2015 Şubat Anneleri

Ben uyumaya alisinca onu da yapicam. Biraz biraz uzaklasicam hergun
ne guzel iyi gidiyor calismalar yani. darisi benim basima bi dis mevzularini asi mevzusunu atlatalim da.

peki gunduz nasil olcak? mesela bi yere gidince nolcak

ne guzel iyi gidiyor calismalar yani. darisi benim basima bi dis mevzularini asi mevzusunu atlatalim da.

peki gunduz nasil olcak? mesela bi yere gidince nolcak
Bi yere gidince nasil denk gelirse oyle :) ama cok uykusu gelirse baska bi yerde de kendi uyuyabilir 15-20dkda. Arkadasima gittim mesela once denedim uyumadi fazla ustelemedim. Sonra iyice uykusu gelince uyutabildim. Sen de rahat ol kotu bisey degil yaptigimiz sonucta onun iyiligi icin. Kaliteli uyku. Gerci masallah normalde uyuyo Begum. Duzelmezse yaparsin

Evet çoğu insan ben yapamazdım diyor ben yapıyorum ama bazen çok sikiliyorum bizim bulunduğumuz şehirde çok türk yok olanlarla tanıştım sadece biri ile devam ediyor oda az görüşüyoruz bi yaştan sonra insanın yeni arkadaş çevre edinmesi zor oluyor herhalde halbuki çok sevilen sıcakkanlı birisiyim anneme çekmisim bu konuda bi yere tasinirlar 3mahalle tanır bunu geleni gideni hiç eksik olmaz çay lar kahveler oturma lar mahallenin perihan ablası gibi :))

evet canim su an huzursuz ondan duzeni bozuldu. yoksa gece uyanmaz. ben daha once cok zorlaniyodum sallayarak uyuturken ama simdi uykusu tam gelince salliyorum uyuyo uyanmiyo. bi sure daha gitsin bakalim boyle.

insallah Duru da boyle devam eder :)

cok dogru dedin canim bi yastan sonra heleki gidip gelecegin yakin arkadas edinmek cok zor oluyor.
anneni gozumde canlandirdim su an cok tatli ya perihan abla he hahahah

insallah yakin bi arkadas edinirsin ya da ne bileyim bi an bi turk komsu gelir sana bakarasin en yakin arkadasin olmus insallahhh :)

evet canim su an huzursuz ondan duzeni bozuldu. yoksa gece uyanmaz. ben daha once cok zorlaniyodum sallayarak uyuturken ama simdi uykusu tam gelince salliyorum uyuyo uyanmiyo. bi sure daha gitsin bakalim boyle.

insallah Duru da boyle devam eder :)
Sagol canim insallah. Tum bebislerimiz iyi olsun

Insallahh canimm zaten eşim is bulursa bakalım nereye gidicez bu evden tasiniriz inşallah kendi evimizi alırız. Evet annem benim tam bir küçük kadın benim gibi 1.50 boy pire gibi herşeye yetişiyor sosyal kadın :))

Kızlar benim oglumda uyanıkken dış gicirdatiyor kimdi o biri demişti. Bide uyurken bayag salyasi akıyor yataktan alıyorum bakıyorum ıslanmış yatak

Kızlar benim oglumda uyanıkken dış gicirdatiyor kimdi o biri demişti. Bide uyurken bayag salyasi akıyor yataktan alıyorum bakıyorum ıslanmış yatak
Burnu acik mi canim? Benim kizin burnu tikali olunca bazen oyle akiyo salyasi

vahide1204 demişti heralde.benimki de arada yapıyor ama oyun sanıyor.dişleri ilginç geliyor herhalde.salya sadece uykudayken mi oluyor? Diş gıcırdatma ve gece salya akması parazit olunca da oluyormuş büyük çocuklarda.benimkinin salyası sular seller gibi ama uyurken yok,sadece uyanıkken oluyor.@maral daha iyi bilir,ona soralım.

Tuna'yı beşiğine bırakıp uzaktan izleme yöntemleri asla olmaz çünkü çocuk uyanıyor gözünü açmadan daha ayağa kalkıyor. En iyisi yatır kaldır herhalde, başta emzik veririm sakinleşmesini yardımcı olur. Çünkü bu ara felaket ağlıyor. Bugün bakıcıdan Bebek arabasında ben getirdim eve, gelinceye kadar bütün köyü inletti gören kesiyoruz zanneder, neymiş kucak istiyormuş. Bide çişim geldi yürürken ağlıcaktım valla çaresizlikten

Aynen Can'ım tarif ettiğin gibi, böyle böyle diye anlattığımda o Zaman onbir gibi yatır gece rahat uyuyun diyor e o Zaman biz ne zaman nefes alıcaz bi sosyal hayatımız olacak, valla bazen uyku saatini iple çekiyorum çok mızmız bu ara..

4 takıyom cnm.bence kucuk deıl
Cocuk hepı topu dokuzkg zaten

ilahi
kahve dükkanı var olmasınada iskemleyi çeken kaldırıma yollara dökülür otururdu
arabayla gitmek işkence caddeler çay içen adamlarla dolu
heyy gidi günler
Aynen ya bide ilk gittiğimde sokakta sanki benden başka kadın yok gibi geliyordu :) uçkunu da unutmayalım namı diğer gerilla muzu :))

canim vallahi sen boyle deyince burdaki primayla fark var diye dusunmeden edemedim.
burda primadan memnun olmayan birini bulmak zor.
sen bez baglamayi bizden daha iyi bilirsin :)
neden sizdiriyor acaba hemde hergun cok garip.
Hıç bı fıkrım yok valla nedenı hakkında
Az once degışip uyutuum bakalım nolcak

Çok geçmiş olsun Van'ım. Çok sevindim senin adına ya korkuyorum ben alışamam gibi bi durumu olmaz di mi bu gece başlıcam inşallah : (

Çok geçmiş olsun Van'ım. Çok sevindim senin adına ya korkuyorum ben alışamam gibi bi durumu olmaz di mi bu gece başlıcam inşallah : (
Ayaz çok zor bir çocuk özellikle uyku konusunda Canım uykuya hem çok zor dalar gem de sürdüremez.. Benim oğlum bile alıştıysa walla herkese olur bu eğitim.. Zaten mız mız ve ağlıyor diyorsun, en iyisi sonu güzel olacak birşey için ağlasın :)

Hadi bakalım kendime bir hafta Zaman biçtim Allah utandırmasın..

Aynen ya bide ilk gittiğimde sokakta sanki benden başka kadın yok gibi geliyordu :) uçkunu da unutmayalım namı diğer gerilla muzu :))
O ne iğrenç bişeydi öyle ağzıma almamla çıkarmam bir oldu bi de öve öve bitiremiyorlar yiyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…