2015 Şubat Anneleri

Sen yeni misin nick mi değiştirdin
Yeniyim nick değiştirmedim hamileliğimden beri sürekli okudum forumu hep takip ettim 1 haftadır üye oldum ve yazmaya başladım ama dediğim gibi sürekli okuduğum için herkesi tanıyorum :)

var gidebilecegim kurslar babaannesi de bakar da bazi sikintilar var su an. aglamasina dayanamiyomus cok aglarsa panik yapiyor. ih mih yapiyo diye yemek bile yedirmiyor. biraz buyuusun gecicek diyor da bakalim.
bilmiyorum guvenemiyorum yani..
Allah Allah Nasıl bahaneymiş bunlar, ne hassasmış babaannecik :)) iki saat yav.. Neyse kızdım

cidden her acidan zor bir durum canim.
anne olmak ne zormus ya. bu kadar zor oldugunu hic dusunmemistim..

Allah Allah Nasıl bahaneymiş bunlar, ne hassasmış babaannecik :)) iki saat yav.. Neyse kızdım
vallahi bende anlamadim canim.
kotu niyeti olmadigindan bakmak istememe gibi bi durum olmadigina eminim. agliyor ya kaciyor yanindan panik yapiyor. yaslandikca boyle oldum diyor. emekli ogretmen o da. cocuk yetistirme konusunda cok iyi cok sever cocuklarida.

ama gezmeye gittigimde aklim kaliyo hep ya aglar da panik yaparsa diye. ne bileyim karisik isler..

Ayy Can'ım valla iyi dayanmışsın bir yıl, ben eşime dedim ne senin memleketin ne benim memleketim, hiiiiiç kalamam aynı yerde, hatta yakın ilçeyi bile düşünüyor da ben istemiyorum. Ev alma hayalİ kuruyor filan.. Almıyım..

Yaşlılar çok nazlı yav üf..

Ben patlıcan koyuyorum da kabak hiç koymadim.o nasıl konuyor.çıkınca güzel oluyor mu tadı.

selaaaaammmmmmmmmmmmmmm bn geldim

hayırdır şubat annişleri yeni bebişlere hamilelikler mi var

sen simdi bu durumda kendi ailenin yaninda da mi olmak istemiyosun anlamadim :)

Ay benimki de omur boyu oturacak değiliz dedi.aynı lafa mi tav olduk yoksa bu bi taktik mi

bu aksam ciktik ucumuz disari bi guzel yemek yedik. kizima biraz biseyler aldim. ugg aldim hatta o kadar tatliki zaten bi bebislerde guzel duruyo o

neseli piano aldim bi de bayildi cok guzel oynadi da bakalim kac gun surer

sonra dolastik yuruduk bayagi. kestane aldik yedik. sonra her zaman gittigimiz kafeye gittik. tanidiklar resmen şebek oldu kizin etrafinda. bizim adam secen hanfendinin de herkese gulecegi simaracagi tuttu var ya butun kafenin maskotu oldu millet hep bakip bakip guldu

okudum ufledim bol bol. ayni babanelere dondum ama napayim insanin icgudusel olarak direkt okuyup ufleyesi geliyo :))

sonra donduk eve. hic uzmedi bizi bayiliyo gezmeye. hava biraz soguktu hatta son anda yagmur ciseledi. actim tentesini yuzune yagmur damladi nasil mutlu oldu. hic dert etmedim usur mu vs diye koyverdim gitti. guzelce giydirmistim zaten. eve gelince bi tabak corbasini iatahla bitirdi. oyuncagiyla oynadi simdi de ayagimda iki salladim uyudu.

benim kadar onun da ihtiyaci varmis hava almaya.. haftada bir iki kez yapicam artik bunu havalar elverdikce. cok iyi geliyo cok..

Benim kız eğer beni istiyorsa birden zink diye aklina ben dusmussem kimse susturamiyor.seninkinde de öyle bi durum mu var yoksa babaanne normal aglamada da oyalayamiyor mu

Ayy maşallah ikinize de iyi gelmistir

Bu deviti sağlık ocağı bittikçe veriyor mu.ilk verdiğini daha yeni bitirdim.düzenli kullanmadı.sağlık ocağı verir mi eczaneden mi alayim
eczaneden al 4 lira saglık ocağına gidince 7,5 mu 8 mi öyle birşey ödeniyor bu sağlık sistemini ben pek anlamadımda yani gitmeden almak mantıklı

Benim kız eğer beni istiyorsa birden zink diye aklina ben dusmussem kimse susturamiyor.seninkinde de öyle bi durum mu var yoksa babaanne normal aglamada da oyalayamiyor mu
yok ilk aylar kolik aglamalari vardi o zaman korktu. artik aglamiyo. mizmiz eder sadece. ona aglama diyo iste.

sen simdi bu durumda kendi ailenin yaninda da mi olmak istemiyosun anlamadim :)
Aynen :) eşim de istemez zaten mutsuz oluruz. Olmuyor bizim ailelerle bu yaz acı tecrübelerle gördüm bunu.. Ankara falan güzel olur ama hem benim aileme hem onunkilere yakın.

Akşamdan berı o forum senın bu fırum benim kafa patlatıyorum.bnm bu kredi işini çözmem lazımmmm

Elımdekı verıler
Benım çocuk bakıcısı sertıfıkam var,şu an evde çalışma hakkım varmış.bı okul çocugu bakarsam bızım gelır otomatıkman yukselır :)))

Bıde bazı bankalar benım şu an kı gelırımı sayyormuş. O hangısı bulmam lazım

Ikısını bırden yapabılırsem evın kralını alırımmm...

Bız kulların goremedıgı ,her şerde bı hayır varmış ... Hayırlısı olsun inşallah .

işte insanı yoran tamda senin yazdıkların evde otur evi süpür yemek hazırla bulaşık yıka 5 dk aşagı in ( o da hergün değil ) ben çalışmayı düşünüyordum ama burda Sılayı bırakabileceğim hiç kimse yok bakıcı da İstanbul için tedirgin edici bu yüzden çalışmaktan vazgeçtim bu şekilde de nasıl verimli olunur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…