2015 Şubat Anneleri

canim almanyada cok turk oluyor ya senin oldugun yerde yok mu?
cok zor tek bi tanidiginin bile olmamasi. dilini bilmedigin insanlarin icinde tek basina. bi yerden sonra insan baska insanlarla iletisim kurmak ister vs. ben cok zorlanirdim yapamazdim. sen iyi dayaniyorsun

Ben de gece hiç bez değiştirmiyorum ama geçmedi hiç.sabah bez 1kg oluyor nerdeyse.markasını değiştirmeyi dene istersen.

Bu arada kredi işin kabul edilir inşallah,istediğin gibi bir evin olur yakın zamanda.Allah gönlüne göre bir kapı açar inşallah.okumaya çalışıyorum ama yazmaya çok fırsat olmuyo pek.BiZimki kudurdu iyice.

Maşallah canım daha da iyi olur inşallah.sabah saatlerine doğru sık uyanma bizde de var,sebebini ben de anlayamadım valla.

bende gece hic degistirmiyorum bezi. hic sizdirmiyor. sabah bi kilo oluyodur rahat ama :))

prima aktif bebe kullaniyorum. premium care kullaniodum ilk aylar. sonra dediler yesili de ayni. onu kullaniyorum gayet memnunum 14 saat degismedigim olmustur.

Prıma elimdeku stok da var bır suru degısememku

Saolasın cnm amin inş.elimden gelenı yapıcam hayırlusı ınş.yaşı geçmiş herkes çok pişnan zamanında kredıylede olsa vı ev fln almadıgına.ugrasıcam ılerde keşke dememek için her yolu denıycem:)

Ben arada dokunuyorum pispis da yapiyorum ama bazen artik dokunmadan uyutuyorum. Uyurken biseye ihtiyac duymasin maksat. Zaten yatir kaldir yoruluyo uyuyo. Sonradan da eskisi gibi aglamiyo. Bazen hic aglamiyo

. Ben hiç sevmiyorum Bu prımayı Önceki kullandığım kullandığım zamanlarda da geçirirdi Bu da geçiriyor Türkiye'deki Prima ile buradakinin arasında bir fark mı var acaba çişin kakanın geçmedigı bir tek gün yok az da olsa çok da olsa mutlaka bodydıne geçiyor
gece pijaması ıslaktı neredeyse yatağı geçmiş Nerede hata yapıyorum bilmiyorum ki

Ben uyumaya alisinca onu da yapicam. Biraz biraz uzaklasicam hergun

mery60 ben yatır kaldırı sadece gece uykusu içim başlamıştım önce bir ona alışsın diyr sonra gündüze geçerim.. Ayaz alıştı, artık ağlamıyor diyebilirim, artık 10 dkda falan uykuya dalıyor ama tabi dokunuyorum ben yalnız hissetmesin, sonra bu sistem tam oturunca yavaş yavaş kendimi çekeceğim, yataktan uzaklaşmaya başlayacağım.. Tuna emzik alıyorsa aslında daha kolay, hem uyuduktan sonra uyanmalarında emziğini Emer tekrar uyur ama ilerisini düşünüyorsan emziği de şimdiden bırak Nasıl istersen :) ilk günler ağlayacak Canım kaldırdıkça susacak ama merak etme..ben susturup, biraz kucağımda bekletip koyuyorum öyşe susar susmaz değil daha yumuşak bir yöntem :) ama kesinlikle dayan, o galip gelmesin..

Gece ilk yattığında 3-4 saat uyuyor sonra da genelde artık 2 saatte bir uyanıyor neden bilmiyorum düzelme var bakalım..sabaha karşı benimkininde uykusu fena hafif ama diğer Zaman'larda da parkeden çıkan sese uyanıyor düşün..

Gündüze geçemedim hasta oldu, kulak iltihabı varmış yavrumun ağlatmak isteniyorum şimdi iyileşsin bir de gündüze başlarım :))

Son düzenleme:
Huggies i hiç denedin mi maral onun pamuğu daha fazla primadan belki o sızdırmaz

Ben de prima kullanıyorum beyaz olandan.bi kere bile çişi çıkmadı.Ordakiyle Burdaki değişik mi acaba.Orda kullanan başkalarında da aynı sorun var mı ki?

Ben de prima premium kullanıyorum, beyaz renkli ve çok memnunum.. Acaba bez küçük mü geliyor? Kaç numara kullanıyorsun? Mesela ayaza uzun Zaman'dan beri 5 nr takıyorum bi gün 4 nr buldum evde hep taştı çişi çocuğun poposunu tam örtmemiş :))

Evet canım istifa etti eşim yeni bir iş yeni hayat hayırlısıyla Denizli inşallah hatta sen biraz anlatmıştın bana
evet canim ordan aklima geldi zaten. hayirli olsun canim benim yeni hayatiniz insallah cok daha guzel olur.
memleketimiz her yeri guzel ama doguda ortalik karisik malum. ben cok korkarim sahsen orda yasayamam bu aralar.
e tabii batinin imkanlari daha fazla bu bi gercek..

ne guzel simdi yeni ev yeni sehir mis gibi yeni baslangic :)

canim vallahi sen boyle deyince burdaki primayla fark var diye dusunmeden edemedim.
burda primadan memnun olmayan birini bulmak zor.
sen bez baglamayi bizden daha iyi bilirsin :)
neden sizdiriyor acaba hemde hergun cok garip.

Canım, duru gündüz de mi aynı şenlikse uyuyor? Bir de gece uyanmaları nasıl? Uyandığında ne yapıyorsun? Daha da sorayım mı
Duru gunduz de ya memede ya da oyle uyuyor ama cogunlukla memede uyutmuyorum artik. Ama tabi gunduz daha uzun suruyor dalmasi. Gece 3 kere uyaniyor ama annemlerde hep iyi uyurdu zaten o yuzden bilemiyorum eve gidince nasil olacak. Az uyandigi icin burda uyandiginda meme veriyorum. Baska aklina ne gelirse sor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…