2015 Şubat Anneleri

Emmeye uyandı.bi kere
Bi kerede ben odaya girince kiprasti aldim emzırdım.emzıklede uyurduda emme fırsatını kacırmayım dedım:)

Ben de açmam ama uyanıyor cocuk sırıl sıklam
Bez napsın o kdr çişe
Bizimki de rahat 1kg vardır çok nadir bady islanmistir bağlarken belki pipiyi kaydirmissindir :))

Bi uzun uyuma dönemleri oluyor ya ilk yatirdiginda 4-5 saat yada sabaha karşı bizim değişiyor bazen gece 12-5 arasi uyuyor yada ilk yatirdigimda 1-2 ye kadar uyuyor sonra ışte tilki uykusunda . Ben yatağa koyduğumda gozleri kapali oluyor Ama uyanik Gibi yani oyle gozleri tamamen acik bir şekilde kendi kendine uyumuyor

himm beterin beteri var diyorsun
:) aynen yine de şükretmek lazım gece o kadar çok uyanmasa biraz olsun uykumu alırım da böyle olunca o da huyuz oluyor ben de gözümü açamıyorum bazen dayanamıyorum artık babası uyutuyor su veriyor kucağında gezdiriyor uyuyor bi şekilde ama bazı geceler 2-3 defa uyanıyor hiç belli olmuyor ama uyku saati standart 11 - 11 buçuk arası

et ve pekmez o zaman :)) nasilda istahla yer simdiiii

Benim de annem gelicek aralıkta ben de çoooookkk mutluyumm :)

evet oda ben tam yazilip çzildigi gibi yapmamistim
emzik evrme diyor onda
sende çcouguna gore davran, azcik ucundan yakalasaniz alisir gider
Ben çok itibar etmiyorum uyku eğitimlerine filan erken uyusun gece çok uyanmasın yeter onun dışında gündüz ne zaman uykusu gelirse canı ne zaman isterse o zaman uyusun benim düşücem uyanmaları da zamanla azalır zaten

ilahi
kahve dükkanı var olmasınada iskemleyi çeken kaldırıma yollara dökülür otururdu
arabayla gitmek işkence caddeler çay içen adamlarla dolu
heyy gidi günler

Yurt dışında olmak daha zordur heralde inşallah görürsün canım aileni yakında
Hiç arkadasim çevrem komşum yok almancam zayıf kursa baslayamadim belki orda bir iki arkadaş edinirim varım yoğun oğlum eşim kv uzak başka şehirde o bile gelince evde bi hareketlilik oluyor oğlanı misafirliğe bi yere görürsem uzaya gitmiş gibi tepki verir herhalde :)

:) benimki de insan yüzü görmüyor 2 defa iş yerine getirdim millet sevmek istedi o ağlama krizine girdi

Ben patlıcan koyuyorum da kabak hiç koymadim.o nasıl konuyor.çıkınca güzel oluyor mu tadı.
ben de ilk defa koydum yemeklik doğradım hafif suyu çekilene kadar balkonda güneşte tuttum poşetleyip kaldırdım
henüz denemedim ama annem güzel oluyor dedi
direk dograyıp konunca iyi olmuyormuş birazcık kurutmak gerekiyormuş çok az
onuda çıkarıp z.yağlı pirinçli ymeği yapılabilir

Gonderın çocukları benımkılrle oynasınlar:)

Imdat dıye bagırmak ıstıyorum
Benımkı ıyıce tozuttu aksam 6 sabah 6 uyyor yaaaa
Gunduz az uyyor
Nasıl duzeltucem ben bunu anlamadımkıı
bi<de öyleyiz akşam 7 sabah 7
çok denedim geç yatırdım uykusuz bıraktım bir defasında 11 de yattı sabah 6 da kalktı bir farkı olmadı yani
ben alıştım hatta o kadar çok alışmışım ki sabah beyimiz uyanmadan uyanıyorum gündüz toplasan bir saat uyumaz kuş gibi yatar kalkar 10 dk 5 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…