2015 Şubat Anneleri

Benim gayet iyi gidiyor ama istediğim kıvamda değil hala bugün akşam dokuzda yattı gece ikide emzirdim 5saat kesintisiz uyudu sonra 04:30da
Kalktı hala mikir kikir ediyor su sabah saatlerinde niye tam uyuyamiyor anlamiyorum benimkide bazen ağladığında kucağıma aldığımda beni itiyor kendini geriye atıyor falan sonra bi yataga koyuyorum bi kucagim alıyorum şarkı türkü sakinlesiyor zaten o sıra gözleri kapalı oluyor.emzik alıyorsa aynen devam et bence bakıcı teyze nasıl uyutuyor peki ben gündüz de biraz kucağında sallıyorum koyuyorum uyuyor eskiden hemen koyar koymaz uyanirdi şimdi alıştı yatağına rahat ediyor. Benim çok fark etti en güzeli her uyandığında meme yok uyanma sayısı ciddi azaldı gayet iyi maaşallah

Ben gece bezi bağlıyorum sabaha kadar gayet güzel idare ediyor çok memnunum prima çoktan beri ben gece alt acmiyorum zaten . Çok erken uyumus seninkide hiç uyanmadimi

Gonderın çocukları benımkılrle oynasınlar:)

Imdat dıye bagırmak ıstıyorum
Benımkı ıyıce tozuttu aksam 6 sabah 6 uyyor yaaaa
Gunduz az uyyor
Nasıl duzeltucem ben bunu anlamadımkıı
Maral çocuk ne yapsa yaranamıyor canım keşke bizimki de akşam 6 sabah 6 uyusaydı :)

Ben gece bezi bağlıyorum sabaha kadar gayet güzel idare ediyor çok memnunum prima çoktan beri ben gece alt acmiyorum zaten . Çok erken uyumus seninkide hiç uyanmadimi
Emmeye uyandı.bi kere
Bi kerede ben odaya girince kiprasti aldim emzırdım.emzıklede uyurduda emme fırsatını kacırmayım dedım:)

Ben de açmam ama uyanıyor cocuk sırıl sıklam
Bez napsın o kdr çişe

yatir kaldiri bilmiyorum canim ben ama ferberde ben emzik veriyiordum kizima
3 yasina kdr da emdi
bi tane emerdi bi tane koklardi hatta :)
Ferber şu bi yatır bi daha kaldırma yöntemimiydi :) oysa eğer ben yapamam onu tuna da çıldırır zaten emzik memzik içe yaramaz

Canim kesinlikle denemelisin. Ben memnunum. Gunduz de cok onemli degil zaten gece alisirsa gunduz sen yanindayken de oyle uyutursan kendi uyumaya alisacaktir insallah. Emzik verme bence bi yardimci olmadan alistirmis olursun. Biraz aglayacak ama sabirli ol inan yalandan aglamalar. Insallah bizimki de eve donunce degismez

Maşallah canım ya inşallah bende başarabilirim. Artık kendi uykusuzluğum filan üzmüyor beni tuna çok sağlıksız uyuyor. Bu sabaha karşı uyanma bizde de var zırt pır ağlayarak uyanıyor. İkiye kadar yine üç kara falan uyanıyor pış pış yapıp su içirip yine daldırıyoruz da sonrasında olmuyor

Ben de duru icin basladim inan onlarin saglam uykuya ihtiyaclari var.

Çok sevindim canım ya valla bana da cesaret geliyor. O kadar çok ağrıyor ki sesi gidiyor gözleri şişiyor ama çoğu kadırmaca. Boş yere hırplıyor kendini. Benim de sinirlerim harap oluyor. Peki yatağındayken hiç pış pış yapıp dokunmyacak mıyız? Ne yapıcaz saçını filan okşamayalım mı hiç?

et kıyma suyu mutlaka koyuyorum yemeklerine üzüm pekmezi verdim çoğu zaman keçi boynuzuda alcam iyi bir yerden dek gelirse
birde bu ka nı kolundan mı alacaklar
Elinin ustunden aldilar diyene kadar si tahlili vermissinizdir . nasil cikti sonuc.

Ferber şu bi yatır bi daha kaldırma yöntemimiydi :) oysa eğer ben yapamam onu tuna da çıldırır zaten emzik memzik içe yaramaz
evet oda ben tam yazilip çzildigi gibi yapmamistim
emzik evrme diyor onda
sende çcouguna gore davran, azcik ucundan yakalasaniz alisir gider

canim ben biraz arastirmistim uyku yontemlerini.

ferberi zaten eledin onu yapamazsin bende yapamam acikcasi.

yatir kaldir yonteminde eger emzik kullaniyosa normalde de ver. emzik kotu bisey degil. onlarin emme icgudusu var o yuzden rahatliyorlar. sadece uyurken verirseb onu o sekilde kodlar. benim kizim gunduz hic agzinda tutmaz sadece uyurken. bu aralar disi cok kasiniyor diye veriyorum isiriyor o kadar.
ayni rutinlerle yatiriyosun her agladiginda kaldirip kucagina aliyosun. bunda ih mih etse kucagina alip sakinlestirip yatiriyosun. cok uzun surse bile yorgun dusup uyuyormus.

bir de kontrollu uzaklasma yontemi var.
yataginin yaninda oturup bekliyosun. ama elini tutmak vs yok. elini tutmaya alismamali. baaka bi oyuncak vs olabilir. emzik verebilirsin yine. aglamaya basladigi zaman oksayabiliyosun. pispis yapabiliyosun. onunla konusabiluyosun. ilk seferde hep yaninda oluyosun.
eger asiri derecede aglarsa kucagina alip sakinlestirebiliyosun.
uyumayi basardiginda sonrakis seferlerde yatagindan biraz daha uzaklasiyosun sesini duyuyo. sonra biraz daha uzaklasiyosun boyle boyle alisiyo.

ben kontrollu uzaklasmayi denemistim aglamisti tabii cok sakinlestiremedim. ama salak gibi gunduz denedim gece baslamam lazimdi. bi dahakine yatir kaldiri da deniycem.
ama bu aralar dis mevzusu var biraz zaman gecsin bakalim.

gunaydin kizlar.
bi ara cok guzel bi duzenimiz vardi bu aralar mahvoldu tabii. dise bagliyorum cunku disi ciktigindan beri boyle. ikincisi bi cikamadi.

sabah 8de kalkar emer yanima yatardi ve kensi kendine uyurdu. artik uyumuyo. gece de uyaniyo mutlaka. bu sabah yanimda debelenirken bende uyumaya calisiyodum. kolum acidi birden bi bakarimki o daha tam buyumemis minicik disiyle kolumu isiriyo şebek. nasil da acitti ya şok oldum

parmagini gozume burnuma sokuyo. mememi aciyo ama emmek icin degil oynamak icin. ayagiyla vuruyo nereme gelirse.
bi ara sirtimi donmustum ona sonra geri dondum baktim yastigima koymus kafaaini bana bakiyo guluyo o an varya isirmamak icin zor tuttum kendimi sevimli şapşik ya.

elbet eski duzenine geri doner disi cikinca
ondan sonra da asi var puf.

araligin ortasinda annem gelicek sonra da babam cok mutluyummm.. aticam torunlarini onlara naparlarsa yapsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…