2015 Şubat Anneleri

Molfix dene sadece agirlasiyor . bide b3n icine su dokup denemistim ne kadar alacak diye dokdukce cekti valla daha doksem alirdi heralde de 3 tas suyu cekti. :)ama.orda var mi.molfix

Bi boy büyüğe geçmelisin bence. Her ikisinide sızdırıyo diyosun çünkü

Aynen ya bide ilk gittiğimde sokakta sanki benden başka kadın yok gibi geliyordu :) uçkunu da unutmayalım namı diğer gerilla muzu :))
gerilla muzu dendiğini bilmiyordum orda dağ muzu diyorlardı genelde :))
sorma sokağa çıkma maceralarımızı
birgün annem gelmişti memlekette kadın sıkıldı evde kızım çıkalım gezelimbi çarşıya gidelim dedi gribim başına geleceği bilmez sokakta oturan çay içen adamların arasında zikzak yaparak o daracık bitlis çarşısını gezmeye çalıştık herkes bize bakar tek tük kadın var bizden başka onlarda dışardan belli yani annemin rahatsız oldu içim daraldı bu nasıl çarşı gidelim dedi atladık dolmuşa ama annemin o hali gözümden gitmez nasıl kaçacağını şaşırdı:)))
öğrenci sayısı arttı memur öğretmen kesimi fazlaca gelince biraz daha canlandı ilk yıl çekilir gibi değildi şimdi daha iyi olmuş haberleri geliyo))
4 yılımız geçti özlem yok ama az süre değil yaşanmışlıklar var ilk evlendim oraya gittim çocuklarımıza anlatacağımız bir anı işte.))

salya normalde de var gecede akmış oluyor dış gicirdatma çok olmamakla birlikte sadece gündüzleri var. Bana da oyun yapıyormuş gibi geldi

Bizimki hayatta onbire kadar dayanmaz bu saatte kadar oyalamak içi. At oluyorum eşek oluyorum:)

O ne iğrenç bişeydi öyle ağzıma almamla çıkarmam bir oldu bi de öve öve bitiremiyorlar yiyenler
Bu uckun dediğiniz şey erzurum da esgin İsgin diyorlar galiba o almanya da belirli bir zamanda geliyor marketlere recelleri tatliları oluyor bende bi kere aldım kaynTtim meyve suyu yaptım çok güzel eksi eksi icmisyim sahligada çok faydali

Çok kalmışsın valla, dediğin gibi anı olarak kaldı :)

Tatlısını tuzlusunu bilmem ama düşününce bile ağzımda kötü bi tat belirdi çok manasız bi tadı var. Allah muhtaç etmesin de bi daha yemem

Eveeeeet tam 55 dk süren bir maratonun sonunda uyudu. 65 kez beşiğinde ayağa kalktı ilk 33ü oyundu gülüyordu. Sonrasında mızırdandı yine ayağa kalktı. 54 de bir dakika kadar uyudu sevindim bende aha dedim başardım hemde ağlatmadan. Sonra yine uyandı 65 den sonrasını saymadım çünkü kriz gibi ağladı. Kucağıma aldım, ilklerde sustu tekrar koydum, sonlara doğru yatar pozisyona geçirince bile ağladı, en sonunda yatır kaldır oldu mu sana ağlatma yöntemi bi an sinirlendim vazgeçecektim. Ağlamaklı oldum yutkundum devam ettim.. Ve uyudu.. Çok manasız bişey yapıyorum ben, hiç işe yaramayacak eminim gece ne yapıcam şimdi, aynen böyle yatır kaldır mı yapıyım? İnadından sabaha kadar sürmezse bende Mery değilim.. Allahım sabır ver

Tebrikleeeeer Canım :) bundan sonraki günler daha az inat edecek bak gör.. Ağlamalarını engellememiz çok zor Canım ayaz 6.gününde bugün 11 dkda uyudu ama azıcık ağladı da yapacak bişi yok.. Gece benim de sıkıntı benimki 8de uyudu bit saate uyanır şimdi o Zaman kucağımda sakinleştiriyorum koyuyorum yerine ama sonraki uyanmasınd mutlaka emmek istiyor, benimde çok uykum oluyor bu yüzden emİriyorum walla :)

Yeni işiniz ne canım
Çocuklar nasıllar.hıç gelıp pas vermıyosun buzee ha
Yeni işimiz yeni bir memuriyet canım askerlikten daha iyi olacak inşallah pas vermemek değil canım ne demek valla koşturmaca ufaklık felaket hareketli yürüdü yürüyecek ona koş diğerlerinin derdini dinle büyüğün okul biraz uzak aklım onda kalıyor servisi iptal ettim arabayla götür gel ( can güvenliğinden dolayı ) okul etrafında olay eksik olmuyo ev kocaman onunla uğraş yemek yap bebeği uyut kaldır yedir altını değiş hoplat zıplat ortanca arkadaş canlısıdır evde onun arkadaşlarını ağırla koca işten gelir güler yüzlü ol iş stresli zaten sen destek ol derken bende bittim diyemiyorum...(( bu arada birde beni hiiiççç neşeli hayat dolu biri bulmaz nerde sıkıntılı stresli bir bayan var o yanımda yazık kıyamıyorumda onlarada güzin ablalık yap..... Hamza Tuğra da oyunsuz yemek yemez yatağında yatmaz boy fırladı gitti 9.5 kg geçemedik çok kaka yapıyor ve hareketli artık yapcak bişey yok canı sağolsun.... benden böyle canım :)

evet canim Tuna icin yatir kaldir daha mantikli sanki. senin kuzunun ruhunda var yaramazlik bence :))) kiyamam ya terlemissindir stresten tahmin edebiliyorum

Teşekkürler canım iyi dileklerin için topluca amiiiiiinnn :) aynen buralar bayağı karışık çocuklarda aklım hep

bu uyku yontemlerinde en basta hep ne diyorlar biliyo musun?
ne olursa olsun iki haftaya alisacaklar en gec. aglayacak evet dayanamayacaksin ama surekli aglamasindan iyi degil mi?
pes etme guclu ol. dayan en azindan kendine on gun sure ver. cok yipranacaksn belki ama bence ise yarayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…