gordum fotografi cok tatlilar uc kiz masallah :)Off bizim tam tersimiz gece hiç uyumadı desem yeri var bayılcam uykusuzluktan şimdi de ablamın kızlarla oynuyor üç çocuk biri 5 biri 3 bide bizimki Nasıl uyuyım öğlen uyudu ben çocukların önüne yicek bişeyler koyup mutfak topladım hemen uyandı ayakta uyuyorum kafam ağır geliyo vücuduma
Begüm torpil geçmiş size bugün ne güzel
he maydanozu unuttumDışına biz haşlanmış patateste koyuyoruz anlattıklarına ek olarak daha güzel tutuyor canım bi de iç harcına maydanoz da koyuyoruz
haha benimkiler o kdr isleme dyaanmaz kizzAyrıca haşlandıktan sonra yumurtaya bulayıp tavada yağda kızartıyoruz o da muhteşem bi lezzet oluyor isteyen sade haşlanmış yiyor tabi
önemli değil canım olmadı aldırırım ben. yapabilirmiyim diye şey ettim sadece.Oyyyy kız sen hamıleydınn
Kysura bakma cnm yaaben unuttum hamılelerı.yaparsın ama ınan zor deıl.ınce bulguru ısla kısır gıbı onu unuttum yazmayı.hakkını helal et canm
oranlar yok ama burda. sen hangi siteden aldın tarifi irmiği bulguru ne kadar koycam. ben pek hamarat hatun değilim de. :) teşekkür ederim tarif içinkiyma sogan kavurdul baharatladim, sivi yag koylmuyoruz tereyag koydum ben , b igun once iç yapilirsa daha guzel oluyor soguk içtenkolay kolay dagilmiyor
disina
ince bulgur, sogan rendelenmis sogan, salça ,2 yumurta, biraz irmik, bi iki kasik un katip yoguruyoruz
siraylaa az az yedire dyedire ekliyoruz malzemekeri, yazla sirama gorema yapabilriisn
elinde dneersin olduysa parmaginla top gibi yaptigin harcin için oyabiliyorsan olmus demekdir, bi 15+20 dk yogurmak lazim
ha$lama suyuna limon tuuzu ve tuz atiyorsun
açtigin hamurun için e harçtan kapatiyorsu, hiç yapmdiysan netden videolara bak daha kolay olur
bende çok usta sayilmamda e$imin cani istedikçe yapiyorum iste, bir ikisi dagiliyor bazen piserken kalan saglar bizimdir deyip karnimizi doyuryoruz çok sukur :)
Canim her gununuz boyle gecsin insallah ne guzel. Masallah Begum'eiyi haftasonlari kizlar.
bu sabah nasil keyifliydi anlatamam. kuzum aksam 11de yatip gece bir kere bile uyanmadan sabah 9a kadar.uyudu. bu onun icin bir rekor. gunler sonra boyle deliksiz bir uykuya o kadar ihtiyacim vardiki. sabah kendi kendime kalktim saat 9 korktum hemen kizin yanina gidip baktim tabii atesi falan var mi hasta mi
biraz sonra da uyandi zaten. alisik degilimki sabah o kadar uyumasina. sonra yanimiza aldik onu bi saat kadar oynadik ucumuz yatakta. nasil simariyor nasil mutlu anlatamam. ben ekmek almaya gittim babasiyla kahvaltiyi hazirladilar :)
bugun kizima omlet yaptim. labne peynir yumurta sarisi ve ruseym karistirip. ustune tereyag surdum tarifteki gibi. oturttum sandalyesine bizle birlikte yesin diye verdim eline.
bi sure guzelce yedi isirip isirip. bu arada yumusacik oldu cok rahat cigner bebisler bu tarifi. sonra cani istemedi. biraz da salatalik emdirdim ona o ara soktum agzina kandirarak. annelik iste napcan hic bisey yemiyo mecbur boyle kandirmacalar
yine bayagi yedi ama. az bisey birakti. cay da verdim ona ilk kez ama cok azicik sicak suya minnacik koydum. resmen bizim gibi kahvalti etti. doktu batirdi ama olsun yeterki yesin. simdi oglen uykusuna yatti uyansin disari cikicaz hava cok guzel.
insan uykusunu alinca ne kadar iyi oluyor bugun keyfim yerinde..
Maşallah swninkide çok hızlı çıktı canım aynen 28 ocak bizimki.... evet yaa çok şey istiyorum değil mi :)Oyy maaşallah yılbasına kdr yurur brlkı:)
Boyada mmaaşallah.kız o boyla tombul olmasu için obez olması lazım çocugun çok şey ıstıyorsun bence :)))))
Benımkı de dun ellerını burakup ayakda durmuş kendısı ılk defa pesınızden gelıuoz.araları bı aydan fazla demı bızımkılerın bız 4 martlıyız
Bi yaşama sevinci doldum valla , hep olsun hep :))ohh Tuna da annesine guzellik yapmis :)
demekki uyku ne kadar onemli degil mi uykumu alinca dunyayi yerinden oynatirim gibi geliyo. insallah hep boyle devam eder. hep olmasa da arada bi hediye versinler bize napalim :)
Aynen Can'ım bebeğin var senin olduğu kadar :) ben bu Halimle normal misafir ağırlayamıyorum yatılı gelse tamamen kafayı yerim herhaldeYatılı misafirim geliyormuş ben evde değilim annemdeyim anneme gelip ordan bana geçecekler ev dandini yataklar ortada azranın oyuncakları ortada sabah çok erken geldiğim için toplayamadan bile oyyy rezillik
Aman napayım demi çocuklu ev dağınık, dağınık ev Mutlu huzurlu ev
Saf ben kendimi avutuyorum
Çok güzel olmuş Canm çok sevindim :)Bi yaşama sevinci doldum valla , hep olsun hep :))
Eltımden aldım cmm tarıfıoranlar yok ama burda. sen hangi siteden aldın tarifi irmiği bulguru ne kadar koycam. ben pek hamarat hatun değilim de. :) teşekkür ederim tarif için
Benım kız 130 cm nerdeyse.tombul olması için en az 35 olması lazım :))Maşallah swninkide çok hızlı çıktı canım aynen 28 ocak bizimki.... evet yaa çok şey istiyorum değil mi :)
Boyle anıden geldıgıne gore çok yabancı deıllermiş cnm.onlar azrayla oynasın sende ışını yaparsın:)Yatılı misafirim geliyormuş ben evde değilim annemdeyim anneme gelip ordan bana geçecekler ev dandini yataklar ortada azranın oyuncakları ortada sabah çok erken geldiğim için toplayamadan bile oyyy rezillik
Aman napayım demi çocuklu ev dağınık, dağınık ev Mutlu huzurlu ev
Saf ben kendimi avutuyorum
sagol canim.hepimizin ♥Canim her gununuz boyle gecsin insallah ne guzel. Masallah Begum'e
odullendirir annesi merak etme. iste boyle ayda yilda bi olunca daha biliniyo degeri oyle dusunelim :))Çok güzel olmuş Canm çok sevindim :)yeb4 begüm de ödül vermiş inşallah hep böyle olur :)
Bi de benimki ödüllendireydi beni iyiydi :))
Bulaşıkları toplattım bitirme diğeri de yatakları topladıBoyle anıden geldıgıne gore çok yabancı deıllermiş cnm.onlar azrayla oynasın sende ışını yaparsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?