2015 Şubat Anneleri

İlginç yani çok mu yapıyor desem ne kadar çok yapacak bide bu yan lastikler varya bacak aralarında kalan onların yanında kalan kanatları dışarı doğru çıkar bağlarken bakalım değişecek mi
el aliskanligi ben onu hep çikarrim yana dogru

çocugum zayif diyen anneeler gelin hele size ne diycem :)

bugun geçmis olsuna gittim bi yere, baska bi arkadasimda geldi, 20 mayis dogumlu oglu var bugun tam 6 ay bitmis yani
maasallh çocuk iyi geli$mi$ bellii :)
sonra konu konuyu açti bzim çocuklar ayni kilodaymis yani 9 kg
9 aylik olanda 9 6 aylik olanda :)))
bi benimkinde bakdim kibar feyzoma bi onunkine bakdim dombili dombilii maa$aalhh

sonra çocuk oksurdu bi iki kere
bugun hava sogukdu biraz yagmurlu ruzgarli ydi ki$ geldi artik iyice
anne demesinmi disari çikdik yolda gelirken soguga çikdi diye oksuruyor diye
di$ari çikinca çocukmu hasta olur , 5 dk da arabada geldi zaten
aman dedim benimki zayif gibi dursun kuçuk kalsin ama hasta olmasin dakka basi, bagisikligi saglam olsun insallah
biz içeri girmiyoruz kii gunde en az bi kere buyukleri almak için okula goturyorum yapacak bisey yok
hepsinde hasta olsak ooooo

Ne yapiyorsak onlar icin yapiyoruz boyle dusun. Ki biz de biraz olsun dinlenmeliyiz ki onlara yetebilelim. Yarin daha kolay olacak hic korkma. Bi sure sonra anlayacak ki aglamalar ise yaramiyo
Olmasa da bir hafta böyle devam edicem, en azından denemedim demem. İnşallah Can'ım sağol desteğin için

En az 3 Can'ım :) bizim kız çok emiyor gece biberon veya emzik almıyor o yüzden her kalktığında emmek istiyo pışpıştan anlamıyor bağırıyor illa emzircem yani
Aynen ayaz da öyle Can'ım, biberon bir emzik almıyor sadece meme o da yorucu oluyor dediğin gibi

Bu çılgınlara birşey alıştırmak ne kadar zor yav eşşekler bitirdiler bizi ahh.. Hele emzik almıyorsa işin daha zor elbet. Allah güç versin

hooappala o nasıl oluyor kı.cokmu uzun senın oglAn.elımdekılerı napıcam bezlerı
70 cm di bi ay önce canım
Alakasız ama ben sna bişey sorcam. Dün doktor aferin yazmış benim oğlana gece tıkanıklıktan uyuyamayıp ağlama krizine girince nasıl olsa antibiyotik diye verdim vermez olaydım 5 dk.sonra kustu zaten. Biraz önce baktım kadir bey sahtekarlığın 1.safhası demiş meğersem öksürüğü kesiyomuş ay çok pişmanıö hakketen çocuğun nefes alamaz halleri azaldı ama öksürük çoğaldı ve içerden geliyo. Napıyım ben söyle bana. Nasıl o ilacın etkisinden kurtarabilirim oğlumu ?

Çocuğu zayıf olan birde benim. Bolbol patates yicem son aylarda 5 kilo doğurcam bu bebeyi. Dışarda kilo almadı benim oğlan belkide abisine benzer. İçerde depolasın dışarda kullansın :)

hayırlı geceler gecende selam verdik insan selam alır yav hemen silmiş unutmuşlar bizi

yeniden hamileler görüyorum pirelideve tebrikler iyi cesaret bu büyümeden 2. sağlıkla al kucağına canım. ben tek başıma uykusz bebeyle zorlanıyorum vallahi. uyku egitimi ile ilgili konuşulmuş bnm bebede emzikçilerden çok cins kafasına göre bi düzeni var akşm 18 gibi uyur 19 20 gibi uyanır 22 de uyumk ister uyuturum 00.00 da uyanır gece 3 e kadr oyun ister onda uyutmzsam mızmız yapışıo bna bu gece 23.00 e kadr direndik uyudu inş uyanmaz. gece 3 - 4 gibi beslenmeye uyanır sabah 7 8 gibi uyanır gunduz 1 saat onca uyur 18 de uyku ister bazen uyumz 20 de uyur çok değişio bi düzen oturtmak istiyorum onerisi olanlar paylaşırsa bni alıntılayıp sevinirim.

Dün gece çok ağladı birdenbire benimki.sabaha baktim ucu gözükmüş şükür.neşesi iştahı yerine gelmeye başladı.darisi basina.altlarda değilde üst on dişlerde hep aynı tepkiyi verdi benim çocuklar.gece zink diye bi çığlık.ne yapsân susmaz.ve dikey pozisyonda omužda uyuma.
Çok tatlı dönemleri nasıl simariyorlar.uykusu varmış gibi kendini yatağa götürüyor.sonra birden açılıyor gözler.bi simariklik bi simariklik.. Zorla sevdiriyor kendini.
Benim ailem yanımda yaa günler yavaş aksın istiyorum ama 4 gün olmuş daha bu akşam düzgün oturup çay icebildik.

Bende tek çocukluyken öyle düşünüyordum canım ama zaman geçtikçe tek çocukta olsa belli bir tempoya alışıyorsun yani bu bebeklik dönemi geçici bi süre sonra çok daha hareketli olcak zaman yetmeyecek sizede bugünleri gülerek hatırlayacaksınız vay beeee diye :)

Allah doğuda olan herkesin yardımcısı olsun inan asker ve polis için sıkıntı diz boyu eşler içinde çocuklar içinde ayrı bir dert anlatsam sayfa yetmez sanırım neyse artık bitti diyorum sayılı günler çabuk geçer inşallah....Yaa oyunla yemek yedirmeyi bende hiç istemiyordum biliyorum ama inan felaket bir iştahsızlık söz konusu doğru düzgünde emmedi zaten o yüzden yoksa zorlamada yok....dr diyor kg iyi diye ama işte annelik iç güdüsü biraz etli canlı olsun istiyorum oda yok ama çok şükür sağlığı sıhhati yerinde boy fırlayıp gidiyor 82cm olmuş sıpa artık koltuğa rahatlıkla çıkıp iniyor:)

Ant deıl cnm
Başka verme .hatta çope at elın gıtnesın bı daha
Bı kereden çok bısey olmaz.
Burnunu ıyı temızle.zamanla gecer grıbınuz.ıkı uç gunde ıyılesnez zaten.ates yoksa haftalar surer ıyılesmesı

Oyy maaşallah yılbasına kdr yurur brlkı:)
Boyada mmaaşallah.kız o boyla tombul olmasu için obez olması lazım çocugun çok şey ıstıyorsun bence :)))))
Benımkı de dun ellerını burakup ayakda durmuş kendısı ılk defa pesınızden gelıuoz.araları bı aydan fazla demı bızımkılerın bız 4 martlıyız

Çocuğu zayıf olan birde benim. Bolbol patates yicem son aylarda 5 kilo doğurcam bu bebeyi. Dışarda kilo almadı benim oğlan belkide abisine benzer. İçerde depolasın dışarda kullansın :)
Yok kız dogum kılosıyla ulgısı :) benm buyuk ıglan dort kg dogdu .kılo mılo yok şuan
Uçude aynı valla zayıf deıller ama tombul hıç olmadılar.hepsı aynı fabrıka uretımı:)))))

Selam canım
Gunduz hıç uytma :))

Gunaydınlarr
Burda her yazılan başımuza gelmese olmuyorr sankı
Oglımda atopık dermatıt var galıba
Ablada vardu kuçukken gectı şukur hıç gormuyırum senelerdır
Buda gecer ınşallah

Ayy ne kötü bişey bu ya bizimkinin kollarındaki geçmiş ama sırtının alt kısmında çıkmış bezin geldiği bölgede inşAllah o da geçer ama tekrarlıyor hep büyüyünce geçer inşAllah ya Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…