Bizimki de rahat 1kg vardır çok nadir bady islanmistir bağlarken belki pipiyi kaydirmissindir :))Emmeye uyandı.bi kere
Bi kerede ben odaya girince kiprasti aldim emzırdım.emzıklede uyurduda emme fırsatını kacırmayım dedım:)
Ben de açmam ama uyanıyor cocuk sırıl sıklam
Bez napsın o kdr çişe
Bi uzun uyuma dönemleri oluyor ya ilk yatirdiginda 4-5 saat yada sabaha karşı bizim değişiyor bazen gece 12-5 arasi uyuyor yada ilk yatirdigimda 1-2 ye kadar uyuyor sonra ışte tilki uykusunda . Ben yatağa koyduğumda gozleri kapali oluyor Ama uyanik Gibi yani oyle gozleri tamamen acik bir şekilde kendi kendine uyumuyorMaşallah canım ya inşallah bende başarabilirim. Artık kendi uykusuzluğum filan üzmüyor beni tuna çok sağlıksız uyuyor. Bu sabaha karşı uyanma bizde de var zırt pır ağlayarak uyanıyor. İkiye kadar yine üç kara falan uyanıyor pış pış yapıp su içirip yine daldırıyoruz da sonrasında olmuyor
Yok canım merkezAaa hemseri ciktik canim. Ilcesinden mi? Ben Divrigi'liyim
:) aynen yine de şükretmek lazım gece o kadar çok uyanmasa biraz olsun uykumu alırım da böyle olunca o da huyuz oluyor ben de gözümü açamıyorum bazen dayanamıyorum artık babası uyutuyor su veriyor kucağında gezdiriyor uyuyor bi şekilde ama bazı geceler 2-3 defa uyanıyor hiç belli olmuyor ama uyku saati standart 11 - 11 buçuk arasıhimm beterin beteri var diyorsun
et ve pekmez o zaman :)) nasilda istahla yer simdiiiiWbc diye Bi değer var bizim o referans değerleri içinde değildi. Ondan dolayı kan ilacı kullanım demişlerdi. Kullanmadım. En Dink'i doktor da rengi çok sarı kullan bir ay sonra bakalım dedik. Yine kullanmadım. Yanlış mı yapıyom acaba
eltin noldu?kismettt :)
Hm ne güzel canım bitmiş sayılır bizim daha 2 senemiz varAynen 3. Yılım Ocakta gidiyoruz inşallah canım
Benim de annem gelicek aralıkta ben de çoooookkk mutluyumm :)gunaydin kizlar.
bi ara cok guzel bi duzenimiz vardi bu aralar mahvoldu tabii. dise bagliyorum cunku disi ciktigindan beri boyle. ikincisi bi cikamadi.
sabah 8de kalkar emer yanima yatardi ve kensi kendine uyurdu. artik uyumuyo. gece de uyaniyo mutlaka. bu sabah yanimda debelenirken bende uyumaya calisiyodum. kolum acidi birden bi bakarimki o daha tam buyumemis minicik disiyle kolumu isiriyo şebek. nasil da acitti ya şok oldum
parmagini gozume burnuma sokuyo. mememi aciyo ama emmek icin degil oynamak icin. ayagiyla vuruyo nereme gelirse.
bi ara sirtimi donmustum ona sonra geri dondum baktim yastigima koymus kafaaini bana bakiyo guluyo o an varya isirmamak icin zor tuttum kendimi sevimli şapşik ya.
elbet eski duzenine geri doner disi cikinca
ondan sonra da asi var puf.
araligin ortasinda annem gelicek sonra da babam cok mutluyummm.. aticam torunlarini onlara naparlarsa yapsinlar
Ben çok itibar etmiyorum uyku eğitimlerine filan erken uyusun gece çok uyanmasın yeter onun dışında gündüz ne zaman uykusu gelirse canı ne zaman isterse o zaman uyusun benim düşücem uyanmaları da zamanla azalır zatenevet oda ben tam yazilip çzildigi gibi yapmamistim
emzik evrme diyor onda
sende çcouguna gore davran, azcik ucundan yakalasaniz alisir gider
Yurt dışında olmak daha zordur heralde inşallah görürsün canım aileni yakındaTamı tamına ailemi görmeyeli 1yil oldu en son gördüklerinde 7aylik hamileydim
hadi yaa dur aksam bi dikkat edeyim, iki geceden birinde kesin geciyorBizimki de rahat 1kg vardır çok nadir bady islanmistir bağlarken belki pipiyi kaydirmissindir :))
ilahiYa yaa gelişmişlikten ölmüş MuşBitlis daha beter doğru. Yine de ekmeğini yedim kötü söz etmiyim şimdi. Ben gittikten sonra gelişmiş ama kahve dükkanı olmuş heryer. Amaaaa bi restoranı vardı ayyy düşününce bile Can'ım çekti eywan kebap. BRBM canım gidersen benim yerime de ye kebabından :))
Hiç arkadasim çevrem komşum yok almancam zayıf kursa baslayamadim belki orda bir iki arkadaş edinirim varım yoğun oğlum eşim kv uzak başka şehirde o bile gelince evde bi hareketlilik oluyor oğlanı misafirliğe bi yere görürsem uzaya gitmiş gibi tepki verir herhalde :)Yurt dışında olmak daha zordur heralde inşallah görürsün canım aileni yakında
:) benimki de insan yüzü görmüyor 2 defa iş yerine getirdim millet sevmek istedi o ağlama krizine girdiHiç arkadasim çevrem komşum yok almancam zayıf kursa baslayamadim belki orda bir iki arkadaş edinirim varım yoğun oğlum eşim kv uzak başka şehirde o bile gelince evde bi hareketlilik oluyor oğlanı misafirliğe bi yere görürsem uzaya gitmiş gibi tepki verir herhalde :)
ben de ilk defa koydum yemeklik doğradım hafif suyu çekilene kadar balkonda güneşte tuttum poşetleyip kaldırdımBen patlıcan koyuyorum da kabak hiç koymadim.o nasıl konuyor.çıkınca güzel oluyor mu tadı.
bi<de öyleyiz akşam 7 sabah 7Gonderın çocukları benımkılrle oynasınlar:)
Imdat dıye bagırmak ıstıyorum
Benımkı ıyıce tozuttu aksam 6 sabah 6 uyyor yaaaa
Gunduz az uyyor
Nasıl duzeltucem ben bunu anlamadımkıı
Tahlili hastanede yaptırın bir yaşına kadar dediler önceden yapıyorlardı ama değişmiş herhaldeElinin ustunden aldilar diyene kadar si tahlili vermissinizdir . nasil cikti sonuc.
nereye gideceginiz belli oldu mu?Aynen 3. Yılım Ocakta gidiyoruz inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?