Benim gayet iyi gidiyor ama istediğim kıvamda değil hala bugün akşam dokuzda yattı gece ikide emzirdim 5saat kesintisiz uyudu sonra 04:30da@AyazBeyazdadera @hebele ne yaptınız uyku eğitimini iyi gidiyor mu nolur sonuç aldım diyin. Ben şimdi ağzında emzikle yapabilir miyim bu yatır kaldırı yoksa emziksiz filan öyle mi başlıyım, bakıcı teyze yatır kaldır yapamaz gündüz farklı gece farklı olmasından etkilenir mi? Uyusun artık nokur, krize girer gibi ağlıyor kendini geriye atıyor çoğu yapmacık ama gerçekten ben artık dayanamayıp bağırınca ağlıyor. İnsanın sinirlerini zorluyor. Allahım bi kere de şuraya şikayet etmiyim artık iyi bişey yazayım yav gücüm tükendi valla
Ben gece bezi bağlıyorum sabaha kadar gayet güzel idare ediyor çok memnunum prima çoktan beri ben gece alt acmiyorum zaten . Çok erken uyumus seninkide hiç uyanmadimibiz dun aksam uyudugumz saatde uyandikk , yani 17 25 5 25 .. $imdide salonda uykumluzun gelmesini bekliyoruz :)
çi$i çok geciyor ya
be nunutuyorum çogu zmn yada geri kalkar diyorum kalkmiyor o bezde sabha kdr tasiyor 1 lt i$iyor resmen
bu beze benm bi çare bulmam laizm, parmagima kirmizi kurdelemi baglasam napsam :)
Aaa hemseri ciktik canim. Ilcesinden mi? Ben Divrigi'liyim
Bilmem ki canım :) biz her gittiğimizde soruyor bitti mi vereyim mi diye uygulamalar farklı demek ki her sağlık ocağındabize neden vermiyor :) :)
Maral çocuk ne yapsa yaranamıyor canım keşke bizimki de akşam 6 sabah 6 uyusaydı :)Gonderın çocukları benımkılrle oynasınlar:)
Imdat dıye bagırmak ıstıyorum
Benımkı ıyıce tozuttu aksam 6 sabah 6 uyyor yaaaa
Gunduz az uyyor
Nasıl duzeltucem ben bunu anlamadımkıı
Aa ne güzel :) gurbet zor oluyor kimsecikler olmayıncaSelam canım bende muş ta oturuyorum
Ama altı.çok erken yaaa.bugün5 bucukda uyandimMaral çocuk ne yapsa yaranamıyor canım keşke bizimki de akşam 6 sabah 6 uyusaydı :)
Emmeye uyandı.bi kereBen gece bezi bağlıyorum sabaha kadar gayet güzel idare ediyor çok memnunum prima çoktan beri ben gece alt acmiyorum zaten . Çok erken uyumus seninkide hiç uyanmadimi
Ferber şu bi yatır bi daha kaldırma yöntemimiydi :) oysa eğer ben yapamam onu tuna da çıldırır zaten emzik memzik içe yaramazyatir kaldiri bilmiyorum canim ben ama ferberde ben emzik veriyiordum kizima
3 yasina kdr da emdi
bi tane emerdi bi tane koklardi hatta :)
Canim kesinlikle denemelisin. Ben memnunum. Gunduz de cok onemli degil zaten gece alisirsa gunduz sen yanindayken de oyle uyutursan kendi uyumaya alisacaktir insallah. Emzik verme bence bi yardimci olmadan alistirmis olursun. Biraz aglayacak ama sabirli ol inan yalandan aglamalar. Insallah bizimki de eve donunce degismez@AyazBeyazdadera @hebele ne yaptınız uyku eğitimini iyi gidiyor mu nolur sonuç aldım diyin. Ben şimdi ağzında emzikle yapabilir miyim bu yatır kaldırı yoksa emziksiz filan öyle mi başlıyım, bakıcı teyze yatır kaldır yapamaz gündüz farklı gece farklı olmasından etkilenir mi? Uyusun artık nokur, krize girer gibi ağlıyor kendini geriye atıyor çoğu yapmacık ama gerçekten ben artık dayanamayıp bağırınca ağlıyor. İnsanın sinirlerini zorluyor. Allahım bi kere de şuraya şikayet etmiyim artık iyi bişey yazayım yav gücüm tükendi valla
Maşallah canım ya inşallah bende başarabilirim. Artık kendi uykusuzluğum filan üzmüyor beni tuna çok sağlıksız uyuyor. Bu sabaha karşı uyanma bizde de var zırt pır ağlayarak uyanıyor. İkiye kadar yine üç kara falan uyanıyor pış pış yapıp su içirip yine daldırıyoruz da sonrasında olmuyorBenim gayet iyi gidiyor ama istediğim kıvamda değil hala bugün akşam dokuzda yattı gece ikide emzirdim 5saat kesintisiz uyudu sonra 04:30da
Kalktı hala mikir kikir ediyor su sabah saatlerinde niye tam uyuyamiyor anlamiyorum benimkide bazen ağladığında kucağıma aldığımda beni itiyor kendini geriye atıyor falan sonra bi yataga koyuyorum bi kucagim alıyorum şarkı türkü sakinlesiyor zaten o sıra gözleri kapalı oluyor.emzik alıyorsa aynen devam et bence bakıcı teyze nasıl uyutuyor peki ben gündüz de biraz kucağında sallıyorum koyuyorum uyuyor eskiden hemen koyar koymaz uyanirdi şimdi alıştı yatağına rahat ediyor. Benim çok fark etti en güzeli her uyandığında meme yok uyanma sayısı ciddi azaldı gayet iyi maaşallah
Ben de duru icin basladim inan onlarin saglam uykuya ihtiyaclari var.Maşallah canım ya inşallah bende başarabilirim. Artık kendi uykusuzluğum filan üzmüyor beni tuna çok sağlıksız uyuyor. Bu sabaha karşı uyanma bizde de var zırt pır ağlayarak uyanıyor. İkiye kadar yine üç kara falan uyanıyor pış pış yapıp su içirip yine daldırıyoruz da sonrasında olmuyor
Çok sevindim canım ya valla bana da cesaret geliyor. O kadar çok ağrıyor ki sesi gidiyor gözleri şişiyor ama çoğu kadırmaca. Boş yere hırplıyor kendini. Benim de sinirlerim harap oluyor. Peki yatağındayken hiç pış pış yapıp dokunmyacak mıyız? Ne yapıcaz saçını filan okşamayalım mı hiç?Canim kesinlikle denemelisin. Ben memnunum. Gunduz de cok onemli degil zaten gece alisirsa gunduz sen yanindayken de oyle uyutursan kendi uyumaya alisacaktir insallah. Emzik verme bence bi yardimci olmadan alistirmis olursun. Biraz aglayacak ama sabirli ol inan yalandan aglamalar. Insallah bizimki de eve donunce degismez
Elinin ustunden aldilar diyene kadar si tahlili vermissinizdir . nasil cikti sonuc.et kıyma suyu mutlaka koyuyorum yemeklerine üzüm pekmezi verdim çoğu zaman keçi boynuzuda alcam iyi bir yerden dek gelirse
birde bu ka nı kolundan mı alacaklar
Bi de gece 11:30 da uyuyup 6 da uyandığını düşün bizimki gibi kafayı kaldırcak halim kalmıyor valla gece de 5-6 defa uyanıyor emiyorAma altı.çok erken yaaa.bugün5 bucukda uyandim
gelmiyo canım. napsam iyi gelmiyo bi türlüYastıguna cold mix damlat
Sıcak byhar ıyı gelır
himm beterin beteri var diyorsunBi de gece 11:30 da uyuyup 6 da uyandığını düşün bizimki gibi kafayı kaldırcak halim kalmıyor valla gece de 5-6 defa uyanıyor emiyor
evet oda ben tam yazilip çzildigi gibi yapmamistimFerber şu bi yatır bi daha kaldırma yöntemimiydi :) oysa eğer ben yapamam onu tuna da çıldırır zaten emzik memzik içe yaramaz
canim ben biraz arastirmistim uyku yontemlerini.Maşallah canım ya inşallah bende başarabilirim. Artık kendi uykusuzluğum filan üzmüyor beni tuna çok sağlıksız uyuyor. Bu sabaha karşı uyanma bizde de var zırt pır ağlayarak uyanıyor. İkiye kadar yine üç kara falan uyanıyor pış pış yapıp su içirip yine daldırıyoruz da sonrasında olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?