Tebrik ederim canim senin kararliligin devam etsin o aglamalar azalacak mizildanmaya donecek en son. Duru da artik 10-15dkda uyuyo nazar degmesinEveeeeet tam 55 dk süren bir maratonun sonunda uyudu. 65 kez beşiğinde ayağa kalktı ilk 33ü oyundu gülüyordu. Sonrasında mızırdandı yine ayağa kalktı. 54 de bir dakika kadar uyudu sevindim bende aha dedim başardım hemde ağlatmadan. Sonra yine uyandı 65 den sonrasını saymadım çünkü kriz gibi ağladı. Kucağıma aldım, ilklerde sustu tekrar koydum, sonlara doğru yatar pozisyona geçirince bile ağladı, en sonunda yatır kaldır oldu mu sana ağlatma yöntemibi an sinirlendim vazgeçecektim. Ağlamaklı oldum yutkundum devam ettim.. Ve uyudu.. Çok manasız bişey yapıyorum ben, hiç işe yaramayacak eminim gece ne yapıcam şimdi, aynen böyle yatır kaldır mı yapıyım? İnadından sabaha kadar sürmezse bende Mery değilim.. Allahım sabır ver
olmaz mi yaTeşekkürler canım iyi dileklerin için topluca amiiiiiinnn :) aynen buralar bayağı karışık çocuklarda aklım hep
Ay Can'ım yaa , çok teşekkür ederim. İyi bişey yaptım dimi? Çocuğum zaten çok kolay dalıyor uykuya normalde sorunumuz zırt pırt uyanması.. Kucağıma alınca Nasıl da göndü yüzünü. Dudağı ı emzik zannetti yavruuuuuum emmeye çalıştıTebrikleeeeer Canım :) bundan sonraki günler daha az inat edecek bak gör.. Ağlamalarını engellememiz çok zor Canım ayaz 6.gününde bugün 11 dkda uyudu ama azıcık ağladı da yapacak bişi yok.. Gece benim de sıkıntı benimki 8de uyudu bit saate uyanır şimdi o Zaman kucağımda sakinleştiriyorum koyuyorum yerine ama sonraki uyanmasınd mutlaka emmek istiyor, benimde çok uykum oluyor bu yüzden emİriyorum walla :)
Aynen canım lanet olsun.... sağol tatlımolmaz mi yalanet olsun bu terore..
bi an once yeni hayatiniza baslarsiniz insallah.
esin de gorev degistirmekle cok iyi yapmis..
Sen 3 kere uyandığına şükret bence, emip hemen uyumasına da biz o hale getirebilmek için çabalıyoruz şu an :)Valla uyku yöntemi yapıyorsunuz bizde öle bişey yok gece uyucak oldumu emer ayağa alırım 10 dk da küt uykuda koyarım beşiğe gece de uyandığı Zaman alıp emzirip bırakırım uykuya devam ama gece en az 3 kere uyanıyor nerde yanlış yapıyorum ?
İnşallah. Yarın kucağımdan indirmişsem gündüz yavruşum onu terkettiğini düşünmesin. Çok duygusalım dimi ya biraz aşırı aşırısı duygusallık. Ben bişeye bağlandım mı ondan vazgeçirmek beni imkansız hale gelir, en basitinden evin içinde bi koltuğun yeri mi değişecek ona üzülürümbu uyku yontemlerinde en basta hep ne diyorlar biliyo musun?
ne olursa olsun iki haftaya alisacaklar en gec. aglayacak evet dayanamayacaksin ama surekli aglamasindan iyi degil mi?
pes etme guclu ol. dayan en azindan kendine on gun sure ver. cok yipranacaksn belki ama bence ise yarayacak.
Evet hemen yatıyorlar omzumuza yazık :) işe yarar tatlım inşallah :)Ay Can'ım yaa , çok teşekkür ederim. İyi bişey yaptım dimi? Çocuğum zaten çok kolay dalıyor uykuya normalde sorunumuz zırt pırt uyanması.. Kucağıma alınca Nasıl da göndü yüzünü. Dudağı ı emzik zannetti yavruuuuuum emmeye çalıştı
Ayy maşallah sen bitirdin bu işi darısı bize yareppimTebrik ederim canim senin kararliligin devam etsin o aglamalar azalacak mizildanmaya donecek en son. Duru da artik 10-15dkda uyuyo nazar degmesin
Gece üç kere uyanması bence uyanma değilmiş Can'ım, Tuna en az beş kez uyanıyor ve ağlıyor ve uyumuyor hep kucağımda yanımda yöremde. Bi elim poposunda pışpışlayan yapıyor diğeri onun elinde... Sen ne güzel unutabiliyordun işte. Hiç bozmaValla uyku yöntemi yapıyorsunuz bizde öle bişey yok gece uyucak oldumu emer ayağa alırım 10 dk da küt uykuda koyarım beşiğe gece de uyandığı Zaman alıp emzirip bırakırım uykuya devam ama gece en az 3 kere uyanıyor nerde yanlış yapıyorum ?
Eveeeeet tam 55 dk süren bir maratonun sonunda uyudu. 65 kez beşiğinde ayağa kalktı ilk 33ü oyundu gülüyordu. Sonrasında mızırdandı yine bıldıgıayağa kalktı. 54 de bir dakika kadar uyudu sevindim bende aha dedim başardım hemde ağlatmadan. Sonra yine uyandı 65 den sonrasını saymadım çünkü kriz gibi ağladı. Kucağıma aldım, ilklerde sustu tekrar koydum, sonlara doğru yatar pozisyona geçirince bile ağladı, en sonunda yatır kaldır oldu mu sana ağlatma yöntemibi an sinirlendim vazgeçecektim. Ağlamaklı oldum yutkundum devam ettim.. Ve uyudu.. Çok manasız bişey yapıyorum ben, hiç işe yaramayacak eminim gece ne yapıcam şimdi, aynen böyle yatır kaldır mı yapıyım? İnadından sabaha kadar sürmezse bende Mery değilim.. Allahım sabır ver
Buyuk oglanın bezınu takıp denıycem 5 numarabende 4 numara kullaniyorum gayet rahat oluyo hatta.
anlamadim ben ya bi paket baska bez al dene bence.
Ne yapiyorsak onlar icin yapiyoruz boyle dusun. Ki biz de biraz olsun dinlenmeliyiz ki onlara yetebilelim. Yarin daha kolay olacak hic korkma. Bi sure sonra anlayacak ki aglamalar ise yaramiyoAyy maşallah sen bitirdin bu işi darısı bize yareppim
En az 3 Can'ım :) bizim kız çok emiyor gece biberon veya emzik almıyor o yüzden her kalktığında emmek istiyo pışpıştan anlamıyor bağırıyor illa emzircem yaniSen 3 kere uyandığına şükret bence, emip hemen uyumasına da biz o hale getirebilmek için çabalıyoruz şu an :)
Okurken ben yoruldum valla.Allah kolaylık versin inşallah.Yeni iş,yeni şehir de hayırlı olsun.Ben bi tane bebeyle başedemezken maşallah çok çocuklu annelere.Gıptayla okuyorum yazdıklarınızı,ne yiyip ne içiyorsunuz bu enerji nerden geliyor merak etmiyor değilim.Yeni işimiz yeni bir memuriyet canım askerlikten daha iyi olacak inşallah pas vermemek değil canım ne demek valla koşturmaca ufaklık felaket hareketli yürüdü yürüyecek ona koş diğerlerinin derdini dinle büyüğün okul biraz uzak aklım onda kalıyor servisi iptal ettim arabayla götür gel ( can güvenliğinden dolayı ) okul etrafında olay eksik olmuyoev kocaman onunla uğraş yemek yap bebeği uyut kaldır yedir altını değiş hoplat zıplat ortanca arkadaş canlısıdır evde onun arkadaşlarını ağırla koca işten gelir güler yüzlü ol iş stresli zaten sen destek ol derken bende bittim diyemiyorum... (( bu arada birde beni hiiiççç neşeli hayat dolu biri bulmaz nerde sıkıntılı stresli bir bayan var o yanımda yazık kıyamıyorumda onlarada güzin ablalık yap..... Hamza Tuğra da oyunsuz yemek yemez yatağında yatmaz boy fırladı gitti 9.5 kg geçemedik çok kaka yapıyor ve hareketli artık yapcak bişey yok canı sağolsun.... benden böyle canım :)
Çok zor Can'ım seni çok iyi anlıyorum Azra da öyleydi habire huy değiştiriyor hep yanımda yatardı şimdi beşiğe alıştı ilk Zaman zorlandık beşiğe koyunca uyanıyordu ağlıyordu 1 ayda zor alıştı şükür şimdi koyunca uyanmıyoGece üç kere uyanması bence uyanma değilmiş Can'ım, Tuna en az beş kez uyanıyor ve ağlıyor ve uyumuyor hep kucağımda yanımda yöremde. Bi elim poposunda pışpışlayan yapıyor diğeri onun elinde... Sen ne güzel unutabiliyordun işte. Hiç bozma
Ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç sızmadı şükür şuan 4+takıyor malum kilosundan dolayı görümcem prima kullanıyor oda sızdırmasından şikayetçi numara mı değiştirsen acaba. Ben hiç sevmiyorum Bu prımayı Önceki kullandığım kullandığım zamanlarda da geçirirdi Bu da geçiriyor Türkiye'deki Prima ile buradakinin arasında bir fark mı var acaba çişin kakanın geçmedigı bir tek gün yok az da olsa çok da olsa mutlaka bodydıne geçiyor
gece pijaması ıslaktı neredeyse yatağı geçmiş Nerede hata yapıyorum bilmiyorum ki
yarin buyuk oglanin kinui takayim bakalim nolucak,5 numara ve degisik markaBen doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç sızmadı şükür şuan 4+takıyor malum kilosundan dolayı görümcem prima kullanıyor oda sızdırmasından şikayetçi numara mı değiştirsen acaba
İlginç yani çok mu yapıyor desem ne kadar çok yapacak bide bu yan lastikler varya bacak aralarında kalan onların yanında kalan kanatları dışarı doğru çıkar bağlarken bakalım değişecek miyarin buyuk oglanin kinui takayim bakalim nolucak,5 numara ve degisik marka
az çis de geçiyor kakada azda çokda bunaldim valla ilk gunlere döndük sanki
off
kiyamam canim yaa, kadin olmak anne olmak e$ olmak .. say say bitmez bizim nitelikler ne hikmetse :)))Yeni işimiz yeni bir memuriyet canım askerlikten daha iyi olacak inşallah pas vermemek değil canım ne demek valla koşturmaca ufaklık felaket hareketli yürüdü yürüyecek ona koş diğerlerinin derdini dinle büyüğün okul biraz uzak aklım onda kalıyor servisi iptal ettim arabayla götür gel ( can güvenliğinden dolayı ) okul etrafında olay eksik olmuyoev kocaman onunla uğraş yemek yap bebeği uyut kaldır yedir altını değiş hoplat zıplat ortanca arkadaş canlısıdır evde onun arkadaşlarını ağırla koca işten gelir güler yüzlü ol iş stresli zaten sen destek ol derken bende bittim diyemiyorum... (( bu arada birde beni hiiiççç neşeli hayat dolu biri bulmaz nerde sıkıntılı stresli bir bayan var o yanımda yazık kıyamıyorumda onlarada güzin ablalık yap..... Hamza Tuğra da oyunsuz yemek yemez yatağında yatmaz boy fırladı gitti 9.5 kg geçemedik çok kaka yapıyor ve hareketli artık yapcak bişey yok canı sağolsun.... benden böyle canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?