2015 Şubat Anneleri

Gonderın çocukları benımkılrle oynasınlar:)

Imdat dıye bagırmak ıstıyorum
Benımkı ıyıce tozuttu aksam 6 sabah 6 uyyor yaaaa
Gunduz az uyyor
Nasıl duzeltucem ben bunu anlamadımkıı

Hayirlisi olsun canim dusunur musun calismayi?

Hakkınızdan hayırlısı olsun canım

Aynen :) eşim de istemez zaten mutsuz oluruz. Olmuyor bizim ailelerle bu yaz acı tecrübelerle gördüm bunu.. Ankara falan güzel olur ama hem benim aileme hem onunkilere yakın.
oyle diyorsan cidden sikinti olurmus ayni yerde. insallah istedigin sehir olur ya yakin zamanda. yerlesik bi hayatiniz olue ne guzel.

cogumuzun derdi ayni. ne zormus etrafta destek olacak kimse olmamasi. insan herseyi basaririm nolcakki diyor ama cok zor.

,1% lıgıde var vmm onun.ultralan alın
Belkı bı surmede gececek cnm
Nolur byndan sonra surmemezlık etme annesı yazık
Eczacı kadın bişey olmaz diyip 2.5'luğu vermiş ama iki kez kullandım anca azcık söndü ben de kendimi çok kötü hissediyordum kullanmadığım için ama bi açıdan da kolaya kaçmayalım istiyordum ama bu geçen günkü hali bardağo taşırdı hala öyle de gerçi biraz daha iyi şimdi bak fotoda yine iyi çıkmış daha kötüydü aslında

Kaza denemez aslında,adet bitimi tedbirsiz ilişki diyelim ya da bile bile lades
Ben zaten istiyodum kızıma kardeş çok ara vermeden.. Hayırlısı..
Aynı bendensin benim hikayem de böyle biz de ara vermeden yapalım bitsin diyorduk ama 13,5 ay da düşünmüyorduk emiyordu kuzum tedbirsizlik sonucu oldu oğlum iyiki de olmuş :)) kızım da kendi isteğiyle 15 aylıkken bıraktı emmeyi hamilelik ve ikinci bebek engel olmadı hamdolsun, sadece son aylar kasılman çok olur. zorlu bi yolculuğa hazır ol ama çok çok çok güzel şuanda önümde battaniyeyi yere atmışlar güreşiyorlar abla kardeş ^.^ biri 22 aylık biri 9 :) beyzazra sen nerdesin kız? Napıyor boncuk gözlü cimcimelerin :))

sen bide 4-5 yasinda gor onlariii :))

sen bide 4-5 yasinda gor onlariii :))
Ayy inşş <3 :) benim de 14 ay var abimle aramda ondan biliyorum çocukken süperdi ama ortaokuldan sonra kan davalı gibiydik ünideyken toparladık şükür daha doğrusu o toparladı inş bizimkiler öyle olmaz kız çocuğun büyük olması sanki daha iyi seninkiler de öyle di mi?

evet kizim buyuk
15 yasina kdr idare eder ama sonra oglan hakimeuti alir tek eline :))),aralari 19 ay
benim erkek kardesimle de 19 ay var aramda, annem olene kadar kedi kopek gibiydik
$îmdi ballandik

evet kizim buyuk
15 yasina kdr idare eder ama sonra oglan hakimeuti alir tek eline :))),aralari 19 ay
benim erkek kardesimle de 19 ay var aramda, annem olene kadar kedi kopek gibiydik
$îmdi ballandik
Allah mekanını cennet eylesin annenin... Ben de abimle şu aralar çok iyiyim aramızda uzun yollar ayrı dünyalar var ama yine de iyi geliyor varlığı uzaktan da olsa sesini duymak, belki mesafeler girincie düzelmişizdir dozajında görüşünce

@AyazBeyaz dadera hebele ne yaptınız uyku eğitimini iyi gidiyor mu nolur sonuç aldım diyin. Ben şimdi ağzında emzikle yapabilir miyim bu yatır kaldırı yoksa emziksiz filan öyle mi başlıyım, bakıcı teyze yatır kaldır yapamaz gündüz farklı gece farklı olmasından etkilenir mi? Uyusun artık nokur, krize girer gibi ağlıyor kendini geriye atıyor çoğu yapmacık ama gerçekten ben artık dayanamayıp bağırınca ağlıyor. İnsanın sinirlerini zorluyor. Allahım bi kere de şuraya şikayet etmiyim artık iyi bişey yazayım yav gücüm tükendi valla

yatir kaldiri bilmiyorum canim ben ama ferberde ben emzik veriyiordum kizima
3 yasina kdr da emdi
bi tane emerdi bi tane koklardi hatta :)

biz dun aksam uyudugumz saatde uyandikk , yani 17 25 5 25 .. $imdide salonda uykumluzun gelmesini bekliyoruz :)
çi$i çok geciyor ya
be nunutuyorum çogu zmn yada geri kalkar diyorum kalkmiyor o bezde sabha kdr tasiyor 1 lt i$iyor resmen
bu beze benm bi çare bulmam laizm, parmagima kirmizi kurdelemi baglasam napsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…