2015 Şubat Anneleri

gordum fotografi cok tatlilar uc kiz masallah :)
ama bu gece uyutmadi seni demek of ne zaman duzene girecek bu bebisler. bugun bana boyle yarin yine acisini cikarir. insallah firsat bulup azcik uyuyabilursinn

Dışına biz haşlanmış patateste koyuyoruz anlattıklarına ek olarak daha güzel tutuyor canım bi de iç harcına maydanoz da koyuyoruz
he maydanozu unuttum
benimki mara$ usuliu oluyormus, irmik ve un tutturuyor bide yumurta
dahada dagilirsa ne deyimki ben bu kofteye :)
yaptim bakalim kaçi gazi oalcak :)

Ayrıca haşlandıktan sonra yumurtaya bulayıp tavada yağda kızartıyoruz o da muhteşem bi lezzet oluyor isteyen sade haşlanmış yiyor tabi
haha benimkiler o kdr isleme dyaanmaz kizz
aslinda ben SIK yapmiuyorum , elim çok alisik deil her zaman yapsam baya tecrubeli olurum
en son ne zman yapmsitim hatirlmaiyorum bile
ben afyonluyum biozde içli kofte yok kizken hiç yedigimi hatirlamiyorum
i evlendim koca tutturdu içli kofte diye bende arada yapioyorum iste elimden geldigi kdr
iki kere birilerine yaptirip buzluga attim o, beni baya idare etmisti :)

Oyyyy kız sen hamıleydınn
Kysura bakma cnm yaaben unuttum hamılelerı.yaparsın ama ınan zor deıl.ınce bulguru ısla kısır gıbı onu unuttum yazmayı.hakkını helal et canm
önemli değil canım olmadı aldırırım ben. yapabilirmiyim diye şey ettim sadece.

oranlar yok ama burda. sen hangi siteden aldın tarifi irmiği bulguru ne kadar koycam. ben pek hamarat hatun değilim de. :) teşekkür ederim tarif için

Canim her gununuz boyle gecsin insallah ne guzel. Masallah Begum'e

Maşallah swninkide çok hızlı çıktı canım aynen 28 ocak bizimki.... evet yaa çok şey istiyorum değil mi :)

Yatılı misafirim geliyormuş ben evde değilim annemdeyim anneme gelip ordan bana geçecekler ev dandini yataklar ortada azranın oyuncakları ortada sabah çok erken geldiğim için toplayamadan bile oyyy rezillik
Aman napayım demi çocuklu ev dağınık, dağınık ev Mutlu huzurlu ev
Saf ben kendimi avutuyorum

Aynen Can'ım bebeğin var senin olduğu kadar :) ben bu Halimle normal misafir ağırlayamıyorum yatılı gelse tamamen kafayı yerim herhalde

oranlar yok ama burda. sen hangi siteden aldın tarifi irmiği bulguru ne kadar koycam. ben pek hamarat hatun değilim de. :) teşekkür ederim tarif için
Eltımden aldım cmm tarıfı
Bı kase ınce bulgur
Ikiser kaşık un ve ırmık koyduö ben
Satan yer varsa hazır al deerım:)

Maşallah swninkide çok hızlı çıktı canım aynen 28 ocak bizimki.... evet yaa çok şey istiyorum değil mi :)
Benım kız 130 cm nerdeyse.tombul olması için en az 35 olması lazım :))
24 kg olmuş bıldıgıb çöp bacaklar
ama yemedıgı yok .en çok sevdıgı sey yemek yemek degışık seyler tatmak:)))
Fazla beklentımız olmazda daha az kafaya takarız

Boyle anıden geldıgıne gore çok yabancı deıllermiş cnm.onlar azrayla oynasın sende ışını yaparsın:)

Off geçmişti beratın kokundakiler yine çıkmış bugün ya sürmicem bu sefer merhemi bakayım kaç günde geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…