Geçen yazicaktim sana unuttum ben gündüz uyutuyorum yani kendisinin uykusu geliyor ortalama 2-3 saat uyuyor uyumazsa gece güzel uyuyamiyor tam olarak saatler aynı olmuyor ama aşağı yukarı düzenimiz oturdu bizim ve nerdeyse hiç aglatmadim yumuşak bir geçiş yaptık . Uyku eğitimi için çok uykusunun gelmesini bekledim zaten ışıkları kapatınca ninnisini söyleyince anliyorki uyku zamanı çok direnmiuor hep aynı şeyleri yapıyoruz oda kendini kodlamis artık. Bu gece 3kere kalktı hepsinde emzirdim daha uzun uyudu sabah 08:30 kadar uyudu ilk kez akşam 20:00 de yatmistihayırlı geceler gecende selam verdik insan selam alır yav hemen silmiş unutmuşlar bizi
yeniden hamileler görüyorum pirelideve tebrikler iyi cesaret bu büyümeden 2. sağlıkla al kucağına canım. ben tek başıma uykusz bebeyle zorlanıyorum vallahi. uyku egitimi ile ilgili konuşulmuş bnm bebede emzikçilerden çok cins kafasına göre bi düzeni var akşm 18 gibi uyur 19 20 gibi uyanır 22 de uyumk ister uyuturum 00.00 da uyanır gece 3 e kadr oyun ister onda uyutmzsam mızmız yapışıo bna bu gece 23.00 e kadr direndik uyudu inş uyanmaz. gece 3 - 4 gibi beslenmeye uyanır sabah 7 8 gibi uyanır gunduz 1 saat onca uyur 18 de uyku ister bazen uyumz 20 de uyur çok değişio bi düzen oturtmak istiyorum onerisi olanlar paylaşırsa bni alıntılayıp sevinirim.
Canim oglun emiyo muydu? Emerek mi uyuyor? Eger oyleyse bence sen de dene yatir kaldir. Hosgeldin bu arada. Sen beni tanimazsin ama ben basindan beri nerdeyse takip ediyordum sizleri. Uyku duzeni cok fenaymis. Gece uyanmasi oyun oynayacak kadar acilmasi fena Allah kolaylik versinhayırlı geceler gecende selam verdik insan selam alır yav hemen silmiş unutmuşlar bizi
yeniden hamileler görüyorum pirelideve tebrikler iyi cesaret bu büyümeden 2. sağlıkla al kucağına canım. ben tek başıma uykusz bebeyle zorlanıyorum vallahi. uyku egitimi ile ilgili konuşulmuş bnm bebede emzikçilerden çok cins kafasına göre bi düzeni var akşm 18 gibi uyur 19 20 gibi uyanır 22 de uyumk ister uyuturum 00.00 da uyanır gece 3 e kadr oyun ister onda uyutmzsam mızmız yapışıo bna bu gece 23.00 e kadr direndik uyudu inş uyanmaz. gece 3 - 4 gibi beslenmeye uyanır sabah 7 8 gibi uyanır gunduz 1 saat onca uyur 18 de uyku ister bazen uyumz 20 de uyur çok değişio bi düzen oturtmak istiyorum onerisi olanlar paylaşırsa bni alıntılayıp sevinirim.
Hoşgeldin canım benimkinin de bi düzeni yok canı nasıl isterse öyle yapıyor genelde akşam 11 gibi uyuyor gece 5-6 defa uyanıyor emip tekrar uyuyor sabahta 7 de uyanıyor artık uyumuyor kahvaltı yapıp öğlen uyuyor 15-20 dk bi de akşam üzeri uyuyor bi yarım saat tekrar akşam 11 de uykuya geçiyor genelde böyle yani düzenimizhayırlı geceler gecende selam verdik insan selam alır yav hemen silmiş unutmuşlar bizi
tahmin ederim canim ben bi cocukla annemelrle vakit geciremiyorum sen napicaksin.Dün gece çok ağladı birdenbire benimki.sabaha baktim ucu gözükmüş şükür.neşesi iştahı yerine gelmeye başladı.darisi basina.altlarda değilde üst on dişlerde hep aynı tepkiyi verdi benim çocuklar.gece zink diye bi çığlık.ne yapsân susmaz.ve dikey pozisyonda omužda uyuma.
Çok tatlı dönemleri nasıl simariyorlar.uykusu varmış gibi kendini yatağa götürüyor.sonra birden açılıyor gözler.bi simariklik bi simariklik.. Zorla sevdiriyor kendini.
Benim ailem yanımda yaa günler yavaş aksın istiyorum ama 4 gün olmuş daha bu akşam düzgün oturup çay icebildik.
sağol canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım bebişin
ant değilde öksürük ilacı türeviymiş. tövbe vermem bi daha. ateş yok. 2-3 hafta demiş doktor beyAnt deıl cnm
Başka verme .hatta çope at elın gıtnesın bı daha
Bı kereden çok bısey olmaz.
Burnunu ıyı temızle.zamanla gecer grıbınuz.ıkı uç gunde ıyılesnez zaten.ates yoksa haftalar surer ıyılesmesı
sağol canım teşekkür edrim. burda ilk uyku eğitimini ben verdim 3-4 aylıktı oğluşum.şimdi çok problemli uykusu olanlkarda veriyo. ben nasıl yaptığımı anlatayım ama daha küçüktü o zaman. karnı tok altı tewmiz olduktan sonra her gün aynı saatte uyutmaya başladım önce 23:00 la başladım yavaş yavaş geri çektim şimdi 19:00 a yakın uyuyo. sabah 7 de açıyo gözünü. ilk zamanlarda emziriyordum geceleri yaklaşık 1-2 ay önce gece beslemesinide bıraktım deliksiz uykuya başladı. uyku vakti geldiğinde bez değişimi kıyafet değişimi yapıp doyurup yatağa koyuyordum elimle sırtını pışpışlıyordum mızırdanırsa almıyordum ama çok çok ağlarsa alıp sakinleştirip geri koyuyordum yavaş yavaş pışpışı bıraktım yanında beklemeye başladım sonra aynı odada ona gözükmeden bekledim şimdi odadan çıkıyorum kendi uyuyo. eğer ayaklanır sesi falan gelirse gidip uyku saatin gelddi oğlum diyip geri yatırıyorum. bi sıkıntısı yoksa en fazla 2 defa tekrarlıyo yataktan kalkma girişimini. ilk zamanlar 2 saat bile sürdüğü oldu şimdi 3-5 dakikada uyuyo. eşim şaşırıyo ne çabuk diye. herkese beni örnek gösteriyo sizde böyle yapın diye. umarım işine yarar canım. ben okuduğum tüm yöntemleri çocuğuma uydurup uyguladım.hayırlı geceler gecende selam verdik insan selam alır yav hemen silmiş unutmuşlar bizi
tarif verir misin canım bana. canım çekti belki yapabilirimkoca ise gitti, buyukleri kuran kursuna birakdi
kuçugun uykusu var'di sutunu içti yatti , iki saat uyur en az
tam kyif yapma firsat ammmaa velakinn evi b. goturuyor desem yeridr , temzilik yapmam lazim
çocuklarin odasi harman yeri gibi bi ogrtemedim duzeni nasil olcak bilmiyorum nasil ogrenckler iki gun yapiyolar uçuncu gune yine ayni,n seytan diyor bas butun oyuncaklri çopeee
bide aksamdan içli kofte jarci yapmsitim , onuda yapmam lazim
yani çok i$im varrr ben kim keyif kim
gorusuruz gun içinde
herkese iyi haftaa sonlari
kiyma sogan kavurdul baharatladim, sivi yag koylmuyoruz tereyag koydum ben , b igun once iç yapilirsa daha guzel oluyor soguk içtenkolay kolay dagilmiyortarif verir misin canım bana. canım çekti belki yapabilirim
Oyyyy kız sen hamıleydınntarif verir misin canım bana. canım çekti belki yapabilirim
Ay ay ne güzel çok sevindim. Tuna da dün gece 1 kez uyandı sabah da altıda uyandı emdi buçukta kalktık artık yediye kadar oynadı sonra kahvaltı yaptırdım ve uyuduk ona kadar biz de haftasonu keyfi yaptık uzun Zaman sonra , çok uyumadım geç yatmıştım ama uykum yok ve bende çok mutluyum. Hep böyle olsak keşke :)iyi haftasonlari kizlar.
bu sabah nasil keyifliydi anlatamam. kuzum aksam 11de yatip gece bir kere bile uyanmadan sabah 9a kadar.uyudu. bu onun icin bir rekor. gunler sonra boyle deliksiz bir uykuya o kadar ihtiyacim vardiki. sabah kendi kendime kalktim saat 9 korktum hemen kizin yanina gidip baktim tabii atesi falan var mi hasta mi
biraz sonra da uyandi zaten. alisik degilimki sabah o kadar uyumasina. sonra yanimiza aldik onu bi saat kadar oynadik ucumuz yatakta. nasil simariyor nasil mutlu anlatamam. ben ekmek almaya gittim babasiyla kahvaltiyi hazirladilar :)
bugun kizima omlet yaptim. labne peynir yumurta sarisi ve ruseym karistirip. ustune tereyag surdum tarifteki gibi. oturttum sandalyesine bizle birlikte yesin diye verdim eline.
bi sure guzelce yedi isirip isirip. bu arada yumusacik oldu cok rahat cigner bebisler bu tarifi. sonra cani istemedi. biraz da salatalik emdirdim ona o ara soktum agzina kandirarak. annelik iste napcan hic bisey yemiyo mecbur boyle kandirmacalar
yine bayagi yedi ama. az bisey birakti. cay da verdim ona ilk kez ama cok azicik sicak suya minnacik koydum. resmen bizim gibi kahvalti etti. doktu batirdi ama olsun yeterki yesin. simdi oglen uykusuna yatti uyansin disari cikicaz hava cok guzel.
insan uykusunu alinca ne kadar iyi oluyor bugun keyfim yerinde..
Dışına biz haşlanmış patateste koyuyoruz anlattıklarına ek olarak daha güzel tutuyor canım bi de iç harcına maydanoz da koyuyoruzkiyma sogan kavurdul baharatladim, sivi yag koylmuyoruz tereyag koydum ben , b igun once iç yapilirsa daha guzel oluyor soguk içtenkolay kolay dagilmiyor
disina
ince bulgur, sogan rendelenmis sogan, salça ,2 yumurta, biraz irmik, bi iki kasik un katip yoguruyoruz
siraylaa az az yedire dyedire ekliyoruz malzemekeri, yazla sirama gorema yapabilriisn
elinde dneersin olduysa parmaginla top gibi yaptigin harcin için oyabiliyorsan olmus demekdir, bi 15+20 dk yogurmak lazim
ha$lama suyuna limon tuuzu ve tuz atiyorsun
açtigin hamurun için e harçtan kapatiyorsu, hiç yapmdiysan netden videolara bak daha kolay olur
bende çok usta sayilmamda e$imin cani istedikçe yapiyorum iste, bir ikisi dagiliyor bazen piserken kalan saglar bizimdir deyip karnimizi doyuryoruz çok sukur :)
Ayrıca haşlandıktan sonra yumurtaya bulayıp tavada yağda kızartıyoruz o da muhteşem bi lezzet oluyor isteyen sade haşlanmış yiyor tabiDışına biz haşlanmış patateste koyuyoruz anlattıklarına ek olarak daha güzel tutuyor canım bi de iç harcına maydanoz da koyuyoruz
Ne güzel maşallah :)iyi haftasonlari kizlar.
bu sabah nasil keyifliydi anlatamam. kuzum aksam 11de yatip gece bir kere bile uyanmadan sabah 9a kadar.uyudu. bu onun icin bir rekor. gunler sonra boyle deliksiz bir uykuya o kadar ihtiyacim vardiki. sabah kendi kendime kalktim saat 9 korktum hemen kizin yanina gidip baktim tabii atesi falan var mi hasta mi
biraz sonra da uyandi zaten. alisik degilimki sabah o kadar uyumasina. sonra yanimiza aldik onu bi saat kadar oynadik ucumuz yatakta. nasil simariyor nasil mutlu anlatamam. ben ekmek almaya gittim babasiyla kahvaltiyi hazirladilar :)
bugun kizima omlet yaptim. labne peynir yumurta sarisi ve ruseym karistirip. ustune tereyag surdum tarifteki gibi. oturttum sandalyesine bizle birlikte yesin diye verdim eline.
bi sure guzelce yedi isirip isirip. bu arada yumusacik oldu cok rahat cigner bebisler bu tarifi. sonra cani istemedi. biraz da salatalik emdirdim ona o ara soktum agzina kandirarak. annelik iste napcan hic bisey yemiyo mecbur boyle kandirmacalar
yine bayagi yedi ama. az bisey birakti. cay da verdim ona ilk kez ama cok azicik sicak suya minnacik koydum. resmen bizim gibi kahvalti etti. doktu batirdi ama olsun yeterki yesin. simdi oglen uykusuna yatti uyansin disari cikicaz hava cok guzel.
Off bizim tam tersimiz gece hiç uyumadı desem yeri var bayılcam uykusuzluktan şimdi de ablamın kızlarla oynuyor üç çocuk biri 5 biri 3 bide bizimki Nasıl uyuyım öğlen uyudu ben çocukların önüne yicek bişeyler koyup mutfak topladım hemen uyandı ayakta uyuyorum kafam ağır geliyo vücudumaiyi haftasonlari kizlar.
ohh Tuna da annesine guzellik yapmis :)Ay ay ne güzel çok sevindim. Tuna da dün gece 1 kez uyandı sabah da altıda uyandı emdi buçukta kalktık artık yediye kadar oynadı sonra kahvaltı yaptırdım ve uyuduk ona kadar biz de haftasonu keyfi yaptık uzun Zaman sonra , çok uyumadım geç yatmıştım ama uykum yok ve bende çok mutluyum. Hep böyle olsak keşke :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?