2015 Şubat Anneleri

Tebrik ederim canim senin kararliligin devam etsin o aglamalar azalacak mizildanmaya donecek en son. Duru da artik 10-15dkda uyuyo nazar degmesin

Ay Can'ım yaa , çok teşekkür ederim. İyi bişey yaptım dimi? Çocuğum zaten çok kolay dalıyor uykuya normalde sorunumuz zırt pırt uyanması.. Kucağıma alınca Nasıl da göndü yüzünü. Dudağı ı emzik zannetti yavruuuuuum emmeye çalıştı

Valla uyku yöntemi yapıyorsunuz bizde öle bişey yok gece uyucak oldumu emer ayağa alırım 10 dk da küt uykuda koyarım beşiğe gece de uyandığı Zaman alıp emzirip bırakırım uykuya devam ama gece en az 3 kere uyanıyor nerde yanlış yapıyorum ?

Sen 3 kere uyandığına şükret bence, emip hemen uyumasına da biz o hale getirebilmek için çabalıyoruz şu an :)

İnşallah. Yarın kucağımdan indirmişsem gündüz yavruşum onu terkettiğini düşünmesin. Çok duygusalım dimi ya biraz aşırı aşırısı duygusallık. Ben bişeye bağlandım mı ondan vazgeçirmek beni imkansız hale gelir, en basitinden evin içinde bi koltuğun yeri mi değişecek ona üzülürüm sanki zorla yaptırıyorlar. Nerden geldim yav ben bu konuya :)) öyle işte Can'ım, abartmıyorum yani böyle duygusal ve bağımlıyım :)

Evet hemen yatıyorlar omzumuza yazık :) işe yarar tatlım inşallah :)

Gece üç kere uyanması bence uyanma değilmiş Can'ım, Tuna en az beş kez uyanıyor ve ağlıyor ve uyumuyor hep kucağımda yanımda yöremde. Bi elim poposunda pışpışlayan yapıyor diğeri onun elinde... Sen ne güzel unutabiliyordun işte. Hiç bozma

bende 4 numara kullaniyorum gayet rahat oluyo hatta.
anlamadim ben ya bi paket baska bez al dene bence.
Buyuk oglanın bezınu takıp denıycem 5 numara

Ayy maşallah sen bitirdin bu işi darısı bize yareppim
Ne yapiyorsak onlar icin yapiyoruz boyle dusun. Ki biz de biraz olsun dinlenmeliyiz ki onlara yetebilelim. Yarin daha kolay olacak hic korkma. Bi sure sonra anlayacak ki aglamalar ise yaramiyo

Sen 3 kere uyandığına şükret bence, emip hemen uyumasına da biz o hale getirebilmek için çabalıyoruz şu an :)
En az 3 Can'ım :) bizim kız çok emiyor gece biberon veya emzik almıyor o yüzden her kalktığında emmek istiyo pışpıştan anlamıyor bağırıyor illa emzircem yani

Okurken ben yoruldum valla.Allah kolaylık versin inşallah.Yeni iş,yeni şehir de hayırlı olsun.Ben bi tane bebeyle başedemezken maşallah çok çocuklu annelere.Gıptayla okuyorum yazdıklarınızı,ne yiyip ne içiyorsunuz bu enerji nerden geliyor merak etmiyor değilim.

Çok zor Can'ım seni çok iyi anlıyorum Azra da öyleydi habire huy değiştiriyor hep yanımda yatardı şimdi beşiğe alıştı ilk Zaman zorlandık beşiğe koyunca uyanıyordu ağlıyordu 1 ayda zor alıştı şükür şimdi koyunca uyanmıyo

Ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç sızmadı şükür şuan 4+takıyor malum kilosundan dolayı görümcem prima kullanıyor oda sızdırmasından şikayetçi numara mı değiştirsen acaba

Ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç sızmadı şükür şuan 4+takıyor malum kilosundan dolayı görümcem prima kullanıyor oda sızdırmasından şikayetçi numara mı değiştirsen acaba
yarin buyuk oglanin kinui takayim bakalim nolucak,5 numara ve degisik marka
az çis de geçiyor kakada azda çokda bunaldim valla ilk gunlere döndük sanki
off

yarin buyuk oglanin kinui takayim bakalim nolucak,5 numara ve degisik marka
az çis de geçiyor kakada azda çokda bunaldim valla ilk gunlere döndük sanki
off
İlginç yani çok mu yapıyor desem ne kadar çok yapacak bide bu yan lastikler varya bacak aralarında kalan onların yanında kalan kanatları dışarı doğru çıkar bağlarken bakalım değişecek mi

kiyamam canim yaa, kadin olmak anne olmak e$ olmak .. say say bitmez bizim nitelikler ne hikmetse :)))
ama naazar degmesin maa$allah iyi yetsiyon herseye
yeni hayatinizda boll huzur olur insalalh canimn,saglik huzur mutluluk, ailenle berbae rbunu çokdan hakettin
benim netden tandigim bi arkadasn esi hakkarideydi, kadin neler yasadi sonunda bitti sukur gorevi o yazdikça anlattiklarini hayret ederdim nasil dayaniyor diye, dogudaki heryer oyle olmali, Allah sizin yardimciniz olsun insallah, askerimize polsimize zeval gelemsin serefsizlere gun dogmasun

kiz sen tecrubeli annesin oyunla niye yediriyon aç olsa yer zaten :)
ben bunda doktora yapiyorum, kafayi çevidigi an kasigi elimden birakiyorum , kendime soz vermistim zorlmaiycam diye simdilik iyi giidyor

akli basinda kadinsinki herkes akil daniisiyor sanaa
maa$allah cani içinde olsun saglikli olsunda kilo da olur hersey olue zamanla insallah
aslinda kilosu normaldir bence ayina gore ama çocuk sirik olunca kilo napsin çop gibi gorunur saana, zayif deil senin çcougun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…