mizmiz eder sadece. ona aglama diyo iste.Benim kız eğer beni istiyorsa birden zink diye aklina ben dusmussem kimse susturamiyor.seninkinde de öyle bi durum mu var yoksa babaanne normal aglamada da oyalayamiyor mu
Aynen :) eşim de istemez zaten mutsuz oluruz. Olmuyor bizim ailelerle bu yaz acı tecrübelerle gördüm bunu.. Ankara falan güzel olur ama hem benim aileme hem onunkilere yakın.sen simdi bu durumda kendi ailenin yaninda da mi olmak istemiyosun anlamadim :)
işte insanı yoran tamda senin yazdıkların evde otur evi süpür yemek hazırla bulaşık yıka 5 dk aşagı in ( o da hergün değil ) ben çalışmayı düşünüyordum ama burda Sılayı bırakabileceğim hiç kimse yok bakıcı da İstanbul için tedirgin edici bu yüzden çalışmaktan vazgeçtim bu şekilde de nasıl verimli olunur bilmiyorumevet o konuda bende uzuluyorum kizima ama bende asla kaldiramam su an ikinci cocugu.
bazen annemler kuzenlerin cocuklarini seviyo falan ayni yerdeler ya icim gidiyo. niye kendi torunlarini sevemiyolar diye.
esimi cok severek evlendim hala da cok seviyorum asla pisman degilim ama en basa donsem kesinlikle baska sehre gitmeyi.kabil etmezdim.. gurbet cok zor dedigin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?