allah kavustursun simdiden:))Benim de annem gelicek aralıkta ben de çoooookkk mutluyumm :)
canim almanyada cok turk oluyor ya senin oldugun yerde yok mu?Hiç arkadasim çevrem komşum yok almancam zayıf kursa baslayamadim belki orda bir iki arkadaş edinirim varım yoğun oğlum eşim kv uzak başka şehirde o bile gelince evde bi hareketlilik oluyor oğlanı misafirliğe bi yere görürsem uzaya gitmiş gibi tepki verir herhalde :)
Ben de gece hiç bez değiştirmiyorum ama geçmedi hiç.sabah bez 1kg oluyor nerdeyse.markasını değiştirmeyi dene istersen.biz dun aksam uyudugumz saatde uyandikk , yani 17 25 5 25 .. $imdide salonda uykumluzun gelmesini bekliyoruz :)
çi$i çok geciyor ya
be nunutuyorum çogu zmn yada geri kalkar diyorum kalkmiyor o bezde sabha kdr tasiyor 1 lt i$iyor resmen
bu beze benm bi çare bulmam laizm, parmagima kirmizi kurdelemi baglasam napsam :)
Maşallah canım daha da iyi olur inşallah.sabah saatlerine doğru sık uyanma bizde de var,sebebini ben de anlayamadım valla.Benim gayet iyi gidiyor ama istediğim kıvamda değil hala bugün akşam dokuzda yattı gece ikide emzirdim 5saat kesintisiz uyudu sonra 04:30da
Kalktı hala mikir kikir ediyor su sabah saatlerinde niye tam uyuyamiyor anlamiyorum benimkide bazen ağladığında kucağıma aldığımda beni itiyor kendini geriye atıyor falan sonra bi yataga koyuyorum bi kucagim alıyorum şarkı türkü sakinlesiyor zaten o sıra gözleri kapalı oluyor.emzik alıyorsa aynen devam et bence bakıcı teyze nasıl uyutuyor peki ben gündüz de biraz kucağında sallıyorum koyuyorum uyuyor eskiden hemen koyar koymaz uyanirdi şimdi alıştı yatağına rahat ediyor. Benim çok fark etti en güzeli her uyandığında meme yok uyanma sayısı ciddi azaldı gayet iyi maaşallah
Evet canım istifa etti eşim yeni bir iş yeni hayat hayırlısıyla Denizli inşallah hatta sen biraz anlatmıştın bananereye gideceginiz belli oldu mu?
Prıma elimdeku stok da var bır suru degısememkuBen de gece hiç bez değiştirmiyorum ama geçmedi hiç.sabah bez 1kg oluyor nerdeyse.markasını değiştirmeyi dene istersen.
Bu arada kredi işin kabul edilir inşallah,istediğin gibi bir evin olur yakın zamanda.Allah gönlüne göre bir kapı açar inşallah.okumaya çalışıyorum ama yazmaya çok fırsat olmuyo pek.BiZimki kudurdu iyice.
Yeni işiniz ne canımEvet canım istifa etti eşim yeni bir iş yeni hayat hayırlısıyla Denizli inşallah hatta sen biraz anlatmıştın bana
Ben arada dokunuyorum pispis da yapiyorum ama bazen artik dokunmadan uyutuyorum. Uyurken biseye ihtiyac duymasin maksat. Zaten yatir kaldir yoruluyo uyuyo. Sonradan da eskisi gibi aglamiyo. Bazen hic aglamiyoÇok sevindim canım ya valla bana da cesaret geliyor. O kadar çok ağrıyor ki sesi gidiyor gözleri şişiyor ama çoğu kadırmaca. Boş yere hırplıyor kendini. Benim de sinirlerim harap oluyor. Peki yatağındayken hiç pış pış yapıp dokunmyacak mıyız? Ne yapıcaz saçını filan okşamayalım mı hiç?
. Ben hiç sevmiyorum Bu prımayı Önceki kullandığım kullandığım zamanlarda da geçirirdi Bu da geçiriyor Türkiye'deki Prima ile buradakinin arasında bir fark mı var acaba çişin kakanın geçmedigı bir tek gün yok az da olsa çok da olsa mutlaka bodydıne geçiyorbende gece hic degistirmiyorum bezi. hic sizdirmiyor. sabah bi kilo oluyodur rahat ama :))
prima aktif bebe kullaniyorum. premium care kullaniodum ilk aylar. sonra dediler yesili de ayni. onu kullaniyorum gayet memnunum 14 saat degismedigim olmustur.
Ben uyumaya alisinca onu da yapicam. Biraz biraz uzaklasicam herguncanim ben biraz arastirmistim uyku yontemlerini.
ferberi zaten eledin onu yapamazsin bende yapamam acikcasi.
yatir kaldir yonteminde eger emzik kullaniyosa normalde de ver. emzik kotu bisey degil. onlarin emme icgudusu var o yuzden rahatliyorlar. sadece uyurken verirseb onu o sekilde kodlar. benim kizim gunduz hic agzinda tutmaz sadece uyurken. bu aralar disi cok kasiniyor diye veriyorum isiriyor o kadar.
ayni rutinlerle yatiriyosun her agladiginda kaldirip kucagina aliyosun. bunda ih mih etse kucagina alip sakinlestirip yatiriyosun. cok uzun surse bile yorgun dusup uyuyormus.
bir de kontrollu uzaklasma yontemi var.
yataginin yaninda oturup bekliyosun. ama elini tutmak vs yok. elini tutmaya alismamali. baaka bi oyuncak vs olabilir. emzik verebilirsin yine. aglamaya basladigi zaman oksayabiliyosun. pispis yapabiliyosun. onunla konusabiluyosun. ilk seferde hep yaninda oluyosun.
eger asiri derecede aglarsa kucagina alip sakinlestirebiliyosun.
uyumayi basardiginda sonrakis seferlerde yatagindan biraz daha uzaklasiyosun sesini duyuyo. sonra biraz daha uzaklasiyosun boyle boyle alisiyo.
ben kontrollu uzaklasmayi denemistim aglamisti tabii cok sakinlestiremedim. ama salak gibi gunduz denedim gece baslamam lazimdi. bi dahakine yatir kaldiri da deniycem.
ama bu aralar dis mevzusu var biraz zaman gecsin bakalim.
Huggies i hiç denedin mi maral onun pamuğu daha fazla primadan belki o sızdırmaz. Ben hiç sevmiyorum Bu prımayı Önceki kullandığım kullandığım zamanlarda da geçirirdi Bu da geçiriyor Türkiye'deki Prima ile buradakinin arasında bir fark mı var acaba çişin kakanın geçmedigı bir tek gün yok az da olsa çok da olsa mutlaka bodydıne geçiyor
gece pijaması ıslaktı neredeyse yatağı geçmiş Nerede hata yapıyorum bilmiyorum ki
Ben de prima kullanıyorum beyaz olandan.bi kere bile çişi çıkmadı.Ordakiyle Burdaki değişik mi acaba.Orda kullanan başkalarında da aynı sorun var mı ki?Prıma elimdeku stok da var bır suru degısememku
Saolasın cnm amin inş.elimden gelenı yapıcam hayırlusı ınş.yaşı geçmiş herkes çok pişnan zamanında kredıylede olsa vı ev fln almadıgına.ugrasıcam ılerde keşke dememek için her yolu denıycem:)
Canım, duru gündüz de mi aynı şenlikse uyuyor? Bir de gece uyanmaları nasıl? Uyandığında ne yapıyorsun? Daha da sorayım mıBen uyumaya alisinca onu da yapicam. Biraz biraz uzaklasicam hergun
Ben de prima premium kullanıyorum, beyaz renkli ve çok memnunum.. Acaba bez küçük mü geliyor? Kaç numara kullanıyorsun? Mesela ayaza uzun Zaman'dan beri 5 nr takıyorum bi gün 4 nr buldum evde hep taştı çişi çocuğun poposunu tam örtmemiş :)). Ben hiç sevmiyorum Bu prımayı Önceki kullandığım kullandığım zamanlarda da geçirirdi Bu da geçiriyor Türkiye'deki Prima ile buradakinin arasında bir fark mı var acaba çişin kakanın geçmedigı bir tek gün yok az da olsa çok da olsa mutlaka bodydıne geçiyor
gece pijaması ıslaktı neredeyse yatağı geçmiş Nerede hata yapıyorum bilmiyorum ki
evet canim ordan aklima geldi zaten. hayirli olsun canim benim yeni hayatiniz insallah cok daha guzel olur.Evet canım istifa etti eşim yeni bir iş yeni hayat hayırlısıyla Denizli inşallah hatta sen biraz anlatmıştın bana
canim vallahi sen boyle deyince burdaki primayla fark var diye dusunmeden edemedim.. Ben hiç sevmiyorum Bu prımayı Önceki kullandığım kullandığım zamanlarda da geçirirdi Bu da geçiriyor Türkiye'deki Prima ile buradakinin arasında bir fark mı var acaba çişin kakanın geçmedigı bir tek gün yok az da olsa çok da olsa mutlaka bodydıne geçiyor
Duru gunduz de ya memede ya da oyle uyuyor ama cogunlukla memede uyutmuyorum artik. Ama tabi gunduz daha uzun suruyor dalmasi. Gece 3 kere uyaniyor ama annemlerde hep iyi uyurdu zaten o yuzden bilemiyorum eve gidince nasil olacak. Az uyandigi icin burda uyandiginda meme veriyorum. Baska aklina ne gelirse sor canim.Canım, duru gündüz de mi aynı şenlikse uyuyor? Bir de gece uyanmaları nasıl? Uyandığında ne yapıyorsun? Daha da sorayım mı
Senin fotoyu gorunce o eli isirasim geliyo. Cok tatli yaaCanım, duru gündüz de mi aynı şenlikse uyuyor? Bir de gece uyanmaları nasıl? Uyandığında ne yapıyorsun? Daha da sorayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?